Azıcık kalan göbüşümü yerim. Ağzımı burnumu yiyeyim çok seviyorum kendimi bugün heryerimi mıncırasım var
yazmadım yazayım hemen
Diğer kitaplarına da bakmak istiyorum ben çok sevdimtess geritsen hep okucam dediğim ama bir türlü okumadığım yazar
iyi hatırlattın okuyayım kuzum
vicdan yapıyor musun sen? kesin yap gider
Miiiiiuuuuuuuu
kuzum sen kilo bildirmemiştin onu hazırladığımda o yüzden :)Neden bende ???????? Var...
bu haftaki haladan önceki haftalar o yüzden olabilir eflalim.. menü de gayet güzel@MiuLego bugün ki menüm şöyle olsun. Benimki ananas almamış
Kahvaktu: Otlu peynirli omlet, 1 dilim çt ekmek
Öğlen : Kabak yemeği, yoğurt
Ara: Badem, gün kurusu
Akşam : Salata
Ben bir şey farkettim benim cumadan sonra artı çıkma sebebim bence perşembe günleri hep detoks yapmam. Detoks yapıyorum sonra normal beslenmeye geçince artı çıkıyorum sanki. Başka açıklaması olamaz
Nasılsın Minnak kaptanım
İyiyim canımAa lunyaiyisin değil mi merak ettik bi aralar hiç yoktun. Hoşgeldin
hoş geldin balımmmmmmmBen geldiiim
üniversite okurken ev arkadaşım olan çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. 2 senedir görüşemiyorduk. Kendisi polis. Urfaya göreve gelmişti de yine görüşememiştik. Her niyetlendiğimizde birşeyler engel oldu. Çok şükür görebildik. 7. takıma selamlar söyledi. Bu danayı nası zayıflattınız diye de şaşırdı
Onu gönderdim biraz önce. Hemen işe geldim kk ya daldım. Kaç gündür iş de çok yoğun olunca giremedim haliyle
Merak edenler olmuş. Teşekkür ederimmm
Herkescikler iyidir inşallah
Saydınla ilgili bir mevzudan dolayı twerk yapmamız gerekiyormuş ama mevzuyu anlamadım amamsaydin78 için her türlü yaparım zaten @MiuLego nedir işin aslı
Ay hadi inşallahhoş geldin balımmmmmmm
saydından güzel haberler gelirseeeee twerk patlatırız yahu kutlama baaabında
Dikkat edince 1-2 gün gider o ödem kuzum.. dert etme.. şu 1-2 gün dikkat et de hemen gönder amma.. tabi vücut alışık değil ki yemeye garipsedi :)Miuuuu ben bi ödemliyim bir yedim bir yedim anlatamam... regl de gelecek ama yüzüm hep şiş. Göz kapaklarımı açamıyorum şişlikten sen düşün. Arkadaş kurbanı oldum. Kayserili kendisi. Gelmeden ailesinin yanına uğramıştı. Sağolsun anası kayserinin yöresel tatlarından...neyse devamını söylemiyim
İnşallah canım ya agsesifligi öfkesi var kendisi yokMakbuş ya hala 50 günü geçti ise , artının sebebi mi aranır canım ya ? şişmişsin besbelli ... gelir gelmez eksi 1.5
Hadi öyle olsunkız o çakılcıyız eşe dosta dışarıdaki çevresindekilere karşıııı
gösteriem demiş ya herkese ona didim
yoksaaaaa
Nev le başlayıp zine ile biten miMiuuuu ben bi ödemliyim bir yedim bir yedim anlatamam... regl de gelecek ama yüzüm hep şiş. Göz kapaklarımı açamıyorum şişlikten sen düşün. Arkadaş kurbanı oldum. Kayserili kendisi. Gelmeden ailesinin yanına uğramıştı. Sağolsun anası kayserinin yöresel tatlarından...neyse devamını söylemiyim
ay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik
bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?
senin menü güzel enfes revni de neymiş ıyksümüklü revani koydum adını
yeme türkannnnnnnnnnnnnnnnnn
devammmmmmmmm
dün yesen nolcaktı sanki? bak yemedin ölmedin işey olmadı gayet iyiin..
cuma ben eksi az olunca çok üzülüyombeni üzmemek için yeme diren kuzum hedefe az kaldı
seve seve hem deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kahvem geldiiiiii hatırlatmasını sevdiğim S Sguat girls
acaba halası geldi mi vaytın meraktayım@Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?