Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hiç resmin yokki bilmiyoruz biz seni ...ben de bu kim diye silmiştim tekrar ekledim ne fosili be kaç yaşındasın ki...
hahaha ben resim koymuyorum tatlim .esrarengiz kadini oynuyorum.yasimda 41.yani son fosil iste
Canlarım ben yatıyorum yavaştan,Allah'a emanet olun.Yarın sağlıkla görüşürüz inşallah
iyi uykular tatlim rabbim rahatlik versin
beni ekle çabuuuk......
tamma hemen ekliyorum .demek seni sildin he .cellat tiz kelesi alina

guzelmis kaptanim ya bende favorite aldim .yapayim bari bende yoksa diskalifiye olacam kilo veremezssem

korkma ganfedim ya okadarda zor birsey degil.. Ayda 1 kilo vermek cok normalin bile altinda ama bilseydim herkes bukadar korkacak daha once koyardim bu kurali simdi herkes ne guzel kilo verecek sira sira mezun olacagiz insallahhh

kaptanım sadece nevin yorumunu okuyabildim,seninde yorumun varmıydı bilmiyorum ama göremedim.Acıkcası ben bu kadar sıkıntı olabilecegini düşünmemistim.Normalde ben bugünden itibaren takıma dönecektim ama benim yerime pabyayı listeye alabilirsin.Ben dısardan takip ederim

anşada dönmüş yuvaya hoşgeldin canım aldığın artıyı verirsin 1 haftada bile dert etme
bizde bu azim varken taşı sıksak kilo veririz alimallah

bende bugünden itibaren kendime ceza vericem cumaya kadar şu artıdan inmem lazım artık :95:
ekmek yok akşam yemeği yok onun yerine salatalık yoğurt gibi şeyler yiycem aaaaaaaaaaaa ne yaa bu böle canım burnuma geldi :95::95::95::95:

oo süpersin canım cumaya kadar en az 1 kilo gider

Maşallah bitanem,yine menün harika

Telefondan girdiğin için konunun genelini ve genelin yorumlarını okumamışsın.İşte bu sebeple 2 hafta daha izinli ol demiştik.Neyse,Azerimiz mezun oluyor,Pabya listeye girecek sorun yok.Bu arada günde 5 mesaj kuralı var,kaptanımız bunu da yazmıştı ama okumamışsın yine,tek mesajda kalmışsın.

günaydınlar canlar
nevim altta görüyorum nasılsın kuzum
Günaydın bitanem Kahvaltımı yaptım,birazdan okula gitmek için evden çıkıcam,sen nasılsın Ayşen'immmmm
GÜNAYDINNNNNNNNNN canlarımmmmm

ohh ohh erkenden kahvaltıda edilmiş
bende bugün yata kalka yata kalka bi hal oldum sersem gibiyim eşimle abime işe gönderdim annem yatıyo kahvaltı için beklesemmi diye düşünüyorum ne yiyeceğime karar veremiyorum

Gunaydin kizlar...yeni bir gun..herkese bol huzurr mutluluk.ve salatalik dolu gun getirsinnn

ipekcim, ben sana aramiza tekrar katilacagina sevindigimi yazdim.. sende listede kalmak istedigini soyledin ki en dogal hakkin ama seni listede tutabilmem icin gunluk 5 msj paylasiminda bulunman gerektigini yazdim...pazartesi donecegini soyledin ki anca gece girebildin ve 5msj kuralinada uymadin..Pabya icin bir sorun yok..Azerim bu hafta mezun oluyor onun yerine girecek zaten...ama sen bugunde 5msj paylasiminda bulunmazsan mecburen seni izinli sayicam..yoksa obur kizlara haksizlik olur hem kurala uyamayip hemde listede kalabilmen imkansiz canim

Günaydın bitanem Kahvaltımı yaptım,birazdan okula gitmek için evden çıkıcam,sen nasılsın Ayşen'immmmm
GÜNAYDINNNNNNNNNN canlarımmmmm

gunaydin canim..masallah kahvaltinida etmissin...afiyet olsun ama yaramasin ..bende bir fincan yesil cay ictim.. ilk 300 gr yogurdumu 9a dogru yiyecegim simdiden yersem cok acikiyorum yoksa

kirmizi dondu tabi...5 kilo fazlan engec 2 ayda gidecekkk yoksaaa seni almanyadan turkiyeye kadar kosturucam

ohh masallahh safisimmm..daha gun bitmedi..birde sen sabah wcden sonra bir tartil bak gor.. ne rakamlar goreceksin buarada bende 300gr eksideyim kizlar..sporsuz gr gr gidiyor anca kilolar ama bir zumbaya yazilimmm Allahhhhh sizz birakin beni lokman tutsunnn 33:

ganfed yandın kızım valla koşturur seni kırmızım

kolay gelsin ablacim..benim yerim daha sakin ama dakikalar kaldi..kosusturmaya..bende sakin sakin yesil cayimi yudumluyordum.. ama 2 fincan ictim bile cok geldi galiba..migdem bulandi sabah sabah

sabah içmem bende zaten öööööö bide sabah sabah hiiç çekemem valla öğlen yemeginden sonra yada akşamdan sonra olabilir ağzına bişey at tadı değişsin ağzının

günaydın kızlarr anca okudum geçmişi

günaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................

superr bir haber bu safisimmmm tebrik ediyorum..cumaya kadar insallah daha iyi sonuclar alacaksinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…