kırmızım geçmişi okuyorsun heralde benim zamanım az kaldı malum 5 den sonra giremiyorum ev işleri yemek vs kızımda tatsız bu günlerde giremiyorum haliyle hoş oğlanlardan sıra gelmiyor onlar kalksa bu sefer civciv biisiyay pepee bakıcam deyip koşuyor vel hasıl gündüzcüsüyüm takımın
Hiç sizin onayınızdan geçmeden kabul eder miyim?Takıma katılım formu gibi hayatıma katılım formu hazırlarız,doldurur incelerizgüzel gelişmelermi var yoksaaaaaaa.............talip varsa bizede göster beraber karar verelim deermişim........
süper...ben de kapımda çelenk istiyooom.....:84::84::84::84:ablalarıma söylicem onlar yollamazsa sen yollarsın bananeeeeeee..........
yirim senin katılımcılığını............
Hedefi kucaklayana kadar aşk yasakay ay nasiplerimi varmis nevimizin .oyle yagma yoook hemen vermeyiz once bizim onayimizdan gecmesi lazim yoksa kiz miz yok o nasiplere
bizde seni seviyoruz tatlim .o sozleri kendini yipratmayasin diye dedik .yapan gene yapacagini yapacaktir sen hic uzulme tatli canina yazik balim
Adamın yarısı gitmiş şaka maka.Bitanem biz de hedefimize ulaşırsak,bizden bir tane biz gitmiş olacak resmengünaydın kızlar
doktorumu izliyorum.320 kg bir adam çıktı170 kg ya düşmüş
diyetisyen güzel bilgiler veriyor
Canım Allah şifa versin.-La ilahe illa ente sübhaneke inni küntibinez zalimin-Zalimlere zulümlere karşı olan bu duayı oku olur mu içinden geldiği kadar.Allah hayırla atlatmanı nasip etsin mahkemeni.selam kızlar,ya başım geçmedi beynim zonkluyor resmen, yarında mahkeme var allah yardımcım olsun bu melet uyutmuyorda sadece hiç sessiz bir yerde dinlenmek iyi geliyor ama o da bir hayal yusufla.........
migrenden dolayı midemde bulanıyor sabah yarım yumurta ve 1 ilim ekmek yedim arada 100 gram öğlende 1 kepeli peynirli tost ve şekersiz limonnata yusuf yeni uyudu uyansın anneme gidicem ....
akşama sebze yemeği yapmam lazım ne yapsam acaba annem yemek yaparda benim yemeğim yok semiz otu düşünüyorum...
Hoşgeldin Gülümmmmmmmm,özledik seni prensesimslm kizlar ben geldim..
dun giremedim topige cok yogundum..ilk telefon kursu vardi 17.00 kadar surdu sonra yemegimi yedim..
18.15 spor salonunda oldum..once 1 saat pilates ve 1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri yaptik..eve gittim dusumu aldim hemen yattim..sabahta kalktim kardesimi okula goturdum ordan spor salonuna gectim.1 saat yine bacak kalca,karin egzersizi yaptim..sonra 40 dk kosu bandi..son 20 dk bolgesel aletlerde calisma yaptim..simdi isteyim..kadin sigara icmek icin kalkinca hemen topige girim dedimoglen 4 gibi geliirim yine..gecmise bakmaya firsatim olmadi eminim kaynatmissinizdir yine...hepinizi cokkkk opuyorumm
19 eylül pazartesi,7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=3(İzinli idi)
DOĞA3=5
ROSEBERRY=5
GANFED=7
ANŞAA=6
NEV81=11
PABYA=0
SAPHİRA=4
İPEKYOL51=5
AYSEN34=6
HULYAEYUP=0
Gülüm ben seni ve takımımı gerçekten çok seviyorum.Sanırım okulun ilk günlerinin getirdiği gerginlikle,ayların yorgunluğu üst üste geldi.Yalnızca biraz arka planda kalmak istiyorum.Bir de kaptan uyarırsa uyarır sana ne oluyor imasını hissetmek bile beni yıkar gerçekten iyi niyetle çabalarken.Bu imayı duymadan çekilmek istedim.Hz.Ali'nin dediği gibi:''Konuşturuluncaya kadar susman,susturuluncaya kadar konuşmandan hayırlıdır...''O misal.Bu yüzden biraz daha arka planda kalmak istedim.Yoksa takıma ve sizlere olan sevgim ve saygım artarak devam ediyor hergün.Hem kendim için hem sizler için,azmimi ve çabamı sürdürücem,sorumluluklarımı aksatmadan katılımımı yapıcam GülümKizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum..gecmisi okuyunca inanin cok uzuldum..
Aylar once boyle bir olayi yine yasamistik..ozaman sayimi yapan Azerikiziydi ve az msjlara yorum yapti diye cikisilmis yanlis anlasmalar olmustu.. ozamanda ayni seyi demistim..sayimi yapan kisi yorum yapma hakkina da sahib...nilosum aylardir doldugundan biraz sert cikmis ama eminim kimseyi kirmak istemedi..onun tek cabasi hepimizin buradan ideal kilolarimizla ayrilmamiz...Allah razi olsunki benim yogunlugumdan dolayi bana destek olabilmek icin cogu seyi yuklendi..
Saphiracim, bol paylasimi olan biri olarak seninde uzerine alinmana uzuldum..cunku nev aylardir kurallara uyulmadigindan doldu artik..ki hakli..bende dahil hepimiz tatildi ramazandi bayramdi kurallara uymadik..birkac hafta oncede kurallara uyulmuyor diye yeni kural getirdik.. hak eden takimda olsun diye...onca seye ragmen sonucta boyle cikinca biraz fitillenmis nilostakimimizda kurallar olmazsa herkes kendini salar ve oratada ne takim kalir ne birsey..kurallar olmazsa olmaz..sonucta kilo vermek icin katildik buraya..birbirimizden destek alabilmemiz icinde bol paylasim sart...yalniz diyetimizi yapabiliyorsak burada isimiz ne !!
Buarada safisimmmm ben yokken sorumluluk sende degilmi??? sen niye sesini cikartmiyorsun bakim??? bir dukan amcaya daldin cekildin kenara valla..olmuyor ama..kaptan yardimcisi
sonucta biz bir takimiz tatsizliklar olmadan yolumuza devam edelim..bu tatsizlikta olsa herkes birbirini cok seviyor allaha sukur..yoksa bu sorun cok daha uzardiii
Nilos sayimi yapmayi istemedigini bildirdi..o yuzden benimde buna bir care bulmam gerekiyordu..ki sayim olmadan kurallar olmadan olmaz..bende dusundum tasindim tasindim dusundumve bir karar verdim..msj sayimini herkes siraylan yapacak..yalniz bunu hergun baska birisimi yapsin yoksa her hafta baska birisimi ona hep beraber karar verecegiz..dunun sayimini ben yapacagim
Cezalar:
Pabya: 4
Saphira: 4
Hulya: 4 cuma gunu bu hafta icin izin istemisti...4 olmasi haftalar once aldigi ceza icin.
Ve aleyküm selammmmm,Mavişimkonuya daldım direkttt
selamın aleyküm cemaaaaaaatttt
menümü arz ederimmm..
sabah
2 kk paynir 4zeytin yarım dilim ekmek yeşilçay
öğle
musli soda yoğurt
akşam
3 kaşık bulgur pilavı karpuzzz bolcaa
aralarda şeftali yedim 1 er tane ve tabisi kahveeeeee
sorma abla...oku oku bitmiyor...1.5 gunde ne cok cene calmissinizkırmızım geçmişi okuyorsun heralde benim zamanım az kaldı malum 5 den sonra giremiyorum ev işleri yemek vs kızımda tatsız bu günlerde giremiyorum haliyle hoş oğlanlardan sıra gelmiyor onlar kalksa bu sefer civciv biisiyay pepee bakıcam deyip koşuyor vel hasıl gündüzcüsüyüm takımın
meyvisimmmm hosgeldin canimmm..cabuk gonder face msn twitter ne varsa artikselam kızlar meyvenız geldiiii...
ayyy size bir sürü sevgi dolu cümle kurmustum ama silindi yanlıslıklaa artık bir daha ki sefere yeni face actım hepinize davet göndericem ..
gülüm liste yine dolu son hız devam masallah....
bencede gunluk olmasi mantikli obur turlu zor olur belki ama cogunlugun oyuna gore karar veririz tatlimkaptancım ya günlük olsun mademmm benim nacizane fikrimdir haftalık ağır olabilirr...
selamlar canlar
nevim nasılsın kuzum yeni yılın ilk haftası nasıl geçiyor öğrencilerinin ayrılmasıyla ilgili şikayet yapan velilerden ses çıktımı inşlh bir çözüm bulunur
bu arada mesaj sayımı için yorumum ise
benim için her yol paris kızlar hiç farketmez günlük haftalık yıllık
gönüller bir olsun
Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak haşlanmış kabak
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız domatesli soğanlı taze fasulye yemeği
*Light yoğurt
eski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen33 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
selamlar canlar
nevim nasılsın kuzum yeni yılın ilk haftası nasıl geçiyor öğrencilerinin ayrılmasıyla ilgili şikayet yapan velilerden ses çıktımı inşlh bir çözüm bulunur
bu arada mesaj sayımı için yorumum ise
benim için her yol paris kızlar hiç farketmez günlük haftalık yıllık
gönüller bir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?