Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

12 eylül pazartesi tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10

İPEKYOL51=1

ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5

Son düzenleme:
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10

İPEKYOL51=1

ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5

of of ooof yine beni solladın neviiim nevim.....:84::84::84::84::84:

az müzik dinleyeliiim.......................

[video=youtube;jEpPA28ybzs]http://www.youtube.com/watch?v=jEpPA28ybzs[/video]

yok kızz kaşar maşar yemiyom ben
bunalıma giricem nerdeyse cmrstesi sabahından beri artı çıktım diye
cezaaa cezaaaaaa cezaaaa lazım demek bu bünyeye

seni tebrik ediyorum candan.cok sevindikm ah ah ben nezaman boyle sevinecem ya.seni tutmuyoruzda kaptanimida lokman tutacakmis biz karizmiyoruz
gunaydin hemsom hg aramiza sevindim sorunlarin cozulmesinerabbim birdaha yasatmasin.dedigin gibi detoksu yap persembeyede lapa dieti yap cumaya biseyin kalmaz
hoş geldin pabyacıım artılar için üzülme canım verirsin veririz sıkıntılarının düzelmesine sevindim bi daha göstermesin
amin canim amin kimseye gostermesin .rabbim kimseyi esiyle ve cocuklariyla sinamasin cok zordur cook
lahananin sadece sarmasini severim ne kapuska nede corbasini icemem hele suyunu hic icemem..bide tursuda severim
gunaydin canim..

detoks yaparsan zaten yarisi cumaya kadar gider canim dusunme..geri kalanda izin oldugun haftalara bolununce cok kotu bir sonuc cikmaz insallah.
ya harikasin kaptanim ya ne guzel moral veriyorsun ve motive ediyorsun iyiki kaptanimizsinen buyuk kaüptan bizim kaptan
eee yani babanda hakli .kac aydir seni surundurdu bu adam azcikta o ceksin ki kiymetini bilsin babanin sozunden cikma oda eminim esine bir ceza vermek isteyecektir sana yaptiklarindan dolayi.hemen kabullense esin simarabilir ayni seyleri tekrar deneyebilir o yuzden azicik sikinti cekmesinde sorun yok tatlim .bizim oralarin kaninda var .ucuz etin tadi olmuyor malesef .arkanda ailen duruyorsa esin ses cikaripta seni ezemiyor
miden sağlamsa dene iğrenç deyim çorbasını bir iki öğün yiyim dedim öööö kokusuda bi hafta gitmedi burnumdan mutfakda öyle bi kaç gün koktu sanki
ay bilirim o sinme kokusunu insanin burnuna .koku olmasa bile sanki heryer kokuyor gibi gelir insana
canim ben sahsen denemedim..ama bagirsak sorunum icin ben 1yemek kasigi keten tohumu atiyorum yogurdumun icine..faydasini goruyorum..eger sana yogurt yasak degilse bir dene istersen
keten tohumunu salatalarada katabilirsiniz hem tat veriyor hem goruntude guzel oluyor bence
haklisin canim dedeler torunlari cocuklarindan daha cok seviyor sanki
canim unutuyorsan sana bir onerim var bir kagida yaz keten tohumu onuda yogurt kabinin ustune yapistir .yogurt almak istediginde klesinlikle hatirlatir sana
kortizon zaten kilo yapar o kesin ama sen yediklerine yinede dikat et en azindan abartili rakamlaer cikmasin canim

gunaydin canim gozunde aydin olsun istedigin bolume gectin insallah hersey ypliuna girer

sanırım ganfedim kortizondan oldu çünkü cuma günü ne güzel vermiştim
cuma günü ilaçları kullanmaya başladım cmrtsi sabah bi tartıldım hopppppppp 1 kilo 300 gram artıdayım
neyse 5 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine

KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10

İPEKYOL51=1

ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5

herkesi tebrik ediyorummmm
malesef ipek sadece dun gece girdi..ki benim yazdigim msji bile gormemis..ipek'i izinli sayiyorum kizlar..

Son düzenleme:
bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....

[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]

bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....

[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]

sen bakma buna canım yaaa aslında kilo felan vermemiş şu zayıf gösteren bi zımpırtı varya ondan koyduruyolarmış diğer kanallarada çıkıyo ama hala şişik durumda

evet ya yaklasik 6 kilodan bahsediyorsun tatlim benim vermem gerekense 5 .coktan bitirmistim ben olayi ya dedigin gibi canim ya
KIRMIZIGÜL=15
SAFERAN=20
DOĞA3=8
NEV81=22
AZERİKIZI=8
GANFED=9
AYŞEN34=10

İPEKYOL51=1

ANŞAA=8
SAPHİRA=8
HULYAEYUP=6
ROSEBERRY=5
heyt be dun tum gun boyu dr daydim hic paylasimda bulunamamistim .acikcasi ozlemistimde sizleri.oglum ameliyat olaqcak onun icin dr. on gorusme yaptik.dogumda oglumun kulaginda bir parca et olusmus onu kesip alacaklar .hemde tam narkoz verecekler bu beni korkutuyor..ama ne yapalim cok cirkin gorunuyor .dualarinizi beklerim kizlar.dr. dogumdan sonra bir yasini doldurunca ameliyat demisti .bu pazarda oglumun dogum gunu var haftayada randevu aldik doktordan ameliyat icin.insallah cabuk iyilesir kuzum
az müzik dinleyeliiim.......................

[video=youtube;jEpPA28ybzs]http://www.youtube.com/watch?v=jEpPA28ybzs[/video]
canim ya ben izleyemedim almanyadan izlenemiyormus o video
yok kızz kaşar maşar yemiyom ben
bunalıma giricem nerdeyse cmrstesi sabahından beri artı çıktım diye
cezaaa cezaaaaaa cezaaaa lazım demek bu bünyeye

yok canim fazlada ac kalma yoksa insan buldugu herseye saldiriyor bol bol yagsiz salata ye hem .hemde tuvalet sorunun olmaz.salata insanin kabizligini onluyor .en azindan benim icin oyle

sen bakma buna canım yaaa aslında kilo felan vermemiş şu zayıf gösteren bi zımpırtı varya ondan koyduruyolarmış diğer kanallarada çıkıyo ama hala şişik durumda

hımmm bence de................

ahhh kadınımmm bayılırımmmm bu kadına
ben de bayılırım aslında ve maalesef eşimde................

i nş..kolay geçer canım....

Son düzenleme:
kızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............

sagligin herseyden onemli tatlim hele bir sagligina kavus kiloyu nasilsa verirsin hic uzulme guzelim.fazlada bi sey kalmamis vereceksinn canim ilaclarin bitince

kızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…