12 eylül pazartesi tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=1
ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5
nasil korkmayim gecen ay o kadar zorlamama ragmen yarim kilo gitti.resmen civilenmis bu rakam ya cabalarim bosa gidiyor
niye uyuyamadin ki tatlim .hem sen yeme kahvalti yeme bide kalkanlarla oturursun masaya o zaman yandin iste
bekle herkesle beraber otur masaya o zamanda oyalan cok yeme.kasarida birak bakiim elinden kilo yapar o kilo yapar
nedense ben bu aralar cayi tamamen kesmisim canim istemiyor onun yerine bol bol su iciyorum
dondu dondude olan bana oldu .burdan taaa tr ye kadar kosacam dusunsene onde ben arkada sen elinde sopa ile otobanda kosuyoruzkesin bir deri bir kemik kaliriz trye vardigimizda.ay gozumde canlandirdim .oyle cok guldum kigozumden yaslar geldi
aynen tatlim ya.simdiden kendime bir cift spor ayakkabi alayim bari en kalitelisinden .trye kadar ayagimda paralanmasin bari yoksa yalin ayak kosturur bu kaptan beni
afiyet olsun tatlim insallah cok cok kilo verirsin tatlimcumaya. emeginin iki katini alirsin canim
seni tebrik ediyorum candan.cok sevindikm ah ah ben nezaman boyle sevinecem ya.seni tutmuyoruzda kaptanimida lokman tutacakmis biz karizmiyoruzgünaydın kızlaaaaaaaaaar.......ben sabah tartıldım...............kaç çıktığımı söylemicem çünkü 2 haftada aldıklarım anca gidiyor ..şunu söyliyim dün sabaha göre taaaaaaamm 1.7 kilo eksideyim...kimse tutmasın beniiiiiiii...................
gunaydin hemsom hg aramiza sevindim sorunlarin cozulmesinerabbim birdaha yasatmasin.dedigin gibi detoksu yap persembeyede lapa dieti yap cumaya biseyin kalmazgünaydın kızlar
bende bu günden itibaren düzenli olarak bütün kurallara uyarak burdayım.
utanarak söylüyorum 3kilo fazlalığım var.
akşamdan hazırladım detoks çorbasını 2 günlük.Bakalım cumaya kadar neler olacak.
amin canim amin kimseye gostermesin .rabbim kimseyi esiyle ve cocuklariyla sinamasin cok zordur cookhoş geldin pabyacıım artılar için üzülme canım verirsin veririz sıkıntılarının düzelmesine sevindim bi daha göstermesin
lahananin sadece sarmasini severim ne kapuska nede corbasini icemem hele suyunu hic icemem..bide tursuda severimgüünnaaaydınnn günnaaaaydııınn :79:
doktorumu izliyorum.Şimdi reklama girdi.Reklamlardan sonra yine zayıflamayla ilgili bir şeyler çıkacak.
kızlar ben yeni bir formül öğrendim.lahana suyu.denemiş olan var mı?çok iyi geliyor,süper su atıyor ve bağırsakları çalıştırıyor diyorlar.Maalesef bağırsaklarım çok yavaşladı.Protein ağırlıklı diyetlerde bu sorun çoğunlukla yaşanıyor.
ya harikasin kaptanim ya ne guzel moral veriyorsun ve motive ediyorsun iyiki kaptanimizsingunaydin canim..
detoks yaparsan zaten yarisi cumaya kadar gider canim dusunme..geri kalanda izin oldugun haftalara bolununce cok kotu bir sonuc cikmaz insallah.
eee yani babanda hakli .kac aydir seni surundurdu bu adam azcikta o ceksin ki kiymetini bilsin babanin sozunden cikma oda eminim esine bir ceza vermek isteyecektir sana yaptiklarindan dolayi.hemen kabullense esin simarabilir ayni seyleri tekrar deneyebilir o yuzden azicik sikinti cekmesinde sorun yok tatlim .bizim oralarin kaninda var .ucuz etin tadi olmuyor malesef .arkanda ailen duruyorsa esin ses cikaripta seni ezemiyorALLAH razı olsun canım çok şükür eşimle aramızda sorun kalmadı.babam şehir dışında oldugu için eşimle aramızın düzeldiğinden haberi yoktu,dün akşam geldi annem konuyu tam anlatmadan iş geldiler o da pişman falan dedi ama babam hiç konudan bahsettirmedi valla eşimin işi zor.
ay bilirim o sinme kokusunu insanin burnuna .koku olmasa bile sanki heryer kokuyor gibi gelir insanamiden sağlamsa dene iğrenç deyim çorbasını bir iki öğün yiyim dedim öööö kokusuda bi hafta gitmedi burnumdan mutfakda öyle bi kaç gün koktu sanki
keten tohumunu salatalarada katabilirsiniz hem tat veriyor hem goruntude guzel oluyor bencecanim ben sahsen denemedim..ama bagirsak sorunum icin ben 1yemek kasigi keten tohumu atiyorum yogurdumun icine..faydasini goruyorum..eger sana yogurt yasak degilse bir dene istersen
haklisin canim dedeler torunlari cocuklarindan daha cok seviyor sankikolay deil canım yaa babanı anlıyorum araya hatırını saydığı kişiler varsa onları konuşturun anlatırsanız sakin sakin anlıycaktır çocuğun boynu bübük babasız kalmasın falan deyin dedeler torunlara dayanamaz çok sürmez düzelir inşallah
canim unutuyorsan sana bir onerim var bir kagida yaz keten tohumu onuda yogurt kabinin ustune yapistir .yogurt almak istediginde klesinlikle hatirlatir sanayapma yaa
ah o keten tohumunu bir unutmasam süper olacak da unutuyorum ya.her gün akşam yoğurduma koyucam diyorum unutuyorum
Uzun zamandır tahlil yaptırmıyorum.Ablamda var troid bir de annem de çıktı yeni sayılır.Aslında kahvaltıda hem kuruyemiş hem kuru kayısı yiyebiliyorum ama onu da sevmiyorum,zorla yemeğe çalışıyorum.kayısı suyunu deneyebilriim.Kayısı çayını da önerdiler.
kortizon zaten kilo yapar o kesin ama sen yediklerine yinede dikat et en azindan abartili rakamlaer cikmasin canimdüzenli suyu kaç zamandır içemiyodum vücudum belki ondan artıya geçiş yaptı
birde belim için kortizonlu ilaç kullanıyorum sanırım artımda onunda etkisi var
şişelerimi doldurdum aldım yanıma heyttttttttt
günaydın arkadaşlar henüz geçmişşi okuyamadım ama size bir haberim var ben personel işlerinden ayrılıp muhasebeye geçtim bugun onun için sabah gelemedim.taşınma işleriyle uğraştım daha yeni geldim int kurdum açtım bili sizlerle göüşmek için.
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=1
ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=1
ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5
canim unutuyorsan sana bir onerim var bir kagida yaz keten tohumu onuda yogurt kabinin ustune yapistir .yogurt almak istediginde klesinlikle hatirlatir sana
canim unutuyorsan sana bir onerim var bir kagida yaz keten tohumu onuda yogurt kabinin ustune yapistir .yogurt almak istediginde klesinlikle hatirlatir sana
bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....
[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....
[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
evet ya yaklasik 6 kilodan bahsediyorsun tatlim benim vermem gerekense 5 .coktan bitirmistim ben olayi ya dedigin gibi canim yaben varya inanamıyorum kızlar pazar akşamına göre 3.8 kilo p.tesi sabahına göre 1.8 kilo farkettim nerden çıkıyor bu kilolar anlamadım yaa... ganfiş sen bu kadar farketsen olayı bitirmiştin heeeee...................
heyt be dun tum gun boyu dr daydim hic paylasimda bulunamamistim .acikcasi ozlemistimde sizleri.oglum ameliyat olaqcak onun icin dr. on gorusme yaptik.dogumda oglumun kulaginda bir parca et olusmus onu kesip alacaklar .hemde tam narkoz verecekler bu beni korkutuyor..ama ne yapalim cok cirkin gorunuyor .dualarinizi beklerim kizlar.dr. dogumdan sonra bir yasini doldurunca ameliyat demisti .bu pazarda oglumun dogum gunu var haftayada randevu aldik doktordan ameliyat icin.insallah cabuk iyilesir kuzum12 eylül pazartesi tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=1
ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5
canim ya ben izleyemedim almanyadan izlenemiyormus o videoaz müzik dinleyeliiim.......................
[video=youtube;jEpPA28ybzs]http://www.youtube.com/watch?v=jEpPA28ybzs[/video]
yok kızz kaşar maşar yemiyom ben
bunalıma giricem nerdeyse cmrstesi sabahından beri artı çıktım diye
cezaaa cezaaaaaa cezaaaa lazım demek bu bünyeye
sen bakma buna canım yaaa aslında kilo felan vermemiş şu zayıf gösteren bi zımpırtı varya ondan koyduruyolarmış diğer kanallarada çıkıyo ama hala şişik durumda
ben de bayılırım aslında ve maalesef eşimde................ahhh kadınımmm bayılırımmmm bu kadına
evet ya yaklasik 6 kilodan bahsediyorsun tatlim benim vermem gerekense 5 .coktan bitirmistim ben olayi ya dedigin gibi canim ya
heyt be dun tum gun boyu dr daydim hic paylasimda bulunamamistim .acikcasi ozlemistimde sizleri.oglum ameliyat olaqcak onun icin dr. on gorusme yaptik.dogumda oglumun kulaginda bir parca et olusmus onu kesip alacaklar .hemde tam narkoz verecekler bu beni korkutuyor..ama ne yapalim cok cirkin gorunuyor .dualarinizi beklerim kizlar.dr. dogumdan sonra bir yasini doldurunca ameliyat demisti .bu pazarda oglumun dogum gunu var haftayada randevu aldik doktordan ameliyat icin.insallah cabuk iyilesir kuzum
canim ya ben izleyemedim almanyadan izlenemiyormus o video
yok canim fazlada ac kalma yoksa insan buldugu herseye saldiriyor bol bol yagsiz salata ye hem .hemde tuvalet sorunun olmaz.salata insanin kabizligini onluyor .en azindan benim icin oyle
sanırım ganfedim kortizondan oldu çünkü cuma günü ne güzel vermiştim
cuma günü ilaçları kullanmaya başladım cmrtsi sabah bi tartıldım hopppppppp 1 kilo 300 gram artıdayım
neyse 5 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?