Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeter ya bu yaştan sonra..bizimkine kalsa örcek başıma çorabıda ona göre kolay tabii....allah olmayanlara versin inş...
kiz bende sen gibi diyordum ama iyikide olmus.cok tatli ya insan cok seviyor yeniden bebek sahibi olunca cokta sirinlikler yapiyor.ablalarininda gozdesi kereta sabah uyaninca iklk isi onlara dogru emekleyerek gitmek kendi odasindan cikip direk onlarin odasina gidiyor yaramaz

ay ay neguzelmis ya harikaymis insallah banada nasip olur oyle bir salon.eminim vereceksin kilolari .helede seviyormussun zumbayi hic merak etme bekledigindende cok gidecektir

Bende sabah 2ince dilim kepek ekmekle kahvaltımı yaptım
öğlen ve akşam çorbamı ve bol su içerek geçircem.

kız ben çocuk defterini kapattım ne oğlu 3 kız var bende bol bol kız düğünü yaparım ....allah büyük konuşturmasın kaza kurşunlerına gelmiyimde.............
safisimmm olmaz olmazz deme..anamlar 17 yil sonra kazaya kurban gitti 41 yasinda dogum etti anniskom...ama dogduktan sonradaaaaaa insannn bakmaya kiyamiyorrr

yeter ya bu yaştan sonra..bizimkine kalsa örcek başıma çorabıda ona göre kolay tabii....allah olmayanlara versin inş...

aminnnnnnnnnnnn Allahim duy sesimiziii

safisimmm olmaz olmazz deme..anamlar 17 yil sonra kazaya kurban gitti 41 yasinda dogum etti anniskom...ama dogduktan sonradaaaaaa insannn bakmaya kiyamiyorrr

aminnnnnnnnnnnn Allahim duy sesimiziii

demi ama bak bende 39 da dogurdum merak etme cok tatli oluyorlar 40 indan sonra gelen bebekler.rabbim kaptanimla nevimede nasip etsin insallah.kizlar sohbet cok guzelde birazdaha kalkmazsam adam beni kapiya koyacak isler beni bekliyor birazdanda esim gelecek hersey darmadaginik .kalkayim bari onlari halledeyim sonra vaktim olursa vede esim evde olmazsa gelirim.burda olmama kizmiyxorda onuda ihmal etmek istemiyorum .kocacigimla vakit gecirmegi seviyorum .belki hava guzel olursa cocuklarida alir parka falan gideriz ailecekbakalim hele bir esim gelsinda sonra karar veririz

Bende sabah 2ince dilim kepek ekmekle kahvaltımı yaptım
öğlen ve akşam çorbamı ve bol su içerek geçircem.

kız ben çocuk defterini kapattım ne oğlu 3 kız var bende bol bol kız düğünü yaparım ....allah büyük konuşturmasın kaza kurşunlerına gelmiyimde.............

bizde 3 kız kardeşiz canım erkek kardeşim yok benim çook iyi valla böle biz çok mutluyuz.
benimde 1 kızım var dünya tatlısı kız çocugu başkadır.aallah herkese yaşatsın evlet sevgisini özellikle kız evladı sevgisini :)

kolay gelsin canim..birazdan kadin gelecek... o gelmeden isleri bitirim bende..sonra gorusuruz kizlarr

selam arkadaşlar,nesacafe yaptım kendime onu içiyorum oğlanı yıkadım annemdeyim annemin evini topladım süpürdüm mutfak dreken bu saat oldu birazdan bende duş alıp emine hanımın yanına gideceğim ordan annemi alıp bana gidicez benim 3 tane yeğenim var 3.31 günlük çok tatlı bişey eşim akşam hemen bir kız yapalım dedi kızları çok seviyor dün düşündüm acaba 50 kiloya düşebilir miyim hamile kalmadan maalesef benim hamilleiğim hastalıklarla ve serumlarla geçiyor sonuç olarak 35 kilo gibi bir kilo alıyorum ama hamile kalırsam sizi ve emine hanımı bırakmam...

saferanım evin çok güzel allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin,nerde oturuyorsun yani hangi ilde istanbulda oturanlar var mı bir görüşme ayarlayalım ben beylikdüzünde oturuyorum,kaptanım senin adına çok sevindim spor yapmak gibisi yok kilo verilmesede vücut taş gibi oluyor,bende dün doktora sordum plates yapabilir miyim diye çok iyi olur dedi ama ben b-fit istiyorum yüzmeyi ısrarla önerdi bel ve diğer kaslarım için ...

canım benim bende rabbimin gücüne gitmesin kortizonlardan gına geldi bir işede yaramıyor dün algolojiye gittim belimin ortasından 3 tane kortizon yaptılar çok acıtan birşey 30 eylülde de boynuma ve diz kapaklarıma yapılacak eşim aman tuz yeme şişersin diyor çok şükür hamileliğimde tansiyon sorunum olmuştu gram tuzsuz yerim yiyeceklerimi yüzüm bile şişti çok şükür şimdi biraz daha iyiyim cumaya güzel haberlerim olacak inşallah...

bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....

[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
o kim yaaaaaa
ahhh kadınımmm bayılırımmmm bu kadına
ya o kiimmmmm ben de yassah gardeşim yassahhh yazıyor eve gidersem bakarım hangi gacıymış ooo?
gelmiş geçmiş olsun yusufcuğa inşallah sorunsuz atlatır doğum günüde kutlu olsun bu arada nice yıllara....
kızlaar.................yeni evimin ve eşyalarımın resmini albümde paylaştım hemen bakın bakalım beğenicekmisiniz.............akşama kaldırırım çabuk bakın.............
kızzz dur bakacaammm

sen hangi kurumda çalışıyorsun doğacım

hepiniz birsiniz benim için şekerim ama nevi biraz daha iyi tanıyorum ondan öle dedim.
özelden söylerim hülyacıım sonra deşifre olmayım deelmi

geçmiş olsun canım kortizondur seni artı çıkaran bi iyileşde kilo işi kolay

Harikasın Saferan'ımmmmmmmmmm

of of ooof yine beni solladın neviiim nevim.....:84::84::84::84::84:
Rampaların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım

az müzik dinleyeliiim.......................

[video=youtube;jEpPA28ybzs]http://www.youtube.com/watch?v=jEpPA28ybzs[/video]
Bu kadını seviyorum ya,hele bu şarkıyı

yok kızz kaşar maşar yemiyom ben
bunalıma giricem nerdeyse cmrstesi sabahından beri artı çıktım diye
cezaaa cezaaaaaa cezaaaa lazım demek bu bünyeye
İradene ve azmine hayranım Ayşen'im

eline sağlık kuzum benim
Rica ederim bitanem

evet nevim seni geçemiyoruz yauv
Lakabım rüzgardır,yol vermem

Amin bitanem,Allah sizlerin evlatlarına da hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

saferanim sana annemin bize ettigi duayi edecem :rabbim icinde agiz sirinligiyle oturmayi nasip etsin icinde ogul kiz dugunu edesin insallah
aminnnnnnnnnnn
çok iyiymiş ya aynı yerde olsak bende yazılırdım valla ücretide her türlü spor olmasıda süper faydasını görürsün inşallah kırmızım
evin çok güzel olmuş güle güle otur,canım.
ALLAH HUZUR VE MUTLULUK VERSİN,İÇİNDE HEP GÜLÜN.
aminnnnnnn
bende kızımı o yaşda doğurdum iyikide olmuş isteyene versin rabbim evimizin güneşi abileri muma çeviriyor cadı....iyi gezmeler canım..
kolay gelsin canim..birazdan kadin gelecek... o gelmeden isleri bitirim bende..sonra gorusuruz kizlarr
kolay gelsin canım....

sanada çookk geçmiş olsun inşallah iğnelerin faydası olur da kurtulursun rahatsızlığından .....

doğacım özelden mesajını bekliyorum canım.hangi kurumdasın.20 yıllık memuriyet hayatı maaşaşll bizde o günleri görürümüyüzki

saferanım her şey çok güzel güle güle oturun iyi günlerde inşallah

doğacım özelden mesajını bekliyorum canım.hangi kurumdasın.20 yıllık memuriyet hayatı maaşaşll bizde o günleri görürümüyüzki

yaaaa biri bana mesajdan sonra takıma geri gelmenin kolay yolu varmı söyleyin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…