Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzel gelişmelermi var yoksaaaaaaa.............talip varsa bizede göster beraber karar verelim deermişim........
kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
süper...ben de kapımda çelenk istiyooom.....:84::84::84::84:ablalarıma söylicem onlar yollamazsa sen yollarsın bananeeeeeee..........

yirim senin katılımcılığını............

bugün spor var ama kızımı maalesef kreşe kabul etmediler 3 yaşı tam doldurmadığı için..ne yapıcam bilmiyorum..gelinlere bırakmayı deniyim....

2 gün üst üste hazırlık yapmak misafir ağırlamak kolay değil gerçekten
adamlarda alıştı artık bizim kk kulübüne
he valla alistilar artikseste sikaayette edemiyorlar heriflerevet gercekten yorucuydu hele cumartesi birsuru kiz bir ben buyuk ordan oraya nasil kosusturdular .onlar aksam 7 de gitti ben basladim temizlige ertesi gunde agirtoplar gelecek diye gorumceydi eltiydi falan derken kendimi mahvettim neyseki basariyla atlattim
canim kendini cok zorlama.bel agrilarin varsa .dahada azdirirsin .bana dusmez ama sert bir yerde ve yastiksiz sirt ustu yat cok iyi geliyor tatlim
Teşekkür ederiz canım.Bizim için her an hızlı tempoluydu,kızım hareketli maşallah.Annesini bir an boş bırakmıyor.Emeklerken yürür gibiydi,yürüyüncede koşar oldu tatlı cadı
masallah kizina benim tembel oglum daha ayakta duramiyor ama gol yapiyor elinden tuttugun zaman topa nasil vuruyor .gulmekten oluyoruz .top odanin diger ucunda oglum diger ucunda gol yapacakya topa olasana kadar ayagini kaldira kaldira gidiyor
ay ay ay o tatli yaramazlar gunumuzu neselendiriyorlar tatlim ya.
ay ay nasiplerimi varmis nevimizin .oyle yagma yoook hemen vermeyiz once bizim onayimizdan gecmesi lazim yoksa kiz miz yok o nasiplere
İnşallah İpek'cim,Allah hepimize güzel günler nasip eylesin

Belki bu ara birini seçerim
sen sec bizde sinava tabi tutacagiz sinavi gecerse seni alir yoksa avucunu yalar
kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
hahahaha allah seni ne etmesin .kizcagaz celenki ne yapacak.bari cicek gondereydin bir demet
bizde seni seviyoruz tatlim .o sozleri kendini yipratmayasin diye dedik .yapan gene yapacagini yapacaktir sen hic uzulme tatli canina yazik balim
oh oh ne guzel 500gr yagdan gitmesi .suyuda nevcigimin detoks cayiyla atarsin merak etme guzelim.migren cok kotudur bilirim ablamda var tuttugunda hastanelik oluyor onunki cok ilerledi canim ablam yaonu cok seviyorum
tatlim seni biliyoruz sende kirilma bize .innaki hicbirimizin art niyeti yok .seni seviyoruz .kaybetmekte istemeyiz .biz bir takimiz alinganliklari bir kenara birakalim .yolumuza devam edelim hep berabero zaman daha keyifli oluyor takim olmak aksi takdirde eziyet olur herkes bir seylere alinip kuserse
oy oy o bocukelerin karsisina sis gozlerle cikman iyi olmaz tabi .cocuklar cin gibidir masallah herseyi hemen anliyorlar.kuzucuklarini bizim yerimizede sev tattlim
tabi ya begen beni yoksa oturur zirin zirin aglarim

demi amam biz gormeden olmaz zaten adami oklavalarla kovalariz yoksa

günaydın kızlar....
günaaaaydıııııııııııın ..................

hrkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn.....

herkese dilden degil gonulden gelen bir gunaydiiiiinguzel papatyalarla berabersizi seviyorum

bugün spor var ama kızımı maalesef kreşe kabul etmediler 3 yaşı tam doldurmadığı için..ne yapıcam bilmiyorum..gelinlere bırakmayı deniyim....

kiz yakin olsam getir bana derdim o cimcimeyi.ama malesef uzagim birak gelinlere ne olacak cocuklarla oynayacak sonucta bebek bakmayacaklar ya

bugün sebze+protein günüm...
sabah...
çok az z.yağlı menemen peydir az dukan ekemek

günaydın kızlar
doktorumu izliyorum.320 kg bir adam çıktı 170 kg ya düşmüş
diyetisyen güzel bilgiler veriyor

1 kase yoğurt
biraz ananas
yarım muz
biraz kivi
17 adet badem
1-2 yaprak nane

bu zayıflatan yoğurt tarifiymiş kızlar.ara öğünde yerseniz akşam yemeği yemek istemeyebilirsiniz çok doyurucu ve tok tutucu diyor.benim diyetime uymuyor ama uyanlar uygulamak ister belki dedim

merhaba canım

ben badem yiyemiyorum maalesef
ama baya güzele benziyo tarif

evet canım yormamaya dikkat edicem en azından kontrole gidene kadar 2 günde bir orta tempoda yürüycem..
bugün biraz daha iyiyim çok şükür

makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden

gitsin kilolar gelsin yeni ciciler
nasılsın canım
iyiyim canım sağol
makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden

patlıcan domates biber közle karıştır veya patlıcanı közle alinazik yap hafif oluyor yada kabak yemeği yap bol domatesli yada yeşil fasulye yada o gün bamya yaptım çok güzel oldu seç beğenmesen daha çeşit bulurum ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…