kaç gündür belim ağrımıyodu ilaçlar iyi geldi diye seviniyodum bu sabah yine feci bel ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyo
doktora gidip gelmekten sinirlerim bozuluyo artık bakalım 10 gün sonra gitttiğimde ne diyecek
kıyamam ben sana ben o bel ağrısını 10 ylçektim ameliyat oldum kurtulurum sandım ama nafile bu sefer ağrıyla berarber uyşma var algolojie gidiyorum belime iğne yaptılar ama bi faydası olmadı 1 torbada ilaçım var allah yardımcımız olsun eşim çocuk istiyor bu kadar ilaç alırken nasıl olacak bilmiyorum bazılarını bıraktım ...
ayşem aynen nilomun dediği gibi bende dijital baskülümü alırken mutfak tartımıda aldım onla tartıyorum ve çok işime yarıyor benim diyetisyenim gramla veriyor herşeyi .....
bacım yusuf daha küçük diil mi yaa...2008 doğumlu deil miydi...hem bel ağrıların sürerken iyi düşünüp karar verilmesi gerek tabi sen en doğru kararı verirsin canım benim akıl verir gibi olmayım daa yani senin sağlığın içinn
kızlar bişey diycem benim mutfak tartım mikro dalgamın üstünd duruyordu eritmiş şok oldum altının plastiği erimiş bize ne zararlar vriyor acaba?
bacım yusuf daha küçük diil mi yaa...2008 doğumlu deil miydi...hem bel ağrıların sürerken iyi düşünüp karar verilmesi gerek tabi sen en doğru kararı verirsin canım benim akıl verir gibi olmayım daa yani senin sağlığın içinn
Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtimcanım benim yusuf 2009 doğumlu ben çocuk olayını rafa kaldırmıştım ama herifim sürekli sayıklıyor bu ay korunmayı bıraktım bakalım ne zaman kısmet olursa hemen olmaz sanırım benimde artık aklıma yatıyor ben 34 yaşındayım yaşımda 2.çocuk için baya iyi hatta geç rabbim hayırlısını nasip etsin....
Bitanem hafta sonu genelde sakin oluyor buralar.bi durgunluk mu var bizde bana mı öle gelioo yaaa...
canım benim yusuf 2009 doğumlu ben çocuk olayını rafa kaldırmıştım ama herifim sürekli sayıklıyor bu ay korunmayı bıraktım bakalım ne zaman kısmet olursa hemen olmaz sanırım benimde artık aklıma yatıyor ben 34 yaşındayım yaşımda 2.çocuk için baya iyi hatta geç rabbim hayırlısını nasip etsin....
Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtim
senden iyi civcivv mi olurrr kuzucukkk....rabbim hayırlı bir ömur nasip etsin öncelikle çocuk da olur kocada...
Gezme ceylan bu dağlarda diyosun yaniQUOTE=nev81;20941715]
tombul kuşş diilsin artık avlarlar seniii dikkkaaaaattt....
Kızının doğum gününü ben de kutluyorum canım,Allah sağlıklı ömürler nasip eylesin.İyiyiz hep aynı,sen nasılsın?ansaa ,nev kiz sesiniz ciksin nerdesiniz yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?