İyi akşamlar canım.Emine Hanım'dan var mı yeni incileriyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve diyetisenden sonra bakırköye gittim bir arkadaşla görüştüm alışveriş yaptım ve bu saatte geldim çok başm ağrıyor,biraz geçmişe bakayım...
İyi akşamlar canım.Emine Hanım'dan var mı yeni inciler
Allah kavuştursun canımselamlar canlar
annemi yolcu ettim geldim eşimide göreve gönderdim bi geçmiş yapayım ben
canım soğan,maydonoz,zeytinyağı ve biraz tuzla harmanlayıp,borcama koydum.üstünü de yağlı kağıtla kapattım.pişince açtım kağıdı,üstleri biraz kızardı.ayy nefis oldu valla,domates,limon su vs.. koymadım canım.şiddetle denemeni tavsiye ediyorumben genelde balığı sadece fırında ızgara gibi pişirip yemeyi tercih ediyorum
buğulamayla pek aram yok sende sade ızgara gibi yiyebilirsin canım
afiyet olsun canımbende hemen dün akşamki yemeğimi yazayım sabahı ve öğleni yazmıştım :)
4 küçük köfte
1 dilim buğday ekmeği
salata
tekrar afiyet olsunhemen bugünki menüyü yazayım ben
sabah
yağsız 1 yumurtayla omlet
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
yeşil çay
ara
1 çay bardağı 3 1 arada kahve (yarısını kullandım )
öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
yarım armut
form çay
akşam
ligt sütle müsli
bir küçük muz
yeşil çay
bi kaç tane fındık
ve gün biter
kocaman maşallah kuzuyaTeşekkür ederiz canım.Bizim için her an hızlı tempoluydu,kızım hareketli maşallah.Annesini bir an boş bırakmıyor.Emeklerken yürür gibiydi,yürüyüncede koşar oldu tatlı cadı
%100 haklısın :13:Canlarım merhaba.Okuldan geldim,pazara gittim.Şimdi eve girdim.Bahçe salatalıkları burcu burcu kokuyor ama ne yazık ki bugün saf protein günüm olduğu için yalnızca kokluyorum.
Bugünkü çıkışıma gelince;başta Gülüm,ve benimle aylardır aynı takımda olan herkes beni çok iyi bilir ki,agresif değil aksine hep hoşgörülü olmaya çalışmışımdır.Çünkü ben burada görev için bulunmuyorum,buradaki insanlar hayatımı değiştirdiler,hayat boyu minnettar kalıcam.Başta kişisel olmadığını belirttiğim için,bu konuda bir rahatsızlık duymuyorum.Ki yine beni tanıyan herkes bilir ki,ben birşey söyleyeceksem onu imalar ya da genellemeler arasına gizlemem.Ki Saphira,sen de çok iyi bilirsin ki sen bu takımda benim için çok çok özel insanlardan birisin ve bu sözlerimin hedef alacağı en son kişisin.Burada olman,buna vesile olmam hala ve hala benim için çok büyük bir mutluluk
Yaz boyu verdiğim mücadeleyi,takımda aylardır verdiğim mücadeleyi hepiniz gördünüz,bunu bir erdem kabul edip reklamını da yapacak değilim muhakkak.Severek ve isteyerek yaptım.Ama belli konularda çok yoruldum.Kuralsa evet kural,hepimiz 30 unu devirmiş insanlarız,durmadan bunu birbirimize hatırlatmamalıyız diye düşünüyorum.Paylaşım yapılacak,kilo verilecek;bunu bir zayıflama takımında yarışan herkes kendine bir angarya değil,borç bilmeli.Neyse,uzatıp sizleri sıkmayım.Velhasıl gerçekten bu takım ve sizler benim için çok özelsiniz.Ama sinirlenmemek için biraz daha arka planda kalmak istiyorum artık.Kuralları hatırlatmak istemiyorum.Açıkçası bu kadar çabayı da hem ev hem iş temposu yüksek olan ve benim için çok değerli olan kaptanımın Gülümün biraz olsun yükünü hafifletmek için veriyorum aylardır.Ama bundan sonra çok karışmamak en doğrusu diye düşünüyorum.
B]
aynı fikirdeyim canım..canım ben tepkini anlıyorum kuzum kimseye diil aslında herkes öncelikle kilo versin diye cabalıyosun senn...
kızlllaaaaaarrr bu kız sırf biz motive olalım diye böle yırtımıyor azıcık bir art niyet yok gerçi kendisi yazmışş bana laf düşmez ama affınıza sığınarak yazıyorumm...nessseeee......
işten yeni geldimmm...yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnn....
menümmm
sabaheynir domates salatalık yeşil çay yumurta
ara:sütlü kahve tabisi şekersizzz
öğle:semizotu yoğurt lıght kola
ara:yoğurt soda
akşam menemen 3 domates ve 2 yumurtalı ceviz kadarda kıyma attım bide ayran
hoşgeldin canım.oo migren zor.bir arkadaşımda vardı,ağrı nöbeti geldi mi kız resmen aramızdan ayrılırdıiyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve diyetisenden sonra bakırköye gittim bir arkadaşla görüştüm alışveriş yaptım ve bu saatte geldim çok başm ağrıyor,biraz geçmişe bakayım...
kızlar verdiğim 900 gramın 500 gramı yağdan gitmiş çooook sevindim ama vücudumda 400 gram su fazlası çıktı ona üzüldüm cuma günü yeni diyet listemihazırlayacak kortizon vurulma dedi ama ağrılarımdan duramıyorum dedim o zaman arayı uzat dedi,çok yorgunum migrenim tuttu ...
çok cici ayakkabılar aldım kendime insan diyet yapınca dışarda yemek masrafı olmuyorikindi vakti manava gittim angelika erklerinden tarttırdım 100 garam geldi adamöyle yüzüme baktı bende kusura bakmayın diyet yapıyorum onun için tek alıyorum dedim adam niye yapıyorsunuz gayet güzel görünyorsunuz dedi bende sağlık problemlerim var dedim
Allah kavuştursun canım
canım soğan,maydonoz,zeytinyağı ve biraz tuzla harmanlayıp,borcama koydum.üstünü de yağlı kağıtla kapattım.pişince açtım kağıdı,üstleri biraz kızardı.ayy nefis oldu valla,domates,limon su vs.. koymadım canım.şiddetle denemeni tavsiye ediyorum
afiyet olsun canım
tekrar afiyet olsun
kocaman maşallah kuzuya
%100 haklısın :13:
ama sürekli paylaşımda bulunan bir insan olarak,çocuk gibi azarlanmış hissettim.şaşırdım,üzüldüm...bir de sanıyorum ki gece 12 den sonraki mesajları saymıyorsun.be n dün gece 2 de yattım tatım.1-1.30 a kadar da buralardaydım,mesajlarımda var.Benim kadar diyetine bağlı,her sabah ilk fırsatta buraya gelip,nredeyse yatana kadar online olan birine yakışmadı 5 mesajın altında kalmış olmak.sürekli burdayım diye mesaj sayımı sayma ihtiyacı duymamıştım,demekki bundan sonra mesajlarımı sayacağım.
ben seni o tatlı dilin,içtenliğinle tanıdım sevdim.hep öyle olmaya devam et lütfen
aynı fikirdeyim canım..
afiyet olsun.sütlü kayfene tarçında koy biraz süper oliii
ilaçlarım bitti benim bel ağrım yine başladı seviniyodum geçti galiba diye
öyle ağrıyoki şu an ayaklarım çekiyo resmen..doktor orta tempoda gün aşırı yürüyebilirsin demişti ben kaç gündür hergün yapıyodum çokmu yüklendim acaba
haftaya cuma gidicem kontrole bakalım ne diyecek
hoşgeldin canım.oo migren zor.bir arkadaşımda vardı,ağrı nöbeti geldi mi kız resmen aramızdan ayrılırdıinşallah kurtulursun
sorma bir tuttumu 2-3 gün mahvediyor beni ne ses ne ışık iyi gelmiyor ....
güle güle kullan cicilerini
dün çok güzel geçti benim içinde büyük kızımın başladığı lise biraz uzak servisle gidicek..ben de gidecektim sonra istemedi ama iyi oldu ilk günden hemen adapte oldu....ayrıca katsayı farkının kalkması ayrı bi moral oldu bize kızımın okulu çok başarılı olduğu için çok farketmicekti ama hiç puan kayetmemesi üni. ye giderken tabiiki daha iyi oldu...kıyafetide çok şık ..ne biliim mutluyum işte siz anlayın gari...
herkese dilden degil gonulden gelen bir gunaydin !
sebze gününden sonra 900 gram artıda çıktım ama olsun olmasını bekliyordum zaten..şükür sebzeye doydum bu günde ekmeğe doyucaam...........
bugünkü menüm
sabah:
maydonoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. tuzsuz lor
1 şeftali (domates salatalık istemedi canım)
1 çay bardağı fındık-ceviz-badem karışımı
1 fincan yeşil çay
öğlen:
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
yeşil çay
akşam:
fırında zeytinyağı,maydonoz ve soğanla harmanlayıp sardalya pişiricem.yağlı kağıt üzerinde.başka fikri olan var mı buğulama dışında?
Canımmmmm,doğru söylemiş adam,fıstık gibisinnnnnnnnnkızlar verdiğim 900 gramın 500 gramı yağdan gitmiş çooook sevindim ama vücudumda 400 gram su fazlası çıktı ona üzüldüm cuma günü yeni diyet listemihazırlayacak kortizon vurulma dedi ama ağrılarımdan duramıyorum dedim o zaman arayı uzat dedi,çok yorgunum migrenim tuttu ...
çok cici ayakkabılar aldım kendime insan diyet yapınca dışarda yemek masrafı olmuyorikindi vakti manava gittim angelika erklerinden tarttırdım 100 garam geldi adamöyle yüzüme baktı bende kusura bakmayın diyet yapıyorum onun için tek alıyorum dedim adam niye yapıyorsunuz gayet güzel görünyorsunuz dedi bende sağlık problemlerim var dedim
Allah razı olsun bitanem,çok duygulandım sözlerinecuma günü yazıcam devam et dedi benimde işime geldi vardır bir bildiği dedim,sen nasılsın bebeğim hadi hayırlısı güzel haberler var nasibin bilmiyor ki hem dışı mükemmel içi harika bir insana kavuşacağını....
Bitanem,kişisel olmadığını mesajı yazdığım ilk anda belirttiğim için,bu konuda savunma yapmıycam.Nedense ne zaman bir uyarı yapsam,muhattaplarına değil,asla kastetmediğim insanlara değer.Ama kesin kararlıyım,artık hiçbirşeye karışmıycam.Menülerimi yazıp,bildirimimi yapıp mezun olana kadar öyle devam edicem.En rahatı o olacak.Bu arada canım 12'den sonraki mesajlarımız ertesi günün paylaşım listesine ekleniyor.Neyse ben artık paylaşım sayımı yapmıycam.Kırmak ve kırılmak istemiyorum.Bu sorun sen gelmeden aylarrrrrrr öncesine dayanıyor,bunu ısrarla belirttiğim halde anlaşılamadım.Senin burda olmandan ne kadar mutlu olduğumu ve her verdiğin gramda kendim vermiş kadar mutlu olup gurur duyduğumu biliyorsun canım sen.Neyse artık,uzatmayım.Ben karışmıyorum,yalnızca katılımcıyım artık%100 haklısın :13:
ama sürekli paylaşımda bulunan bir insan olarak,çocuk gibi azarlanmış hissettim.şaşırdım,üzüldüm...bir de sanıyorum ki gece 12 den sonraki mesajları saymıyorsun.be n dün gece 2 de yattım tatım.1-1.30 a kadar da buralardaydım,mesajlarımda var.Benim kadar diyetine bağlı,her sabah ilk fırsatta buraya gelip,nredeyse yatana kadar online olan birine yakışmadı 5 mesajın altında kalmış olmak.sürekli burdayım diye mesaj sayımı sayma ihtiyacı duymamıştım,demekki bundan sonra mesajlarımı sayacağım.
ben seni o tatlı dilin,içtenliğinle tanıdım sevdim.hep öyle olmaya devam et lütfen
canım menümü alıntılamışsın ama altı boş
ayy kusura bakma canım yaptığın diyetin kalorisini biliyor musun ? birde kitaptan mı bu diyet ? bide afiyat olsun
kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
Canım günde 8 saat uyuyorum daha azı kesmiyorpeki canım..
erken değil mi daha yatmak için.yorgunsun sanırım.iyi geceler,mışıl mışıl uykular
İpek'cim 1000'in altına düşmen emzirdiğin için pek önerilmez ama menün gayet sağlıklı.Ben de kalori sayımı yaparken haftanın son 2 günü 1000 kalorinin altında almaya çalışır,diğer günler 1300 lerde seyrederdim.2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] Labne Peyniri 35 GRAM 70
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[5] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[6] Menemen 0.7 PORSİYON 125.3
[7] Armut 2 ADET 140
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Nar 1 adet 105
[10] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[11] Domates 2 ADET 28
12 cici bebe bisküvisi 3 adet 54
Toplam : 935.3 kal.
Ev işi yapmaktan yemeğe fırsat bulamayıp 1000 kal altına düşmüşüm
amanınnnn kız seni beğenmemmi benaaa ben varim ya ne demek .sen beni begenmkiyon mu
harikasiniz kizlar bu ne mukemmeliktir boyle .azminize hayranim
canim sakin ol sinirlenme .eksik yazanlar ceza öpuani alacaklar sonucunada kendileri katlanacak sen ne uzuyorsun tatli c aninidemi ama
bildigim kadariyla tatlandiricilarda iki taneden sonra insanda seker etkisi yaratiyormus ona ona dikkat et tatlim
he yedir degisik bisey oldugu icin yiyeceklerdir helede uzerine cikolata yada bal surersen daha bir zevkle yiyeceklerdir
igg iskembe corbasini hic sevmem daha dogrusu iskembe sevmem ben.kokorecte oyle agzima surmem herhalde.galiba bende kalori sayma diyeti yapacam .yemeden duramiyom yiyincede kilo veremiyom yerimde sayiyom
olsun tatlim kilo verdikce ve inceldikce emeklerinin karsiligini alacaksin hic uzulme guzelim
dogacim nasil hesaplanir bu kaloriler bende yapacagim artik yoksa inemeyecem asagiyailla hassas mutfak tartisimi olmasi lazim
tamam tatlim aksam gelirsen gorusuruz
aaa ben nasıl atlamışım doğum günü kutlu olsun fıstığın nice yıllara inşallah öpüyorumbasicaktimda cumartesi kizimin pazarda oglumun dogum gunu vardi malum bende dayanamadim :18:
şekersiz içemiyorum bende sakarınli içiyorum bölüyorum yarısını atıyorumKesinlikle Saferana katılıyorum.Yok yere bir sürü kalori.Onun yerine neredeyse 1 öğün daha yiyebilirsin canım ablacım
yarısında dayanamadım çok uykum vardı gittim uyudummüslimi yiyorum şimdi :)
bu akşam osmancık var tek izlediğim dizi
anaaa kızın yüregine inmemiştir inşallah hain ablakızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
kızlar verdiğim 900 gramın 500 gramı yağdan gitmiş çooook sevindim ama vücudumda 400 gram su fazlası çıktı ona üzüldüm cuma günü yeni diyet listemihazırlayacak kortizon vurulma dedi ama ağrılarımdan duramıyorum dedim o zaman arayı uzat dedi,çok yorgunum migrenim tuttu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?