sen hangi kurumda çalışıyorsun doğacımöyle bende 20 yıldır çalışıyorum arkasaşda senin gibi başka yere geçecem falan diyor bende alıştık buraya nasıl olur diyorum sıfırdan gidip başlayamam başka yere
yoo site var ne yediğini yazıyorsun o hesaplıyor istersen özelden atarım adını
seni bu haftalık ben oyalayabilirim hayatım evdeyim bu haftaaa...nevin yerinin tutamam amaaa...idare et şekerim yaa...kaç kilo oldun bakim sen
rabbimmmm inşalllaaaahhh sen buyuksünn...
sagligin herseyden onemli tatlim hele bir sagligina kavus kiloyu nasilsa verirsin hic uzulme guzelim.fazlada bi sey kalmamis vereceksinn canim ilaclarin bitince
ayşencim,ablam işitme kaybı sebebiyle ege üniversitesinde 10 gün yatarak,kortizon tedavisi görmüştü.O zamandan biliyorum,hastanede 0 tuz uyguluyorlardı.Hastaneden çıktıktan sonra da,2-3 ay kadar hiç tuzlu bir şey yemedi ablam.Çünkü tuzlu yersen şişersin demişti dr. zaten o da benim gibi kilo olarak.Yani sende ona dikkat et bence.tekrar geçmiş olsun canım
kızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............
kızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............
evet ya bende bayiliyom bu kadina .cok guzel ya ciktigi gunden beri hayraniyimbunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....
[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
superiz ya bu da demek oluyorki biz birbirimizi seviyoruz onunn icinde sohbet etmek icin herzaman burdaayiz .muhabbetiniz bol olsun fistiklaaaarToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
kirmizigul06 SAPHIRA+ saferan+ doga3+ aysen_34 hulyaeyup+ anşaaa+ Ganfed+
canim ya cok zevklisin hepsi ayri guzel amam ben en cok orta sehbani begendim.kahverengiyle beyaz karisimi mukemmel gorunuyor .hele birde masanin yaninda ki bibloya baayildim (su oynayip ziplayan fistiktan bahsediyorum masallah ne tatli sey oyle)halinda koltuklarinda cok guzel canim perdelerinde yakismis bence .cok zevklisin tatlimkızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............
bak iste bir bilene danismakta fayda var demekki dr. biliyorda yasakliyor tuzu demi ama sende tamamen kesemesen bile azat canim tuz oranini minimuma indirayşencim,ablam işitme kaybı sebebiyle ege üniversitesinde 10 gün yatarak,kortizon tedavisi görmüştü.O zamandan biliyorum,hastanede 0 tuz uyguluyorlardı.Hastaneden çıktıktan sonra da,2-3 ay kadar hiç tuzlu bir şey yemedi ablam.Çünkü tuzlu yersen şişersin demişti dr. zaten o da benim gibi kilo olarak.Yani sende ona dikkat et bence.tekrar geçmiş olsun canım
kiz sen basarmissin tutmayi inanki ben saldim kahkahayi evde .butun mahalle duydu herhaldeayyy ganfedimmm gulmekten oldumm ya..bende gozumun onune getirdim..tamda resepsiyona adam geldi..gulmemek icin zor tuttum kendimi sonra biraktim kendimi..
dusunsene ben ilk hollandadan almanyaya yuruyorum..artik 500km feln..orda seni bulup trye kadar kosusturuyorum..ki 3000km...eger 15 km 1 kilo verdigini dusunursek...bizi yolda gorenler anoreksiya hastaligina tutulmusuz diye ilk yakin hastaneye goturur
Oglunada ayriyetten simdiden gecmis olsun..Insallah cabucak gecer ameliyat..dualarimiz yakisiklimizla
evet canım gerçekten sağlıktan önemli hiç bişey yok bunu hastanelere düşünce çok iyi anlıyo insan
6 ay oldu diyete başlayalı sanırım artık sabırsızlanıyorum bitmesi için bir an önce çıtır olayım diye tüm çabam
ahh ahhhh şekeri tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartabilirim hiç aramam ama tuzsuz bir hayat çok zor benim için
ama dikkat edicem daha fazla bi kaç gün sıfır tuz deniyim bende
sağolasın kuzum
ben neden göremiyorum
özel albümdemi ki :26:
evin çoook güzel olmuş şekerim güle güle otur sağlıklı sıhhatlı mutlu veeeeeeeeeee çıtır bir şekilde inşallhhhhhhhhhh
saferanım evin çok cici bayıldım.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
sağolun kızlaar daha iyileri sizlerin olsun inş...allah ağız tadı versin eşya bahanee.....evet ya bende bayiliyom bu kadina .cok guzel ya ciktigi gunden beri hayraniyim
superiz ya bu da demek oluyorki biz birbirimizi seviyoruz onunn icinde sohbet etmek icin herzaman burdaayiz .muhabbetiniz bol olsun fistiklaaaar
canim ya cok zevklisin hepsi ayri guzel amam ben en cok orta sehbani begendim.kahverengiyle beyaz karisimi mukemmel gorunuyor .hele birde masanin yaninda ki bibloya baayildim (su oynayip ziplayan fistiktan bahsediyorum masallah ne tatli sey oyle)halinda koltuklarinda cok guzel canim perdelerinde yakismis bence .cok zevklisin tatlim
bak iste bir bilene danismakta fayda var demekki dr. biliyorda yasakliyor tuzu demi ama sende tamamen kesemesen bile azat canim tuz oranini minimuma indir
kiz sen basarmissin tutmayi inanki ben saldim kahkahayi evde .butun mahalle duydu herhalde
biliyorum insan cabuk olsun istiyorda. elden gelen bisey yok canim ya. ne yapalim sabredecegiz vede sonunda basaracagiz
sağolun kızlaar daha iyileri sizlerin olsun inş...allah ağız tadı versin eşya bahanee.....
saferanim sana annemin bize ettigi duayi edecem :rabbim icinde agiz sirinligiyle oturmayi nasip etsin icinde ogul kiz dugunu edesin insallah
saferanim o fistik kac yasinda oldu . allah nazarlardan saklasin cok guzel masallah
kız ben çocuk defterini kapattım ne oğlu 3 kız var bende bol bol kız düğünü yaparım ....allah büyük konuşturmasın kaza kurşunlerına gelmiyimde.............
kiz demek allah soyletti bak oglunda olacak benim kigi bir kazan dibin olur seninde.benimde iki kizim vardi bak simdi simdi bide kazan dibimiz var
evet ya hem kokusu hemde tadı iğrenç,ama çorba işe yarıyor bende denemiştim.miden sağlamsa dene iğrenç deyim çorbasını bir iki öğün yiyim dedim öööö kokusuda bi hafta gitmedi burnumdan mutfakda öyle bi kaç gün koktu sanki
bende çok oldu su içmeyeni,tekrardan başladım.düzenli suyu kaç zamandır içemiyodum vücudum belki ondan artıya geçiş yaptı
birde belim için kortizonlu ilaç kullanıyorum sanırım artımda onunda etkisi var
şişelerimi doldurdum aldım yanıma heyttttttttt
günaydın arkadaşlar henüz geçmişşi okuyamadım ama size bir haberim var ben personel işlerinden ayrılıp muhasebeye geçtim bugun onun için sabah gelemedim.taşınma işleriyle uğraştım daha yeni geldim int kurdum açtım bili sizlerle göüşmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?