Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

değiştirmez miiiii..ben de yerimde duramıyorum valla hep hareket arıyorum eskiden olsa kımıldamazdım yerimden..........
Harikasın Saferan'ım,ve harika ilerliyorsun.Muradımızın sonuna bizi sanırım Dukan götürecek ne dersin

iyiyim bitanem nasil olayim hersey yolunda. dukan bi mucize gercekten, inceltici etkisi inanilmaz.
tatilde dukan yapmadim, aslina bakarsan hic diyet yapmadim
canim kocisim yemeklerimi özlemis, ona ziyafetler hazirlarken bende kenarindan ucundan siftirttim hep, tatliydi, dondurmaydi... pek dikkat etmedim yani.
tatilden geldikten sonra hemen toparlayamadim kendimi, diyete adapte olamadim üzüntüden. kocamdan ayrilmak cok zor geldi yine...
sali günü basladim tekrar, haftaya cumaya yine listelerdeyim :79: dönüsüm muhtesem olacak
özlemisim kiz seni

Harikasın Saferan'ım,ve harika ilerliyorsun.Muradımızın sonuna bizi sanırım Dukan götürecek ne dersin

ben ce de tatlım ama bu gün son burnumda tütüyor salatalar sebzelerr..tartı fazla oynamıyor artık ama bu kadar yeter dimi yaa..bugünde balık festivali varmış galatada ordan balık yerim artık......

Canımmmm,ben de seni çok özledim.Bitanem bu ayrılık geçici mi,zor olmaz mı,çok zordur ayrılmak,Allah sabır versin.Yine de az hasarla atlatmışsın maşallah,çok rahat toparlarsın Senin azim ve iraden çok sağlam maşallah Ben de sporumu düzene soktum görev yerime gelince canım.Çünkü tüm spor aletlerim burdaydı,şimdi düzenli spora geçtim,inşallah iyi sonuçlar alırım.

ben ce de tatlım ama bu gün son burnumda tütüyor salatalar sebzelerr..tartı fazla oynamıyor artık ama bu kadar yeter dimi yaa..bugünde balık festivali varmış galatada ordan balık yerim artık......
Yarın kavuşuyorsun çeşit çeşit sebzelere Maşallah canım,atak dönemini muhteşem geçirdin

oh süper. benimde spor yapmam lazim ama bi türlü totisimi kaldirip gidemiyorum spor salonuna. halbuki tatilde kendime söz vermistim, ama isler cok yogun bu ara
acaip yoruluyorum eve gelince hic halim kalmiyor. bahane aslinda :44:
nerdesin sen simdi? görev yerin neresi?

Bitanem evde aletin var mı?Eğer yoksa eliptik bisikleti öneriyorum canım.Çünkü dışarı çıkmak bazen zor geliyor ama evde olunca hep gözünün önünde,çok iyi oluyor.

Son düzenleme:
Yarın kavuşuyorsun çeşit çeşit sebzelere Maşallah canım,atak dönemini muhteşem geçirdin

inanmıyorum...dün tartıda 125 çıkınca biraz moralim bozulmuştu ne olduysa bugün inerim diyordum.az önce tartıldım tartı oynamııış.........

taaam 123.7 çıktım............

4.6 kg attım atakla süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr...yarın sabah var daha ozaman da biraz inersem rekor kırıcam bugün dışardayım zaten dikkatt ettimmi gelsin rekooor...............:
52:

Bitanem evde aletin var mı?Eğer yoksa eliptik bisikleti öneriyorum canım.Çünküğ dışarı çıkmak bazen zor geliyor ama evde olunca hep gözünün önünde,çok iyi oluyor.

eliptik bisiklet var bende cnm, tek o var zaten ama cok zor geliyor bana o ya felaket kalori yakiyor ama

Harikasınnnnnnnnnn

eliptik bisiklet var bende cnm, tek o var zaten ama cok zor geliyor bana o ya felaket kalori yakiyor ama
Evet canım,çok kalori yaktırıyormuş gerçekten.Ben de düşünüyorum ama koşu bandı da işimi görüyor diye pek üstelemiyorum.Dambıl ve twist de yapıyorum,yetiyor şu an.

maşallahhhhhhhhhhhhhh

süpersin canım bu azimle gidersen 2 li rakamlara bi kaç ay sonra ineceksin

1,5 saat ütü yaptım baş parmağım sürekli buhara basmaktan su topluyo sanırım
şimdide kalkıp koşu bandımın tepesine bineyim

Cam silmek: Bir saat cam silmenin 266 kaloriye bedel olduğunu bilyor musunuz?

Ütü yapmak: Ütü saatte 149 kalori harcatıyor.

nette bunu buldum doğrumu acaba

selamlar canlar bende bugün moral olarak süperim çünkü bu sabah itibariyle tartım eksiye doğru inmeye başlamış
Ya işte sabrın,iradenin ve azmin mükafatı.Hep söylediğim gibi;sporunu düzenli yapan,kaçamak yapmayan bir insanın tartısındaki rakamın takılması mümkün değil.En fazla 10 günden sonra o takılma kırılır.Ayşen de bunun en güzel örneği oldu,tebrik ederim bitanem

nevim nasılsın canım benim
pazar gününü evdemi geçireceksin bakayım
Evet bitanem.Pazarları dışarı çıkmam,küçüklükten beri öyle bir takıntım vardır Kendime ayırırım,kendimi dinlerim.Bugün işim de çok hoş.Yarın okula götürmek için yemeğimi bugünden yapıcam taze fasulye.Ütülerimi yapıcam.Okula teslim etmem gereken evrakları hazırlıycam;akşama kadar bunlarla uğraşıcam bugün bitanem.Senin planın ne,evde misin?

ya birde nevim hafta sonları mesaj sayımı olmuyomu
yani 5 mesaj kuralı hafta sonları için geçerli değilmiki :26:
Yok bitanem,hafta sonu sayım olmuyor ama mümkün olduğunca çok katılım yapmaya çalışıyoruz.Saymıyoruz ama elimizden geldiğince katılıyoruz.

selam kızlar herekese güzel bir pazar dinliyorum,bu gün kahvaltımızı geç yaptık gazetelerimizi okuduk birazdan kahvelerimizi içicez silivriye gidecektik vazgeçtik ailecek dinlenmeyi düşünüyoruz belki akşam çıkarız belkide sinemaya gideriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…