kiz bende sen gibi diyordum ama iyikide olmus.cok tatli ya insan cok seviyor yeniden bebek sahibi olunca cokta sirinlikler yapiyor.ablalarininda gozdesi kereta sabah uyaninca iklk isi onlara dogru emekleyerek gitmek kendi odasindan cikip direk onlarin odasina gidiyor yaramaz
yeter ya bu yaştan sonra..bizimkine kalsa örcek başıma çorabıda ona göre kolay tabii....allah olmayanlara versin inş...
safisimmmm ev cok guzel..genis mobilyalarinda cok guzel..Allah agiz tatiyla oturmayi nasib etsin insallah canim..
buarada kizlar ben sabah spor salonunu aradim...yarin zumba dersine giriyorum...kadina dedim ya ben bakim ikizler fln durmaz hic hazirligim yok..kadin guluyor...merak etme her turlu tipte var bizde dedicok heyecanlandim kizlar..2yil boyunca ayda 24.95 euro..sinirsiz girebiliyorsun...ders olsun spor aletleri olsun..pilates , boks, sauna..yani super birseyy..insallah banyoda edebilirsem aksamci oldugum zaman sabahlari gider sporumu yapar dusumuda alir ise gecerim..birde isyerimden 3.5km uzaklikta yani o da super...kizlarrr..sahane kilo veririm insallah yaa..simdiden icim kipir kipir oldu..ama spor kiyafetleri almam lazim..malum evdeyken pijamaylanda yapsam sorun olmuyordu
kız ben çocuk defterini kapattım ne oğlu 3 kız var bende bol bol kız düğünü yaparım ....allah büyük konuşturmasın kaza kurşunlerına gelmiyimde.............
yeter ya bu yaştan sonra..bizimkine kalsa örcek başıma çorabıda ona göre kolay tabii....allah olmayanlara versin inş...
safisimmm olmaz olmazz deme..anamlar 17 yil sonra kazaya kurban gitti 41 yasinda dogum etti anniskom...ama dogduktan sonradaaaaaa insannn bakmaya kiyamiyorrr
aminnnnnnnnnnnn Allahim duy sesimiziii
Hulyacim senin adina sevindim canim..hayirli olsunn...burada daha rahat edersin insallah
kız ben çocuk defterini kapattım ne oğlu 3 kız var bende bol bol kız düğünü yaparım ....allah büyük konuşturmasın kaza kurşunlerına gelmiyimde.............
demi ama bak bende 39 da dogurdum merak etme cok tatli oluyorlar 40 indan sonra gelen bebekler.rabbim kaptanimla nevimede nasip etsin insallah.kizlar sohbet cok guzelde birazdaha kalkmazsam adam beni kapiya koyacak isler beni bekliyor birazdanda esim gelecek hersey darmadaginik .kalkayim bari onlari halledeyim sonra vaktim olursa vede esim evde olmazsa gelirim.burda olmama kizmiyxorda onuda ihmal etmek istemiyorum .kocacigimla vakit gecirmegi seviyorum .belki hava guzel olursa cocuklarida alir parka falan gideriz ailecekbakalim hele bir esim gelsinda sonra karar veririz
sanırım ganfedim kortizondan oldu çünkü cuma günü ne güzel vermiştim
cuma günü ilaçları kullanmaya başladım cmrtsi sabah bi tartıldım hopppppppp 1 kilo 300 gram artıdayım
neyse 5 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine
o kim yaaaaaabunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....
[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
ya o kiimmmmm ben de yassah gardeşim yassahhh yazıyorahhh kadınımmm bayılırımmmm bu kadına
gelmiş geçmiş olsun yusufcuğa inşallah sorunsuz atlatır doğum günüde kutlu olsun bu arada nice yıllara....evet ya yaklasik 6 kilodan bahsediyorsun tatlim benim vermem gerekense 5 .coktan bitirmistim ben olayi ya dedigin gibi canim ya
heyt be dun tum gun boyu dr daydim hic paylasimda bulunamamistim .acikcasi ozlemistimde sizleri.oglum ameliyat olaqcak onun icin dr. on gorusme yaptik.dogumda oglumun kulaginda bir parca et olusmus onu kesip alacaklar .hemde tam narkoz verecekler bu beni korkutuyor..ama ne yapalim cok cirkin gorunuyor .dualarinizi beklerim kizlar.dr. dogumdan sonra bir yasini doldurunca ameliyat demisti .bu pazarda oglumun dogum gunu var haftayada randevu aldik doktordan ameliyat icin.insallah cabuk iyilesir kuzum
canim ya ben izleyemedim almanyadan izlenemiyormus o video
yok canim fazlada ac kalma yoksa insan buldugu herseye saldiriyor bol bol yagsiz salata ye hem .hemde tuvalet sorunun olmaz.salata insanin kabizligini onluyor .en azindan benim icin oyle
kızzz dur bakacaammmkızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............
özelden söylerim hülyacıım sonra deşifre olmayım deelmi
sen hangi kurumda çalışıyorsun doğacım
hepiniz birsiniz benim için şekerim ama nevi biraz daha iyi tanıyorum ondan öle dedim.
evet canım gerçekten sağlıktan önemli hiç bişey yok bunu hastanelere düşünce çok iyi anlıyo insan
6 ay oldu diyete başlayalı sanırım artık sabırsızlanıyorum bitmesi için bir an önce çıtır olayım diye tüm çabam
ahh ahhhh şekeri tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartabilirim hiç aramam ama tuzsuz bir hayat çok zor benim için
ama dikkat edicem daha fazla bi kaç gün sıfır tuz deniyim bende
sağolasın kuzum
Harikasın Saferan'ımmmmmmmmmmben varya inanamıyorum kızlar pazar akşamına göre 3.8 kilo p.tesi sabahına göre 1.8 kilo farkettim nerden çıkıyor bu kilolar anlamadım yaa... ganfiş sen bu kadar farketsen olayı bitirmiştin heeeee...................
Rampaların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım
of of ooof yine beni solladın neviiim nevim.....:84::84::84::84::84:
Bu kadını seviyorum ya,hele bu şarkıyıaz müzik dinleyeliiim.......................
[video=youtube;jEpPA28ybzs]http://www.youtube.com/watch?v=jEpPA28ybzs[/video]
İradene ve azmine hayranım Ayşen'imyok kızz kaşar maşar yemiyom ben
bunalıma giricem nerdeyse cmrstesi sabahından beri artı çıktım diye
cezaaa cezaaaaaa cezaaaa lazım demek bu bünyeye
Rica ederim bitanemeline sağlık kuzum benim
Lakabım rüzgardır,yol vermemevet nevim seni geçemiyoruz yauv
Amin bitanem,Allah sizlerin evlatlarına da hayırlı uzun ömürler nasip eylesin
bizde 3 kız kardeşiz canım erkek kardeşim yok benim çook iyi valla böle biz çok mutluyuz.
benimde 1 kızım var dünya tatlısı kız çocugu başkadır.aallah herkese yaşatsın evlet sevgisini özellikle kız evladı sevgisini :)
aminnnnnnnnnnnsaferanim sana annemin bize ettigi duayi edecem :rabbim icinde agiz sirinligiyle oturmayi nasip etsin icinde ogul kiz dugunu edesin insallah
çok iyiymiş ya aynı yerde olsak bende yazılırdım valla ücretide her türlü spor olmasıda süper faydasını görürsün inşallah kırmızımsafisimmmm ev cok guzel..genis mobilyalarinda cok guzel..Allah agiz tatiyla oturmayi nasib etsin insallah canim..
buarada kizlar ben sabah spor salonunu aradim...yarin zumba dersine giriyorum...kadina dedim ya ben bakim ikizler fln durmaz hic hazirligim yok..kadin guluyor...merak etme her turlu tipte var bizde dedicok heyecanlandim kizlar..2yil boyunca ayda 24.95 euro..sinirsiz girebiliyorsun...ders olsun spor aletleri olsun..pilates , boks, sauna..yani super birseyy..insallah banyoda edebilirsem aksamci oldugum zaman sabahlari gider sporumu yapar dusumuda alir ise gecerim..birde isyerimden 3.5km uzaklikta yani o da super...kizlarrr..sahane kilo veririm insallah yaa..simdiden icim kipir kipir oldu..ama spor kiyafetleri almam lazim..malum evdeyken pijamaylanda yapsam sorun olmuyordu
aminnnnnnnevin çok güzel olmuş güle güle otur,canım.
ALLAH HUZUR VE MUTLULUK VERSİN,İÇİNDE HEP GÜLÜN.
bende kızımı o yaşda doğurdum iyikide olmuş isteyene versin rabbim evimizin güneşi abileri muma çeviriyor cadı....iyi gezmeler canım..demi ama bak bende 39 da dogurdum merak etme cok tatli oluyorlar 40 indan sonra gelen bebekler.rabbim kaptanimla nevimede nasip etsin insallah.kizlar sohbet cok guzelde birazdaha kalkmazsam adam beni kapiya koyacak isler beni bekliyor birazdanda esim gelecek hersey darmadaginik .kalkayim bari onlari halledeyim sonra vaktim olursa vede esim evde olmazsa gelirim.burda olmama kizmiyxorda onuda ihmal etmek istemiyorum .kocacigimla vakit gecirmegi seviyorum .belki hava guzel olursa cocuklarida alir parka falan gideriz ailecekbakalim hele bir esim gelsinda sonra karar veririz
kolay gelsin canım....kolay gelsin canim..birazdan kadin gelecek... o gelmeden isleri bitirim bende..sonra gorusuruz kizlarr
canım benim bende rabbimin gücüne gitmesin kortizonlardan gına geldi bir işede yaramıyor dün algolojiye gittim belimin ortasından 3 tane kortizon yaptılar çok acıtan birşey 30 eylülde de boynuma ve diz kapaklarıma yapılacak eşim aman tuz yeme şişersin diyor çok şükür hamileliğimde tansiyon sorunum olmuştu gram tuzsuz yerim yiyeceklerimi yüzüm bile şişti çok şükür şimdi biraz daha iyiyim cumaya güzel haberlerim olacak inşallah...
Amin Ganfed'im,Allah razı olsun canım ciğerimdemi ama bak bende 39 da dogurdum merak etme cok tatli oluyorlar 40 indan sonra gelen bebekler.rabbim kaptanimla nevimede nasip etsin insallah.
Amin Ganfed'im,Allah razı olsun canım ciğerim
doğacım özelden mesajını bekliyorum canım.hangi kurumdasın.20 yıllık memuriyet hayatı maaşaşll bizde o günleri görürümüyüzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?