Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

safisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca

şaka gibiyim akşamı yazmamışım

etli nohut yemeği
yoğurt
köz patlıcan ezme

günaydin.esimi ise ugurladim.uyuyamadim daha.halbuki simdi misil misil uyumak vardi yaaa cocuklari okula gönderene kadar.......

nev sen yulafın realde satıldığını söylemiştin bir ara ismi ne acaba benim orda real var korumaya geçince tüketmekte faydası olur değil mi acaba ekmek yerine onu kulansam tok tutar mı?
Canım realde hangi marka var bilmiyorum ben internetten sipariş ediyorum ama,orada kesin varmış.Yulafı herkes bir şekilde ya müslinin içinde ya saf halde hayat boyu kullanmalı diye düşünüyorum canım ben de.Hem kuvvetli bir antioksidan,hem de alzeimere karşı mucizeymiş yulaf.Tokluk hissi de veriyor,krep yaparak yulaf kepeğinden ekmek yerine tüketilebilir.

Kahvaltıların çok sağlam ve sağlıklı canım.Keyifle diyetine devam etmenin ve maximum netice almanın sebebi de bu bence Canım 10'ar dakika ile spora da başlar ay ay arttırırsan 5'er dakika sonucu hem katlar,hem de şekillenme hızlanır

bugün migrenim tutmustu,öldüm agridan.gözümde kör olmustu resmen.nefret ediyorum migrendeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
Allah şifanı versin canım,migren çok zor gerçekten.

Canlarım Günaydınnnnnnn Bugün özel günüme girdim,acayip sancım var,su toplamak da cabası.Cumaya nasıl yansıyacak bakalım bu değişiklik

gunaydin kizlar...
dun isten ciktiktan sonra daha yeni girme firsati buldum topige...
dun 4te isten ciktim ve aksam 10.30da evdeydim..cok yoruldum..
ilk babami doktora goturdum..sonra kardesimin okul ihtiyaclari vardi onlari aldim
sonra annemin veli'si olrak ogretmeniyle konusmaya gittim burda dil ogrenmek zorunda ondan
sonrada kardesimin okulda veli toplantisi vardi..oraya gittim..o bitti annemi okuldan aldim eve geldim..
ve malesef bukadar uzun disarida olacagimi dusunmedigim icin dunku salatami hazirlamamistim..mecburen disarida lahmacun yedim 14

nilosum sanada gecmis olsun tatlim..umarim cabucak gecer sancin..

günaydin.esimi ise ugurladim.uyuyamadim daha.halbuki simdi misil misil uyumak vardi yaaa cocuklari okula gönderene kadar.......

gunaydin bitanem..cocuklari gonderdikten sonra yatmayi dene bari canim..yatma gibisi varmi ya..
dun sabah 6.30da evden ciktim aksam 10.30..yorgunluktan oldum..oylede bir uykum varki..sabah zor kalktim resmen aynen bu haldeyim...sen git misil misil uyu azerimm..dunde migrenin varmis..fazla gecmisi okuyamadim...insallah gecmistir canim

bugün migrenim tutmustu,öldüm agridan.gözümde kör olmustu resmen.nefret ediyorum migrendeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun bilirim o illetiiii
safisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca

güle güle kullan azerim bekliyoruz fotoları

Canlarım Günaydınnnnnnn Bugün özel günüme girdim,acayip sancım var,su toplamak da cabası.Cumaya nasıl yansıyacak bakalım bu değişiklik

nevim evde rezene varsa bi cezve kaynat iç sancıya çok iyi geliyor tadıda güzel geçmiş olsun canım...

bi de günaydın deyim barii daldım hemen )))) günaydın kızlar

nilosumm..ben simdi spor salonuna yazildim ya..orda birsuru cesitli spor var..haftanin 6 gunu spor yapsam yine kosu bandi gibi yan etki edermiki..kilo verdirmemi durdururmuki?
senin yogurt diyetini bir ara bende deniycem mutlaka.keten tohumunuda atarim icine.
tam uyarsan cok faydasini gorursun ve nezaman haftanin ilk iki gunu yogurt sonra sabah/ogle yogurt aksam salata yedim o hafta enaz 3.5 kilo verdim..sonradan yavasliyor ama ilk iki hafta 6 kilo veriyorum toplam..yani insallah sende faydasini gorursun tatlim..
bi de günaydın deyim barii daldım hemen )))) günaydın kızlar

gunaydin ablacim....hayirlisi isler...

Günaydın kızlar
sabah sabah moralim bozuldu.Cuma günü 99.8 kg. bildirim yaptıktan sonra cumartesi sabahı 99.5 olmuştum ve çok mutluydum tabi.Sonra cumartesi öğlen kaçamak yaptım ama akşam öğünümü yemedim.Kendimce biraz da olsa dengelediğimi düşünüyorum.Pazar sabahı 100 çıktım.Pijamalarım üstümdeydi ve 1 gün öncesi büyük wc ye çıkmamıştım,üstünde durmadım.Pazartesiye atarım fazlalığı diye düşündüm.pazartesi sabahı 100.3 çıktım.üzüldüm tabi ve pazartesi akşamından beri akşamları spra başladım.30 dk spor yapıyorum.Salı günü 99.9 çıktım.Tamam dedim geriye gitmeye başladım yine ve sevindim.Derken bu sabah bittiğim anı yaşadım az önce.çok moralim bozuldu.yine 10.3 çıktım.kafayı yemek üzereyim.niye oluyor bu.vücudum su mu topluyor ne yapıyor anlamadım.Tabi eşim de yanımdaydı,o da tartıldı.dün akşam 96.5 ti,bu sabah 97.8 çıktı.sabahaları ilk wc den sonra tartılıyoruz,gerçek kilo budur diyoruz ama sabahları vücut su toplıyor diye düşünüyorum.kalktıktan 2 saat sonra daha farklı sonuçlar olabilir (mi) ?Bana bir fikir verin kızlar,bu nasıl bir şeydir.çok demoralize oldum

evet tatlışım.pazartesiden beri başladım spora
off şu özel günler kolay geçer inşallah canım

günaydın kızlar

dün öğlenden beri giremedim çünkü misafir yoğunluğu yaşadım küçük teyzemler dayımlar gelen giden ee tabi en mutfaktan çıkamadım pek

hemen dün yediklerimi yazam
sabahı yazmıştım zaten

öğle
5 6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

ara
bir elma

akşam
5 6 kaşık barbunya yemeği
bol salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
bi kaç tane üzüm

o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:

canım bak aynen bende senin durumundayım cuma sabahından beri 1.3 kilo fazlam var ve bunun gitmesi için kaçamak olarak ağzıma yazdıklarım dışında bişey sürmedim..zaten spor yapmaya başladıktan sonra çıktım ben bu artıya
sende spora başlamışsın belki ondandır birde suyunu içiyomusun 2.5 lt ?
regl zamanın yakınmı? bunların etkisi oluyo biliyosun
pes etmiycez yola devam moralini bozma

günaydın kızlar

dün öğlenden beri giremedim çünkü misafir yoğunluğu yaşadım küçük teyzemler dayımlar gelen giden ee tabi en mutfaktan çıkamadım pek
gunaydin canim...ne guzel dun kalabaliktiniz desene insallah birseyler kacirmadin canim mutfakta:18::18:
o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:

aysenim..sabir eminim cumaya degisecek..moralini bozma bosuna...bazen tartiida degisiklik olmaya bilir ama olculerin degisir canim

Saphiracim sende moralini bozma tatlim..senin yapman gereken gunluk tartilmamak..yoksa emin ol moralin cok daha fazla bozulur..vucudumuz heran ayni olmuyor..su topluyor felan..ki sporada basladin belki vucudun daha alismak istiyor...yani moralini bosuna bozma...ben 0 kacamakla bile 1 kilo yada 1.5 kilo fazla ciktigimi bilirim..sen karninda hafiflik hissediyormusun ona bak tartiyi bosver

canım spor yaptığımızın ertesi günü tartıldığımızda fazla çıkmamız normalmiş çünkü kaslarımız şişermiş.
bunun dışında vücudumuz suyu eksik görüp su toplarmış.Bu geri dönüşler veya durmalar olduğu zaman kolajen üretirmiş.kilomuz fazla çıksada incelirmişiz :44:

ayy valla canım insan sinir oluyor gerçekten yiyip alsam fenama gitmiycek
sanırım ilaçlar bitmeden ben eksi felan göremiycem

karatay diyeti topiğie de yazdım bu durumu.daha önce başka yazanlarda olmuştu.bu şekilde mantıklı bir cevap geldi işte
desteğiniz için teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…