Kesinlikle Esram,15 dakika sürdü kansız bıçaksız ve birdaha tekrarlamadı,aynı doktordan bahsediyoruz yüksek ihtimal,Kocatepe Camii'nin karşısındaki değil miOnun üstüne yokmuş bu hususlarda,ben tecrübe ederek emin oldum,hala da dua ediyoruz.Ben 200 lira vermiştim 6 yıl önce annemin operasyonu için,şu an 500-600 civarındaymış.Ama gerçekten sorunsuz çözüm olduğu düşünülürse bu ücret bedava.Düşün çıkıp yürüyerek eve gidiyorsun,harika gerçekten.
Canım 7 aydır diyette olan biri olarak söylüyorum ki,elma diyeti ile atacağın yalnızca sudur ve bıraktığın anda en iyi ihtimalle verdiğini geri alırsın.Ayrıca bu tür diyetler kas kaybı yaptığı için ani kalp krizlerine sebep olabiliyor.Şok diyetlere karşıyım,yavaş olsun sağlıklı ve kalıcı olsun.Asla önermiyorum.
Evet aynı doktordan bahsediyoruz,üzerine yoktur bu hemoroid konusunda,15 dakika sürüyor operasyon,yürüyerek eve gidiyorsun ve o derdi sonsuza kadar unutuyorsunsanırım aynı doktordan bahsediyoruz m.topbaş dı ismi allah ondan razı olsun eşimde çok memnun normal operasyonla 15 gün işbaşı yapamazsın demişler eşim yrüyerek gitmiş annesinin yanına kesinlikle tavsiy ederim hemoroid ve kıl dönmesi sorunu olanlara...
aynen katılıyorum yeşil elma ancak ara öğünler için uygun bir meyve aklıma biri geldi her pazartesi başlayıp 2 kilo verip 3 kilo alan en güzeli her besin grubndan vücudun ihtiyacı kadar tüketerek kilo vermek,gerisi fasa fiso hızlı verilen hızlı alınıyor doğru orantı maalesef...
Canım platesin şekillendirme gücü,2 hafta içinde herkes tarafından farkedilir duruma geliyor,ben plates diyorumnevcim önümüzde ki hafta b-fite başlıycam ama karar veremedim pilates mib-fit mipilates kilo verdirmesi için en az 2-3 ay sonra başlar dedi antrenör kız....
oooo harikasın canımm tam gaz devammiyiyim canım sen nasılsın? az önce giremedim bakım var yazıyordu,emine hanımcığıma gittim beni tebrik etti 1,5 ayda kilo almamışsın 700 gr ekside çıktım sevinçten kadını öpecektim genelde hastalarım 5 kilo verip 10 kilo alıp geliyorlar dedi bende benim takım arkadaşlarım var dedim o da ooo süpermiş dedi..
Evet bitanem hiç karşılaşamıyoruz,nasılsın canım benim,yeni biriminden hoşnut musun Hülya'm
Kuzum ben diyetimin 30.günündeyim ve bünyem uyum sağladı zorluk yaşamıyorum.Zaten sen de ataktan sonra sebzeler işin içine girince çok rahatlayacaksın.Bitanem hemoroid konusunda da söyleyebileceğim,annem son kardeşimin doğumundan sonra çok ağır yaşıyordu bu rahatsızlığı.Sürekli yineliyordu.Hastane ameliyatlarından sonra herkes çok problem yaşadığını söylüyordu göze alamadım.Ben de Ankarada çok ünlü,yalnızca hemoroid ameliyatı yapan bir doktora lazerle 15 dakikada ameliyat ettrdim annemi ve bir daha yinelemedi.Kansız,ağrısız,sızısız bir ameliyat,sonrası da problemsiz.Ben sana özelden atıyım ismini,bir araştır bitanem.500 lira gibi bir ücreti var,ameliyat 15 dakika sürüyor,6 yıl oldu tekrarlamadı annemde elhamdülillah.
Çok sevindim bitanem,gözün aydın
Menümü de yazıp spora geçiyim yavaştan.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*Yağsız menemen
*Şekersiz çay
*2 kaşık yağsız lor
ARA ÖĞÜN-1:
*2 fincan light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*2 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yumurtalı taze fasulye
*Cacık
*****Şimdi de 45 dakika spor yapıp,kiraz sapı çayı içicem,2.5 litre su da tamamdır
Canım faceden yazdım.gönder bakim sen o doktorun adını vallahi çok fenayım gecen ay 2 arkadaşım ameliyat oldu aynı konudan çok gülmüştüm onlara gülme komşuna gelir başınaaa olayıı:26::26::26:
bu arada dediğin gibi sebzeler girince işin içine çok renkli olmuşşş hadi darısı başımaa
İyiyim bitanem,sen nasılsın?Yarın sabah ilk wc den sonra iç çamaşırınla tartıl,bütün eziyetine değdiğini göreceksinnevimmmmmmm kuzumm naberrr
Canım faceden yazdım.
İyiyim bitanem,sen nasılsın?Yarın sabah ilk wc den sonra iç çamaşırınla tartıl,bütün eziyetine değdiğini göreceksin
Ayşem belki hiçbir diyet ama,Dukan diyeti asla ve asla kaçamağı kabul etmiyor,Meyve,yağ ve türlü karbonhidrat yasak.Ben bayramın 1. günü yediğim yalnızca 1 dilim börekle 1 kg artıya geçtiğim gibi,1 hafta da gram verememiştim.Hem verdirmez,hem vermeni durdurur.1 lokma bile,bu kitapta zayıyordu blöf sanmıştım,yaşadım ve tecrübe ettim.Kaçamak kesinlikle olmayacak bitanem.doktor bol meyve sebze ye dedi ama dukan izin vermio malum yarım seftali ile çeyrek armut yedim ama sabahı genede iple çekiyorumm...işe başladın zor oldu dimi dönmek
Haftada 3 gün öneriyorlar bitanem.Serbest günlerde lastik ve topu kullanarak yapılan minik hareketleri 5 dk bile olsa yaparak hayat boyu alışkanlık haline getirebilirsin.Ben birkaç plates hareketinden yararlanıyorum sporumdan önce.nevim haftada 2 gün yeterli olur mu acaba pilates yoksa daha fazla mı olmalı ?
ayşem sen neler yaptın tatildeydin sanırım malatyada mısın bir görüşemedik ama çok şükür istanbulda artık eşim doğru olanı buldu deneme yanılma yolyla ben boşa çene patlatmışım...ama malatyayı çok övmüştü merak etmedimde değil hani...
kısmet balım ya tatil bitti malatyadayım ama raporluyum malum durumdan ötürü...nevim haftada 2 gün yeterli olur mu acaba pilates yoksa daha fazla mı olmalı ?
ayşem sen neler yaptın tatildeydin sanırım malatyada mısın bir görüşemedik ama çok şükür istanbulda artık eşim doğru olanı buldu deneme yanılma yolyla ben boşa çene patlatmışım...ama malatyayı çok övmüştü merak etmedimde değil hani...
Ayşem belki hiçbir diyet ama,Dukan diyeti asla ve asla kaçamağı kabul etmiyor,Meyve,yağ ve türlü karbonhidrat yasak.Ben bayramın 1. günü yediğim yalnızca 1 dilim börekle 1 kg artıya geçtiğim gibi,1 hafta da gram verememiştim.Hem verdirmez,hem vermeni durdurur.1 lokma bile,bu kitapta zayıyordu blöf sanmıştım,yaşadım ve tecrübe ettim.Kaçamak kesinlikle olmayacak bitanem.
Biz de seni seviyorum bitanemkısmet balım ya tatil bitti malatyadayım ama raporluyum malum durumdan ötürü...
kitabı bitiremedim bugun yarısına kadar geldim ama yarın bitiricem inşallah doğrusun sıfır kacamak ama gitti bi kere yapcak bişii yok yarın sıfır kacamak söz bebeeimmm...
kızlar oturamıyorum uzun süre o yüzden uzanmama lazım gelirim gene seviliyosunuz unutmayınnn
Maşallah canımcanlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum ve bugün ki menümü yazıyorum
sabah
1 i.d.ekmek
1.k.k peynir salatalık,domates
ve şekersiz çay
ara
yeşil elma
öğle yarım incecik dürüm içinde tavuk
ayran
ara
nescafe
akşam
60 gram tavuk göğsü haşlanmış
1 bardak ayran
az önce yarım çay bardağı çekirdek
gunaydin canim..masallah kahvaltinida etmissin...afiyet olsun ama yaramasin..bende bir fincan yesil cay ictim.. ilk 300 gr yogurdumu 9a dogru yiyecegim simdiden yersem cok acikiyorum yoksa
iyiyim canım sen nasılsın? az önce giremedim bakım var yazıyordu,emine hanımcığıma gittim beni tebrik etti 1,5 ayda kilo almamışsın 700 gr ekside çıktım sevinçten kadını öpecektim genelde hastalarım 5 kilo verip 10 kilo alıp geliyorlar dedi bende benim takım arkadaşlarım var dedim o da ooo süpermiş dedi..
ben varya inanamıyorum kızlar pazar akşamına göre 3.8 kilo p.tesi sabahına göre 1.8 kilo farkettim nerden çıkıyor bu kilolar anlamadım yaa... ganfiş sen bu kadar farketsen olayı bitirmiştin heeeee...................
bunu da bi dinliyim..bu kadında bi iniyo bi şişiyo ....
[video=youtube;20WOD_avemE]http://www.youtube.com/watch?v=20WOD_avemE&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?