Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sanırım aynı doktordan bahsediyoruz m.topbaş dı ismi allah ondan razı olsun eşimde çok memnun normal operasyonla 15 gün işbaşı yapamazsın demişler eşim yrüyerek gitmiş annesinin yanına kesinlikle tavsiy ederim hemoroid ve kıl dönmesi sorunu olanlara...

aynen katılıyorum yeşil elma ancak ara öğünler için uygun bir meyve aklıma biri geldi her pazartesi başlayıp 2 kilo verip 3 kilo alan en güzeli her besin grubndan vücudun ihtiyacı kadar tüketerek kilo vermek,gerisi fasa fiso hızlı verilen hızlı alınıyor doğru orantı maalesef...

nevcim önümüzde ki hafta b-fite başlıycam ama karar veremedim pilates mib-fit mipilates kilo verdirmesi için en az 2-3 ay sonra başlar dedi antrenör kız....

Evet aynı doktordan bahsediyoruz,üzerine yoktur bu hemoroid konusunda,15 dakika sürüyor operasyon,yürüyerek eve gidiyorsun ve o derdi sonsuza kadar unutuyorsun

nevcim önümüzde ki hafta b-fite başlıycam ama karar veremedim pilates mib-fit mipilates kilo verdirmesi için en az 2-3 ay sonra başlar dedi antrenör kız....
Canım platesin şekillendirme gücü,2 hafta içinde herkes tarafından farkedilir duruma geliyor,ben plates diyorum

oooo harikasın canımm tam gaz devamm

gönder bakim sen o doktorun adını vallahi çok fenayım gecen ay 2 arkadaşım ameliyat oldu aynı konudan çok gülmüştüm onlara gülme komşuna gelir başınaaa olayıı:26::26::26:

bu arada dediğin gibi sebzeler girince işin içine çok renkli olmuşşş hadi darısı başımaa

Canım faceden yazdım.

nevimmmmmmm kuzumm naberrr
İyiyim bitanem,sen nasılsın?Yarın sabah ilk wc den sonra iç çamaşırınla tartıl,bütün eziyetine değdiğini göreceksin

Canım faceden yazdım.

İyiyim bitanem,sen nasılsın?Yarın sabah ilk wc den sonra iç çamaşırınla tartıl,bütün eziyetine değdiğini göreceksin

doktor bol meyve sebze ye dedi ama dukan izin vermio malum yarım seftali ile çeyrek armut yedim ama sabahı genede iple çekiyorumm...işe başladın zor oldu dimi dönmek

nevim haftada 2 gün yeterli olur mu acaba pilates yoksa daha fazla mı olmalı ?

ayşem sen neler yaptın tatildeydin sanırım malatyada mısın bir görüşemedik ama çok şükür istanbulda artık eşim doğru olanı buldu deneme yanılma yolyla ben boşa çene patlatmışım...ama malatyayı çok övmüştü merak etmedimde değil hani...

doktor bol meyve sebze ye dedi ama dukan izin vermio malum yarım seftali ile çeyrek armut yedim ama sabahı genede iple çekiyorumm...işe başladın zor oldu dimi dönmek
Ayşem belki hiçbir diyet ama,Dukan diyeti asla ve asla kaçamağı kabul etmiyor,Meyve,yağ ve türlü karbonhidrat yasak.Ben bayramın 1. günü yediğim yalnızca 1 dilim börekle 1 kg artıya geçtiğim gibi,1 hafta da gram verememiştim.Hem verdirmez,hem vermeni durdurur.1 lokma bile,bu kitapta zayıyordu blöf sanmıştım,yaşadım ve tecrübe ettim.Kaçamak kesinlikle olmayacak bitanem.

nev sen yulafın realde satıldığını söylemiştin bir ara ismi ne acaba benim orda real var korumaya geçince tüketmekte faydası olur değil mi acaba ekmek yerine onu kulansam tok tutar mı?

Haftada 3 gün öneriyorlar bitanem.Serbest günlerde lastik ve topu kullanarak yapılan minik hareketleri 5 dk bile olsa yaparak hayat boyu alışkanlık haline getirebilirsin.Ben birkaç plates hareketinden yararlanıyorum sporumdan önce.

kısmet balım ya tatil bitti malatyadayım ama raporluyum malum durumdan ötürü...

kitabı bitiremedim bugun yarısına kadar geldim ama yarın bitiricem inşallah doğrusun sıfır kacamak ama gitti bi kere yapcak bişii yok yarın sıfır kacamak söz bebeeimmm...
kızlar oturamıyorum uzun süre o yüzden uzanmama lazım gelirim gene seviliyosunuz unutmayınnn

canlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum ve bugün ki menümü yazıyorum

sabah
1 i.d.ekmek
1.k.k peynir salatalık,domates
ve şekersiz çay

ara
yeşil elma

öğle yarım incecik dürüm içinde tavuk
ayran

ara
nescafe

akşam
60 gram tavuk göğsü haşlanmış
1 bardak ayran

az önce yarım çay bardağı çekirdek

Biz de seni seviyorum bitanem Allah şifanı versin

Maşallah canım Allah rahatlık versin

oo ne güzel gözünaydın canım

iyi geceler kızlar

bugünkü menüm:

kahvaltı:
1 ad. kayısı kıvamı yumurta (yumurta kalmamış başka,normalde 2 ad. yiyorum)
avuç içi kadar peynir
10 zeytin
domates
salatalık
biber
yeşil çay
1 çay bardağı ceviz

öğlen:
tarhana çorbası
zeytinyağlı barbunya
keten tohumu karıştırılmış yoğurt

su:2.5 lt 2 fincan yeşil çay

30 dk spor

canim senin sinameki cayindan bende ismarliycam Tr den.annemlere diycem,mutlaka banada göndersinler.insallah bendede ise yarar.

bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....

[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]

evet yaaaaa,bunu bende hep söylüyorum.bu kadin zayif kalabilmeyi bir türlü beceremedi.gerci biz onu sadece 1 kerer zayif görebildik.o harika güzelligine yazik yaaaaaa

bugün migrenim tutmustu,öldüm agridan.gözümde kör olmustu resmen.nefret ediyorum migrendeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…