Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

he biz gündüzcüyüz valla....kızların ikiside biri notebook biri pc ders yapıyorlar onlar kalksa herüf basıyo..o kalksa küçük cadı pepeeee diye ağlıyo...neymiş bizim çilemiz yaaaaaaaaaa...........

Hiç sizin onayınızdan geçmeden kabul eder miyim?Takıma katılım formu gibi hayatıma katılım formu hazırlarız,doldurur inceleriz Şaka bir yana,Rabbim cümle bekarlara hayırlı nasipler versin.Hedefime ulaşmadan konsantrayonumu bozacak bir kişi ya da duygu düşünmüyorum birkaç ay daha.

Hedefi kucaklayana kadar aşk yasak Bitanem biliyorum,ben de sizleri çok seviyorum inan.Hala sizlerin tanıdığım en özel kadınlar olduğunuz hususunda fikrim bir an olsun değişmedi.Yalnızca benim için disiplin,başarıysa kavuşulmak istenen,vazgeçilmez bir olgu.Bunun delinmesi beni bazen geriyor,dediğim gibi birkaç aylık birikimdi.Geçti gitti

günaydın kızlar
doktorumu izliyorum.320 kg bir adam çıktı 170 kg ya düşmüş
diyetisyen güzel bilgiler veriyor
Adamın yarısı gitmiş şaka maka.Bitanem biz de hedefimize ulaşırsak,bizden bir tane biz gitmiş olacak resmen

Canım Allah şifa versin.-La ilahe illa ente sübhaneke inni küntibinez zalimin-Zalimlere zulümlere karşı olan bu duayı oku olur mu içinden geldiği kadar.Allah hayırla atlatmanı nasip etsin mahkemeni.

Hoşgeldin Gülümmmmmmmm,özledik seni prensesim

19 eylül pazartesi,7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=3(İzinli idi)
DOĞA3=5
ROSEBERRY=5
GANFED=7
ANŞAA=6
NEV81=11
PABYA=0
SAPHİRA=4
İPEKYOL51=5
AYSEN34=6
HULYAEYUP=0

Kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum..gecmisi okuyunca inanin cok uzuldum..
Aylar once boyle bir olayi yine yasamistik..ozaman sayimi yapan Azerikiziydi ve az msjlara yorum yapti diye cikisilmis yanlis anlasmalar olmustu.. ozamanda ayni seyi demistim..sayimi yapan kisi yorum yapma hakkina da sahib...nilosum aylardir doldugundan biraz sert cikmis ama eminim kimseyi kirmak istemedi..onun tek cabasi hepimizin buradan ideal kilolarimizla ayrilmamiz...Allah razi olsunki benim yogunlugumdan dolayi bana destek olabilmek icin cogu seyi yuklendi..
Saphiracim, bol paylasimi olan biri olarak seninde uzerine alinmana uzuldum..cunku nev aylardir kurallara uyulmadigindan doldu artik..ki hakli..bende dahil hepimiz tatildi ramazandi bayramdi kurallara uymadik..birkac hafta oncede kurallara uyulmuyor diye yeni kural getirdik.. hak eden takimda olsun diye...onca seye ragmen sonucta boyle cikinca biraz fitillenmis nilos takimimizda kurallar olmazsa herkes kendini salar ve oratada ne takim kalir ne birsey..kurallar olmazsa olmaz..sonucta kilo vermek icin katildik buraya..birbirimizden destek alabilmemiz icinde bol paylasim sart...yalniz diyetimizi yapabiliyorsak burada isimiz ne !!
Buarada safisimmmm ben yokken sorumluluk sende degilmi??? sen niye sesini cikartmiyorsun bakim??? bir dukan amcaya daldin cekildin kenara valla..olmuyor ama..kaptan yardimcisi
sonucta biz bir takimiz tatsizliklar olmadan yolumuza devam edelim..bu tatsizlikta olsa herkes birbirini cok seviyor allaha sukur..yoksa bu sorun cok daha uzardiii

Nilos sayimi yapmayi istemedigini bildirdi..o yuzden benimde buna bir care bulmam gerekiyordu..ki sayim olmadan kurallar olmadan olmaz..bende dusundum tasindim tasindim dusundum ve bir karar verdim..msj sayimini herkes siraylan yapacak..yalniz bunu hergun baska birisimi yapsin yoksa her hafta baska birisimi ona hep beraber karar verecegiz..dunun sayimini ben yapacagim

Cezalar:
Pabya: 4
Saphira: 4
Hulya: 4 cuma gunu bu hafta icin izin istemisti...4 olmasi haftalar once aldigi ceza icin.

ya kizlar..ben dun hayatimda ilk defa pilates yaptim..ama cok sikici geldi bana..
ebru sallinin nasil yaptigini hic gormedim ama ben cok hoslanmadim..normal pilatesi yaptiran kisi yokmustu yerine baskasi girdi..belki ondan...bakalim haftaya nasil olacak

Son düzenleme:
selam kızlar meyvenız geldiiii...

ayyy size bir sürü sevgi dolu cümle kurmustum ama silindi yanlıslıklaa artık bir daha ki sefere yeni face actım hepinize davet göndericem ..

gülüm liste yine dolu son hız devam masallah....

konuya daldım direkttt

selamın aleyküm cemaaaaaaatttt
menümü arz ederimmm..
sabah
2 kk paynir 4zeytin yarım dilim ekmek yeşilçay
öğle
musli soda yoğurt
akşam
3 kaşık bulgur pilavı karpuzzz bolcaa
aralarda şeftali yedim 1 er tane ve tabisi kahveeeeee

Gülüm ben seni ve takımımı gerçekten çok seviyorum.Sanırım okulun ilk günlerinin getirdiği gerginlikle,ayların yorgunluğu üst üste geldi.Yalnızca biraz arka planda kalmak istiyorum.Bir de kaptan uyarırsa uyarır sana ne oluyor imasını hissetmek bile beni yıkar gerçekten iyi niyetle çabalarken.Bu imayı duymadan çekilmek istedim.Hz.Ali'nin dediği gibi:''Konuşturuluncaya kadar susman,susturuluncaya kadar konuşmandan hayırlıdır...''O misal.Bu yüzden biraz daha arka planda kalmak istedim.Yoksa takıma ve sizlere olan sevgim ve saygım artarak devam ediyor hergün.Hem kendim için hem sizler için,azmimi ve çabamı sürdürücem,sorumluluklarımı aksatmadan katılımımı yapıcam Gülüm

Ve aleyküm selammmmm,Mavişim Bu arada fikrine katılıyorum,günlük sıra daha hoş olur.

Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak haşlanmış kabak
*
Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız domatesli soğanlı taze fasulye yemeği
*
Light yoğurt

sorma abla...oku oku bitmiyor...1.5 gunde ne cok cene calmissiniz ama ben aksam 10a kadar buradayim bugun..isyerinde toplanti var..sporumuda sabah yaptim rahatim yani ablacim meyvisimmmm hosgeldin canimmm..cabuk gonder face msn twitter ne varsa artik ozlettin kendini canim..insallah toparlanabilmissindir biraz..bizi sensiz birakma

listemiz hep dolu canim..daha sirada bekleyenler var

kaptancım ya günlük olsun mademmm benim nacizane fikrimdir haftalık ağır olabilirr...
bencede gunluk olmasi mantikli obur turlu zor olur belki ama cogunlugun oyuna gore karar veririz tatlim

selamlar canlar
nevim nasılsın kuzum yeni yılın ilk haftası nasıl geçiyor öğrencilerinin ayrılmasıyla ilgili şikayet yapan velilerden ses çıktımı inşlh bir çözüm bulunur

bu arada mesaj sayımı için yorumum ise
benim için her yol paris kızlar hiç farketmez günlük haftalık yıllık
gönüller bir olsun

bugünki menüm

sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay

öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

form çay

ara
yarım nescafe
4 tane formun ligt etimeği

akşam
2 küçük islim kebabı
1 dilim çavdar ekmeği
salata

yeşil çay

ara
ya bir tane şeftali
ya da 2 dilim kavun yerim

yeşil çay

ve sağ salim gün biter

aysen diyince aklıma geldi nev noldu sınıfların ayrılma durumları velilerin dilekçeleri bi işe yaradımı barriiii:26:

bugün kendime egzantrik atletler aldım kızlar sırtı dantel boyuna kadar dantel kolları dantel hırkalarımın içine giyerim dedim
eşim gördü bu ne böyle nasıl durcan bunun içinde dedi

eski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyi eger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay

haftalik liste yapimi:

Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011

Son düzenleme:

hocam yine süpersiniz
saygılarımı sunuyorum

ayy bi dakka kaptan kafam karıştı benim şimcik
cuma bildirim listesinimi yapıcam anemmm ben onu yapamam gibi yawww

neden beennnnn nedennn nedennnn

tamam tatlim..sonuca gore uyariz

ben bugunku menumu unutuyordum hos cok degisik birsey yok emmee

Sabah(daha dogrusu oglen,spordan sonra yedim cunki) 300gr yogurt

aksamda 400gr ton balikli salata( 3 yaprak kimizi lahana, 2 havuc,3yaprak marul,160 gr ton baligi)

daha gecen cuma akapunktura gitmistim adam ignerimi takmisti ama demin biri cikti yalniz yere sokmim diye cikartim tamamen derken 4u birden cikti mecburen tekrar gidicem yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…