Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rana yı göremedim benn...özledimm yawwww bi toplaşınn ganfedi de görmedimm....muhabbet saatleri değişmedi dimi...seferanım yerleştin mi esra tatildeydi döndü mü yaaaaa aşkolsun niye kimse beni aydınlatmııo pabyam nasıl....vs....vs....

saphira sen de hoşgeldin takımımızaaa....bu takımınn hatunları yakıoooo vallaaa....her gelen hatun bir içim suuu....bilemiyorummm yaniii

hoşbuldum :) evet benim de faceten gördüğüm kadarıyla,kiloları verdikten sonra toptan güzellik yarışması kampına girilecek maşallah

selam kızlar,bugün hastaneye gittik belimden 3 tane iğne yapıldı ilaç verildi aman bi uyuttu 4 yattım yeni kalktım inşallah şifa olur çok tatlı bir doktor çıkardı çok ilgilendi allah razı olsun ...

sabah hastaneye giderken tahlil falan isterler diye yeşil elma yedim gelince kahvaltı yaptık saat 14.te 1 yumurta 1 ince dilim tam buğday ekmeği peynir ve domates salatalık yedim,kalkınca haşlanmış yumurta ve yoğurt yedim yarın saat 15:30 da diyetisyenimle randevum var bakalım neler verecek...

ayşecim hoşgeldin canım,bu sene bol tatil sebebiyle bende geldiğimde tartıldım 1 kilo fazlam vardı yatmadan yoldan gelince tartılmıştım sabah tartıldığımda kilom aynıydı çok şükür bundan sonra tam gaz ileri durmak yok inşallah bayrama kadar mezun olmayı düşünüyorum inşallah hedefime ulaşıcam....

canm vallahi çok özeniyorum ama 3 seans diyetisyen hakkım bi dolsa sanırım o 3 haftada emine hanımın diyetiyle 5 kilo atarım 3 haftada kalanıda dukan la bitirip mezun olurum inşallah....

doğacım birgünlük menün mü bu yoksa akşam için eklemelerin var mı 663 kalori çok düşük geldi bana ...

kolay gelsin canım,bence bölümüne ve kurumna değişiyor yoğunluk allah yardımcın olsun...

kızlar sabah tartıda 500 gr.eksik çıktım oleeeeyyyyy

Canım Dukan testini yaptım bilgilerini girerek.Dukan korunabilir ideal kilonu 65 olarak kabul ediyor.Ekliyorum.

Beni sormadığın için küstüm ama,hadi neyse anlatıyım Ranamızın evine şu anda net bağlanmadı,ekime kadar izinli.Pabyamız eşiyle barıştı,hattaaaaa 2. bebeğe karar verdilerrrrrrrrr Esramız bomba gibi döndü,Saferanımız Dukan diyetine başladıııı ve harika gidiyorrrrr

Geçmiş olsun bitanem,Allah şifanı versin.Menün çok güzel olmuş bitanem bu arada

Son düzenleme:
Emine Hanım seni iğne ipliğe çevirir,hiç şüphem yok Canım harikasınnnnnn ,ben de bildirim gününe göre 300 gr eksideyim şu an

sende aramiza tekrar hos geldin canim..aldigin kilolari eminim cabucak verirsin..bende 4 haftada 2 kio artiylan geldim..allahtan araya bayram felan girdi...rahatlikla fazlaliklarimi verip donmus oldum... yarin sende dukana basliyorsun..Nev dinle hepsinin kontrolu sende bak..ben dukan diyetini bilmiyorum kacamak yapani affetme
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,saferan+,
Oooooo,özlemiştik valla
yeni kurali oylamaya sundum ya birsey var sandilar biz ne gozde bir takimiz ya..ne yapsak merak konusu kiz nekadar az kahve icersen okadar iyi..faydasindan cok zarari var kahvenin... hem odem yapmasi...dislerin sararmasi..cok kullanildiginda kalbi zorlamasi ve dongumkontrol hapi kullananlarda kan pihtilasmasi..oyuzden nekadar az okadar iyi canim ohh safisim..kolay gelsin..sende kisa surede nilos gibi faydasini goreceksin

puan durumunu pek anlamadım yaa nasıl yanii bi açıkla canım...........

yani safisim..herkesin toplam 5 puani olacak..gunde 5 msj paylasiminda bulunnmazsa 1 ceza puani alacak ve ayni sekilde ayda 1 kilo veremezsede bu puanlamada ceza alacak..0 puana dusen diskalifiye olacak..anladinmi safisim?

Dukan diet takip komisyonu olarak tetikteyim Gülüm Sanırım çoğunluk paylaşım ve kilo verme ile ilgili kurala onay verdi gibi gördüm.Takımımıza hayırlı uğurlu olsun

hımm anladım canım o zaman mazeretsiz kural çiğnemek yok artık...............

nevim ben aralarda yoğurt ve peynir yadim biraz akşam tam butla senin yalancı paça çorbasından yaptım büyük bi kase yedim ayran içtim .....
şimdide bulantıdan ölüyorum çok kötüyüm yaaaa...........

kaçamak sıfıır...........................

ha gayret safisim... ilk gunu atlatirsan gerisi gelir..onemli olan ilk gunu kazasiz atlatabilmek...

Spora geçmeden bugünkü menümü de yazıyım,bugün saf protein günümdü.
SABAH:
*1 bardak light sütle karıştırılmış 2 kaşık yulaf kepeği
*Ton balıklı omlet
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak light sütlü nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Haşlanmış tavuk göğsü
*1 bardak light kola
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase light yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 adet ekmeksiz köfte
*1 bardak light ayran
*****2.5 litre suyumu içtim,şimdi sporuma geçicem canlarım,durumlar böyle,biraz moralsizim ama diyetimi ihmal etmemeye çalışıyorum Dualarınızda Nev'inizi de unutmayın canlarım

Canım ilk gün bulantı olduğunu söyleyenler vardı,suyu eksik içmekten oluyor diyenler vardı.Suyu yeterince içtin mi?Bir de kolestrolün filan var mı,çünkü kolestrolü olanlar yapamıyor bu diyeti.Kaygılandım şimdi bak,dokunuyorsa bırak canım ya,hiçbirşey sağlıktan önemli değil.

nevim nabersin canım ben ilaçların etkisinden sanırımm sarhoş gibiyim yarın 3.30 da gidicem diyetisyenime heyecanlıyım,dukanı kolesterolü olanlar yapamıyor mu ?benim kolesterolüm çok yüksekti bizde genetik ...

ben bugün bi hesap yaptım su ile ilgili ben küçük yani satandart bardaklarla su içmeyi sevmem bardağım büyük olacak benim bardağım 400 cc su alıyor ve ben 10 bardak içiyorm yaklaşık 4 litre su yapar ama ben suyu çok seviyorum çok mu acaba az önce 2 bardak içtima ama kanmadım suya havalardan sanırım hraret çok oluyor...

Evet bitanem,yumurta başta olmak üzere kırmızı et kolestrolü yükselttiği için,koletrol sorunu olanlar kesinlikle yapamıyor,tehlikeli.Bitanem bu arada 4 lt biraz fazla gibi geldi bana.Bir de çay,kahve,kola,ayran vesaire ile de 2 lt aldığını düşünsek böbreklerine biraz fazla yük olmaz mı Esram,ama tabi eşin daha iyi bilir işin uzmanı O,benimki tahmin canım

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,nurkelebek,kirmizigul06+,PABYA+,roseberry+,

benim kolesterolüm yok canım hiç öyle sorunlar yaşamadım kilo dışında çok sağlıklıyım..hatta bugün spor için sağlık raporu aldım aile hekimim tansiyon falan ölçtü 12-8 normal yani.....bulantı daha öncede k.h diyeti yaparken oluyordu içim çiğleşiyor sebze ekmek olmayınca idare edicez artık su da 3 litreye yakın oldu az değil heralde dimi....

vee süper haberde spor bu çarşamba başlıyormuş ablamla beraber yazıldık p.tesi çarş. 11- 13 arası firtnese başlıyoruum....ayrıca spor salonunun yanında sabah 7.30 8.30 arası sağolsun belediyemiz hocalarla sabah sporu başlatmış ablamla inş. salı perşembede ona gidicez haftada 4 gün edicek hiç bi ücret yok hemde....inş. eşim zorluk çıkarmaz o yatarken gidip gelirim sabahkları.....

Sevindim bitanem,kaygı yaptım bir anda.Saferan'ım ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp tartıdaki farkı duymak için sabırsızlanıyorum.Bu arada Dukan atak döneminde spora izin vermiyor canım halsizlikten dolayı,ataktan sonra başlasan olmaz mı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…