Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin canim amin .rabbim kimseyi evlatsiz etmesin .herikisininde yeri farkli kiz yada erkek fark etmiyor evlat her zaman seviliyor
ay ne guzel bir anne adayimiz var .rabbim hayirlarla birlikte versin
ah ah bende bir baslasamdurmayacamda baslayamadim ki kim benimle spor yarisina var parmak kaldirsin
hey masalah sendende mi eksi haberi var ne guzel ne guzel
kiz sibel can o sibel canondan bahsediyoruz.sagol tatlim daha aayin 27 sine tarih verdi doktor insallah hayirlisiyla gecip gidecek

doğacım özelden mesajını bekliyorum canım.hangi kurumdasın.20 yıllık memuriyet hayatı maaşaşll bizde o günleri görürümüyüzki

gorecegiz gorecegiz tatlim hic endisen olmasin

anti dukanist olan benim ilk dukan gun menümmmm arz ederimmm...
sabah:2 yumurta paeynir süt
öğle:yulaf kepekli galeta koccaman bir tabak yoğurt
akşam :balık yapıcak koçiiişiiimm yanındada lıght kola

dukan bütün yan etkileri ile benle beraber bu arada...baş ağrısı halsizlikk...nevimm kaçıncı günündesin bacımm sen...

doktara gittim ben bugun kızlar daha doğrusu gitmek zorunda kaldımm...hemoroid ne yazıkkii hamilelikte olmuştu ama uzun zamandır sesi soluğu yoktu kabus gibi geri dönüş yaptı dün banaa....acısını ceken bilirrrölüyorum valla sormayın...ilaç tedavisine başladı pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalımm..dua edin bana geçsin..yoksa pazartesi ameliyat olucamm...

geçmiş olsun canım ameliyat olmazsın inşallah burda bir arkadaş oldu çok feciydi adam nerdeyse acil oldu yinede çok memnun deil kaybolmamış kökten

bide yoğurtda azdırıyor haberin olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ameliyat olmazsın inşallah burda bir arkadaş oldu çok feciydi adam nerdeyse acil oldu yinede çok memnun deil kaybolmamış kökten

bide yoğurtda azdırıyor haberin olsun

ne diyosun ablacımmmdukan yoğurtsuz olmaz kiii .....

offff nerden hortladı gene yaaaa....

çok acıktımmm balıklar bişmedi halaaa

esraa sarefann nasılsınızzz....

iyiyim canım sen nasılsın? az önce giremedim bakım var yazıyordu,emine hanımcığıma gittim beni tebrik etti 1,5 ayda kilo almamışsın 700 gr ekside çıktım sevinçten kadını öpecektim genelde hastalarım 5 kilo verip 10 kilo alıp geliyorlar dedi bende benim takım arkadaşlarım var dedim o da ooo süpermiş dedi..

napıyorsun nevim .konuşamadık kaç gündür.
Evet bitanem hiç karşılaşamıyoruz,nasılsın canım benim,yeni biriminden hoşnut musun Hülya'm

Kuzum ben diyetimin 30.günündeyim ve bünyem uyum sağladı zorluk yaşamıyorum.Zaten sen de ataktan sonra sebzeler işin içine girince çok rahatlayacaksın.Bitanem hemoroid konusunda da söyleyebileceğim,annem son kardeşimin doğumundan sonra çok ağır yaşıyordu bu rahatsızlığı.Sürekli yineliyordu.Hastane ameliyatlarından sonra herkes çok problem yaşadığını söylüyordu göze alamadım.Ben de Ankarada çok ünlü,yalnızca hemoroid ameliyatı yapan bir doktora lazerle 15 dakikada ameliyat ettrdim annemi ve bir daha yinelemedi.Kansız,ağrısız,sızısız bir ameliyat,sonrası da problemsiz.Ben sana özelden atıyım ismini,bir araştır bitanem.500 lira gibi bir ücreti var,ameliyat 15 dakika sürüyor,6 yıl oldu tekrarlamadı annemde elhamdülillah.

Çok sevindim bitanem,gözün aydın

Menümü de yazıp spora geçiyim yavaştan.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*Yağsız menemen
*Şekersiz çay
*2 kaşık yağsız lor
ARA ÖĞÜN-1:
*2 fincan light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*2 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yumurtalı taze fasulye
*Cacık
*****Şimdi de 45 dakika spor yapıp,kiraz sapı çayı içicem,2.5 litre su da tamamdır

2 günlük diyetm

sabah

1 kk.peynir
1 i.d ekmek

ara

salatalık

öğle

3 köfte+salata

ara

salatalık

akşam

100 gr.tavuk+salata

ara

salatalık

buda 5 günlük diyetim

sabah
1 kk peynir+yumurta
1 i.d. ekmek

ara

100 gr.meyva

öğle

1 k.k peynirle tost +çay

ara

100gr.meyva

akşam

30.gr kıymayla pişirilmiş sebze yemeği
1 i.d ekmek
salata

ara

110 gr.meyva

1.158 garanti fazlasını bilemem dedi emine hanımcığım...

Yine harika bir liste vermiş diyetisyenin canım.Şöyle bir üstünkörü bakıldığında bile,etkili olacağı belli oluyor.Başarılar canım benim

hadi bakalım ayşem inşallah sende nevimiz gibi güzel sonuçlar alırsın,nevin dediği gibi bende ankarada 5 dakikada ufacık bir bıçakla ameliyat etti eşim kıl dönmesi için gitti biz çok memnun kaldık ki annem de çok kötü bir durumda götürmüştük çok iyi geldi drumuna göre 100-800 arası para alıyormuş ama eşim doktor olduğu için ücret almamış tavsiye edrim allah yardımcın olsun canım....

aslı melikemiz geldi bi kokliyim mis gibi....

Kesinlikle Esram,15 dakika sürdü kansız bıçaksız ve birdaha tekrarlamadı,aynı doktordan bahsediyoruz yüksek ihtimal,Kocatepe Camii'nin karşısındaki değil mi Onun üstüne yokmuş bu hususlarda,ben tecrübe ederek emin oldum,hala da dua ediyoruz.Ben 200 lira vermiştim 6 yıl önce annemin operasyonu için,şu an 500-600 civarındaymış.Ama gerçekten sorunsuz çözüm olduğu düşünülürse bu ücret bedava.Düşün çıkıp yürüyerek eve gidiyorsun,harika gerçekten.

selam arkadaşlar ben yarın elma diyetine başlıyorum elma diyeti deneyimlerimiz linkini buldum herkes okadar kilo vermişki çıldırdım okudukça ve yarın başlama kararı aldım.hepinize başarılar diliyorum umarım bu sefer başarcam.6 günde 5 kilo verenlermi 10 kilo verenlermi, var bakalım ben kaç kilo vercem...

Canım 7 aydır diyette olan biri olarak söylüyorum ki,elma diyeti ile atacağın yalnızca sudur ve bıraktığın anda en iyi ihtimalle verdiğini geri alırsın.Ayrıca bu tür diyetler kas kaybı yaptığı için ani kalp krizlerine sebep olabiliyor.Şok diyetlere karşıyım,yavaş olsun sağlıklı ve kalıcı olsun.Asla önermiyorum.

osmanı izliyorum acaba 1 avuç çekirdek yesem mi çok canım istedi ne kadardır kalorisi,yarın sabah maratona başlıyorum 3 hafta sonra seri sonundan ciciler alacağım kendime heryerde indirimler var fatihe gitmeyi düşünüyorum 1 er beden daha küçük alıcam birde hamile kalırsam tekrar hamile kıyafetlerimi giyerim bakalım günler ne getirecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…