saphira sen de hoşgeldin takımımızaaa....bu takımınn hatunları yakıoooo vallaaa....her gelen hatun bir içim suuu....bilemiyorummm yaniii
inşallah ablacım hepberaber inşallah...almadım almadım ama son hafta antalyayya gittik tamam aldım 1,5 kilo kadar ama pişman diilim yaaa..fazlasıyla veririm kavuştum ya size gerisi boş...97 kilodan bu yana geri almamıştım verdiğim kiloları ama 1 senenin sonunda aldığım 1,5 kilo için üzülmiycem takımımdayım önce rabbime sonra size ve tabiki kendime çok güvenerek maratonuma kaldığım yerden biraz geride olsamda bomba gibi başlıyoruuummmm....YARIN DUKANIN ATAK EVRESİ İLE TAMAMEN BAŞLIYORUM BUGUN DETOKS GÜNÜÜÜ....
Çok heyecanlandım inan kiSaferan'ım az önce tatilden döndüğümden beri beni görmeyen bir komşum gördü beni.Teyze donakaldı,kızım nasıl zayıflamışsın,nasıl güzel olmuşsun diye.Hep söylüyordum ya,16 kiloda bile kimse söylemiyordu.Şimdi anlıyorum ki o zaman bu kadar net değildi.Dukan kitabında,incelmeyi bütün gözler sizden önce farkedecek yazmıştı.Gerçekten artık herkesin farketmesinin sebebi direk yağ yakan bir diyet olan Dukan sayesinde.Bak gör senin de kilo verdiğini herkes söylemeye başlayacak 10 gün sonra
2011-09-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 1 ADET 75 ara
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 ara
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70 öğlen
[4] Ekmek 1 DİLİM 65 öğlen
[5] Dil Peyniri 50 GRAM 145 öğlen
[6] Domates 1 ADET 14 öğlen
[7] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125 sabah
[8] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 sabah
Toplam : 663 kal.
bu bu günkü yediklerim hafta sonuda 1500-1600 oldu
çok bunldım valla devlet memuru yatıyor diye hiç demesinlerrrrr
öğle yemeğine bile çıkamadım akadaşlar.bende gittim falte sekreterine ben muhasebeye geçmek istiyorum personel yogun dedim ya bakalım artık geçirirlerse sabit bir iş olur en azından.
Canım Dukan testini yaptım bilgilerini girerek.Dukan korunabilir ideal kilonu 65 olarak kabul ediyor.Ekliyorum.canım zahmet olacak sana ama :78:
99.5
65-104
ablam ve teyzemin oğulları kilolu
yemeğimi yaptım geldim.Bir de pilav yapayım yanına,kociş bayram etsin.Yazık o da benle beraber yemiyor ama birazcık yesin,bir de kardeşi de biz de ya şimdi.adamlar sade yemekle doymaz,ille pilav makarna olacak
Beni sormadığın için küstüm ama,hadi neyse anlatıyımrana yı göremedim benn...özledimm yawwww bi toplaşınn ganfedi de görmedimm....muhabbet saatleri değişmedi dimi...seferanım yerleştin mi esra tatildeydi döndü mü yaaaaa aşkolsun niye kimse beni aydınlatmııo pabyam nasıl....vs....vs....
Geçmiş olsun bitanem,Allah şifanı versin.Menün çok güzel olmuş bitanem bu aradaselam kızlar,bugün hastaneye gittik belimden 3 tane iğne yapıldı ilaç verildi aman bi uyuttu 4 yattım yeni kalktım inşallah şifa olur çok tatlı bir doktor çıkardı çok ilgilendi allah razı olsun ...
sabah hastaneye giderken tahlil falan isterler diye yeşil elma yedim gelince kahvaltı yaptık saat 14.te 1 yumurta 1 ince dilim tam buğday ekmeği peynir ve domates salatalık yedim,kalkınca haşlanmış yumurta ve yoğurt yedim yarın saat 15:30 da diyetisyenimle randevum var bakalım neler verecek...
Emine Hanım seni iğne ipliğe çevirir,hiç şüphem yokcanm vallahi çok özeniyorum ama 3 seans diyetisyen hakkım bi dolsa sanırım o 3 haftada emine hanımın diyetiyle 5 kilo atarım 3 haftada kalanıda dukan la bitirip mezun olurum inşallah....
kızlar sabah tartıda 500 gr.eksik çıktım oleeeeyyyyy
bende şiddetle destekliyorum kaptanımm...
ama ben kilo aldım da geldim ama vallahi de billaHİDE 2 HAFTADA TELAFİ EDİCİMMMMMM.....sözzzzzz....kızlar valla antalyada oldu o açık büfeler varyaaa
ama dukana başlıyorum yarın..nevim devam ediyon mu bacım dukana...kırmızım türkiyedemisin döndün mü..aysen gelmiş hoşgelmişşşşbi güzel hatun daha gördümmm o da hoş gelmişş...:81:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nev81,saferan+,
Oooooo,özlemiştik valla
kiz nekadar az kahve icersen okadar iyi..faydasindan cok zarari var kahvenin... hem odem yapmasi...dislerin sararmasi..cok kullanildiginda kalbi zorlamasi ve dongumkontrol hapi kullananlarda kan pihtilasmasi..oyuzden nekadar az okadar iyi canimayy bende bayılıyorum kahveye her türlüsüne hemde
ama nevim içme dedi ödem yapıyomuş şu artıdan bir kurtulayım ilk işim kahve içmek olacak
kolay gelsin sanada canım
şimdiden afiyet olsun yağ olmasın
ohh safisim..kolay gelsin..sende kisa surede nilos gibi faydasini goreceksingünaydın kızlaaaaaaaar..dukanıma başladım işte sabah menüüm...
1.5 kaşık yu.kep.2 yumurta yarım yağlı süt peynirle omlet
1 bardak süt
şekersiz limonata
olmuşmu neevim yorumlarını bekl iyorum...
puan durumunu pek anlamadım yaa nasıl yanii bi açıkla canım...........
Dukan diet takip komisyonu olarak tetikteyim Gülümsende aramiza tekrar hos geldin canim..aldigin kilolari eminim cabucak verirsin..bende 4 haftada 2 kio artiylan geldim..allahtan araya bayram felan girdi...rahatlikla fazlaliklarimi verip donmus oldum... yarin sende dukana basliyorsun..Nev dinle hepsinin kontrolu sende bak..ben dukan diyetini bilmiyorum kacamak yapani affetme
yeni kurali oylamaya sundum ya birsey var sandilar biz ne gozde bir takimiz ya..ne yapsak merak konusu
kiz nekadar az kahve icersen okadar iyi..faydasindan cok zarari var kahvenin... hem odem yapmasi...dislerin sararmasi..cok kullanildiginda kalbi zorlamasi ve dongumkontrol hapi kullananlarda kan pihtilasmasi..oyuzden nekadar az okadar iyi canim
ohh safisim..kolay gelsin..sende kisa surede nilos gibi faydasini goreceksin
yani safisim..herkesin toplam 5 puani olacak..gunde 5 msj paylasiminda bulunnmazsa 1 ceza puani alacak ve ayni sekilde ayda 1 kilo veremezsede bu puanlamada ceza alacak..0 puana dusen diskalifiye olacak..anladinmi safisim?
sende aramiza tekrar hos geldin canim..aldigin kilolari eminim cabucak verirsin..bende 4 haftada 2 kio artiylan geldim..allahtan araya bayram felan girdi...rahatlikla fazlaliklarimi verip donmus oldum... yarin sende dukana basliyorsun..Nev dinle hepsinin kontrolu sende bak..ben dukan diyetini bilmiyorum kacamak yapani affetme
yeni kurali oylamaya sundum ya birsey var sandilar biz ne gozde bir takimiz ya..ne yapsak merak konusu
kiz nekadar az kahve icersen okadar iyi..faydasindan cok zarari var kahvenin... hem odem yapmasi...dislerin sararmasi..cok kullanildiginda kalbi zorlamasi ve dongumkontrol hapi kullananlarda kan pihtilasmasi..oyuzden nekadar az okadar iyi canim
ohh safisim..kolay gelsin..sende kisa surede nilos gibi faydasini goreceksin
yani safisim..herkesin toplam 5 puani olacak..gunde 5 msj paylasiminda bulunnmazsa 1 ceza puani alacak ve ayni sekilde ayda 1 kilo veremezsede bu puanlamada ceza alacak..0 puana dusen diskalifiye olacak..anladinmi safisim?
nevim ben aralarda yoğurt ve peynir yadim biraz akşam tam butla senin yalancı paça çorbasından yaptım büyük bi kase yedim ayran içtim .....
şimdide bulantıdan ölüyorum çok kötüyüm yaaaa...........
kaçamak sıfıır...........................
Canım ilk gün bulantı olduğunu söyleyenler vardı,suyu eksik içmekten oluyor diyenler vardı.Suyu yeterince içtin mi?Bir de kolestrolün filan var mı,çünkü kolestrolü olanlar yapamıyor bu diyeti.Kaygılandım şimdi bak,dokunuyorsa bırak canım ya,hiçbirşey sağlıktan önemli değil.nevim ben aralarda yoğurt ve peynir yadim biraz akşam tam butla senin yalancı paça çorbasından yaptım büyük bi kase yedim ayran içtim .....
şimdide bulantıdan ölüyorum çok kötüyüm yaaaa...........
kaçamak sıfıır...........................
Evet bitanem,yumurta başta olmak üzere kırmızı et kolestrolü yükselttiği için,koletrol sorunu olanlar kesinlikle yapamıyor,tehlikeli.Bitanem bu arada 4 lt biraz fazla gibi geldi bana.Bir de çay,kahve,kola,ayran vesaire ile de 2 lt aldığını düşünsek böbreklerine biraz fazla yük olmaz mı Esram,ama tabi eşin daha iyi bilir işin uzmanı O,benimki tahmin canımnevim nabersin canım ben ilaçların etkisinden sanırımm sarhoş gibiyim yarın 3.30 da gidicem diyetisyenime heyecanlıyım,dukanı kolesterolü olanlar yapamıyor mu ?benim kolesterolüm çok yüksekti bizde genetik ...
Sevindim bitanem,kaygı yaptım bir anda.Saferan'ım ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp tartıdaki farkı duymak için sabırsızlanıyorum.Bu arada Dukan atak döneminde spora izin vermiyor canım halsizlikten dolayı,ataktan sonra başlasan olmaz mı bitanembenim kolesterolüm yok canım hiç öyle sorunlar yaşamadım kilo dışında çok sağlıklıyım..hatta bugün spor için sağlık raporu aldım aile hekimim tansiyon falan ölçtü 12-8 normal yani.....bulantı daha öncede k.h diyeti yaparken oluyordu içim çiğleşiyor sebze ekmek olmayınca idare edicez artık su da 3 litreye yakın oldu az değil heralde dimi....
vee süper haberde spor bu çarşamba başlıyormuş ablamla beraber yazıldık p.tesi çarş. 11- 13 arası firtnese başlıyoruum....ayrıca spor salonunun yanında sabah 7.30 8.30 arası sağolsun belediyemiz hocalarla sabah sporu başlatmış ablamla inş. salı perşembede ona gidicez haftada 4 gün edicek hiç bi ücret yok hemde....inş. eşim zorluk çıkarmaz o yatarken gidip gelirim sabahkları.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?