amin canim amin .rabbim kimseyi evlatsiz etmesin .herikisininde yeri farkli kiz yada erkek fark etmiyor evlat her zaman seviliyor
bizde 3 kız kardeşiz canım erkek kardeşim yok benim çook iyi valla böle biz çok mutluyuz.
benimde 1 kızım var dünya tatlısı kız çocugu başkadır.aallah herkese yaşatsın evlet sevgisini özellikle kız evladı sevgisini :)
ay ne guzel bir anne adayimiz var .rabbim hayirlarla birlikte versinselam arkadaşlar,nesacafe yaptım kendime onu içiyorum oğlanı yıkadım annemdeyim annemin evini topladım süpürdüm mutfak dreken bu saat oldu birazdan bende duş alıp emine hanımın yanına gideceğim ordan annemi alıp bana gidicez benim 3 tane yeğenim var 3.31 günlük çok tatlı bişey eşim akşam hemen bir kız yapalım dedi kızları çok seviyor dün düşündüm acaba 50 kiloya düşebilir miyim hamile kalmadan maalesef benim hamilleiğim hastalıklarla ve serumlarla geçiyor sonuç olarak 35 kilo gibi bir kilo alıyorum ama hamile kalırsam sizi ve emine hanımı bırakmam...
ah ah bende bir baslasamdurmayacamda baslayamadim ki kim benimle spor yarisina var parmak kaldirsinsaferanım evin çok güzel allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin,nerde oturuyorsun yani hangi ilde istanbulda oturanlar var mı bir görüşme ayarlayalım ben beylikdüzünde oturuyorum,kaptanım senin adına çok sevindim spor yapmak gibisi yok kilo verilmesede vücut taş gibi oluyor,bende dün doktora sordum plates yapabilir miyim diye çok iyi olur dedi ama ben b-fit istiyorum yüzmeyi ısrarla önerdi bel ve diğer kaslarım için ...
hey masalah sendende mi eksi haberi var ne guzel ne guzelcanım benim bende rabbimin gücüne gitmesin kortizonlardan gına geldi bir işede yaramıyor dün algolojiye gittim belimin ortasından 3 tane kortizon yaptılar çok acıtan birşey 30 eylülde de boynuma ve diz kapaklarıma yapılacak eşim aman tuz yeme şişersin diyor çok şükür hamileliğimde tansiyon sorunum olmuştu gram tuzsuz yerim yiyeceklerimi yüzüm bile şişti çok şükür şimdi biraz daha iyiyim cumaya güzel haberlerim olacak inşallah...
kiz sibel can o sibel canondan bahsediyoruz.sagol tatlim daha aayin 27 sine tarih verdi doktor insallah hayirlisiyla gecip gideceko kim yaaaaaa
ya o kiimmmmm ben de yassah gardeşim yassahhh yazıyoreve gidersem bakarım hangi gacıymış ooo?
gelmiş geçmiş olsun yusufcuğa inşallah sorunsuz atlatır doğum günüde kutlu olsun bu arada nice yıllara....
kızzz dur bakacaammm
özelden söylerim hülyacıım sonra deşifre olmayım deelmi
geçmiş olsun canım kortizondur seni artı çıkaran bi iyileşde kilo işi kolay
aminnnnnnnnnnn
çok iyiymiş ya aynı yerde olsak bende yazılırdım valla ücretide her türlü spor olmasıda süper faydasını görürsün inşallah kırmızım
aminnnnnnn
bende kızımı o yaşda doğurdum iyikide olmuş isteyene versin rabbim evimizin güneşi abileri muma çeviriyor cadı....iyi gezmeler canım..
kolay gelsin canım....
sanada çookk geçmiş olsun inşallah iğnelerin faydası olur da kurtulursun rahatsızlığından .....
doğacım özelden mesajını bekliyorum canım.hangi kurumdasın.20 yıllık memuriyet hayatı maaşaşll bizde o günleri görürümüyüzki
gorecegiz gorecegiz tatlim hic endisen olmasin