Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım maşallah Yüzme vücudun hemen her kasını aynı anda çalıştıran tek spormuş,bu şansa sahip olman çok güzel.Zaten kilonu göstermeyişinin ve o sımsıkı görünümünün sırrı düzenli sporun.Tebrik ediyorum seni bitanem

saol bitanem..hedefim fistik gibi bir kiz olmak..siki eski halinden esar kalsin istemiyorum...catlaklara malesef care yok

saol bitanem..hedefim fistik gibi bir kiz olmak..siki eski halinden esar kalsin istemiyorum...catlaklara malesef care yok
Soğuk su kompleksi,gerçekten benim çatlaklarım üzerinde çok etkili oldU Gülüm,gerçekten ben sıkılaşmada da yararını çok gördüm soğuk suyun.

selam kızlar,biz hep beraber sinemaya gittik,maymunlar cehennemi başlangıç güzel bir filmdi oğlum bayıldı korkar diye düşndüm evimizin yanında alışveriş merkezi var korkarsa çıkarız dedik ama o bizden daha çok sevdi,çok şükür iştahım normale döndü ama öğle yemeği yemedim sinemada oğlmn ağzıma sokuşturduğu patlamış mısır yedim birde yeşil elma,akşam yemeğinide 1-2 saat sonra yicem tavuk göğsü ve salat birde yoğurt yiyip günü bitireceğim...

bu akşam anneme gidicem yarın ki hastane randevusu için pc mi götürcem sizden ayrı kalmak istemiyorum bundan sonra hergün en az 5 mesaj yazıcam inşallah ...

Yusuf'um büyümüş de sinemaya gidermiş,yerim Onu Esram senin her zaman katılımın ve performansın çok yüksektir.Bugünlerde hem sağlık,hem de mahkeme olayıyla canının sıkkın olduğunun farkındayız bitanem,kendini sıkma,inşallah herşey düzelecek Birbirimizin duasıyla hepimiz sıkıntılarımızdan kurtulucaz inşallah.

selaam kızlaar............... döndüm.............keyfim yerinde...........gayet güzeldi inş..yine gideriz seneye tatil planları yapmaya başladım bilee..............

kızlaaaar.....yaa ben bayaa yedim tatilde şimdi sinameki içtim mısır püsküllü...sabah bi tartılcam fazlalıklar gitsin.....dukanada başlıyorum........inş..bundan sonra tam diyet modundayım süper moral yüklüyüm..bol bol kaplıca suyuna girdim havuzda yüzdüm inş. çok çıkmmam ama cumaya kadar dukanla atarım fazlalıkları....

kıyamam ben sana sen bu sorunların üstesinden de gelirsin evelallah allah sorun olan durumlarınızı hayra ulaştırsın sıkıntından feraha çıkarsın inşallah canım benim ..... öyle içime sinmişsiniz ki görmesemde dualarımdasın canım..

ay çok güzel yüzmek gibisi ok bütün kasların çalışıyor çok severim yüzmeyi ama yapamaıyorum bende biran önce spora başlıycam şu b-fit bayağı kafama yattı...haftada 2 günde oryantal varmış oğluşla oynarız oralarda

selaam kızlaar............... döndüm.............keyfim yerinde...........gayet güzeldi inş..yine gideriz seneye tatil planları yapmaya başladım bilee..............

hoşgeldin safiş allah keyfini bozmasın tatil dönüşü insan kendini bomba gibi hissediyor bu kilo vermemizede yansır inşallah...

Canlarım çok şükür diyetim çok güzel gidiyor.Hayatımdaki bazı sorunlara,daha ziyade kişisel bazı üzüntülerime rağmen diyetime harfiyen devam ediyorum.Çünkü şu anda beni yaşama tutunduran en önemli ayrıntılardan biri hedefim ve emeğimin toplamaya başladığımım meyveleri.Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü ve menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 bardak light süt
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 domates
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
ARA ÖĞÜN-2:
*Light sütle yapılmış nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Sebzeli tavuk sote
*Kutu kola(zero)
-2.5 litre suyumu içtim,magnezyum tabletimi içtim,sporumu da 1-2 saate kadar yapıcam inşallah

Biliyorum bitanem Allah razı olsun,tüm kalbimle hissediyorum çünkü ben de aynı duygular içindeyim.Az önce de yazdım ya bir mesajda,sanal olup da bu kadar gerçek bir bağlılık yaşayan başka bir kadın grubu yoktur.Sizler benim tanıdığım en özel kadınlarsınız

Saferan'ım inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın,ama asla ve asla kaçamak yok.Tek lokma kaçamak bile Dukan diyetinde,ertesi güne +1-2 kg olarak yansıyor.Canım bayram baderesinden çıktık.Bu haftadan sonra gerçekten artık asılmak durumundayız takımca.

çok güzel menün allah daim etsin kaç gün yapıcaksın ?menülerini kendin mi ayarlıyorsun?

çok güzel menün allah daim etsin kaç gün yapıcaksın ?menülerini kendin mi ayarlıyorsun?
Esram şubatta,diyetimin tam 1. yılında 58 kilo olarak finale eriyormuş diyet maratonum Dukan'a göre Sağlıkla inşallah.Menülerimi kendim hazırlıyorum bitanem,hem bıktırmayacak hem de denge ve sağlığı sağlayacak öğün içerikleri oluşturmaya çalışıyorum.Çok şükür şu an bir sıkıntım yok,başlayalı bugün tam 1 ay oldu çok şükür keyifle yapıyorum,haftaya da kan ve idrar tahlili yaptırıp değerlerimi diyetten önceki değerlerle karşılaştırıcam inşallah.

iştahım açık diyordm çok şükür bugünde acıkmadım midem taş gibi akşam yemeği yemesem olmaz mı acaba ? tavuğum hazır salatam hazır oğlanın uyanmasını bekliyorum sinema yüzünden geç uyudu iyi olmadı ama ne yapalım annem ikindi ezanından sonra uyumak ahmaklık yapar der ve bu doğru inşallah ağlayarak kalkmaz...

Bitanem birkaç çatal da olsa ye ki,metabolizman çalışsın.Benim de bugün akşam için pek iştahım yoktu,sebzeli sotemin içine 3-4 diş sarımsak rendeledim,kokusu yetti yeme isteği gelmesine.Sarımsak-soğan için ölüyorum kızlar ya

afiyet olsun canım......ben de çok severim çiğ yemeğede bayılırım ama her zaman olmuyor tabii....

nasil soguk su nilosum?? :26::26:
Bebeğim hani koşu bandında yürüyoruz ya,yahut egzersiz yapıyoruz.Bitince hemen duşu alıp sorunlu bölgelerimize soğuk su ile masaj yapıyoruz birkaç dakika.Ben yaz boyu bunu baldırlarımda uyguladım,hem sertleşti hem de inceldi.Tüm vücudumuzu yıkamak zorunda da değiliz,ben bazen zamanım yoksa iç çamaşırlarımla girip yalnızca baldır ve kollarıma tutuyorum.Bir de soğuk suyun kalori yaktırdığı ispatlandı,100 kalori kadar 5 dakikada.Çünkü vücut iç ısı ile dış ısıyı dengelemek için harekete geçiyor Şimdi aklıma gelmişken spora geçiyorum :124:

Son düzenleme:
tamam tatlim anlastik ayrilmak yok yola devam edicem
valla bende istemem ayrilmani nevcim.olsun canim seni biliyoruz elinden gelenin en iyisini yapiyorsundur.bundan suphemiz yok
evet biz ozel kadinlariz eslerimiz cok sansli .hala evli olmayanlarin sansli esleride beklemede su an alinca baslarina talih kusu konacakkesin
yuzme gibisi varmi ya bende gecen sene gittim birtane bayanlara ait yuzme havuzu vardi.uyuzlar kapattilar bidahada acilmadi o yuzden bende birakmak zorunda kaldim
oh sefaniz olsun canim ne guzel eglenmissiniz .yusuf pasada eglenmis .ogölumun adasi cok sevindim tatlim adina
sisst kiz gelin sen benim gozumun onunde baskalarina mi asiliyon .seni ogluma dovdurmezmiyim bacaklarini kirdirmazmiyim saclarindan tutturup yerlerde surukletmezmiyim
ohh yarasinn .seneyede git kiz insanin tatilde topladigi enerji hicbir yerden gelmez.aile ziyaretleride olmali ama tatilde olmali
yediklerini o sularda atmissindir tatlim endiselenme yuzme insana bayagi kalori attiriyor.fazla yemek yemenin sebebide o zaten

ay bende cok severim sarimsagi sogani .ah bide kokusu olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…