Sevindim bitanem,kaygı yaptım bir anda.Saferan'ım ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp tartıdaki farkı duymak için sabırsızlanıyorum.Bu arada Dukan atak döneminde spora izin vermiyor canım halsizlikten dolayı,ataktan sonra başlasan olmaz mı bitanem
Hele yarın sabah gör sen tartıyıçarşamba gidicem sadece yürüyüş bandı biraz alet fazla yormam kendşimi bide halsiz hissetmiyorum ki..spora üst üste 3+ 3 gitmezsek kayıt siliyorlar ilk günden olursa şansımı kaybetmiyim ..bi daha almıyorlar 2.5 ay ..yormam kendimi merak etme.....ben dışardan gelince tartıldım 6 gibi 300 gram eksideydim bileeeeeeeeeee................
sağol canım çok tok tuttu beni valla ..sabah eşim çok güzel bi ekmek almış nasıl pişkiin ..bende kokladım odun kokuyor yesene dedi yemem dedim saçmalama ye diye ısrar etti yok dedim lokma alırsam ne oliim..oda niyet etti diyete .bakalım 110 kilo vericekmi benim dediklerimi yapıcakmışşşşşşşş....
Gerçekten Saferan'ım hem çok keyiflidir,hem de çok tok tutar.Bir de en büyük avantajın serbest yiyecekleri sınırsız tüketebilmek.Ben mesela yemeyi içmeyi seviyorum.Aklım esiyor tavuk göğsünü baharatla kavurup yiyorum,aklım esiyor light nescafe içiyorum light sütle yapılmış,esiyor ayran yapıyorum,esiyor light kola içiyorum.Ben bildiğin içiciyimdir,sürekli bişeyler içmek isterimTatlandırıcı da serbest canım bu diyette.Tek sakıncalı kaçamak olayı,1 lokma bile abartısız ertesi gün 1 kg olarak yansıyor diyete,o derece.Atağın bitince sebzeler başlayınca çok rahatlayacaksın.Düşün bak mesela akşam yemeğinde tavuklu patlıcan ve cacığı istersen 2-3 tabak yiyebilirsin.Arkadaşım bugün okulda öyle mutluydu ki,3 kilo atmış 3 günde dukanla
Ohhhhh,ben de içiyorum şu an
Teşekkürler Ganfed'immmmhelal kizlar size mukemmel gidiyorsunuz
yapsin canim yapsin kocalara diyet mecburiyeti gitirildi .duyduk duymaduk demeyin
helal kizlar size mukemmel gidiyorsunuz.saferanim sende basarili olACAKsin insallah esinde sana bakip bakip zayiflamaya karar verecek emin ol hele sen zayifla o ne gizli diyetler yapacak goreceksin
helal kizlar size mukemmel gidiyorsunuz.saferanim sende basarili olACAKsin insallah esinde sana bakip bakip zayiflamaya karar verecek emin ol hele sen zayifla o ne gizli diyetler yapacak goreceksin
Ben de çok severim,özellikle de sütü.Light yoğurtla olacak tabi bitanem,yoksa yasak.Çeşitlilik insanın sıkılmasını önlüyor.Mesela akşama yağsız tavuk eti ile sahte işkembe çorbası yapıp sirke ve sarımsak ile tüketebilirsin,değişikli olur.Krep yapabilirsin yulaf kepeği peynir ve yumurta ile.Atak bitince sebzeler işin içine girince zaten çok kolay,yarın ilk wc den sonra iç çamaşırlarınla tartılıp sonucu yaz nolurrrrr,şimdiden heyecanlandım
Kara kaçan,havada uçan;7. takımın duvarına bakmadan geçmez
2011-09-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 1 ADET 75 ara
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 ara
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70 öğlen
[4] Ekmek 1 DİLİM 65 öğlen
[5] Dil Peyniri 50 GRAM 145 öğlen
[6] Domates 1 ADET 14 öğlen
[7] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125 sabah
[8] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 sabah
Toplam : 663 kal.
bu bu günkü yediklerim hafta sonuda 1500-1600 oldu
son fosil senmiydin face de.......
evet tatlim yasimdan dolayi fosillestimde .turumun son ornegigim
Canlarım ben yatıyorum yavaştan,Allah'a emanet olun.Yarın sağlıkla görüşürüz inşallah
hakkinda hayirlisi olsun tatlim.istedigin yere gecebilirsin insallah .ama her devlet memuru senin gibi calismiyordur .canim bazilari rosberrynin dedigi gigi cay kahve icipmillete caka satiyorlar canim.bizim sozumuz onlaraçok bunldım valla devlet memuru yatıyor diye hiç demesinlerrrrr
öğle yemeğine bile çıkamadım akadaşlar.bende gittim falte sekreterine ben muhasebeye geçmek istiyorum personel yogun dedim ya bakalım artık geçirirlerse sabit bir iş olur en azından.
ah ah bendede 5 kilo kaldi ama gitmiyor yahu .ne yapacagiz biz simdi
çook sevindim senin adına canım.banada bzılrı diyo bazılarıda ben söylersem farkediyor. allhım su kalan 10 kilomuda versem herkes farkedecek biliyorumm
aman ya ilk diskalifiye olacak olan benim herhalde .uzun zamandir butun cabalarima ragmen kilo atamiyorumbende şiddetle destekliyorum kaptanımm...
ama ben kilo aldım da geldim ama vallahi de billaHİDE 2 HAFTADA TELAFİ EDİCİMMMMMM.....sözzzzzz....kızlar valla antalyada oldu o açık büfeler varyaaa
ama dukana başlıyorum yarın..nevim devam ediyon mu bacım dukana...kırmızım türkiyedemisin döndün mü..aysen gelmiş hoşgelmişşşşbi güzel hatun daha gördümmm o da hoş gelmişş...:81:
75,7 yim canlarım bence en geç 1-2 haftada eski halime gelicem ve kurban bayramına inşallah 60sınırlarına giricemmm sözzzzzzzzzzzz.....
alti olacak alti .verecegiz baska yolu yok .bayram herkesi soyle bir salladi ama olsun oda bayramin guzelligi istehoş geldin canım neyse çok almamışsın ben 4 kiloya yakın aldım nerdeyse ((( neyse başladım vermeye şükür bende kurbana 85 le girmek istiyorum yani altı olabilir üstü olamazzzzz inşallah:84::84::84::84:
hadi bakalim yakinda 7 takim dukan takimi olacak hey masallah .seninle birlikte 3 kisi oluyor haydi bakalim mezuniyete dogfru kosuyoruzinşallah ablacım hepberaber inşallah...almadım almadım ama son hafta antalyayya gittik tamam aldım 1,5 kilo kadar ama pişman diilim yaaa..fazlasıyla veririm kavuştum ya size gerisi boş...97 kilodan bu yana geri almamıştım verdiğim kiloları ama 1 senenin sonunda aldığım 1,5 kilo için üzülmiycem takımımdayım önce rabbime sonra size ve tabiki kendime çok güvenerek maratonuma kaldığım yerden biraz geride olsamda bomba gibi başlıyoruuummmm....YARIN DUKANIN ATAK EVRESİ İLE TAMAMEN BAŞLIYORUM BUGUN DETOKS GÜNÜÜÜ....
canım yaa tabiki bayramdı tatildi derken normal sen maratonu bitirmeye gelmişin hadi bakalım asılalım( bu daha çok kendime )size demeye gerek yok o kadar kiloyu veren geri kalanıda hayda hayda verirsin
Canım Dukan testini yaptım bilgilerini girerek.Dukan korunabilir ideal kilonu 65 olarak kabul ediyor.Ekliyorum.Eki Görüntüle 255284
Beni sormadığın için küstüm ama,hadi neyse anlatıyımRanamızın evine şu anda net bağlanmadı,ekime kadar izinli.Pabyamız eşiyle barıştı,hattaaaaa 2. bebeğe karar verdilerrrrrrrrr Esramız bomba gibi döndü,Saferanımız Dukan diyetine başladıııı ve harika gidiyorrrrr
Geçmiş olsun bitanem,Allah şifanı versin.Menün çok güzel olmuş bitanem bu arada
gecmis olsun tatlim allah sifa versin .insallah diyetisyeninle bayagi kilo atarsin canimselam kızlar,bugün hastaneye gittik belimden 3 tane iğne yapıldı ilaç verildi aman bi uyuttu 4 yattım yeni kalktım inşallah şifa olur çok tatlı bir doktor çıkardı çok ilgilendi allah razı olsun ...
sabah hastaneye giderken tahlil falan isterler diye yeşil elma yedim gelince kahvaltı yaptık saat 14.te 1 yumurta 1 ince dilim tam buğday ekmeği peynir ve domates salatalık yedim,kalkınca haşlanmış yumurta ve yoğurt yedim yarın saat 15:30 da diyetisyenimle randevum var bakalım neler verecek...
insallah hedefine en kisa surede ulasirsin canim.harika.cumaya kadarda daha gidecek tebriklercanm vallahi çok özeniyorum ama 3 seans diyetisyen hakkım bi dolsa sanırım o 3 haftada emine hanımın diyetiyle 5 kilo atarım 3 haftada kalanıda dukan la bitirip mezun olurum inşallah....
doğacım birgünlük menün mü bu yoksa akşam için eklemelerin var mı 663 kalori çok düşük geldi bana ...
kolay gelsin canım,bence bölümüne ve kurumna değişiyor yoğunluk allah yardımcın olsun...
kızlar sabah tartıda 500 gr.eksik çıktım oleeeeyyyyy
oo bayagi zormus sartlar kaptanim ya.helede su kilo verme isi .insallah veririm ben ya tirsiyom .mesajda sorun yasamamda .kilodada yasamam insallah:18:sende aramiza tekrar hos geldin canim..aldigin kilolari eminim cabucak verirsin..bende 4 haftada 2 kio artiylan geldim..allahtan araya bayram felan girdi...rahatlikla fazlaliklarimi verip donmus oldum... yarin sende dukana basliyorsun..Nev dinle hepsinin kontrolu sende bak..ben dukan diyetini bilmiyorum kacamak yapani affetme
yeni kurali oylamaya sundum ya birsey var sandilar biz ne gozde bir takimiz ya..ne yapsak merak konusu
kiz nekadar az kahve icersen okadar iyi..faydasindan cok zarari var kahvenin... hem odem yapmasi...dislerin sararmasi..cok kullanildiginda kalbi zorlamasi ve dongumkontrol hapi kullananlarda kan pihtilasmasi..oyuzden nekadar az okadar iyi canim
ohh safisim..kolay gelsin..sende kisa surede nilos gibi faydasini goreceksin
yani safisim..herkesin toplam 5 puani olacak..gunde 5 msj paylasiminda bulunnmazsa 1 ceza puani alacak ve ayni sekilde ayda 1 kilo veremezsede bu puanlamada ceza alacak..0 puana dusen diskalifiye olacak..anladinmi safisim?
canim yat uyu .cok iyi gelecektir .uyku mide bulantisini bertaraf ediyor sabaha bomba gibi kalkarsin .ilk gun oldugu icin zorlandin tabi.ilk gunu kazasiz atlattin gerisi gelecek insallah.nevim ben aralarda yoğurt ve peynir yadim biraz akşam tam butla senin yalancı paça çorbasından yaptım büyük bi kase yedim ayran içtim .....
şimdide bulantıdan ölüyorum çok kötüyüm yaaaa...........
kaçamak sıfıır...........................
oh ne guzel ya grupla yapilan spor eglenceli olur basarilar canimbenim kolesterolüm yok canım hiç öyle sorunlar yaşamadım kilo dışında çok sağlıklıyım..hatta bugün spor için sağlık raporu aldım aile hekimim tansiyon falan ölçtü 12-8 normal yani.....bulantı daha öncede k.h diyeti yaparken oluyordu içim çiğleşiyor sebze ekmek olmayınca idare edicez artık su da 3 litreye yakın oldu az değil heralde dimi....
vee süper haberde spor bu çarşamba başlıyormuş ablamla beraber yazıldık p.tesi çarş. 11- 13 arası firtnese başlıyoruum....ayrıca spor salonunun yanında sabah 7.30 8.30 arası sağolsun belediyemiz hocalarla sabah sporu başlatmış ablamla inş. salı perşembede ona gidicez haftada 4 gün edicek hiç bi ücret yok hemde....inş. eşim zorluk çıkarmaz o yatarken gidip gelirim sabahkları.....
super ya kizlarin hemen hepsi simdiden eksideler harikasiniz yaçarşamba gidicem sadece yürüyüş bandı biraz alet fazla yormam kendşimi bide halsiz hissetmiyorum ki..spora üst üste 3+ 3 gitmezsek kayıt siliyorlar ilk günden olursa şansımı kaybetmiyim ..bi daha almıyorlar 2.5 ay ..yormam kendimi merak etme.....ben dışardan gelince tartıldım 6 gibi 300 gram eksideydim bileeeeeeeeeee................
keh keh yapamaz kiii.....
amaan bi görsen göbek değirmen taşı gibi...2 sene önce askerlik yaptı ya bizim ki o zaman askeri hastaneye gitmişti doktor albay bizimki
nin raporlarına bakmış bide kiloya bakınca hemen içkiyi bıorakacaksın demiş...bizimki de hiç başlamadımki demiş. okadar göbeği görünce adam bira göbeği sanmış heral kolesterol tavanda..karaçiğer yağlanmış adam ne desin başka...
bu gün bitti şükür kaldı 6 güün................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?