Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çarşamba gidicem sadece yürüyüş bandı biraz alet fazla yormam kendşimi bide halsiz hissetmiyorum ki..spora üst üste 3+ 3 gitmezsek kayıt siliyorlar ilk günden olursa şansımı kaybetmiyim ..bi daha almıyorlar 2.5 ay ..yormam kendimi merak etme.....ben dışardan gelince tartıldım 6 gibi 300 gram eksideydim bileeeeeeeeeee................

Son düzenleme:
Hele yarın sabah gör sen tartıyı

yapsin canim yapsin kocalara diyet mecburiyeti gitirildi .duyduk duymaduk demeyin

helal kizlar size mukemmel gidiyorsunuz.saferanim sende basarili olACAKsin insallah esinde sana bakip bakip zayiflamaya karar verecek emin ol hele sen zayifla o ne gizli diyetler yapacak goreceksin

yapsin canim yapsin kocalara diyet mecburiyeti gitirildi .duyduk duymaduk demeyin

keh keh yapamaz kiii.....

helal kizlar size mukemmel gidiyorsunuz.saferanim sende basarili olACAKsin insallah esinde sana bakip bakip zayiflamaya karar verecek emin ol hele sen zayifla o ne gizli diyetler yapacak goreceksin

amaan bi görsen göbek değirmen taşı gibi...2 sene önce askerlik yaptı ya bizim ki o zaman askeri hastaneye gitmişti doktor albay bizimki
nin raporlarına bakmış bide kiloya bakınca hemen içkiyi bıorakacaksın demiş...bizimki de hiç başlamadımki demiş. okadar göbeği görünce adam bira göbeği sanmış heral kolesterol tavanda..karaçiğer yağlanmış adam ne desin başka...
bu gün bitti şükür kaldı 6 güün................

son fosil senmiydin face de.......

bende ayrani cok severim .helede lahmacunun yaninda olacak allah iki uc bardak kesin icerimama yasak bu aralar lahmacun falan oda neymistatile gidecem ben citir olmam lazim.bu arada yediklerimi yazayim .sabah bir tost iki domates,bir geyfurt suyuictim suyuda simdiye kadar 2 lt buldu sanirim olcmedim ama araara ictim .
ögle
bir kasarlive cokelekli tost iki domates bir tane nektarin.aksam sabahin aynisiydi.anlayacaginiz 3 gun 3 kilo diyeti yapacam . ama bugun malzeme eksikligim vardi bunlarla idare ettim .yarin eksiklerimi tamamlayip devam edecegim.bu carsambaya kadar surecek carsamba persembede lapa yapacagim cumaya birseyler degisir insallah:18:

dogacim sen kalori sayim diyetini mi uyguluyorsun .ya ben hic ayarlayamiyorum o kalori saymayi ya:26:

Canlarım ben yatıyorum yavaştan,Allah'a emanet olun.Yarın sağlıkla görüşürüz inşallah

hakkinda hayirlisi olsun tatlim.istedigin yere gecebilirsin insallah .ama her devlet memuru senin gibi calismiyordur .canim bazilari rosberrynin dedigi gigi cay kahve icipmillete caka satiyorlar canim.bizim sozumuz onlara

çook sevindim senin adına canım.banada bzılrı diyo bazılarıda ben söylersem farkediyor. allhım su kalan 10 kilomuda versem herkes farkedecek biliyorumm
ah ah bendede 5 kilo kaldi ama gitmiyor yahu .ne yapacagiz biz simdi
aman ya ilk diskalifiye olacak olan benim herhalde .uzun zamandir butun cabalarima ragmen kilo atamiyorum.kirmizi dondu hemde firtina gibi.yine cezalar basladi haberin olsun .nevcim devam ediyor saferanimda basladi.saphirada yeni uyemiz papya izne ayrildi onun yerine geldi
75,7 yim canlarım bence en geç 1-2 haftada eski halime gelicem ve kurban bayramına inşallah 60sınırlarına giricemmm sözzzzzzzzzzzz.....

kiz soyle neler yapacaksin bende yapayimda belki atabilirim kiloyu

kizlar..gunlerdir zumba diye inliyorum...zumba latin/amerikan dansi arasi bir spor ve cokk kalori yaktiriyormus..baktikca icim gidiyor yerimde duramiyorum..ondeki kiz gibi olabilsem keske aaahh[video=youtube;1G1AkJ-97ng]http://www.youtube.com/watch?v=1G1AkJ-97ng&feature=related[/video]

alti olacak alti .verecegiz baska yolu yok .bayram herkesi soyle bir salladi ama olsun oda bayramin guzelligi iste
hadi bakalim yakinda 7 takim dukan takimi olacak hey masallah .seninle birlikte 3 kisi oluyor haydi bakalim mezuniyete dogfru kosuyoruz
canım yaa tabiki bayramdı tatildi derken normal sen maratonu bitirmeye gelmişin hadi bakalım asılalım( bu daha çok kendime )size demeye gerek yok o kadar kiloyu veren geri kalanıda hayda hayda verirsin

elbette oyle .sende vereceksin tatlim az yol katetmedin sende .son zamanlarda cok iyi kilo veriyorsun guzelim

canım çok teşekkür ederim,zahmet oldu sana.60-65 kg asıl olmak istediğim kg zaten benim de

Bugün yediklerim:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
1 ince tost ekmeği kadar peynir
10 ad. zeytin
2 küçük domates
1 biber
1 çay bardağı fındık-fıstık
2 fincan şekersiz çay
4 ad. gün kurusu kayısı

öğlen:
yarım kase tarhana çorbası
yarım kaseden az fındık-fıstık-badem

akşam:
Zeytinyağlı Barbunya
1 kase yoğurt

su:3 Lt 2 fincan yeşil çay

spor:30 dk

gecmis olsun tatlim allah sifa versin .insallah diyetisyeninle bayagi kilo atarsin canim
insallah hedefine en kisa surede ulasirsin canim.harika.cumaya kadarda daha gidecek tebrikler
oo bayagi zormus sartlar kaptanim ya.helede su kilo verme isi .insallah veririm ben ya tirsiyom .mesajda sorun yasamamda .kilodada yasamam insallah:18:
canim yat uyu .cok iyi gelecektir .uyku mide bulantisini bertaraf ediyor sabaha bomba gibi kalkarsin .ilk gun oldugu icin zorlandin tabi.ilk gunu kazasiz atlattin gerisi gelecek insallah.
oh ne guzel ya grupla yapilan spor eglenceli olur basarilar canim
super ya kizlarin hemen hepsi simdiden eksideler harikasiniz ya

ay su komutan isine cok guldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…