hahaha ben resim koymuyorum tatlim .esrarengiz kadini oynuyorum.yasimda 41.yani son fosil iste
hiç resmin yokki bilmiyoruz biz seni ...ben de bu kim diye silmiştim tekrar ekledim ne fosili be kaç yaşındasın ki...
iyi uykular tatlim rabbim rahatlik versinCanlarım ben yatıyorum yavaştan,Allah'a emanet olun.Yarın sağlıkla görüşürüz inşallah
tamma hemen ekliyorum .demek seni sildin he .cellat tiz kelesi alinabeni ekle çabuuuk......
kizlar..gunlerdir zumba diye inliyorum...zumba latin/amerikan dansi arasi bir spor ve cokk kalori yaktiriyormus..baktikca icim gidiyor yerimde duramiyorum..ondeki kiz gibi olabilsem keske aaahh[video=youtube;1G1AkJ-97ng]http://www.youtube.com/watch?v=1G1AkJ-97ng&feature=related[/video]
çarşamba gidicem sadece yürüyüş bandı biraz alet fazla yormam kendşimi bide halsiz hissetmiyorum ki..spora üst üste 3+ 3 gitmezsek kayıt siliyorlar ilk günden olursa şansımı kaybetmiyim ..bi daha almıyorlar 2.5 ay ..yormam kendimi merak etme.....ben dışardan gelince tartıldım 6 gibi 300 gram eksideydim bileeeeeeeeeee................
Maşallah bitanem,yine menün harikaBugün yediklerim:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
1 ince tost ekmeği kadar peynir
10 ad. zeytin
2 küçük domates
1 biber
1 çay bardağı fındık-fıstık
2 fincan şekersiz çay
4 ad. gün kurusu kayısı
öğlen:
yarım kase tarhana çorbası
yarım kaseden az fındık-fıstık-badem
akşam:
Zeytinyağlı Barbunya
1 kase yoğurt
su:3 Lt 2 fincan yeşil çay
spor:30 dk
Telefondan girdiğin için konunun genelini ve genelin yorumlarını okumamışsın.İşte bu sebeple 2 hafta daha izinli ol demiştik.Neyse,Azerimiz mezun oluyor,Pabya listeye girecek sorun yok.Bu arada günde 5 mesaj kuralı var,kaptanımız bunu da yazmıştı ama okumamışsın yine,tek mesajda kalmışsın.kaptanım sadece nevin yorumunu okuyabildim,seninde yorumun varmıydı bilmiyorum ama göremedim.Acıkcası ben bu kadar sıkıntı olabilecegini düşünmemistim.Normalde ben bugünden itibaren takıma dönecektim ama benim yerime pabyayı listeye alabilirsin.Ben dısardan takip ederim
Günaydın bitanemgünaydınlar canlar
nevim altta görüyorum nasılsın kuzum
kaptanım sadece nevin yorumunu okuyabildim,seninde yorumun varmıydı bilmiyorum ama göremedim.Acıkcası ben bu kadar sıkıntı olabilecegini düşünmemistim.Normalde ben bugünden itibaren takıma dönecektim ama benim yerime pabyayı listeye alabilirsin.Ben dısardan takip ederim
Günaydın bitanemKahvaltımı yaptım,birazdan okula gitmek için evden çıkıcam,sen nasılsın Ayşen'immmmm
GÜNAYDINNNNNNNNNN canlarımmmmm
aman ya ilk diskalifiye olacak olan benim herhalde .uzun zamandir butun cabalarima ragmen kilo atamiyorum.kirmizi dondu hemde firtina gibi.yine cezalar basladi haberin olsun .nevcim devam ediyor saferanimda basladi.saphirada yeni uyemiz papya izne ayrildi onun yerine geldi
çarşamba gidicem sadece yürüyüş bandı biraz alet fazla yormam kendşimi bide halsiz hissetmiyorum ki..spora üst üste 3+ 3 gitmezsek kayıt siliyorlar ilk günden olursa şansımı kaybetmiyim ..bi daha almıyorlar 2.5 ay ..yormam kendimi merak etme.....ben dışardan gelince tartıldım 6 gibi 300 gram eksideydim bileeeeeeeeeee................
kirmizi dondu tabi...5 kilo fazlan engec 2 ayda gidecekkk yoksaaa seni almanyadan turkiyeye kadar kosturucam
ohh masallahh safisimmm..daha gun bitmedi..birde sen sabah wcden sonra bir tartil bak gor.. ne rakamlar goreceksinbuarada bende 300gr eksideyim kizlar..sporsuz gr gr gidiyor anca kilolar ama bir zumbaya yazilimmm Allahhhhh sizz birakin beni lokman tutsunnn 33:
doga ablacimmm gunaydinnn...hosgeldinnnn..
Anlasilan gecmise daldin..10dk nickini goruyorum ama ses yok
hem okuyorum hemde buraya laf yetişiriyom
kolay gelsin ablacim..benim yerim daha sakin ama dakikalar kaldi..kosusturmaya..bende sakin sakin yesil cayimi yudumluyordum.. ama 2 fincan ictim bile cok geldi galiba..migdem bulandi sabah sabah
kirmizi dondu tabi...5 kilo fazlan engec 2 ayda gidecekkk yoksaaa seni almanyadan turkiyeye kadar kosturucam
ohh masallahh safisimmm..daha gun bitmedi..birde sen sabah wcden sonra bir tartil bak gor.. ne rakamlar goreceksinbuarada bende 300gr eksideyim kizlar..sporsuz gr gr gidiyor anca kilolar ama bir zumbaya yazilimmm Allahhhhh sizz birakin beni lokman tutsunnn 33:
günaydın kızlarr anca okudum geçmişi
günaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?