günaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................
günaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................
günaydın kızlar
bende bu günden itibaren düzenli olarak bütün kurallara uyarak burdayım.
utanarak söylüyorum 3kilo fazlalığım var.
akşamdan hazırladım detoks çorbasını 2 günlük.Bakalım cumaya kadar neler olacak.
günaydın kızlar
akşamdan hazırladım detoks çorbasını 2 günlük.Bakalım cumaya kadar neler olacak.
hoş geldin pabyacıım artılar için üzülme canım verirsin veririz sıkıntılarının düzelmesine sevindim bi daha göstermesin
güünnaaaydınnn günnaaaaydııınn :79:
doktorumu izliyorum.Şimdi reklama girdi.Reklamlardan sonra yine zayıflamayla ilgili bir şeyler çıkacak.
kızlar ben yeni bir formül öğrendim.lahana suyu.denemiş olan var mı?çok iyi geliyor,süper su atıyor ve bağırsakları çalıştırıyor diyorlar.Maalesef bağırsaklarım çok yavaşladı.Protein ağırlıklı diyetlerde bu sorun çoğunlukla yaşanıyor.
güünnaaaydınnn günnaaaaydııınn :79:
doktorumu izliyorum.Şimdi reklama girdi.Reklamlardan sonra yine zayıflamayla ilgili bir şeyler çıkacak.
kızlar ben yeni bir formül öğrendim.lahana suyu.denemiş olan var mı?çok iyi geliyor,süper su atıyor ve bağırsakları çalıştırıyor diyorlar.Maalesef bağırsaklarım çok yavaşladı.Protein ağırlıklı diyetlerde bu sorun çoğunlukla yaşanıyor.
Bitanem ya helal olsun sanagunaydin canim..masallah kahvaltinida etmissin...afiyet olsun ama yaramasin..bende bir fincan yesil cay ictim.. ilk 300 gr yogurdumu 9a dogru yiyecegim simdiden yersem cok acikiyorum yoksa
300 gr harikaaaaaaaaaaagor.. ne rakamlar goreceksinbuarada bende 300gr eksideyim kizlar..sporsuz gr gr gidiyor anca kilolar ama bir zumbaya yazilimmm Allahhhhh sizz birakin beni lokman tutsunnn 33:
Çoooooookkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................
Gözün aydın canım,tekrar hoşgeldin.2 günlük pirinç lapası da çok etkilidir,onu da kullanabilirsin.günaydın kızlar
Canım troid problemin varsa lahana suyu sakınca oluşturabiliyor.Bağırsaklarının çalışması için bol su,az posalı yiyecekler ve kayısı tavsiye ediyorum canım.Bir öğünde kuruyemiş hakkını kuru kayısıdan yana kullanabilirsin.Bir de akşamdan bir fincan suya birkaç kuru kayısı katarsan,sabaha suyunu içersen o da çok etkili bitanemgüünnaaaydınnn günnaaaaydııınn :79:
ALLAH razı olsun canım çok şükür eşimle aramızda sorun kalmadı.babam şehir dışında oldugu için eşimle aramızın düzeldiğinden haberi yoktu,dün akşam geldi annem konuyu tam anlatmadan iş geldiler o da pişman falan dedi ama babam hiç konudan bahsettirmedi valla eşimin işi zor.
yapma yaamiden sağlamsa dene iğrenç deyim çorbasını bir iki öğün yiyim dedim öööö kokusuda bi hafta gitmedi burnumdan mutfakda öyle bi kaç gün koktu sanki
ah o keten tohumunu bir unutmasam süper olacak da unutuyorum ya.her gün akşam yoğurduma koyucam diyorum unutuyorumcanim ben sahsen denemedim..ama bagirsak sorunum icin ben 1yemek kasigi keten tohumu atiyorum yogurdumun icine..faydasini goruyorum..eger sana yogurt yasak degilse bir dene istersen
[
Canım troid problemin varsa lahana suyu sakınca oluşturabiliyor.Bağırsaklarının çalışması için bol su,az posalı yiyecekler ve kayısı tavsiye ediyorum canım.Bir öğünde kuruyemiş hakkını kuru kayısıdan yana kullanabilirsin.Bir de akşamdan bir fincan suya birkaç kuru kayısı katarsan,sabaha suyunu içersen o da çok etkili bitanem
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,PABYA+,SAPHIRA,doga3+,kirmizigul06+,
günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar henüz geçmişşi okuyamadım ama size bir haberim var ben personel işlerinden ayrılıp muhasebeye geçtim bugun onun için sabah gelemedim.taşınma işleriyle uğraştım daha yeni geldim int kurdum açtım bili sizlerle göüşmek için.
nasil korkmayim gecen ay o kadar zorlamama ragmen yarim kilo gitti.resmen civilenmis bu rakam ya cabalarim bosa gidiyorkorkma ganfedim ya okadarda zor birsey degil.. Ayda 1 kilo vermek cok normalin bile altinda ama bilseydim herkes bukadar korkacak daha once koyardim bu kurali simdi herkes ne guzel kilo verecek sira sira mezun olacagiz insallahhh
niye uyuyamadin ki tatlim .hem sen yeme kahvalti yeme bide kalkanlarla oturursun masaya o zaman yandin isteohh ohh erkenden kahvaltıda edilmiş
bende bugün yata kalka yata kalka bi hal oldum sersem gibiyim eşimle abime işe gönderdim annem yatıyo kahvaltı için beklesemmi diye düşünüyorum ne yiyeceğime karar veremiyorum
nedense ben bu aralar cayi tamamen kesmisim canim istemiyor onun yerine bol bol su iciyorumgunaydin canim..masallah kahvaltinida etmissin...afiyet olsun ama yaramasin..bende bir fincan yesil cay ictim.. ilk 300 gr yogurdumu 9a dogru yiyecegim simdiden yersem cok acikiyorum yoksa
dondu dondude olan bana oldu .burdan taaa tr ye kadar kosacam dusunsene onde ben arkada sen elinde sopa ile otobanda kosuyoruzkirmizi dondu tabi...5 kilo fazlan engec 2 ayda gidecekkk yoksaaa seni almanyadan turkiyeye kadar kosturucam
ohh masallahh safisimmm..daha gun bitmedi..birde sen sabah wcden sonra bir tartil bak gor.. ne rakamlar goreceksinbuarada bende 300gr eksideyim kizlar..sporsuz gr gr gidiyor anca kilolar ama bir zumbaya yazilimmm Allahhhhh sizz birakin beni lokman tutsunnn 33:
aynen tatlim ya.simdiden kendime bir cift spor ayakkabi alayim bari en kalitelisinden .trye kadar ayagimda paralanmasin bari yoksa yalin ayak kosturur bu kaptan beniganfed yandın kızım valla koşturur seni kırmızım
afiyet olsun tatlim insallah cok cok kilo verirsin tatlimcumaya. emeginin iki katini alirsin canimkolay gelsin ablacim..benim yerim daha sakin ama dakikalar kaldi..kosusturmaya..bende sakin sakin yesil cayimi yudumluyordum.. ama 2 fincan ictim bile cok geldi galiba..migdem bulandi sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?