günaydın kızlar
doktorumu izliyorum.320 kg bir adam çıktı170 kg ya düşmüş
diyetisyen güzel bilgiler veriyor
oh oh kolay gelsin bende biri gelecek o gelip gitsin basliyacam sporabugunden itibarenşimdi çıkmam lazım spora gidiyorum..
tarif harika gorunuyor uygulayimmi ama defne yapragim yok almma lazim1 kase yoğurt
biraz ananas
yarım muz
biraz kivi
17 adet badem
1-2 yaprak nane
bu zayıflatan yoğurt tarifiymiş kızlar.ara öğünde yerseniz akşam yemeği yemek istemeyebilirsiniz çok doyurucu ve tok tutucu diyor.benim diyetime uymuyor ama uyanlar uygulamak ister belki dedim
a.s tatlim sanada kacamaksiz bir gun diliyorumselamlar canlar
kaçamaksız bir gün olması dileğiyle
evet canım yormamaya dikkat edicem en azından kontrole gidene kadar 2 günde bir orta tempoda yürüycem..
bugün biraz daha iyiyim çok şükür
makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden
iyiyim canım sağol
patlıcan domates biber közle karıştır veya patlıcanı közle alinazik yap hafif oluyor yada kabak yemeği yap bol domatesli yada yeşil fasulye yada o gün bamya yaptım çok güzel oldu seç beğenmesen daha çeşit bulurum ben sana
oh oh kolay gelsin bende biri gelecek o gelip gitsin basliyacam sporabugunden itibaren
tarif harika gorunuyor uygulayimmi ama defne yapragim yok almma lazim
a.s tatlim sanada kacamaksiz bir gun diliyorum
rabbim dahada iyi etsin o bel agrilarini tamamen yok etsin .
benim makine hala haril haril calisiyor bitsin bende asacam ayricada kuruyanlarida utu yapacam oooofffff of bu utu beni oldurecek
bende katladım d,iğer makineyi astım ütüyü daha 2 gün önce yaptım 1,5 saat
haftada bir yapıyorum fazla biriktirmemeye çalışıyorum ama yazın çok çıkıyo ütü yaww
kolay gele sana şimdiden
fındık veya ceviz koy canım sen demerhaba canım
ben badem yiyemiyorum maalesef
ama baya güzele benziyo tarif
tarif harika gorunuyor uygulayimmi ama defne yapragim yok almma lazim
.
fındık veya ceviz koy canım sen de
tatlım defne yaprağı yok tarifte taze nane var.o da 1-2 yaprak.olmasa da olur bence
Dr. Ayça Kaya’dan metabolizma hızlandırıcı öneriler:
METABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT
Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN
Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates
İpek'cim 1000'in altına düşmen emzirdiğin için pek önerilmez ama menün gayet sağlıklı.Ben de kalori sayımı yaparken haftanın son 2 günü 1000 kalorinin altında almaya çalışır,diğer günler 1300 lerde seyrederdim.
makinem bitti gidip asayım bari akşama ne yemek yapacağımı düşüneyim üffff bıkkıntı geldi artık ne yapsam düşüncesinden
şu biberiye çayını denemek istiyorum miğrene iyi geliyormuş zayıflatıcı etkiside varmış aldım ama daha başlamadım işede getirdim küçük kavanoz bide süzgeçli kupamı getirirsem içicem bakalım
slm kizlar ben geldim..
dun giremedim topige cok yogundum..ilk telefon kursu vardi 17.00 kadar surdu sonra yemegimi yedim..
18.15 spor salonunda oldum..once 1 saat pilates ve 1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri yaptik..eve gittim dusumu aldim hemen yattim..sabahta kalktim kardesimi okula goturdum ordan spor salonuna gectim.1 saat yine bacak kalca,karin egzersizi yaptim..sonra 40 dk kosu bandi..son 20 dk bolgesel aletlerde calisma yaptim..simdi isteyim..kadin sigara icmek icin kalkinca hemen topige girim dedimoglen 4 gibi geliirim yine..gecmise bakmaya firsatim olmadi eminim kaynatmissinizdir yine...hepinizi cokkkk opuyorumm
aman allahım ne kötü yaaa
kolay gelsin canım erisin aksınnnnnn gitsinnnnn yağlar
ohhh afiyet olsun tatlim .sebzelere kavusman iyi oldu demi canim.tek tarz insani yoruyordur.:26:
Ben bamya yapmayı düşünüyorum.Belki senin için alternatif olabilir.Eşim yokken yapıp yiyeyim bari.Ben çok seviyorum ama evlendiğimden bu yan ilk kez yapmış olacağım
slm kizlar ben geldim..
dun giremedim topige cok yogundum..ilk telefon kursu vardi 17.00 kadar surdu sonra yemegimi yedim..
18.15 spor salonunda oldum..once 1 saat pilates ve 1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri yaptik..eve gittim dusumu aldim hemen yattim..sabahta kalktim kardesimi okula goturdum ordan spor salonuna gectim.1 saat yine bacak kalca,karin egzersizi yaptim..sonra 40 dk kosu bandi..son 20 dk bolgesel aletlerde calisma yaptim..simdi isteyim..kadin sigara icmek icin kalkinca hemen topige girim dedimoglen 4 gibi geliirim yine..gecmise bakmaya firsatim olmadi eminim kaynatmissinizdir yine...hepinizi cokkkk opuyorumm
Daha önce paylaştım mı hatırlamıyorum ama ben başladığımdan bu yana içtiğim çayı yazayım.Zayıflamamda gerçekten ciddi etkisi oldu
Su kaynadıktan sonra içine birer tutam papatya,biberiye,funda yaprağı,rezene,yeşil çay atıp bikaç dk daha kaynatıp demlendiriyorum.Bazen içine karanfil ve kuşburnu koyuyorum.
Bu çayı içmeye başladıktan sonra migren ağrısı yaşamadım desem yeridir.Olmuşsa da hafif atlatmışımdır
ben de bayılırım küçükken hiç yemezdim ne salakmışım...
Eşimde yemiyor.Halbu ki neler kaçırıyor değil mi :)))))))
ban de bayılırım bitki çaylarına ..seninki de güzelmiş...sen mısırdamıydın ipek...
hoşgeldin canım.sporun süper gerçekten ya,valla bravo arkadaşım :13:slm kizlar ben geldim..
canım biberiyenin yağ yakma özelliğini ben de biliyorum,gerçekten işe yarıyormuşyazmıştım daha öncede,çokça tüketen bir arkadaş hiç diyet yapmadan zayıfladı.baş ağrısına iyi gelme durumunu bilmiyorum.belki tansiyon düşürdüğü için etkili oluyor olabilirDaha önce paylaştım mı hatırlamıyorum ama ben başladığımdan bu yana içtiğim çayı yazayım.Zayıflamamda gerçekten ciddi etkisi oldu
Su kaynadıktan sonra içine birer tutam papatya,biberiye,funda yaprağı,rezene,yeşil çay atıp bikaç dk daha kaynatıp demlendiriyorum.Bazen içine karanfil ve kuşburnu koyuyorum.
Bu çayı içmeye başladıktan sonra migren ağrısı yaşamadım desem yeridir.Olmuşsa da hafif atlatmışımdır
selam kızlar,ya başım geçmedi beynim zonkluyor resmen, yarında mahkeme var allah yardımcım olsun bu melet uyutmuyorda sadece hiç sessiz bir yerde dinlenmek iyi geliyor ama o da bir hayal yusufla.........
migrenden dolayı midemde bulanıyor sabah yarım yumurta ve 1 ilim ekmek yedim arada 100 gram öğlende 1 kepeli peynirli tost ve şekersiz limonnata yusuf yeni uyudu uyansın anneme gidicem ....
akşama sebze yemeği yapmam lazım ne yapsam acaba annem yemek yaparda benim yemeğim yok semiz otu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?