Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve diyetisenden sonra bakırköye gittim bir arkadaşla görüştüm alışveriş yaptım ve bu saatte geldim çok başm ağrıyor,biraz geçmişe bakayım...
İyi akşamlar canım.Emine Hanım'dan var mı yeni inciler

kızlar verdiğim 900 gramın 500 gramı yağdan gitmiş çooook sevindim ama vücudumda 400 gram su fazlası çıktı ona üzüldüm cuma günü yeni diyet listemihazırlayacak kortizon vurulma dedi ama ağrılarımdan duramıyorum dedim o zaman arayı uzat dedi,çok yorgunum migrenim tuttu ...

çok cici ayakkabılar aldım kendime insan diyet yapınca dışarda yemek masrafı olmuyorikindi vakti manava gittim angelika erklerinden tarttırdım 100 garam geldi adamöyle yüzüme baktı bende kusura bakmayın diyet yapıyorum onun için tek alıyorum dedim adam niye yapıyorsunuz gayet güzel görünyorsunuz dedi bende sağlık problemlerim var dedim

İyi akşamlar canım.Emine Hanım'dan var mı yeni inciler

cuma günü yazıcam devam et dedi benimde işime geldi vardır bir bildiği dedim,sen nasılsın bebeğim hadi hayırlısı güzel haberler var nasibin bilmiyor ki hem dışı mükemmel içi harika bir insana kavuşacağını....

selamlar canlar
annemi yolcu ettim geldim eşimide göreve gönderdim bi geçmiş yapayım ben
Allah kavuştursun canım
ben genelde balığı sadece fırında ızgara gibi pişirip yemeyi tercih ediyorum
buğulamayla pek aram yok sende sade ızgara gibi yiyebilirsin canım
canım soğan,maydonoz,zeytinyağı ve biraz tuzla harmanlayıp,borcama koydum.üstünü de yağlı kağıtla kapattım.pişince açtım kağıdı,üstleri biraz kızardı.ayy nefis oldu valla,domates,limon su vs.. koymadım canım.şiddetle denemeni tavsiye ediyorum
bende hemen dün akşamki yemeğimi yazayım sabahı ve öğleni yazmıştım :)

4 küçük köfte
1 dilim buğday ekmeği
salata
afiyet olsun canım
tekrar afiyet olsun
Teşekkür ederiz canım.Bizim için her an hızlı tempoluydu,kızım hareketli maşallah.Annesini bir an boş bırakmıyor.Emeklerken yürür gibiydi,yürüyüncede koşar oldu tatlı cadı
kocaman maşallah kuzuya
%100 haklısın :13:
ama sürekli paylaşımda bulunan bir insan olarak,çocuk gibi azarlanmış hissettim.şaşırdım,üzüldüm...bir de sanıyorum ki gece 12 den sonraki mesajları saymıyorsun.be n dün gece 2 de yattım tatım.1-1.30 a kadar da buralardaydım,mesajlarımda var.Benim kadar diyetine bağlı,her sabah ilk fırsatta buraya gelip,nredeyse yatana kadar online olan birine yakışmadı 5 mesajın altında kalmış olmak.sürekli burdayım diye mesaj sayımı sayma ihtiyacı duymamıştım,demekki bundan sonra mesajlarımı sayacağım.
ben seni o tatlı dilin,içtenliğinle tanıdım sevdim.hep öyle olmaya devam et lütfen
aynı fikirdeyim canım..
afiyet olsun.sütlü kayfene tarçında koy biraz süper oliii

iyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve diyetisenden sonra bakırköye gittim bir arkadaşla görüştüm alışveriş yaptım ve bu saatte geldim çok başm ağrıyor,biraz geçmişe bakayım...
hoşgeldin canım.oo migren zor.bir arkadaşımda vardı,ağrı nöbeti geldi mi kız resmen aramızdan ayrılırdı inşallah kurtulursun

güle güle kullan cicilerini

tarçınlı kahveee süpermişşşş....

ah ayşem ahh o bel ağrısı ne illet bir ağrı algolojiye gitmeni tavsiye ederim ve sporu biraz ertele çünkü ağrıyı artırıyor çok hafifi yürüyüşler yap canım..

sağol canım daha güzelleri senin olsun...

allah mutluluğunu daim etsin canım allah üniversiteyi bitirip mezun olduğu günleride göstersin...

herkese dilden degil gonulden gelen bir gunaydin !

ganfedim nasıl içten bir günaydın ben yetişemedim ama benden de herkese kocamaaan iyi geceler....
sebze gününden sonra 900 gram artıda çıktım ama olsun olmasını bekliyordum zaten..şükür sebzeye doydum bu günde ekmeğe doyucaam...........

afiyet olsun safişşşş

benim bugün ki menüm

sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim ekmek

ara 100 gram kavun

öğlen 1 tost ve şekersiz çay

ara
100 gram erik

akşam
1 tabak patlıcan
1 dilim kepek ekmeği

birazdan 110 gram meyvemi yiyip günü kapatıcam

Canımmmmm,doğru söylemiş adam,fıstık gibisinnnnnnnnn

Allah razı olsun bitanem,çok duygulandım sözlerine

Bitanem,kişisel olmadığını mesajı yazdığım ilk anda belirttiğim için,bu konuda savunma yapmıycam.Nedense ne zaman bir uyarı yapsam,muhattaplarına değil,asla kastetmediğim insanlara değer.Ama kesin kararlıyım,artık hiçbirşeye karışmıycam.Menülerimi yazıp,bildirimimi yapıp mezun olana kadar öyle devam edicem.En rahatı o olacak.Bu arada canım 12'den sonraki mesajlarımız ertesi günün paylaşım listesine ekleniyor.Neyse ben artık paylaşım sayımı yapmıycam.Kırmak ve kırılmak istemiyorum.Bu sorun sen gelmeden aylarrrrrrr öncesine dayanıyor,bunu ısrarla belirttiğim halde anlaşılamadım.Senin burda olmandan ne kadar mutlu olduğumu ve her verdiğin gramda kendim vermiş kadar mutlu olup gurur duyduğumu biliyorsun canım sen.Neyse artık,uzatmayım.Ben karışmıyorum,yalnızca katılımcıyım artık

Son düzenleme:
2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] Labne Peyniri 35 GRAM 70
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[5] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[6] Menemen 0.7 PORSİYON 125.3
[7] Armut 2 ADET 140
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Nar 1 adet 105
[10] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[11] Domates 2 ADET 28
12 cici bebe bisküvisi 3 adet 54
Toplam : 935.3 kal.
Ev işi yapmaktan yemeğe fırsat bulamayıp 1000 kal altına düşmüşüm

Son düzenleme:
peki canım..

erken değil mi daha yatmak için.yorgunsun sanırım.iyi geceler,mışıl mışıl uykular
Canım günde 8 saat uyuyorum daha azı kesmiyor Sabah 6'da kalktığım için ancak yetiyor

İpek'cim 1000'in altına düşmen emzirdiğin için pek önerilmez ama menün gayet sağlıklı.Ben de kalori sayımı yaparken haftanın son 2 günü 1000 kalorinin altında almaya çalışır,diğer günler 1300 lerde seyrederdim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN HANIMLARRRRRR.

amanınnnn kız seni beğenmemmi ben bi site var ganfedim o hesaplıyor özelden atarım ben sana

basicaktimda cumartesi kizimin pazarda oglumun dogum gunu vardi malum bende dayanamadim :18:
aaa ben nasıl atlamışım doğum günü kutlu olsun fıstığın nice yıllara inşallah öpüyorum
Kesinlikle Saferana katılıyorum.Yok yere bir sürü kalori.Onun yerine neredeyse 1 öğün daha yiyebilirsin canım ablacım
şekersiz içemiyorum bende sakarınli içiyorum bölüyorum yarısını atıyorum

müslimi yiyorum şimdi :)

bu akşam osmancık var tek izlediğim dizi
yarısında dayanamadım çok uykum vardı gittim uyudum
kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
anaaa kızın yüregine inmemiştir inşallah hain abla

güle güle giy ayakkabılarını

şu biberiye çayını denemek istiyorum miğrene iyi geliyormuş zayıflatıcı etkiside varmış aldım ama daha başlamadım işede getirdim küçük kavanoz bide süzgeçli kupamı getirirsem içicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…