Canlarım merhaba.
Çok teşekkür ederim canım benim
Ben de Onu görsem boynuna sarılıcam,reaksiyonlar muhteşem çevredenTaliplerim de birdenbire fırladı,ne acı,herşey görünüş müymüş yaa
süper...ben de kapımda çelenk istiyooom.....:84::84::84::84:ablalarıma söylicem onlar yollamazsa sen yollarsın bananeeeeeee..........kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
Canımmmmm,doğru söylemiş adam,fıstık gibisinnnnnnnnn
Allah razı olsun bitanem,çok duygulandım sözlerine
Bitanem,kişisel olmadığını mesajı yazdığım ilk anda belirttiğim için,bu konuda savunma yapmıycam.Nedense ne zaman bir uyarı yapsam,muhattaplarına değil,asla kastetmediğim insanlara değer.Ama kesin kararlıyım,artık hiçbirşeye karışmıycam.Menülerimi yazıp,bildirimimi yapıp mezun olana kadar öyle devam edicem.En rahatı o olacak.Bu arada canım 12'den sonraki mesajlarımız ertesi günün paylaşım listesine ekleniyor.Neyse ben artık paylaşım sayımı yapmıycam.Kırmak ve kırılmak istemiyorum.Bu sorun sen gelmeden aylarrrrrrr öncesine dayanıyor,bunu ısrarla belirttiğim halde anlaşılamadım.Senin burda olmandan ne kadar mutlu olduğumu ve her verdiğin gramda kendim vermiş kadar mutlu olup gurur duyduğumu biliyorsun canım sen.Neyse artık,uzatmayım.Ben karışmıyorum,yalnızca katılımcıyım artık
he valla alistilar artikseste sikaayette edemiyorlar herifler2 gün üst üste hazırlık yapmak misafir ağırlamak kolay değil gerçekten
adamlarda alıştı artık bizim kk kulübüne
canim kendini cok zorlama.bel agrilarin varsa .dahada azdirirsin .bana dusmez ama sert bir yerde ve yastiksiz sirt ustu yat cok iyi geliyor tatlimilaçlarım bitti benim bel ağrım yine başladı seviniyodum geçti galiba diye
öyle ağrıyoki şu an ayaklarım çekiyo resmen..doktor orta tempoda gün aşırı yürüyebilirsin demişti ben kaç gündür hergün yapıyodum çokmu yüklendim acaba
haftaya cuma gidicem kontrole bakalım ne diyecek
masallah kizina benim tembel oglum daha ayakta duramiyor ama gol yapiyor elinden tuttugun zaman topa nasil vuruyor .gulmekten oluyoruz .top odanin diger ucunda oglum diger ucunda gol yapacakya topa olasana kadar ayagini kaldira kaldira gidiyorTeşekkür ederiz canım.Bizim için her an hızlı tempoluydu,kızım hareketli maşallah.Annesini bir an boş bırakmıyor.Emeklerken yürür gibiydi,yürüyüncede koşar oldu tatlı cadı
ay ay ay o tatli yaramazlar gunumuzu neselendiriyorlar tatlim ya.Geçmişi okuyordum canım ya ancak gördüm ama siz gitmişsiniz.Kızımın yaramazlıklarıyla ancak okuyup yazıyorum.
Bugün için anlaştığımız temizlikçi hastalanmış gelmedi.Tabi iş başa düştü.Evin hali içler acısıydı.5 saatte temizledim.Tabi Ebru Şura'yla beraber :)))Çok yorgun hissediyorum kendimi
ay ay nasiplerimi varmis nevimizin .oyle yagma yoook hemen vermeyiz once bizim onayimizdan gecmesi lazim yoksa kiz miz yok o nasiplereCanlarım merhaba.Okuldan geldim,pazara gittim.Şimdi eve girdim.Bahçe salatalıkları burcu burcu kokuyor ama ne yazık ki bugün saf protein günüm olduğu için yalnızca kokluyorum.
Bugünkü çıkışıma gelince;başta Gülüm,ve benimle aylardır aynı takımda olan herkes beni çok iyi bilir ki,agresif değil aksine hep hoşgörülü olmaya çalışmışımdır.Çünkü ben burada görev için bulunmuyorum,buradaki insanlar hayatımı değiştirdiler,hayat boyu minnettar kalıcam.Başta kişisel olmadığını belirttiğim için,bu konuda bir rahatsızlık duymuyorum.Ki yine beni tanıyan herkes bilir ki,ben birşey söyleyeceksem onu imalar ya da genellemeler arasına gizlemem.Ki Saphira,sen de çok iyi bilirsin ki sen bu takımda benim için çok çok özel insanlardan birisin ve bu sözlerimin hedef alacağı en son kişisin.Burada olman,buna vesile olmam hala ve hala benim için çok büyük bir mutluluk
Yaz boyu verdiğim mücadeleyi,takımda aylardır verdiğim mücadeleyi hepiniz gördünüz,bunu bir erdem kabul edip reklamını da yapacak değilim muhakkak.Severek ve isteyerek yaptım.Ama belli konularda çok yoruldum.Kuralsa evet kural,hepimiz 30 unu devirmiş insanlarız,durmadan bunu birbirimize hatırlatmamalıyız diye düşünüyorum.Paylaşım yapılacak,kilo verilecek;bunu bir zayıflama takımında yarışan herkes kendine bir angarya değil,borç bilmeli.Neyse,uzatıp sizleri sıkmayım.Velhasıl gerçekten bu takım ve sizler benim için çok özelsiniz.Ama sinirlenmemek için biraz daha arka planda kalmak istiyorum artık.Kuralları hatırlatmak istemiyorum.Açıkçası bu kadar çabayı da hem ev hem iş temposu yüksek olan ve benim için çok değerli olan kaptanımın Gülümün biraz olsun yükünü hafifletmek için veriyorum aylardır.Ama bundan sonra çok karışmamak en doğrusu diye düşünüyorum.
Canımsın,çok teşekkür ederim bitanem
Çok teşekkür ederim canım benim
Ben de Onu görsem boynuna sarılıcam,reaksiyonlar muhteşem çevredenTaliplerim de birdenbire fırladı,ne acı,herşey görünüş müymüş yaa
sen sec bizde sinava tabi tutacagiz sinavi gecerse seni alir yoksa avucunu yalarİnşallah İpek'cim,Allah hepimize güzel günler nasip eylesin
Belki bu ara birini seçerim
hahahaha allah seni ne etmesin .kizcagaz celenki ne yapacak.bari cicek gondereydin bir demetkızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa
bizde seni seviyoruz tatlim .o sozleri kendini yipratmayasin diye dedik .yapan gene yapacagini yapacaktir sen hic uzulme tatli canina yazik balimAyşemmm,Hz.Mevlana'nın dediği gibi;-iyi arkadaşı olanın,aynaya gereksinimi yoktur-Bunu bana yaşattığın için teşekkür ederim canım arkadaşım benim.Anladığın için beni,anlatmaya çalıştığın için.Seni seviyorum.Hepinizi seviyorum.
oh oh ne guzel 500gr yagdan gitmesi .suyuda nevcigimin detoks cayiyla atarsin merak etme guzelim.migren cok kotudur bilirim ablamda var tuttugunda hastanelik oluyor onunki cok ilerledi canim ablam yaonu cok seviyorumkızlar verdiğim 900 gramın 500 gramı yağdan gitmiş çooook sevindim ama vücudumda 400 gram su fazlası çıktı ona üzüldüm cuma günü yeni diyet listemihazırlayacak kortizon vurulma dedi ama ağrılarımdan duramıyorum dedim o zaman arayı uzat dedi,çok yorgunum migrenim tuttu ...
çok cici ayakkabılar aldım kendime insan diyet yapınca dışarda yemek masrafı olmuyorikindi vakti manava gittim angelika erklerinden tarttırdım 100 garam geldi adamöyle yüzüme baktı bende kusura bakmayın diyet yapıyorum onun için tek alıyorum dedim adam niye yapıyorsunuz gayet güzel görünyorsunuz dedi bende sağlık problemlerim var dedim
tatlim seni biliyoruz sende kirilma bize .innaki hicbirimizin art niyeti yok .seni seviyoruz .kaybetmekte istemeyiz .biz bir takimiz alinganliklari bir kenara birakalim .yolumuza devam edelim hep berabero zaman daha keyifli oluyor takim olmak aksi takdirde eziyet olur herkes bir seylere alinip kuserseCanımmmmm,doğru söylemiş adam,fıstık gibisinnnnnnnnn
Allah razı olsun bitanem,çok duygulandım sözlerine
Bitanem,kişisel olmadığını mesajı yazdığım ilk anda belirttiğim için,bu konuda savunma yapmıycam.Nedense ne zaman bir uyarı yapsam,muhattaplarına değil,asla kastetmediğim insanlara değer.Ama kesin kararlıyım,artık hiçbirşeye karışmıycam.Menülerimi yazıp,bildirimimi yapıp mezun olana kadar öyle devam edicem.En rahatı o olacak.Bu arada canım 12'den sonraki mesajlarımız ertesi günün paylaşım listesine ekleniyor.Neyse ben artık paylaşım sayımı yapmıycam.Kırmak ve kırılmak istemiyorum.Bu sorun sen gelmeden aylarrrrrrr öncesine dayanıyor,bunu ısrarla belirttiğim halde anlaşılamadım.Senin burda olmandan ne kadar mutlu olduğumu ve her verdiğin gramda kendim vermiş kadar mutlu olup gurur duyduğumu biliyorsun canım sen.Neyse artık,uzatmayım.Ben karışmıyorum,yalnızca katılımcıyım artık
oy oy o bocukelerin karsisina sis gozlerle cikman iyi olmaz tabi .cocuklar cin gibidir masallah herseyi hemen anliyorlar.kuzucuklarini bizim yerimizede sev tattlimCanım günde 8 saat uyuyorum daha azı kesmiyorSabah 6'da kalktığım için ancak yetiyor
İpek'cim 1000'in altına düşmen emzirdiğin için pek önerilmez ama menün gayet sağlıklı.Ben de kalori sayımı yaparken haftanın son 2 günü 1000 kalorinin altında almaya çalışır,diğer günler 1300 lerde seyrederdim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN HANIMLARRRRRR.
tabi ya begen beni yoksa oturur zirin zirin aglarimamanınnnn kız seni beğenmemmi benbi site var ganfedim o hesaplıyor özelden atarım ben sana
aaa ben nasıl atlamışım doğum günü kutlu olsun fıstığın nice yıllara inşallah öpüyorum
şekersiz içemiyorum bende sakarınli içiyorum bölüyorum yarısını atıyorum
yarısında dayanamadım çok uykum vardı gittim uyudum
anaaa kızın yüregine inmemiştir inşallah hain abla
güle güle giy ayakkabılarını
şu biberiye çayını denemek istiyorum miğrene iyi geliyormuş zayıflatıcı etkiside varmış aldım ama daha başlamadım işede getirdim küçük kavanoz bide süzgeçli kupamı getirirsem içicem bakalım
demi amam biz gormeden olmaz zaten adami oklavalarla kovalariz yoksagüzel gelişmelermi var yoksaaaaaaa.............talip varsa bizede göster beraber karar verelim deermişim........
süper...ben de kapımda çelenk istiyooom.....:84::84::84::84:ablalarıma söylicem onlar yollamazsa sen yollarsın bananeeeeeee..........
yirim senin katılımcılığını............
günaydın kızlar....
günaaaaydıııııııııııın ..................
hrkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn.....
bugün spor var ama kızımı maalesef kreşe kabul etmediler 3 yaşı tam doldurmadığı için..ne yapıcam bilmiyorum..gelinlere bırakmayı deniyim....
aman allahım ne kötü yaaagünaydın kızlar
doktorumu izliyorum.320 kg bir adam çıktı170 kg ya düşmüş
diyetisyen güzel bilgiler veriyor
şimdi çıkmam lazım spora gidiyorum..
1 kase yoğurt
biraz ananas
yarım muz
biraz kivi
17 adet badem
1-2 yaprak nane
bu zayıflatan yoğurt tarifiymiş kızlar.ara öğünde yerseniz akşam yemeği yemek istemeyebilirsiniz çok doyurucu ve tok tutucu diyor.benim diyetime uymuyor ama uyanlar uygulamak ister belki dedim
selamlar canlar
kaçamaksız bir gün olması dileğiyle
he valla alistilar artikseste sikaayette edemiyorlar heriflerevet gercekten yorucuydu hele cumartesi birsuru kiz bir ben buyuk ordan oraya nasil kosusturdular .onlar aksam 7 de gitti ben basladim temizlige ertesi gunde agirtoplar gelecek diye gorumceydi eltiydi falan derken kendimi mahvettim neyseki basariyla atlattim
canim kendini cok zorlama.bel agrilarin varsa .dahada azdirirsin .bana dusmez ama sert bir yerde ve yastiksiz sirt ustu yat cok iyi geliyor tatlim
masallah kizina benim tembel oglum daha ayakta duramiyor ama gol yapiyor elinden tuttugun zaman topa nasil vuruyor .gulmekten oluyoruz .top odanin diger ucunda oglum diger ucunda gol yapacakya topa olasana kadar ayagini kaldira kaldira gidiyor
ay ay ay o tatli yaramazlar gunumuzu neselendiriyorlar tatlim ya.
ay ay nasiplerimi varmis nevimizin .oyle yagma yoook hemen vermeyiz once bizim onayimizdan gecmesi lazim yoksa kiz miz yok o nasiplere
sen sec bizde sinava tabi tutacagiz sinavi gecerse seni alir yoksa avucunu yalar
hahahaha allah seni ne etmesin .kizcagaz celenki ne yapacak.bari cicek gondereydin bir demet
bizde seni seviyoruz tatlim .o sozleri kendini yipratmayasin diye dedik .yapan gene yapacagini yapacaktir sen hic uzulme tatli canina yazik balim
oh oh ne guzel 500gr yagdan gitmesi .suyuda nevcigimin detoks cayiyla atarsin merak etme guzelim.migren cok kotudur bilirim ablamda var tuttugunda hastanelik oluyor onunki cok ilerledi canim ablam yaonu cok seviyorum
tatlim seni biliyoruz sende kirilma bize .innaki hicbirimizin art niyeti yok .seni seviyoruz .kaybetmekte istemeyiz .biz bir takimiz alinganliklari bir kenara birakalim .yolumuza devam edelim hep berabero zaman daha keyifli oluyor takim olmak aksi takdirde eziyet olur herkes bir seylere alinip kuserse
oy oy o bocukelerin karsisina sis gozlerle cikman iyi olmaz tabi .cocuklar cin gibidir masallah herseyi hemen anliyorlar.kuzucuklarini bizim yerimizede sev tattlim
tabi ya begen beni yoksa oturur zirin zirin aglarim
demi amam biz gormeden olmaz zaten adami oklavalarla kovalariz yoksa
herkese dilden degil gonulden gelen bir gunaydiiiiinguzel papatyalarla berabersizi seviyorum
selammmmmm vede aminnnnnnnn
iyiyim canım sağolgitsin kilolar gelsin yeni ciciler
nasılsın canım
makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden
bugün sebze+protein günüm...
sabah...
çok az z.yağlı menemen peydir az dukan ekemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?