Çok heyecanlandım inan kiSaferan'ım az önce tatilden döndüğümden beri beni görmeyen bir komşum gördü beni.Teyze donakaldı,kızım nasıl zayıflamışsın,nasıl güzel olmuşsun diye.Hep söylüyordum ya,16 kiloda bile kimse söylemiyordu.Şimdi anlıyorum ki o zaman bu kadar net değildi.Dukan kitabında,incelmeyi bütün gözler sizden önce farkedecek yazmıştı.Gerçekten artık herkesin farketmesinin sebebi direk yağ yakan bir diyet olan Dukan sayesinde.Bak gör senin de kilo verdiğini herkes söylemeye başlayacak 10 gün sonra
2011-09-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 1 ADET 75 ara
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 ara
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70 öğlen
[4] Ekmek 1 DİLİM 65 öğlen
[5] Dil Peyniri 50 GRAM 145 öğlen
[6] Domates 1 ADET 14 öğlen
[7] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125 sabah
[8] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 sabah
Toplam : 663 kal.
bu bu günkü yediklerim hafta sonuda 1500-1600 oldu
2011-09-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 1 ADET 75 ara
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 ara
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70 öğlen
[4] Ekmek 1 DİLİM 65 öğlen
[5] Dil Peyniri 50 GRAM 145 öğlen
[6] Domates 1 ADET 14 öğlen
[7] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125 sabah
[8] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 sabah
Toplam : 663 kal.
bu bu günkü yediklerim hafta sonuda 1500-1600 oldu
Çok heyecanlandım inan kiSaferan'ım az önce tatilden döndüğümden beri beni görmeyen bir komşum gördü beni.Teyze donakaldı,kızım nasıl zayıflamışsın,nasıl güzel olmuşsun diye.Hep söylüyordum ya,16 kiloda bile kimse söylemiyordu.Şimdi anlıyorum ki o zaman bu kadar net değildi.Dukan kitabında,incelmeyi bütün gözler sizden önce farkedecek yazmıştı.Gerçekten artık herkesin farketmesinin sebebi direk yağ yakan bir diyet olan Dukan sayesinde.Bak gör senin de kilo verdiğini herkes söylemeye başlayacak 10 gün sonra
öyle bende 20 yıldır çalışıyorum arkasaşda senin gibi başka yere geçecem falan diyor bende alıştık buraya nasıl olur diyorum sıfırdan gidip başlayamam başka yereçok bunldım valla devlet memuru yatıyor diye hiç demesinlerrrrr
öğle yemeğine bile çıkamadım akadaşlar.bende gittim falte sekreterine ben muhasebeye geçmek istiyorum personel yogun dedim ya bakalım artık geçirirlerse sabit bir iş olur en azından.
canım sen kalorı sayımı diyetimi yapıyorsun zor olmuyormu her yediğini ölçmek
Gunaydin fistiklar...
malesef takimimizdaki huzursuzluktan dolayi dun cok dusundum ve hepinizin oyuyla bir karar vermek istiyorum..hepimizin amaci belli kilo vermek icin birbirimizden destek alabilmek icin buradayiz..yalniz aylardir dikkat ettigim(iz) bazi arkadaslarin 100 gr dahi verememis olmasi...bu hem benim hemde takim arkadaslarin motivasyonunu kotu etkiliyor..ve bir sekilde gercekten kilo vermek isteyen insanlarin hakki yenmis oluyor..ve bunun icin
dun f.... msjlasmada bir oneride bulunmustum ve bu oneriyi oylamaya sunuyorum..hem buraya yazicam hemde topige..ki herkesin haberi olsun..dunku onerim:
kisinin ayda enaz 1 kilo vermesi..kilo veremeyen kisilerin 2 ay ustuste kilo verememesi halinde dikalifiye olmasi....
herkesin toplam 5 ceza puaninin olmasi..ki..bir ay kilo veremezse ceza puani almasi..puani 0 olan kiside ayni sekilde diskalifiye olur..bu puanlamanin icinde gunluk 5 msj zorunluguyla beraber
daha iyi fikri olan atsin kendini ortaya))
75,7 yim canlarım bence en geç 1-2 haftada eski halime gelicem ve kurban bayramına inşallah 60sınırlarına giricemmm sözzzzzzzzzzzz.....
hoş geldin canım neyse çok almamışsın ben 4 kiloya yakın aldım nerdeyse ((( neyse başladım vermeye şükür bende kurbana 85 le girmek istiyorum yani altı olabilir üstü olamazzzzz inşallah:84::84::84::84:
inşallah ablacım hepberaber inşallah...almadım almadım ama son hafta antalyayya gittik tamam aldım 1,5 kilo kadar ama pişman diilim yaaa..fazlasıyla veririm kavuştum ya size gerisi boş...97 kilodan bu yana geri almamıştım verdiğim kiloları ama 1 senenin sonunda aldığım 1,5 kilo için üzülmiycem takımımdayım önce rabbime sonra size ve tabiki kendime çok güvenerek maratonuma kaldığım yerden biraz geride olsamda bomba gibi başlıyoruuummmm....YARIN DUKANIN ATAK EVRESİ İLE TAMAMEN BAŞLIYORUM BUGUN DETOKS GÜNÜÜÜ....
Canımmmmmm,sen de bitanesin
ooh süpeer herkes farketcek artık tabii bitanesin sen...
çok güzel kal. hesabına geçmişsin..hala gidemedim buralardayıım....
Ayyyy,inşallah bitanem ya.Gerçekten personel işleri çok yoğun ve karışıktır.İnşallah kabul ederler de rahatlarsın bitanemçok bunldım valla devlet memuru yatıyor diye hiç demesinlerrrrr
öğle yemeğine bile çıkamadım akadaşlar.bende gittim falte sekreterine ben muhasebeye geçmek istiyorum personel yogun dedim ya bakalım artık geçirirlerse sabit bir iş olur en azından.
Çok az kaldıııııı,benim de şaka maka 23 kilom kaldı 50 kilo vermek hedefi ile başladığım maratonda
çook sevindim senin adına canım.banada bzılrı diyo bazılarıda ben söylersem farkediyor. allhım su kalan 10 kilomuda versem herkes farkedecek biliyorumm
Ayşemmmm,şükürler olsun kavuşturana,çok özledim seni güzel gözlümbende şiddetle destekliyorum kaptanımm...
ama ben kilo aldım da geldim ama vallahi de billaHİDE 2 HAFTADA TELAFİ EDİCİMMMMMM.....sözzzzzz....kızlar valla antalyada oldu o açık büfeler varyaaa
ama dukana başlıyorum yarın..nevim devam ediyon mu bacım dukana...kırmızım türkiyedemisin döndün mü..aysen gelmiş hoşgelmişşşşbi güzel hatun daha gördümmm o da hoş gelmişş...:81:
Hiç şüphem yok Mavişimmmmm75,7 yim canlarım bence en geç 1-2 haftada eski halime gelicem ve kurban bayramına inşallah 60sınırlarına giricemmm sözzzzzzzzzzzz.....
Sen bana şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,ailende kilo alma eğilimi olup olmadığını yaz canım,ben senin listeyi alıp buraya yapıştırırım programı.nevim testi buldum .)) doldurdum,ama hataveriyor ühüüü
Takımınnnnn daaa seniiii ççooookkk öözzzllleeeddddiiiiiiinşallah ablacım hepberaber inşallah...almadım almadım ama son hafta antalyayya gittik tamam aldım 1,5 kilo kadar ama pişman diilim yaaa..fazlasıyla veririm kavuştum ya size gerisi boş...97 kilodan bu yana geri almamıştım verdiğim kiloları ama 1 senenin sonunda aldığım 1,5 kilo için üzülmiycem takımımdayım önce rabbime sonra size ve tabiki kendime çok güvenerek maratonuma kaldığım yerden biraz geride olsamda bomba gibi başlıyoruuummmm....YARIN DUKANIN ATAK EVRESİ İLE TAMAMEN BAŞLIYORUM BUGUN DETOKS GÜNÜÜÜ....
Evet bitanem,ben de seni çok özlüyorum.İşlerin çok yoğunlaştı ya Hülyam,heralde ondan denk gelemiyoruz.Ama kalplerimiz beraberrrrrbugun evciğimle hiç sohbet edemedim canımm nev örtmenimm.bende işe başlayacağın günleri hayal ediyordum daha çok konuşcaz diye ama biz hiç karşılaşamaz oldukk.
tabiiki bebegim,tatlim.gelirim arada canimsinismim altdaydı ama işlerden bakamadım azerime maşallah seni bi şartla mezun ederiz bizi unutmuycan ona göre
amin canim insallah.Allah herkese o günleri görmek nasip etsin
bide seninle gurur duyuyorum benim tatlı şirin tombişim (birkaç ay sonra çıtırım)
benimde hedefim fıstık gibi bir kadın olmak.
gözün aydın canım ne demek 36 bedeb olmjuşsun ben halen 42 giyiniyorum darısı başımıza inşallh
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
hoşgeldin canım........
gidiyomusun azerim..ben geldiğimde burdaydın bizi tümden bırakma çok özlerim ben seni......maşallah fıstık gibisin herşeyinle mükemmel olmuşsun canım.....
amiiin amin canım...
puan durumunu pek anlamadım yaa nasıl yanii bi açıkla canım...........
Sen bana şu anki kilonu,hedef kilonu,18 yaşından sonra gördüğün en az ve en fazla kiloyu,ailende kilo alma eğilimi olup olmadığını yaz canım,ben senin listeyi alıp buraya yapıştırırım programı.
[:
seni bu haftalık ben oyalayabilirim hayatım evdeyim bu haftaaa...nevin yerinin tutamam amaaa...idare et şekerim yaa...kaç kilo oldun bakim senbugun evciğimle hiç sohbet edemedim canımm nev örtmenimm.bende işe başlayacağın günleri hayal ediyordum daha çok konuşcaz diye ama biz hiç karşılaşamaz oldukk.
canım yaa tabiki bayramdı tatildi derken normal sen maratonu bitirmeye gelmişin hadi bakalım asılalım( bu daha çok kendime )size demeye gerek yok o kadar kiloyu veren geri kalanıda hayda hayda verirsin
canım zahmet olacak sana ama :78:
99.5
65-104
ablam ve teyzemin oğulları kilolu
yemeğimi yaptım geldim.Bir de pilav yapayım yanına,kociş bayram etsin.Yazık o da benle beraber yemiyor ama birazcık yesin,bir de kardeşi de biz de ya şimdi.adamlar sade yemekle doymaz,ille pilav makarna olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?