yavruşş bilemiyorum artık sen anla...şaka bi yana canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim karşına yuzunu güldürecek seni aileni saycak sevecek bi kulunu çıkarsınn...tabiki güzel gönlüne görede olsunnn erkeğin yakışıklısı bilmiyorum ama benim için bişii ifade etmiyo evlendiğimizde benim tosun filinta gibiydi çok kıskanırdım amma velakin şinci az kaldı ayakkabılarını bağlayamayacak göbeğindenn...herşeyden önce saygıııı gerisi zaten o olursa sarsılmadan devam edioGezme ceylan bu dağlarda diyosun yani
offfff yaaaaaa vazgectim gecmisi okumaktan yoksa sizleri kaciracam sohbet etmeden gelin bakim nasilsiniz balli kurabiyelerim
Gönül kimi severse,güzel Odur demiş atalar.Allah kendinden korkan kulundan utanan kullarla karşılaştırsın.yavruşş bilemiyorum artık sen anla...şaka bi yana canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim karşına yuzunu güldürecek seni aileni saycak sevecek bi kulunu çıkarsınn...tabiki güzel gönlüne görede olsunnn erkeğin yakışıklısı bilmiyorum ama benim için bişii ifade etmiyo evlendiğimizde benim tosun filinta gibiydi çok kıskanırdım amma velakin şinci az kaldı ayakkabılarını bağlayamayacak göbeğindenn...herşeyden önce saygıııı gerisi zaten o olursa sarsılmadan devam edio
sessssssssssssssssssssssssssansaa ,nev kiz sesiniz ciksin nerdesiniz yav
Gönül kimi severse,güzel Odur demiş atalar.Allah kendinden korkan kulundan utanan kullarla karşılaştırsın.
Kızının doğum gününü ben de kutluyorum canım,Allah sağlıklı ömürler nasip eylesin.İyiyiz hep aynı,sen nasılsın?
yavruşş bilemiyorum artık sen anla...şaka bi yana canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim karşına yuzunu güldürecek seni aileni saycak sevecek bi kulunu çıkarsınn...tabiki güzel gönlüne görede olsunnn erkeğin yakışıklısı bilmiyorum ama benim için bişii ifade etmiyo evlendiğimizde benim tosun filinta gibiydi çok kıskanırdım amma velakin şinci az kaldı ayakkabılarını bağlayamayacak göbeğindenn...herşeyden önce saygıııı gerisi zaten o olursa sarsılmadan devam edio
çok bi gecmiş yok bugun yaa bi kaç sayfa ancaktır nasıl geçti doğum günü
sagol ttalimm .amin guzel dilegin icin ts..malesef ben kotuyum .bolbol kacamak yaptim bugun:18:
amin canim amin .rabbim herkesi dengiyle karsilastirsinGönül kimi severse,güzel Odur demiş atalar.Allah kendinden korkan kulundan utanan kullarla karşılaştırsın.
sessssssssssssssssssssssssss
amin balımmm...
ben kacıyorum sigaramı içim kızımla oynıycam biraz da hoşçakalınnn....
neeeeeeeeee hani sen domates közleyipp yiycektinnnseni kırmızıya sölicem kızsın sanaaaa
İyi geceler bitanemben kacıyorum sigaramı içim kızımla oynıycam biraz da hoşçakalınnn....
İyi geceler bitanem
Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtim
yyaaa balım benim mikro dalgam yok almayı düşünmedim diil çok kolaylaştırıo mutfakta işleri ama hakkında söylenenleri duyunca hep geri durdum bak simdi bide sen böle dedinn gene içime kuşku düştü eşimde tutturdu izinde ankarada indirimdeydi zaten cok pahalı bişii diil ama yok yaaa almıycamm kesin kararlıyım artık
Saphira'cım harikasın.Maşallahiyi geceler şekerler
bugünkü menüm:
kahvaltı öğlen yemeği bir arada oldu bugün.öğlen yedim.
4 ince köfte
2 kayısı kıvamı yumurta
1/2 domates-1/2 salatalık
1 parça peynir
1 çay bardağı karışık kuru yemiş
2 fincan çay
akşam:
4 ad. ızgara kanat
1 ince köfte
1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış
su:2 LT (yatana kadar daha içerim) 1 fincan yeşil çay
spor:yok
allah hayırlı horozçıkarsın karşına güzel güzel civcivlerniz olsun inşşşaaaallllaaaahhhhh.......
Canlarım günaydın.Dün akşam 11'de yattım,bugün sabah 9'da kalktım.Çok değil bundan 7 ay önce saati öğlen 1'e-2'ye kurar,yine de alarmla zor kalkardım.Anladım ki,bir kere daha anladım ki;kilo,bir insanın kendine verebileceği en büyük zararlardan biri.Vücut ağırlaştıkça,uyku da ağırlaşıyormuş.Sonra yine diyete başlamadan önce özellikle avuçlarım yanardı.Kışın bile hep hararet olurdu,enerjim sıfırdı.Yazları ellerimde buzlar erirdi,o derece.Şükürler olsun ki bu yola çıkmışım,çıkmışız.Allah bir daha o günlere döndürmesin bizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?