sabah kahvaltımı yazayım bari
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 çatal peynir
yeşil çay
ekmeği kestim bakalım bugünde sürekli ayranlı çorbadan içicem yarında böyle yapıcam bakalım ne olacak
Canımmmm,çok teşekkür ederim.Lahmacunu çok rahat telafi edeceğine eminim sporla.Gerçekten diyet yaparken çantamızda her zaman bişeyler olmalı,açlık çok tehlikeli oluyor bazen.gunaydin kizlar...
dun isten ciktiktan sonra daha yeni girme firsati buldum topige...
dun 4te isten ciktim ve aksam 10.30da evdeydim..cok yoruldum..
ilk babami doktora goturdum..sonra kardesimin okul ihtiyaclari vardi onlari aldim
sonra annemin veli'si olrak ogretmeniyle konusmaya gittimburda dil ogrenmek zorunda ondan
sonrada kardesimin okulda veli toplantisi vardi..oraya gittim..o bitti annemi okuldan aldim eve geldim..
ve malesef bukadar uzun disarida olacagimi dusunmedigim icin dunku salatami hazirlamamistim..mecburen disarida lahmacun yedim14
nilosum sanada gecmis olsun tatlim..umarim cabucak gecer sancin..
Teşekkür ederim ablacım,şimdi okuldayım eve giderken alırımnevim evde rezene varsa bi cezve kaynat iç sancıya çok iyi geliyor tadıda güzel geçmiş olsun canım...
Durdurmaz bitanem.Hergün ve fazla yapılan sporun uzmanlarca tek sakınca gördüğü nokta,hayat boyu devam ettirilememesi endişesi.Yani 1 yıl günde 1 saat spor yapıp,ideal kilomuza gelince hergün 1 saat yapmazsak kilolar geri döner endişesi.Bu yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor ama ben de hergün yapıyorum.Diyetim bitse de,yaşam tarzı gibi devam ettirebileceğimi sanıyorum ama tabi yine de diyet maratonundan sonra rahat yapılacak zaman dilimlerinde yapmak daha makul.Ben süreyi abartmamaya çalışıyorum.Hergün yapıyorum mesela,ama yarım saat yürüyüş,10 dakika kola bacak kalça egzersizleri şeklinde.nilosumm..ben simdi spor salonuna yazildim ya..orda birsuru cesitli spor var..haftanin 6 gunu spor yapsam yine kosu bandi gibi yan etki edermiki..kilo verdirmemi durdururmuki?[/COLOR
Canım panik yapma,yüksek ihtimal su tutuyorsun.Ödem atıcı çay iç istersen birkaç gün.Spora başlangıç haftası kilo almış gözükmek normalGünaydın kızlar
sabah sabah moralim bozuldu.Cuma günü 99.8 kg. bildirim yaptıktan sonra cumartesi sabahı 99.5 olmuştum ve çok mutluydum tabi.Sonra cumartesi öğlen kaçamak yaptım ama akşam öğünümü yemedim.Kendimce biraz da olsa dengelediğimi düşünüyorum.Pazar sabahı 100 çıktım.Pijamalarım üstümdeydi ve 1 gün öncesi büyük wc ye çıkmamıştım,üstünde durmadım.Pazartesiye atarım fazlalığı diye düşündüm.pazartesi sabahı 100.3 çıktım.üzüldüm tabi ve pazartesi akşamından beri akşamları spra başladım.30 dk spor yapıyorum.Salı günü 99.9 çıktım.Tamam dedim geriye gitmeye başladım yine ve sevindim.Derken bu sabah bittiğim anı yaşadım az önce.çok moralim bozuldu.yine 10.3 çıktım.kafayı yemek üzereyim.niye oluyor bu.vücudum su mu topluyor ne yapıyor anlamadım.Tabi eşim de yanımdaydı,o da tartıldı.dün akşam 96.5 ti,bu sabah 97.8 çıktı.sabahaları ilk wc den sonra tartılıyoruz,gerçek kilo budur diyoruz ama sabahları vücut su toplıyor diye düşünüyorum.kalktıktan 2 saat sonra daha farklı sonuçlar olabilir (mi) ?Bana bir fikir verin kızlar,bu nasıl bir şeydir.çok demoralize oldum
Bitanem büyük ihtimal ilaçlardan,lütfen moralini bozmao kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:
Kesinlikle canım benim,bir de gerçekten sık tartılmak iyi değildir diyette.Haftada bir en uygunudur.Aksi halde moral düşüklüğü,diyet yolcusunu duraklatabilir hedef yolunda.Başarıyorsun,başaracaksıncanım spor yaptığımızın ertesi günü tartıldığımızda fazla çıkmamız normalmiş çünkü kaslarımız şişermiş.
bunun dışında vücudumuz suyu eksik görüp su toplarmış.Bu geri dönüşler veya durmalar olduğu zaman kolajen üretirmiş.kilomuz fazla çıksada incelirmişiz :44:
Canımmmm,çok teşekkür ederim.Lahmacunu çok rahat telafi edeceğine eminim sporla.Gerçekten diyet yaparken çantamızda her zaman bişeyler olmalı,açlık çok tehlikeli oluyor bazen.
Teşekkür ederim ablacım,şimdi okuldayım eve giderken alırımBir yandan da hiç şikayet etmek istemiyorum ablam,çok şükür 5 aydır kilo vermemle birlikte düzene girdi,olması beni çok mutlu ediyor ama sanki değişti türü de.Gün sayısı uzadı,sancılarım çok arttı ,eskiden böyle şeyler bilmezdim.Demek gerçekten görünüm değişirken fizyoloji de değişiyor diyetle birlikte.
Durdurmaz bitanem.Hergün ve fazla yapılan sporun uzmanlarca tek sakınca gördüğü nokta,hayat boyu devam ettirilememesi endişesi.Yani 1 yıl günde 1 saat spor yapıp,ideal kilomuza gelince hergün 1 saat yapmazsak kilolar geri döner endişesi.Bu yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor ama ben de hergün yapıyorum.Diyetim bitse de,yaşam tarzı gibi devam ettirebileceğimi sanıyorum ama tabi yine de diyet maratonundan sonra rahat yapılacak zaman dilimlerinde yapmak daha makul.Ben süreyi abartmamaya çalışıyorum.Hergün yapıyorum mesela,ama yarım saat yürüyüş,10 dakika kola bacak kalça egzersizleri şeklinde.
Canım panik yapma,yüksek ihtimal su tutuyorsun.Ödem atıcı çay iç istersen birkaç gün.Spora başlangıç haftası kilo almış gözükmek normal
Bitanem büyük ihtimal ilaçlardan,lütfen moralini bozma
Kesinlikle canım benim,bir de gerçekten sık tartılmak iyi değildir diyette.Haftada bir en uygunudur.Aksi halde moral düşüklüğü,diyet yolcusunu duraklatabilir hedef yolunda.Başarıyorsun,başaracaksınEminim,çünkü menülerin ve sporun düzenli ve harika
ayşencim peynirin çok az olmuş.ekmek yemiyorsan yanında birkaç ceviz yeseydin daha iyi olurdu bence
günaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................
artık kilomu yazabilirim çünkü biraz normale döndüüüüü..........
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam........1214.9 uuuuuummmmmmmmmmmmmmm....
yaniiiiiiiiii dukan atakla 2 günde tammmm 3.4 kilo farkettim bu mucize değilde nedir kızlarrrrrr...biri beni çimdiklesin..................
Hiç kuşkun olmasın canımTeşekkürler nevim inşallah
Canın sağolsun canım,nasılsın,herşey yolunda mı?günaydın kızlar
Bilgisayar benim olsaydı kesin kırardım,dün deli etti beni gine tuşları kitlendi gecede bi ara girdim okudum nevim sende açıktın sohbet etmek istedim ama tuşlar basmıyordu.
Harikasınnnnnnnnngünaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................artık kilomu yazabilirim çünkü biraz normale döndüüüüü..........
yaniiiiiiiiii dukan atakla 2 günde tammmm 3.4 kilo farkettim bu mucize değilde nedir kızlarrrrrr...biri beni çimdiklesin..................
Görücezzzzz inşallahhhhhevet kuzum artık kendime telkin vericem ilaçlar bitince tam gaz devam misafir maratonumda bitsin spora daha çok ağırlık vericem
kurban bayramına 5 leri görerek girmek istiyorum
gunaydin safisimmm...tebrik ediyorum...super bir sonuccc hemde iki gundeeeegünaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................
Canımmmm,çok teşekkür ederim.Lahmacunu çok rahat telafi edeceğine eminim sporla.Gerçekten diyet yaparken çantamızda her zaman bişeyler olmalı,açlık çok tehlikeli oluyor bazen.
Durdurmaz bitanem.Hergün ve fazla yapılan sporun uzmanlarca tek sakınca gördüğü nokta,hayat boyu devam ettirilememesi endişesi.Yani 1 yıl günde 1 saat spor yapıp,ideal kilomuza gelince hergün 1 saat yapmazsak kilolar geri döner endişesi.Bu yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor ama ben de hergün yapıyorum.Diyetim bitse de,yaşam tarzı gibi devam ettirebileceğimi sanıyorum ama tabi yine de diyet maratonundan sonra rahat yapılacak zaman dilimlerinde yapmak daha makul.Ben süreyi abartmamaya çalışıyorum.Hergün yapıyorum mesela,ama yarım saat yürüyüş,10 dakika kola bacak kalça egzersizleri şeklinde.
canım tuzu kesip şu elma limon tarcın karabiber ve karanfil karışımımızı kaynatırsan yarın garanti veriyorum 99,5 e yada daha altına geri dönebilirsin...eşinle aynı anda artış olduğuna göre yediklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum ben eee sporada başlamışsın dediğin gibi kaslardanda kaynaklanıo olabilir ama karışımı şiddetle tavsiye ediyorumm...Günaydın kızlar
sabah sabah moralim bozuldu.Cuma günü 99.8 kg. bildirim yaptıktan sonra cumartesi sabahı 99.5 olmuştum ve çok mutluydum tabi.Sonra cumartesi öğlen kaçamak yaptım ama akşam öğünümü yemedim.Kendimce biraz da olsa dengelediğimi düşünüyorum.Pazar sabahı 100 çıktım.Pijamalarım üstümdeydi ve 1 gün öncesi büyük wc ye çıkmamıştım,üstünde durmadım.Pazartesiye atarım fazlalığı diye düşündüm.pazartesi sabahı 100.3 çıktım.üzüldüm tabi ve pazartesi akşamından beri akşamları spra başladım.30 dk spor yapıyorum.Salı günü 99.9 çıktım.Tamam dedim geriye gitmeye başladım yine ve sevindim.Derken bu sabah bittiğim anı yaşadım az önce.çok moralim bozuldu.yine 10.3 çıktım.kafayı yemek üzereyim.niye oluyor bu.vücudum su mu topluyor ne yapıyor anlamadım.Tabi eşim de yanımdaydı,o da tartıldı.dün akşam 96.5 ti,bu sabah 97.8 çıktı.sabahaları ilk wc den sonra tartılıyoruz,gerçek kilo budur diyoruz ama sabahları vücut su toplıyor diye düşünüyorum.kalktıktan 2 saat sonra daha farklı sonuçlar olabilir (mi) ?Bana bir fikir verin kızlar,bu nasıl bir şeydir.çok demoralize oldum
evet tatlışım.pazartesiden beri başladım spora
off şu özel günlerkolay geçer inşallah canım
delirme gııı dur sakin oll...nerelerden geldin buralaraa..bi geçiş dönemi bence bu..o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:
günaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................
kırmızım kaptanım günaydın nasılsın bugun dünkü kadar yoğun olup yorulmazsın inşallah bugün...
kırmızım kaptanım günaydın nasılsın bugun dünkü kadar yoğun olup yorulmazsın inşallah bugün...
gunaydin canim...malesef is yeri bugunde felaket kalabalik..is yogunlugu neysede birde aksi insanlar gelince karsima..moralim bozuluyor valla..antika miknatisimi vardir bende nedir..nerde antika beni buluyor vallayok sorunu buldum...sorun bende kesin
sen nasilsin canim, gunun nasil geciyor??
hayatım bu muhteşem bir şey tebrik ederimgünaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................
anladım totişmcanım yemek istemedi canım
ceviz yerine ağzıma 2 3 tane badem atayım
gün boyu iyi yoğurt yiycem telafi eder herhalde
canım tuzu kesip şu elma limon tarcın karabiber ve karanfil karışımımızı kaynatırsan yarın garanti veriyorum 99,5 e yada daha altına geri dönebilirsin...eşinle aynı anda artış olduğuna göre yediklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum ben eee sporada başlamışsın dediğin gibi kaslardanda kaynaklanıo olabilir ama karışımı şiddetle tavsiye ediyorumm...
:
anşaaacım elma tarçın vs.. çayı,nevin söylediği çay mı? hani 2 günlük kür yapılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?