Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy ne kadannnn güzelllll darısı başımıza arkadaşımm.seni yürekten tebrik ediyorummm

tatlım ben de merak ediyorum şu dukan testi,nereden nasıl yapılıyor bulamadım bir türlü :44:

allahım şafi isminin yüzü suyu hürmetine tez zamanda annecinin şifasını versin esram
insanın annesi hasta olunca keşke ben olsamda o olmasa diyor seni çok iyi anlıyorum ama moralinizi yüksek tutun anneninde morale ihtiyacı var canımcım

evet demistin hatirliyorum.sünette gelen akrabalarimda demislerdi,cöp gibi olmussun diye.ben hic kendimi zayif görememistim.oda kadinlarin kendini hep yetersiz görmesinden kaynaklaniyor herhalde.ama yok yrtik.55 iyidir.sabitledi kendini.e 33 yasinda kadinim.ömür boyu böyle kalsam insallah.sizler icinde dua edicem.insallah sizde mezuniyetinizi görürsünüz insallah.
ayyyy ne kadannnn güzelllll darısı başımıza arkadaşımm.seni yürekten tebrik ediyorummm

tatlım ben de merak ediyorum şu dukan testi,nereden nasıl yapılıyor bulamadım bir türlü :44:

insallah canim benim.Allah o günöeri göstersin insallah sizlerede

bugün benimde annem geliyor yanıma şimdi teyzemler dayımlar gelen giden eksik olmaz benden nevimin verdiği diyeti cumadan sonra uygulamayı düşünüyorum çünkü hala cumartesiden beri çıktığım artıdan inemedim bu yüzden nevim çrşmba prşmbe ayran detoksunu yapıcam nasipse sinirleirm bozuluyor bu duruma artık yemediğim halde dikkat ettiğim halde spor yaptığım halde nasıl artı çıkarım ben :84::84::84::84:

ben kalkayım artık temizlik yapıyorum mola vermiştim size bakmak için:)
çamaşır makinesinin beyni duracak dönmekten
daha yemek yapıcam öğleden sonra annemi karşılamaya gidicez

selam arkadaşlar gününüz aydın olsun ben biraz geç kaldım sabah gelir gelmez işlere boğuldum toplantı felan ancak gelebildim

ismim altdaydı ama işlerden bakamadım azerime maşallah seni bi şartla mezun ederiz bizi unutmuycan ona göre

nevim ben art niyet vs olmadığı sürece herşeyi kabul edebilirim çok şükürki yok takımımızda da noolucak yaa kalp kırmadan şurdan gelip geçmek önemli olan

bide seninle gurur duyuyorum benim tatlı şirin tombişim (birkaç ay sonra çıtırım )

saol bitanem..hedefim fistik gibi bir kiz olmak..siki eski halinden esar kalsin istemiyorum...catlaklara malesef care yok
benimde hedefim fıstık gibi bir kadın olmak.

gözün aydın canım ne demek 36 bedeb olmjuşsun ben halen 42 giyiniyorum darısı başımıza inşallh

evet cenim mezun oluyorum insallah.hedefime ulastim.inceldim cok sükür.darisi sizlere canim
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

ben kalkayım artık temizlik yapıyorum mola vermiştim size bakmak için:)
çamaşır makinesinin beyni duracak dönmekten
daha yemek yapıcam öğleden sonra annemi karşılamaya gidicez

kolay gelsin canım dün benimkinin gezme duyguları kabardı bide oğlanı yanlız bırakmada vardı ders çalışsın diye çamaşırım makinanın içinde kaldı gittiğimiz yerdende erken kalkamadık gece 12 de çamaşır serdim bi postada akşama kaldı artık naapıym.....ben öğlene çıkıyorum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…