Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah kahvaltımı yazayım bari

1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 çatal peynir

yeşil çay

ekmeği kestim bakalım bugünde sürekli ayranlı çorbadan içicem yarında böyle yapıcam bakalım ne olacak

ayşencim peynirin çok az olmuş.ekmek yemiyorsan yanında birkaç ceviz yeseydin daha iyi olurdu bence

Canımmmm,çok teşekkür ederim.Lahmacunu çok rahat telafi edeceğine eminim sporla.Gerçekten diyet yaparken çantamızda her zaman bişeyler olmalı,açlık çok tehlikeli oluyor bazen.

nevim evde rezene varsa bi cezve kaynat iç sancıya çok iyi geliyor tadıda güzel geçmiş olsun canım...
Teşekkür ederim ablacım,şimdi okuldayım eve giderken alırım Bir yandan da hiç şikayet etmek istemiyorum ablam,çok şükür 5 aydır kilo vermemle birlikte düzene girdi,olması beni çok mutlu ediyor ama sanki değişti türü de.Gün sayısı uzadı,sancılarım çok arttı ,eskiden böyle şeyler bilmezdim.Demek gerçekten görünüm değişirken fizyoloji de değişiyor diyetle birlikte.

nilosumm..ben simdi spor salonuna yazildim ya..orda birsuru cesitli spor var..haftanin 6 gunu spor yapsam yine kosu bandi gibi yan etki edermiki..kilo verdirmemi durdururmuki?[/COLOR
Durdurmaz bitanem.Hergün ve fazla yapılan sporun uzmanlarca tek sakınca gördüğü nokta,hayat boyu devam ettirilememesi endişesi.Yani 1 yıl günde 1 saat spor yapıp,ideal kilomuza gelince hergün 1 saat yapmazsak kilolar geri döner endişesi.Bu yüzden gün aşırı tavsiye ediliyor ama ben de hergün yapıyorum.Diyetim bitse de,yaşam tarzı gibi devam ettirebileceğimi sanıyorum ama tabi yine de diyet maratonundan sonra rahat yapılacak zaman dilimlerinde yapmak daha makul.Ben süreyi abartmamaya çalışıyorum.Hergün yapıyorum mesela,ama yarım saat yürüyüş,10 dakika kola bacak kalça egzersizleri şeklinde.

Canım panik yapma,yüksek ihtimal su tutuyorsun.Ödem atıcı çay iç istersen birkaç gün.Spora başlangıç haftası kilo almış gözükmek normal

o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:
Bitanem büyük ihtimal ilaçlardan,lütfen moralini bozma

Kesinlikle canım benim,bir de gerçekten sık tartılmak iyi değildir diyette.Haftada bir en uygunudur.Aksi halde moral düşüklüğü,diyet yolcusunu duraklatabilir hedef yolunda.Başarıyorsun,başaracaksın Eminim,çünkü menülerin ve sporun düzenli ve harika

günaydın kızlar
Bilgisayar benim olsaydı kesin kırardım,dün deli etti beni gine tuşları kitlendi gecede bi ara girdim okudum nevim sende açıktın sohbet etmek istedim ama tuşlar basmıyordu.

günaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................

artık kilomu yazabilirim çünkü biraz normale döndüüüüü..........

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam........1214.9 uuuuuummmmmmmmmmmmmmm....

yaniiiiiiiiii dukan atakla 2 günde tammmm 3.4 kilo farkettim bu mucize değilde nedir kızlarrrrrr...biri beni çimdiklesin..................

evet kuzum artık kendime telkin vericem ilaçlar bitince tam gaz devam misafir maratonumda bitsin spora daha çok ağırlık vericem
kurban bayramına 5 leri görerek girmek istiyorum

maşallahhhhhhh bitanem
aman nazar mazar değmesin ama sende bu azim dukan emmide bu kafa varken alimallah 2 li rakamlarıda görürsün

Teşekkürler nevim inşallah
Hiç kuşkun olmasın canım

günaydın kızlar
Bilgisayar benim olsaydı kesin kırardım,dün deli etti beni gine tuşları kitlendi gecede bi ara girdim okudum nevim sende açıktın sohbet etmek istedim ama tuşlar basmıyordu.
Canın sağolsun canım,nasılsın,herşey yolunda mı?

Harikasınnnnnnnnn İşte Dukan mucizesi,cumartesi başlattığım arkadaşım da bugün itibari ile 4 kg vermiş durumda ve incelmesi hemen kendini belli etti

evet kuzum artık kendime telkin vericem ilaçlar bitince tam gaz devam misafir maratonumda bitsin spora daha çok ağırlık vericem
kurban bayramına 5 leri görerek girmek istiyorum
Görücezzzzz inşallahhhhh

gunaydin safisimmm...tebrik ediyorum...super bir sonuccc hemde iki gundeeee

haklisin nilosum..yanima birsey alsaydim lahmacunu yemek zorunda kalmazdim..ama benim diyetimde yanima alabilecegim cok sey yok..sadece 15 adet ceviz/findik/badem...ki bunlarda beni aksam 10.30a kadar tutmazdi herhalde

bende senin dedigin gibi kilo versemde gunluk spor yapmaya devam etmeyi dusunuyorum..saglik gibisi varmi senin adetinin yavas yavas duzene girmis olmasina sevindim nilosum..benimkinin daha ne oldugu belli degil..insallah benimkide duzene girer

canım tuzu kesip şu elma limon tarcın karabiber ve karanfil karışımımızı kaynatırsan yarın garanti veriyorum 99,5 e yada daha altına geri dönebilirsin...eşinle aynı anda artış olduğuna göre yediklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum ben eee sporada başlamışsın dediğin gibi kaslardanda kaynaklanıo olabilir ama karışımı şiddetle tavsiye ediyorumm...
o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:
delirme gııı dur sakin oll...nerelerden geldin buralaraa..bi geçiş dönemi bence bu..

ayakta alkışlanacak hatunsun vesselam ablacım helal olsun vallaaa....benim 2. günüm bugun ama kullandığım ilaçların etkisi ile sadece 200 gr farketti sanırım bırakmam gerekecek sebze ve meyveye ihtiyacım var bu aralar eşimde çok kızıo ama bırakmakta istemiyorumm sağlık herşeyden önemlii diyip sanırım ara vericemm biraz iyi olsam devam etcem ama giderek kötüleşiyorum sanki

kırmızım kaptanım günaydın nasılsın bugun dünkü kadar yoğun olup yorulmazsın inşallah bugün...

gunaydin canim...malesef is yeri bugunde felaket kalabalik..is yogunlugu neysede birde aksi insanlar gelince karsima..moralim bozuluyor valla..antika miknatisimi vardir bende nedir..nerde antika beni buluyor valla yok sorunu buldum...sorun bende kesin

kırmızım kaptanım günaydın nasılsın bugun dünkü kadar yoğun olup yorulmazsın inşallah bugün...

gunaydin canim...malesef is yeri bugunde felaket kalabalik..is yogunlugu neysede birde aksi insanlar gelince karsima..moralim bozuluyor valla..antika miknatisimi vardir bende nedir..nerde antika beni buluyor valla yok sorunu buldum...sorun bende kesin

sen nasilsin canim, gunun nasil geciyor??

Son düzenleme:

aynı dert bendede muzdarip canım nerde bi kırık beni bulurbende aynı şeyi düşünüyorum deli deliyi ceker mantığıyla onlarda bana gelio diyip gülüp geçiyorum allah sabır vesin ne diyimm
evdeyim ben totoşumla problemlerimiz var malum geçinemiyoruz bu ralar raporluyum cumartesiye kadar iyi oldu izin dönüşü sizide çok özlemiştim doya doya kk ya girebiliyorum ama çok fazla oturamıyorum birsürü bitkisel kür tedavisi araştırdım onları uyguluycam karar verdimmm...aman dikkat edin ben çok gülerdimm bu illete ama cekilecek dert diilmiş vallaa...

hayatım bu muhteşem bir şey tebrik ederim

canım yemek istemedi canım
ceviz yerine ağzıma 2 3 tane badem atayım
gün boyu iyi yoğurt yiycem telafi eder herhalde
anladım totişm

tuzu çok az kullanıyorum zaten ama offf hiç tuzsuz da çok zor ya.zaten şeker yok,ekmek yok,pilav makarna yok

anşaaacım elma tarçın vs.. çayı,nevin söylediği çay mı? hani 2 günlük kür yapılan

nevimin ne yazdığını görmedim ama
muhtemelen aynıdır uzun zaman yapıp içtik biz bu karışımı nev 2 lt suya yapıo bildirim kadarı ile ben 4 lt suya yapıyorum(miktarları artırarak tabüsüü:))
ama inan çok çok memnun kalıcaksın bi dene derim nevde dedine göre daha emin oldum kendimden
bu arada kızın çok tatlı maşallah süphanallaah rabbim korusun yapma bebek gibi zilli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…