sana kolay gelsin aysenim..biz buralardayiz :82::82:
kolay gelsin canım dün benimkinin gezme duyguları kabardı bide oğlanı yanlız bırakmada vardı ders çalışsın diye çamaşırım makinanın içinde kaldı gittiğimiz yerdende erken kalkamadık gece 12 de çamaşır serdim bi postada akşama kaldı artık naapıym.....ben öğlene çıkıyorum öpüldünüz
Doga abla sana afiyet olsun...
aysenim bende ayni sekilde..bir isime bakiyorum bir topige...ama baya kalabalik...
bende sabahtan bu yana 300 gr yogurt yedim..
bir fincan sutlu ve az sekerli kahve (normalde asla icmem ama bugun canim cekti)
1lt su ictim..
ama hala icim kiyiliyor benim..ogleyede 45 dk var daha[/B]
kıssllaarr ben geldimmm....ama geç geldim kimseler kalmamışş...naptınızz ne var ne yok keyifler nasıl yeni katılan ayrılan falan var mı dökün baküyümm son 1 ayı...
gidiyomusun azerim..ben geldiğimde burdaydın bizi tümden bırakma çok özlerim ben seni......maşallah fıstık gibisin herşeyinle mükemmel olmuşsun canım.....kirmizi ben zaten artik mezun olmak istiyorum.55 te kaldim.inemiyorum.zaten hedefe 1 kilo vardi sadece.oda bisey degil.azmimi yitirdim.ya zaten 55 ten asagi düsünce gögüslerim ve yüzüm yok oluyor nedense.bu yüzden uzun bir süre böyle kalmak istiyorum.beni lütfen mezun edin.
evet cenim mezun oluyorum insallah.hedefime ulastim.inceldim cok sükür.darisi sizlere canim
Gunaydin fistiklar...
malesef takimimizdaki huzursuzluktan dolayi dun cok dusundum ve hepinizin oyuyla bir karar vermek istiyorum..hepimizin amaci belli kilo vermek icin birbirimizden destek alabilmek icin buradayiz..yalniz aylardir dikkat ettigim(iz) bazi arkadaslarin 100 gr dahi verememis olmasi...bu hem benim hemde takim arkadaslarin motivasyonunu kotu etkiliyor..ve bir sekilde gercekten kilo vermek isteyen insanlarin hakki yenmis oluyor..ve bunun icin
dun f.... msjlasmada bir oneride bulunmustum ve bu oneriyi oylamaya sunuyorum..hem buraya yazicam hemde topige..ki herkesin haberi olsun..dunku onerim:
kisinin ayda enaz 1 kilo vermesi..kilo veremeyen kisilerin 2 ay ustuste kilo verememesi halinde dikalifiye olmasi....
herkesin toplam 5 ceza puaninin olmasi..ki..bir ay kilo veremezse ceza puani almasi..puani 0 olan kiside ayni sekilde diskalifiye olur..bu puanlamanin icinde gunluk 5 msj zorunluguyla beraber
daha iyi fikri olan atsin kendini ortaya))
Bitanem googleye dukandiet yaz,ilk çıkan resmi siteden yapılıyor canım o test.ayyyy ne kadannnn güzelllll darısı başımıza arkadaşımm.seni yürekten tebrik ediyorummmtatlım ben de merak ediyorum şu dukan testi,nereden nasıl yapılıyor bulamadım bir türlü :44:
Aminnnnselamlar canlar
azerimmmm mezunmu oluyosun
tebrik ederim canım darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhhh
Aminnnn,benim de hedefim 55.Maşallah sana canımevet cenim mezun oluyorum insallah.hedefime ulastim.inceldim cok sükür.darisi sizlere canim
Ayran detoksu gerçekten çok etkili ve keyifli bitanem.Ödem tuttuğun belli,hiç merak etme atacaksınbugün benimde annem geliyor yanıma şimdi teyzemler dayımlar gelen giden eksik olmaz benden nevimin verdiği diyeti cumadan sonra uygulamayı düşünüyorum çünkü hala cumartesiden beri çıktığım artıdan inemedim bu yüzden nevim çrşmba prşmbe ayran detoksunu yapıcam nasipse sinirleirm bozuluyor bu duruma artık yemediğim halde dikkat ettiğim halde spor yaptığım halde nasıl artı çıkarım ben :84::84::84::84:
Muazzam bir menüsabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
yeşil çay
Günaydın bitanem,Allah kolaylık versinselam arkadaşlar gününüz aydın olsun ben biraz geç kaldım sabah gelir gelmez işlere boğuldum toplantı felan ancak gelebildim
Ayyyyy,inşallah Hülyammmmmm,sağlıkla inşallah
bide seninle gurur duyuyorum benim tatlı şirin tombişim (birkaç ay sonra çıtırım)
Maşallah bitanem,valla bu menü ile bu enerjin muhteşem,Allah nazardan saklasın
bende sabahtan bu yana 300 gr yogurt yedim..
bir fincan sutlu ve az sekerli kahve (normalde asla icmem ama bugun canim cekti)
1lt su ictim..
ama hala icim kiyiliyor benim..ogleyede 45 dk var daha[/B]
Bitanem çok canın çektiyse günde 1 tane tüketebilirsin bitanemayy bende bayılıyorum kahveye her türlüsüne hemde
ama nevim içme dedi ödem yapıyomuş şu artıdan bir kurtulayım ilk işim kahve içmek olacak
Muhteşemmmmmm,muhteşem bir başlangıçgünaydın kızlaaaaaaaar..dukanıma başladım işte sabah menüüm...
1.5 kaşık yu.kep.2 yumurta yarım yağlı süt peynirle omlet
1 bardak süt
şekersiz limonata
olmuşmu neevim yorumlarını bekl iyorum...
Harikasın canım,su çok önemli.Fazla protein alımı böbreklerde ürik asiti arttırıyor ve bunu yalnızca bol içilen su temizleyebiliyor,maşallah çok şuurlu başladın bitanem,devamı da sağlıkla gelir inşallahbool bol su içiyorum 1 litre oldu .........
Bitanem googleye dukandiet yaz,ilk çıkan resmi siteden yapılıyor canım o test.
Aminnnn Eki Görüntüle 255016
Aminnnn,benim de hedefim 55.Maşallah sana canım
Ayran detoksu gerçekten çok etkili ve keyifli bitanem.Ödem tuttuğun belli,hiç merak etme atacaksın
Muazzam bir menü
Günaydın bitanem,Allah kolaylık versin
Ayyyyy,inşallah Hülyammmmmm,sağlıkla inşallah
Maşallah bitanem,valla bu menü ile bu enerjin muhteşem,Allah nazardan saklasın
Bitanem çok canın çektiyse günde 1 tane tüketebilirsin bitanem
Muhteşemmmmmm,muhteşem bir başlangıçBitanem okuldan bir öğretmen arkadaşımı dukana başlatmıştım cumartesi günü.93 kilo ile başlamıştı,bugün 90 çıkmış.En az 3 kilo atacağına eminim 7 gün atakta kaçamak yapmazsan bitanem.Atak döneminde ne olur lokma ile bile olsa kaçamak yapma ki 3-4 kilo gider rahatlıkla çünkü,ve o atakta giden kilolar geri gelmiyor Saferan'ım
Harikasın canım,su çok önemli.Fazla protein alımı böbreklerde ürik asiti arttırıyor ve bunu yalnızca bol içilen su temizleyebiliyor,maşallah çok şuurlu başladın bitanem,devamı da sağlıkla gelir inşallah
Gerçekten Saferan'ım hem çok keyiflidir,hem de çok tok tutar.Bir de en büyük avantajın serbest yiyecekleri sınırsız tüketebilmek.Ben mesela yemeyi içmeyi seviyorum.Aklım esiyor tavuk göğsünü baharatla kavurup yiyorum,aklım esiyor light nescafe içiyorum light sütle yapılmış,esiyor ayran yapıyorum,esiyor light kola içiyorum.Ben bildiğin içiciyimdir,sürekli bişeyler içmek isterimsağol canım çok tok tuttu beni valla ..sabah eşim çok güzel bi ekmek almış nasıl pişkiin ..bende kokladım odun kokuyor yesene dedi yemem dedim saçmalama ye diye ısrar etti yok dedim lokma alırsam ne oliim..oda niyet etti diyete .bakalım 110 kilo vericekmi benim dediklerimi yapıcakmışşşşşşşş....
Ohhhhh,ben de içiyorum şu anara...
yy.sütle nescafe
tarçınlı
Derisini ve kanadını yemediğin sürece serbest canımöğlen tavuk yesem hazır çevirmelerden olurmu acep
Gerçekten Saferan'ım hem çok keyiflidir,hem de çok tok tutar.Bir de en büyük avantajın serbest yiyecekleri sınırsız tüketebilmek.Ben mesela yemeyi içmeyi seviyorum.Aklım esiyor tavuk göğsünü baharatla kavurup yiyorum,aklım esiyor light nescafe içiyorum light sütle yapılmış,esiyor ayran yapıyorum,esiyor light kola içiyorum.Ben bildiğin içiciyimdir,sürekli bişeyler içmek isterimTatlandırıcı da serbest canım bu diyette.Tek sakıncalı kaçamak olayı,1 lokma bile abartısız ertesi gün 1 kg olarak yansıyor diyete,o derece.Atağın bitince sebzeler başlayınca çok rahatlayacaksın.Düşün bak mesela akşam yemeğinde tavuklu patlıcan ve cacığı istersen 2-3 tabak yiyebilirsin.Arkadaşım bugün okulda öyle mutluydu ki,3 kilo atmış 3 günde dukanla
Ohhhhh,ben de içiyorum şu an
bu daha iyimiş bee..Derisini ve kanadını yemediğin sürece serbest canım
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,saferan+,
Oooooo,özlemiştik valla
Ben de çok severim,özellikle de sütü.Light yoğurtla olacak tabi bitanem,yoksa yasak.Çeşitlilik insanın sıkılmasını önlüyor.Mesela akşama yağsız tavuk eti ile sahte işkembe çorbası yapıp sirke ve sarımsak ile tüketebilirsin,değişikli olur.Krep yapabilirsin yulaf kepeği peynir ve yumurta ile.Atak bitince sebzeler işin içine girince zaten çok kolay,yarın ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp sonucu yaz nolurrrrr,şimdiden heyecanlandım
ayrana bayılırım yoğurt aliim bolbol içiim ya...eti çook severim bıkana kadar yerim artyık..]
Kara kaçan,havada uçan;7. takımın duvarına bakmadan geçmezbu daha iyimiş bee..
aha kaçırdın işte kuzuları....
Kara kaçan,havada uçan;7. takımın duvarına bakmadan geçmezBen de çok severim,özellikle de sütü.Light yoğurtla olacak tabi bitanem,yoksa yasak.Çeşitlilik insanın sıkılmasını önlüyor.Mesela akşama yağsız tavuk eti ile sahte işkembe çorbası yapıp sirke ve sarımsak ile tüketebilirsin,değişikli olur.Krep yapabilirsin yulaf kepeği peynir ve yumurta ile.Atak bitince sebzeler işin içine girince zaten çok kolay,yarın ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp sonucu yaz nolurrrrr,şimdiden heyecanlandım
bu daha iyimiş bee..
aha kaçırdın işte kuzuları....
Çok heyecanlandım inan kitamam be ya yazarım senimi kırcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?