Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gezme ceylan bu dağlarda diyosun yani
yavruşş bilemiyorum artık sen anla...şaka bi yana canım benim hakkında hayırlısı olsun rabbim karşına yuzunu güldürecek seni aileni saycak sevecek bi kulunu çıkarsınn...tabiki güzel gönlüne görede olsunnn erkeğin yakışıklısı bilmiyorum ama benim için bişii ifade etmiyo evlendiğimizde benim tosun filinta gibiydi çok kıskanırdım amma velakin şinci az kaldı ayakkabılarını bağlayamayacak göbeğindenn...herşeyden önce saygıııı gerisi zaten o olursa sarsılmadan devam edio
offfff yaaaaaa vazgectim gecmisi okumaktan yoksa sizleri kaciracam sohbet etmeden gelin bakim nasilsiniz balli kurabiyelerim

çok bi gecmiş yok bugun yaa bi kaç sayfa ancaktır nasıl geçti doğum günü

Gönül kimi severse,güzel Odur demiş atalar.Allah kendinden korkan kulundan utanan kullarla karşılaştırsın.

cok guzel gecti.cocuklarin hepsi bayram etti.gitmek istemediler bile.saat 5 te bitecekti 7 de zor istemeye istemeye gittiler

Gönül kimi severse,güzel Odur demiş atalar.Allah kendinden korkan kulundan utanan kullarla karşılaştırsın.
amin canim amin .rabbim herkesi dengiyle karsilastirsin
sessssssssssssssssssssssssss

amin balımmm...

ben kacıyorum sigaramı içim kızımla oynıycam biraz da hoşçakalınnn....

deneme deneme ses ses ses kontrol.ansacim sesim geliyormu
sigara sagliga faydalidir ic ic bol bol ic

neeeeeeeeee hani sen domates közleyipp yiycektinnn seni kırmızıya sölicem kızsın sanaaaa

yahu sakin soyle aci bana yazik bana kirmizi dovecek.aslinda borek falan yemedim ama koftelere dayanamadim.bide cikolatayahain kofteler kanima girdi.suclu onlar yahu genene olmus buraya ya smililer cikmiyor gene elle yapmak zorunda kaliyorum

iyi geceler şekerler

bugünkü menüm:

kahvaltı öğlen yemeği bir arada oldu bugün.öğlen yedim.

4 ince köfte
2 kayısı kıvamı yumurta
1/2 domates-1/2 salatalık
1 parça peynir
1 çay bardağı karışık kuru yemiş
2 fincan çay

akşam:
4 ad. ızgara kanat
1 ince köfte
1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış

su:2 LT (yatana kadar daha içerim) 1 fincan yeşil çay
spor:yok

Geç miiiiii,kız ben 30 yaşındayım;daha civcivim bile yok çocuğu geçtim

allah hayırlı horoz çıkarsın karşına güzel güzel civcivlerniz olsun inşşşaaaallllaaaahhhhh....

bencede ben çok fazla kullanmıordum ama bu olayı gördükten sonra heryerden radyosyan alıyoruz zaten süs olarak duracak mutfakta artık...

Kizzzz ganfedd ne oluyor sana yedigin naneyj okudumm.. Ben seni mezun edocem diye gozune bakerken oldumu simdi yaptigin.. Bak boyle gidersen mezunluktan once diskalifiye olacalsin soylim.. Toparla kendi cabuk... Sen kilolarindan kurtul bende senin kacamaklatindan kurtulimmm.. Okadar yorgunumki biraz topigi okim yatim dedim ama senin kacamaklarini gorunce butun uykum kacti resmen... Birdaha kacamak fln duymicammm ona gore haaaaa

Saphira'cım harikasın.Maşallah Menünü hergün inceliyorum gerçekten çok sağlıklı ve keyifli.Senin de keyifle yaptığını düşünüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.Harikasınnnnn

Canlarım günaydın.Dün akşam 11'de yattım,bugün sabah 9'da kalktım.Çok değil bundan 7 ay önce saati öğlen 1'e-2'ye kurar,yine de alarmla zor kalkardım.Anladım ki,bir kere daha anladım ki;kilo,bir insanın kendine verebileceği en büyük zararlardan biri.Vücut ağırlaştıkça,uyku da ağırlaşıyormuş.Sonra yine diyete başlamadan önce özellikle avuçlarım yanardı.Kışın bile hep hararet olurdu,enerjim sıfırdı.Yazları ellerimde buzlar erirdi,o derece.Şükürler olsun ki bu yola çıkmışım,çıkmışız.Allah bir daha o günlere döndürmesin bizleri...

Son düzenleme:
günaydın canlaar.............ben de kahvaltı edicem şimdi............dün kendime tavuk göğsü haşalyıp üzerine sarmısaklı yoğurtla baharat attım yedim ....sonra da bi şey yemedim ..ama tadı çok güzeldi herkese tavsiye ederiim.............birazdan çocukların opkul alışverişine çıkıcaz eminönüne oraları çook severim gezme olsun maksat.......

değiştirmez miiiii..ben de yerimde duramıyorum valla hep hareket arıyorum eskiden olsa kımıldamazdım yerimden..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…