Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi çıkmam lazım spora gidiyorum..
oh oh kolay gelsin bende biri gelecek o gelip gitsin basliyacam sporabugunden itibaren
tarif harika gorunuyor uygulayimmi ama defne yapragim yok almma lazim
selamlar canlar
kaçamaksız bir gün olması dileğiyle
a.s tatlim sanada kacamaksiz bir gun diliyorum
evet canım yormamaya dikkat edicem en azından kontrole gidene kadar 2 günde bir orta tempoda yürüycem..
bugün biraz daha iyiyim çok şükür

rabbim dahada iyi etsin o bel agrilarini tamamen yok etsin .

ahhh canım yaaaa sağolasın
benim eşim sebze yemeklerinden çok nadir olanını yer her gün pilav ister ee pilavın yanınada her gün her gün ne yapıcaksın değişik insan sinir oluyor
yeşil fasulyeyi ağzına sürmez

patlıcanıda ya karnıyarık ya da alinazik olarak yer büyük ihtimal ali nazik yaparım

kendimede teflonda yağsız kabak pişirip yoğurtlarım akşama

amin canım sağolasın

benim makine hala haril haril calisiyor bitsin bende asacam ayricada kuruyanlarida utu yapacam oooofffff of bu utu beni oldurecek

bende katladım d,iğer makineyi astım ütüyü daha 2 gün önce yaptım 1,5 saat
haftada bir yapıyorum fazla biriktirmemeye çalışıyorum ama yazın çok çıkıyo ütü yaww
kolay gele sana şimdiden

oyle valla ikide bir cocuklar degisip duruyorlar ustlerini.ne yapalim insallah basaracagiz

perizade.comdan alıntıdır

Canım bende dikkat ediyorum zaten 1000 kal altına düşmemeye.Genelde 1200-1300 oluyor.Sütümün azaldığını hissedersem daha fazla alıyorum,ama çok şükür şimdilik sıkıntım yok.

makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden

Ben bamya yapmayı düşünüyorum.Belki senin için alternatif olabilir.Eşim yokken yapıp yiyeyim bari.Ben çok seviyorum ama evlendiğimden bu yan ilk kez yapmış olacağım

slm kizlar ben geldim..

dun giremedim topige cok yogundum..ilk telefon kursu vardi 17.00 kadar surdu sonra yemegimi yedim..
18.15 spor salonunda oldum..once 1 saat pilates ve 1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri yaptik..eve gittim dusumu aldim hemen yattim..sabahta kalktim kardesimi okula goturdum ordan spor salonuna gectim.1 saat yine bacak kalca,karin egzersizi yaptim..sonra 40 dk kosu bandi..son 20 dk bolgesel aletlerde calisma yaptim..simdi isteyim..kadin sigara icmek icin kalkinca hemen topige girim dedim oglen 4 gibi geliirim yine..gecmise bakmaya firsatim olmadi eminim kaynatmissinizdir yine...hepinizi cokkkk opuyorumm

Daha önce paylaştım mı hatırlamıyorum ama ben başladığımdan bu yana içtiğim çayı yazayım.Zayıflamamda gerçekten ciddi etkisi oldu
Su kaynadıktan sonra içine birer tutam papatya,biberiye,funda yaprağı,rezene,yeşil çay atıp bikaç dk daha kaynatıp demlendiriyorum.Bazen içine karanfil ve kuşburnu koyuyorum.
Bu çayı içmeye başladıktan sonra migren ağrısı yaşamadım desem yeridir.Olmuşsa da hafif atlatmışımdır

İmreniyorum senin şu spor azmine.Okudukça kendime kızıyorum gülüm.

aman allahım ne kötü yaaa

kolay gelsin canım erisin aksınnnnnn gitsinnnnn yağlar

1 saat de olsa gittim şükür yeğenimi bıraktım kızın yanına uyuyordu iyi oldu denk geldii...

ohhh afiyet olsun tatlim .sebzelere kavusman iyi oldu demi canim.tek tarz insani yoruyordur.:26:

sabah ta menemen doyana kadar yedim bulantı yaptı yaaa.......

Ben bamya yapmayı düşünüyorum.Belki senin için alternatif olabilir.Eşim yokken yapıp yiyeyim bari.Ben çok seviyorum ama evlendiğimden bu yan ilk kez yapmış olacağım

ben de bayılırım küçükken hiç yemezdim ne salakmışım...

çok koşturuyorsun ericeksin valla iyice ..cumaya rekor sende olmasın güllü kız.............

ban de bayılırım bitki çaylarına ..seninki de güzelmiş...sen mısırdamıydın ipek...

Evet saferancım mısırda Kahirede yaşıyorum

selam kızlar,ya başım geçmedi beynim zonkluyor resmen, yarında mahkeme var allah yardımcım olsun bu melet uyutmuyorda sadece hiç sessiz bir yerde dinlenmek iyi geliyor ama o da bir hayal yusufla.........

migrenden dolayı midemde bulanıyor sabah yarım yumurta ve 1 ilim ekmek yedim arada 100 gram öğlende 1 kepeli peynirli tost ve şekersiz limonnata yusuf yeni uyudu uyansın anneme gidicem ....

akşama sebze yemeği yapmam lazım ne yapsam acaba annem yemek yaparda benim yemeğim yok semiz otu düşünüyorum...

hoşgeldin canım.sporun süper gerçekten ya,valla bravo arkadaşım :13:
canım biberiyenin yağ yakma özelliğini ben de biliyorum,gerçekten işe yarıyormuşyazmıştım daha öncede,çokça tüketen bir arkadaş hiç diyet yapmadan zayıfladı.baş ağrısına iyi gelme durumunu bilmiyorum.belki tansiyon düşürdüğü için etkili oluyor olabilir

ben çok az bulgur ve bol kıymayla dolma yaptım canım,tabi öğlende yedim.istersen dene

kırmızım geçmişi okuyorsun heralde benim zamanım az kaldı malum 5 den sonra giremiyorum ev işleri yemek vs kızımda tatsız bu günlerde giremiyorum haliyle hoş oğlanlardan sıra gelmiyor onlar kalksa bu sefer civciv biisiyay pepee bakıcam deyip koşuyor vel hasıl gündüzcüsüyüm takımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…