Bitanem hiçbirimiz Pabya'nın liste dışı kalmasını istemiyoruz bu kadar motiveye ihtiyacı olduğu bir dönemde.O yüzden sen de,ben de biz birkaç haftalığına liste dışı olalım Pabya girsin önerisinde bulunduk.O yüzden sabahtan beri çözüm arıyoruz bir şekilde,bakalım inşallah halledicez alternatif bir yöntem buluptamam tatlim anlastik ayrilmak yok yola devam edicem
Rabbim tez zamanda şifasını versin Esram,ağrılarından kurtarsın inşallah.Aile ile,sağlık ile imtihan öyle zor ki,Rabbimiz yükünüzü hafifletsin,şifasını lütfeylesin inşallah.anneme geldim oğluşla yolda kendimize 2 top dondurma aldık yolda yedik allahtan trafik fazla yoktu çabuk geldik salatamı ve tavuğumu getirdim az önce yedim annem çok hasta her yeri tutulmş sancı içinde ağlıyor ya moralim çok bozuluyor allahım şifa ver yarabbi...
Rabbim tez zamanda şifasını versin Esram,ağrılarından kurtarsın inşallah.Aile ile,sağlık ile imtihan öyle zor ki,Rabbimiz yükünüzü hafifletsin,şifasını lütfeylesin inşallah.
Canımmmmmmmmm,hoşgeldinkıssllaarr ben geldimmm....ama geç geldim kimseler kalmamışş...naptınızz ne var ne yok keyifler nasıl yeni katılan ayrılan falan var mı dökün baküyümm son 1 ayı...
Menün çok güzel olmuş her zamanki gibi canım benim,maşallahiyi geceler kızlar
bugün çok güzel bir pazar günüydü.Çeşmeye gittik.Kuzum denizde çok eğlendi tabi bizde.Şu anda acayip yorgunum.Maalesef geçmişe bakamadım fazla
Bugünkü yediklerim:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr peynir
10 ad. zeytin
pastırma
domates,salatalık,biber
1 çay bardağı
2 fincan şekersiz çay
öğlen:
1 adet çipura
bol salata
su
akşam:
duble iskender (pidelerine hiç dokunmadım)
su
spor:30 dk yüzme
su:2.1 yatana kadar artabilir.1 fincan yeşil çay
anneme geldim oğluşla yolda kendimize 2 top dondurma aldık yolda yedik allahtan trafik fazla yoktu çabuk geldik salatamı ve tavuğumu getirdim az önce yedim annem çok hasta her yeri tutulmş sancı içinde ağlıyor ya moralim çok bozuluyor allahım şifa ver yarabbi...
günaydın kızlarrrr....
Nilosummm ellerine saglik tatlik
herkesi tebrik ediyorum..benim haricimde herkesin msj sayisi tamamm...bir kaptan olarak rezillik bubende bir ceza puani aliyorum ve geriye 2 puanim kaldi diskalifiye icin :18::18:
Azericim,topige hic ugramamissin...ilk uyariyi cezalandirmamistim..ama bu ikinci sefer..ceza puani aliyyorsun malesef..geriye 2 uyari puanin kaldi..
hulyacim, 1 msjin eksik..mecburen sende 1 ceza puani aliyorsun..geriye 2 puanin kaldi..
kirmizi ben zaten artik mezun olmak istiyorum.55 te kaldim.inemiyorum.zaten hedefe 1 kilo vardi sadece.oda bisey degil.azmimi yitirdim.ya zaten 55 ten asagi düsünce gögüslerim ve yüzüm yok oluyor nedense.bu yüzden uzun bir süre böyle kalmak istiyorum.beni lütfen mezun edin.
tamam canim sen nasil istersen..senin adina sevindim..darisi bizlerin basina insallah..bu hafta listede mezun olmak istedigini bildiririm.bizleri birakmayacaksin ama demi..yine geleceksin sohbet edeceksin bizlerle.ama sen haftasonu icecek diyeti yapmayacakmiydin canim??
icecek aldim ama Baslamadim,duruyor evde.arada gelirim bakarim tabii.artik bu sorumlulugu üzerimden atmak istiyorum.tam 10 aydir bu takimdayim.cok ta güzel zayifladim.36 -S beden giyiyorum.daha ne olsun.ha 54 olmusum ha 55.1 kiloyla cokta bisey olmayacak.hem dedigim gibi 55 ten 1 kilo düseyim yüzüm incecik oluyor.54 kac kere düstüm ya,hep öyle oldu.galiba buna üzüldüm diye hemen 55 e geri cikiyordum.bilemiycem.dedigim gibi bu hafta cuma günü listede olmak istemiyorum artik.mezuniyetimi istyorum
Gülüm ben kendi adıma cumadan beri hiç kaçamak yapmadım,2.5 litre suyumu eksiksiz içtim ve düzenli sporumu yaptım Gülüm Komutanım Eki Görüntüle 254935
veee unutmadannnnn bugunden sonra kimsedennnnn ama imsedennn kacamakk yaptim sozunu duymak istemiyorummm..bu fazlaliklar gidecekk okadaarrr leenn
Günaydın ablacımgünaydın kızlarrrr....
Söz veriyorum Gülümmmmmmmm
bugun kas agrilarima ragmen cok enerjik kalktim..herkesten sadece diyet sozunu duymak istiyorumm..herkess diyette oh oh
Sorun yaşamadık elhamdüllillah takım üyelerimiz öyle şuurlu ki,hepimiz Pabyayı listeye aldırmak için fedakarlıkta birbirimizle yarıştık.Ben,Ganfed'im,Doğam,Ranam ayrı ayrı teklif ettik Pabya bizim yerimize geçsin diye.Gerçekten dün takımımla birkez daha gurur duyuyorum.Ben bu fikre katılıyorum Gülüm.Bence kilo sorunu olup,bu zayıflama takımlarında olup ayda 1 kilo verememek normal bir gidişat değil diye düşünüyorum.Bazen yaptırımlar hoşuna gitmese de kişinin lehinedir.İlk başta hoşumuza gitmese de,istikrarla kilo verdikten sonra bu yaptırımların bizim için hayır olduğu ortaya çıkacaktır.Ben zaten gönüllü olarak aylık kilo verme durumlarını kayda alıyorum.Bu kayıtta artılar ve eksiler hesaplandıktan sonra 1 kilodan az vermiş olanlara bu yaptırım uygulanır.Ben kesinlikle onay veriyorum canlarım,çok radikal bir karar değil bence,zayıflama takımında olup ayda 1 kg vermek çok ekstra bir eylem değil,gayet normal diye düşünüyorum.Gunaydin fistiklar...
malesef takimimizdaki huzursuzluktan dolayi dun cok dusundum ve hepinizin oyuyla bir karar vermek istiyorum..hepimizin amaci belli kilo vermek icin birbirimizden destek alabilmek icin buradayiz..yalniz aylardir dikkat ettigim(iz) bazi arkadaslarin 100 gr dahi verememis olmasi...bu hem benim hemde takim arkadaslarin motivasyonunu kotu etkiliyor..ve bir sekilde gercekten kilo vermek isteyen insanlarin hakki yenmis oluyor..ve bunun icin
dun f.... msjlasmada bir oneride bulunmustum ve bu oneriyi oylamaya sunuyorum..hem buraya yazicam hemde topige..ki herkesin haberi olsun..dunku onerim:
kisinin ayda enaz 1 kilo vermesi..kilo veremeyen kisilerin 2 ay ustuste kilo verememesi halinde dikalifiye olmasi....
herkesin toplam 5 ceza puaninin olmasi..ki..bir ay kilo veremezse ceza puani almasi..puani 0 olan kiside ayni sekilde diskalifiye olur..bu puanlamanin icinde gunluk 5 msj zorunluguyla beraber
daha iyi fikri olan atsin kendini ortaya))
Canım benim boyuma göre ideal kilom 53 aslında,ama Dukan iddia ediyor ki bu bünye 58'den aşağı düşmezmiş ve düşse bile koruyamazmış.Demek ki senin ideal kilo 55 canım,ne olur biz de dua et biz de sağlıkjla mezun olalımkirmizi ben zaten artik mezun olmak istiyorum.55 te kaldim.inemiyorum.zaten hedefe 1 kilo vardi sadece.oda bisey degil.azmimi yitirdim.ya zaten 55 ten asagi düsünce gögüslerim ve yüzüm yok oluyor nedense.bu yüzden uzun bir süre böyle kalmak istiyorum.beni lütfen mezun edin.
tamam canim cuma gunu seni mezun ediyoruz Allahin izniyle
dedigin gibi 55 kilosun daha ne olsunbizde 55 olsak keskede bir kilo icin savassak..
Canım benim boyuma göre ideal kilom 53 aslında,ama Dukan iddia ediyor ki bu bünye 58'den aşağı düşmezmiş ve düşse bile koruyamazmış.Demek ki senin ideal kilo 55 canım,ne olur biz de dua et biz de sağlıkjla mezun olalım
evet demekki öyle.zaten herkeste diyordu daha zayiflama sakin diye.aslinda ben cöp gibi olmayi seviyorum ama dahada zayiflarsam o zamanda istemedigim yerleden gidiyor.bunuda istemiyorum.eveeeeet demekki buraya kadarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?