Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıyamam ben sana ben o bel ağrısını 10 ylçektim ameliyat oldum kurtulurum sandım ama nafile bu sefer ağrıyla berarber uyşma var algolojie gidiyorum belime iğne yaptılar ama bi faydası olmadı 1 torbada ilaçım var allah yardımcımız olsun eşim çocuk istiyor bu kadar ilaç alırken nasıl olacak bilmiyorum bazılarını bıraktım ...

ayşem aynen nilomun dediği gibi bende dijital baskülümü alırken mutfak tartımıda aldım onla tartıyorum ve çok işime yarıyor benim diyetisyenim gramla veriyor herşeyi .....

bacım yusuf daha küçük diil mi yaa...2008 doğumlu deil miydi...hem bel ağrıların sürerken iyi düşünüp karar verilmesi gerek tabi sen en doğru kararı verirsin canım benim akıl verir gibi olmayım daa yani senin sağlığın içinn

ayşem aynen nilomun dediği gibi bende dijital baskülümü alırken mutfak tartımıda aldım onla tartıyorum ve çok işime yarıyor benim diyetisyenim gramla veriyor herşeyi .....

hımmm anladım canımm...senin diyetisyen bu işi biliyo gerçekten kadın işinin erbabı gibi...

kızlar bişey diycem benim mutfak tartım mikro dalgamın üstünd duruyordu eritmiş şok oldum altının plastiği erimiş bize ne zararlar vriyor acaba?

canım benim yusuf 2009 doğumlu ben çocuk olayını rafa kaldırmıştım ama herifim sürekli sayıklıyor bu ay korunmayı bıraktım bakalım ne zaman kısmet olursa hemen olmaz sanırım benimde artık aklıma yatıyor ben 34 yaşındayım yaşımda 2.çocuk için baya iyi hatta geç rabbim hayırlısını nasip etsin....

kızlar bişey diycem benim mutfak tartım mikro dalgamın üstünd duruyordu eritmiş şok oldum altının plastiği erimiş bize ne zararlar vriyor acaba?

yyaaa balım benim mikro dalgam yok almayı düşünmedim diil çok kolaylaştırıo mutfakta işleri ama hakkında söylenenleri duyunca hep geri durdum bak simdi bide sen böle dedinn gene içime kuşku düştü eşimde tutturdu izinde ankarada indirimdeydi zaten cok pahalı bişii diil ama yok yaaa almıycamm kesin kararlıyım artık

ganfedin prensesinin doğum günü vardı allahım nice güzel sağlıklı huzurlu ömürler versin...

Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtim

Son düzenleme:

Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtim

2 yaşındamı o yakışıklı maşallah annesi çoook iyi bakmış resimlerde daha buyuk sandım ben....hakkınızda hayırlısı tatlım o zaman..

senden iyi civcivv mi olurrr kuzucukkk....rabbim hayırlı bir ömur nasip etsin öncelikle çocuk da olur kocada...

QUOTE=nev81;20941715] Benden ancak tombul kuş olurdu ama artık eriyor [/QUOTE]

tombul kuşş diilsin artık avlarlar seniii dikkkaaaaattt....

offfff yaaaaaa vazgectim gecmisi okumaktan yoksa sizleri kaciracam sohbet etmeden gelin bakim nasilsiniz balli kurabiyelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…