Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana kolay gelsin aysenim..biz buralardayiz :82::82:

sağolasın gülüm
benimde pc açık gidip gelip bakıyorum size

sağol canım kolayladım bayaca yatak odam kaldı ordada eşim uyuduğu için giremedim artık kalkınca hallederim
çamaşır makine içinde kalınca ütülemesi çok zor oluyo yaaa anında çıkarmak istiyorum bende

ara öğün olarak 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi yedim

öğlenede 1 kase mercimek çorbası içicem

Doga abla sana afiyet olsun...

aysenim bende ayni sekilde..bir isime bakiyorum bir topige...ama baya kalabalik...

bende sabahtan bu yana 300 gr yogurt yedim..

bir fincan sutlu ve az sekerli kahve (normalde asla icmem ama bugun canim cekti)

1lt su ictim..

ama hala icim kiyiliyor benim..ogleyede 45 dk var daha [/B
]

ayy bende bayılıyorum kahveye her türlüsüne hemde
ama nevim içme dedi ödem yapıyomuş şu artıdan bir kurtulayım ilk işim kahve içmek olacak

kolay gelsin sanada canım
şimdiden afiyet olsun yağ olmasın

günaydın kızlaaaaaaaar..dukanıma başladım işte sabah menüüm...

1.5 kaşık yu.kep.2 yumurta yarım yağlı süt peynirle omlet
1 bardak süt
şekersiz limonata

olmuşmu neevim yorumlarını bekl iyorum...

akşam içtiğim sinameki ve mısır püskülü çok etkili oldu kızlar 2 kilo gitti az bişey kaldı bu hafta onlarda gidicek cumaya kadar..

bu krep çok tok tutuyor...yediklerim ağzımda o kadar yani...

kıssllaarr ben geldimmm....ama geç geldim kimseler kalmamışş...naptınızz ne var ne yok keyifler nasıl yeni katılan ayrılan falan var mı dökün baküyümm son 1 ayı...

hoşgeldin canım........

gidiyomusun azerim..ben geldiğimde burdaydın bizi tümden bırakma çok özlerim ben seni......maşallah fıstık gibisin herşeyinle mükemmel olmuşsun canım.....
evet cenim mezun oluyorum insallah.hedefime ulastim.inceldim cok sükür.darisi sizlere canim

amiiin amin canım...

puan durumunu pek anlamadım yaa nasıl yanii bi açıkla canım...........

ayyyy ne kadannnn güzelllll darısı başımıza arkadaşımm.seni yürekten tebrik ediyorummm tatlım ben de merak ediyorum şu dukan testi,nereden nasıl yapılıyor bulamadım bir türlü :44:
Bitanem googleye dukandiet yaz,ilk çıkan resmi siteden yapılıyor canım o test.

selamlar canlar

azerimmmm mezunmu oluyosun

tebrik ederim canım darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhhh
Aminnnn

evet cenim mezun oluyorum insallah.hedefime ulastim.inceldim cok sükür.darisi sizlere canim
Aminnnn,benim de hedefim 55.Maşallah sana canım

Ayran detoksu gerçekten çok etkili ve keyifli bitanem.Ödem tuttuğun belli,hiç merak etme atacaksın

sabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
yeşil çay
Muazzam bir menü

selam arkadaşlar gününüz aydın olsun ben biraz geç kaldım sabah gelir gelmez işlere boğuldum toplantı felan ancak gelebildim
Günaydın bitanem,Allah kolaylık versin

bide seninle gurur duyuyorum benim tatlı şirin tombişim (birkaç ay sonra çıtırım )
Ayyyyy,inşallah Hülyammmmmm,sağlıkla inşallah

bende sabahtan bu yana 300 gr yogurt yedim..
bir fincan sutlu ve az sekerli kahve (normalde asla icmem ama bugun canim cekti)
1lt su ictim..
ama hala icim kiyiliyor benim..ogleyede 45 dk var daha [/B
]
Maşallah bitanem,valla bu menü ile bu enerjin muhteşem,Allah nazardan saklasın

ayy bende bayılıyorum kahveye her türlüsüne hemde
ama nevim içme dedi ödem yapıyomuş şu artıdan bir kurtulayım ilk işim kahve içmek olacak
Bitanem çok canın çektiyse günde 1 tane tüketebilirsin bitanem

Muhteşemmmmmm,muhteşem bir başlangıç Bitanem okuldan bir öğretmen arkadaşımı dukana başlatmıştım cumartesi günü.93 kilo ile başlamıştı,bugün 90 çıkmış.En az 3 kilo atacağına eminim 7 gün atakta kaçamak yapmazsan bitanem.Atak döneminde ne olur lokma ile bile olsa kaçamak yapma ki 3-4 kilo gider rahatlıkla çünkü,ve o atakta giden kilolar geri gelmiyor Saferan'ım

bool bol su içiyorum 1 litre oldu .........

Harikasın canım,su çok önemli.Fazla protein alımı böbreklerde ürik asiti arttırıyor ve bunu yalnızca bol içilen su temizleyebiliyor,maşallah çok şuurlu başladın bitanem,devamı da sağlıkla gelir inşallah

sağol canım çok tok tuttu beni valla ..sabah eşim çok güzel bi ekmek almış nasıl pişkiin ..bende kokladım odun kokuyor yesene dedi yemem dedim saçmalama ye diye ısrar etti yok dedim lokma alırsam ne oliim..oda niyet etti diyete .bakalım 110 kilo vericekmi benim dediklerimi yapıcakmışşşşşşşş....

Gerçekten Saferan'ım hem çok keyiflidir,hem de çok tok tutar.Bir de en büyük avantajın serbest yiyecekleri sınırsız tüketebilmek.Ben mesela yemeyi içmeyi seviyorum.Aklım esiyor tavuk göğsünü baharatla kavurup yiyorum,aklım esiyor light nescafe içiyorum light sütle yapılmış,esiyor ayran yapıyorum,esiyor light kola içiyorum.Ben bildiğin içiciyimdir,sürekli bişeyler içmek isterim Tatlandırıcı da serbest canım bu diyette.Tek sakıncalı kaçamak olayı,1 lokma bile abartısız ertesi gün 1 kg olarak yansıyor diyete,o derece.Atağın bitince sebzeler başlayınca çok rahatlayacaksın.Düşün bak mesela akşam yemeğinde tavuklu patlıcan ve cacığı istersen 2-3 tabak yiyebilirsin.Arkadaşım bugün okulda öyle mutluydu ki,3 kilo atmış 3 günde dukanla

ara...
yy.sütle nescafe
tarçınlı
Ohhhhh,ben de içiyorum şu an

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,saferan+,
Oooooo,özlemiştik valla

ayrana bayılırım yoğurt aliim bolbol içiim ya...eti çook severim bıkana kadar yerim artyık..

Derisini ve kanadını yemediğin sürece serbest canım
bu daha iyimiş bee..

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,saferan+,
Oooooo,özlemiştik valla

aha kaçırdın işte kuzuları....

ayrana bayılırım yoğurt aliim bolbol içiim ya...eti çook severim bıkana kadar yerim artyık..
]
Ben de çok severim,özellikle de sütü.Light yoğurtla olacak tabi bitanem,yoksa yasak.Çeşitlilik insanın sıkılmasını önlüyor.Mesela akşama yağsız tavuk eti ile sahte işkembe çorbası yapıp sirke ve sarımsak ile tüketebilirsin,değişikli olur.Krep yapabilirsin yulaf kepeği peynir ve yumurta ile.Atak bitince sebzeler işin içine girince zaten çok kolay,yarın ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp sonucu yaz nolurrrrr,şimdiden heyecanlandım

bu daha iyimiş bee..

aha kaçırdın işte kuzuları....
Kara kaçan,havada uçan;7. takımın duvarına bakmadan geçmez

Son düzenleme:
Kara kaçan,havada uçan;7. takımın duvarına bakmadan geçmez [/QUOTE]

tamam be ya yazarım senimi kırcam ...

tamam be ya yazarım senimi kırcam ...
Çok heyecanlandım inan ki Saferan'ım az önce tatilden döndüğümden beri beni görmeyen bir komşum gördü beni.Teyze donakaldı,kızım nasıl zayıflamışsın,nasıl güzel olmuşsun diye.Hep söylüyordum ya,16 kiloda bile kimse söylemiyordu.Şimdi anlıyorum ki o zaman bu kadar net değildi.Dukan kitabında,incelmeyi bütün gözler sizden önce farkedecek yazmıştı.Gerçekten artık herkesin farketmesinin sebebi direk yağ yakan bir diyet olan Dukan sayesinde.Bak gör senin de kilo verdiğini herkes söylemeye başlayacak 10 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…