ayy bi dakka kaptan kafam karıştı benim şimcik
cuma bildirim listesinimi yapıcam anemmm ben onu yapamam gibi yawww
neden beennnnn nedennn nedennnn
neyse kalkmak zorundayım arka fondaki ses başladı kalın notalara basmaya
sen yaz çiz kaptan elimden geleni yaparım nasılsa kızlar yardımcı olur bu acemiye
Bitanem çok şükür velilerim idareyi püskürttü.Hepsini değil ama 20 öğrencimi geri alabildim çok şükür.selamlar canlar
nevim nasılsın kuzum yeni yılın ilk haftası nasıl geçiyor öğrencilerinin ayrılmasıyla ilgili şikayet yapan velilerden ses çıktımı inşlh bir çözüm bulunur
bu arada mesaj sayımı için yorumum ise
benim için her yol paris kızlar hiç farketmez günlük haftalık yıllık
gönüller bir olsun
Maşallah bitanemebugünki menüm
sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
form çay
ara
yarım nescafe
4 tane formun ligt etimeği
akşam
2 küçük islim kebabı
1 dilim çavdar ekmeği
salata
yeşil çay
ara
ya bir tane şeftali
ya da 2 dilim kavun yerim
yeşil çay
ve sağ salim gün biter
Çok şükür 20 çocuğum bende,10 tanesini geri alamadık ama buna da şükrediyorum canım.aysen diyince aklıma geldi nev noldu sınıfların ayrılma durumları velilerin dilekçeleri bi işe yaradımı barriiii:26:
Başüstüne Gülüm komutanımeski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
Saygılar bizden efendim,canımsınhocam yine süpersiniz
saygılarımı sunuyorum
Bitanem çok şükür velilerim idareyi püskürttü.Hepsini değil ama 20 öğrencimi geri alabildim çok şükür.selamlar canlar
nevim nasılsın kuzum yeni yılın ilk haftası nasıl geçiyor öğrencilerinin ayrılmasıyla ilgili şikayet yapan velilerden ses çıktımı inşlh bir çözüm bulunur
bu arada mesaj sayımı için yorumum ise
benim için her yol paris kızlar hiç farketmez günlük haftalık yıllık
gönüller bir olsun
Maşallah bitanemebugünki menüm
sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
form çay
ara
yarım nescafe
4 tane formun ligt etimeği
akşam
2 küçük islim kebabı
1 dilim çavdar ekmeği
salata
yeşil çay
ara
ya bir tane şeftali
ya da 2 dilim kavun yerim
yeşil çay
ve sağ salim gün biter
Çok şükür 20 çocuğum bende,10 tanesini geri alamadık ama buna da şükrediyorum canım.aysen diyince aklıma geldi nev noldu sınıfların ayrılma durumları velilerin dilekçeleri bi işe yaradımı barriiii:26:
Başüstüne Gülüm komutanımeski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
Saygılar bizden efendim,canımsınhocam yine süpersiniz
saygılarımı sunuyorum
eski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
listede yenilerin enbasindaydin napim simdiden anlatip aklini karistirmim..hafta listeyi nasil yapacagini anlatirim..herkes kilosunu listeye kendi eklemek zorunda zaten..sana kalak is herkesin hesabini kontrol etmek sonrada cikan yuzdeleri toplayip 12 bolmek..okadar :34:
bizde seni öpüyoruz tatlim zaman buldukca gel seni ozluyoruz.slm kizlar ben geldim..
dun giremedim topige cok yogundum..ilk telefon kursu vardi 17.00 kadar surdu sonra yemegimi yedim..
18.15 spor salonunda oldum..once 1 saat pilates ve 1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri yaptik..eve gittim dusumu aldim hemen yattim..sabahta kalktim kardesimi okula goturdum ordan spor salonuna gectim.1 saat yine bacak kalca,karin egzersizi yaptim..sonra 40 dk kosu bandi..son 20 dk bolgesel aletlerde calisma yaptim..simdi isteyim..kadin sigara icmek icin kalkinca hemen topige girim dedimoglen 4 gibi geliirim yine..gecmise bakmaya firsatim olmadi eminim kaynatmissinizdir yine...hepinizi cokkkk opuyorumm
cayin guzelmis tatlim.insallah hep etkisini gorursun agrilarinin azalmasinada cok sevindimDaha önce paylaştım mı hatırlamıyorum ama ben başladığımdan bu yana içtiğim çayı yazayım.Zayıflamamda gerçekten ciddi etkisi oldu
Su kaynadıktan sonra içine birer tutam papatya,biberiye,funda yaprağı,rezene,yeşil çay atıp bikaç dk daha kaynatıp demlendiriyorum.Bazen içine karanfil ve kuşburnu koyuyorum.
Bu çayı içmeye başladıktan sonra migren ağrısı yaşamadım desem yeridir.Olmuşsa da hafif atlatmışımdır
ay ne guzel denk gelmis birde kime biraksam diyordun bak rabbim kulunu darda birakmazbirakmadida.nasil gecti sporunvalla gullu kizi kimse gecemez bunu tecrubelerimle soyluyorum
1 saat de olsa gittim şükür yeğenimi bıraktım kızın yanına uyuyordu iyi oldu denk geldii...
sabah ta menemen doyana kadar yedim bulantı yaptı yaaa.......
ben de bayılırım küçükken hiç yemezdim ne salakmışım...
çok koşturuyorsun ericeksin valla iyice ..cumaya rekor sende olmasın güllü kız.............
ban de bayılırım bitki çaylarına ..seninki de güzelmiş...sen mısırdamıydın ipek...
kolay gelsin tatlim eger varsa ispanak yap ben de onu cok severim her turlusunu .bamyayi oldum olasi sevmedim halada sevmiyorum daha dogrusu pisirmeye cesaret edemiyorum ,yiyemem diyeselam kızlar,ya başım geçmedi beynim zonkluyor resmen, yarında mahkeme var allah yardımcım olsun bu melet uyutmuyorda sadece hiç sessiz bir yerde dinlenmek iyi geliyor ama o da bir hayal yusufla.........
migrenden dolayı midemde bulanıyor sabah yarım yumurta ve 1 ilim ekmek yedim arada 100 gram öğlende 1 kepeli peynirli tost ve şekersiz limonnata yusuf yeni uyudu uyansın anneme gidicem ....
akşama sebze yemeği yapmam lazım ne yapsam acaba annem yemek yaparda benim yemeğim yok semiz otu düşünüyorum...
yerim ben o civcivleri ya.kırmızım geçmişi okuyorsun heralde benim zamanım az kaldı malum 5 den sonra giremiyorum ev işleri yemek vs kızımda tatsız bu günlerde giremiyorum haliyle hoş oğlanlardan sıra gelmiyor onlar kalksa bu sefer civciv biisiyay pepee bakıcam deyip koşuyor vel hasıl gündüzcüsüyüm takımın
bende sizdenim kizlar gunduzcuyum bende genelde arada aksamlari girebiliyom sadece oda cok azoyle saatlerce oturamam aksamlari malum kocis evde oluyorhe biz gündüzcüyüz valla....kızların ikiside biri notebook biri pc ders yapıyorlar onlar kalksa herüf basıyo..o kalksa küçük cadı pepeeee diye ağlıyo...neymiş bizim çilemiz yaaaaaaaaaa...........
gulum cok haklisinda su sayim isinden benu mahrum tutsaniz gercekten yapabilecegimi sanmiyorumKizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum..gecmisi okuyunca inanin cok uzuldum..
Aylar once boyle bir olayi yine yasamistik..ozaman sayimi yapan Azerikiziydi ve az msjlara yorum yapti diye cikisilmis yanlis anlasmalar olmustu.. ozamanda ayni seyi demistim..sayimi yapan kisi yorum yapma hakkina da sahib...nilosum aylardir doldugundan biraz sert cikmis ama eminim kimseyi kirmak istemedi..onun tek cabasi hepimizin buradan ideal kilolarimizla ayrilmamiz...Allah razi olsunki benim yogunlugumdan dolayi bana destek olabilmek icin cogu seyi yuklendi..
Saphiracim, bol paylasimi olan biri olarak seninde uzerine alinmana uzuldum..cunku nev aylardir kurallara uyulmadigindan doldu artik..ki hakli..bende dahil hepimiz tatildi ramazandi bayramdi kurallara uymadik..birkac hafta oncede kurallara uyulmuyor diye yeni kural getirdik.. hak eden takimda olsun diye...onca seye ragmen sonucta boyle cikinca biraz fitillenmis nilostakimimizda kurallar olmazsa herkes kendini salar ve oratada ne takim kalir ne birsey..kurallar olmazsa olmaz..sonucta kilo vermek icin katildik buraya..birbirimizden destek alabilmemiz icinde bol paylasim sart...yalniz diyetimizi yapabiliyorsak burada isimiz ne !!
Buarada safisimmmm ben yokken sorumluluk sende degilmi??? sen niye sesini cikartmiyorsun bakim??? bir dukan amcaya daldin cekildin kenara valla..olmuyor ama..kaptan yardimcisi
sonucta biz bir takimiz tatsizliklar olmadan yolumuza devam edelim..bu tatsizlikta olsa herkes birbirini cok seviyor allaha sukur..yoksa bu sorun cok daha uzardiii
Nilos sayimi yapmayi istemedigini bildirdi..o yuzden benimde buna bir care bulmam gerekiyordu..ki sayim olmadan kurallar olmadan olmaz..bende dusundum tasindim tasindim dusundumve bir karar verdim..msj sayimini herkes siraylan yapacak..yalniz bunu hergun baska birisimi yapsin yoksa her hafta baska birisimi ona hep beraber karar verecegiz..dunun sayimini ben yapacagim
Cezalar:
Pabya: 4
Saphira: 4
Hulya: 4 cuma gunu bu hafta icin izin istemisti...4 olmasi haftalar once aldigi ceza icin.
canim asil hocasi olmadigi icin oyle gelmis tatlim ben ebru salliyi sevmiyorum burcu vurkac var onunkiler cok eglenceli oluyor facede videolari var ordan takip edebilirsinya kizlar..ben dun hayatimda ilk defa pilates yaptim..ama cok sikici geldi bana..
ebru sallinin nasil yaptigini hic gormedim ama ben cok hoslanmadim..normal pilatesi yaptiran kisi yokmustu yerine baskasi girdi..belki ondan...bakalim haftaya nasil olacak
konuya daldım direkttt
selamın aleyküm cemaaaaaaatttt
menümü arz ederimmm..
sabah
2 kk paynir 4zeytin yarım dilim ekmek yeşilçay
öğle
musli soda yoğurt
akşam
3 kaşık bulgur pilavı karpuzzz bolcaa
aralarda şeftali yedim 1 er tane ve tabisi kahveeeeee
slm kızlar cumartesi sabahı eşimin amcası vefat etti,kusura bakmayın bulunduğum yerde net yoktu haber veremedim.
evime daha yeni geldim.
basiniz saolsun canim...Allah rahmet eylesin..
pazartesi giremedin diye ceza almistin..onu geri siliyorum canim..eger istersen seni izinlide yazabiliriz?[/QUOTE
yok canım gerek yok tşk.
olabilir ganfedim..haftaya insallah gercek hocasi gelirde asil pilatesi yaparim yoksa cok sikici..o hareketler benim neremi duzeltecekgulum cok haklisinda su sayim isinden benu mahrum tutsaniz gercekten yapabilecegimi sanmiyorum
canim asil hocasi olmadigi icin oyle gelmis tatlim ben ebru salliyi sevmiyorum burcu vurkac var onunkiler cok eglenceli oluyor facede videolari var ordan takip edebilirsin
ben bu konuda hep sıkıntıdayımm gülümmm....ben gündüz internete girememmm hafta içi ne yazıkki iş yerinde yokkkk...:26:hep sorun oluyorum ben bu konuda ama affınıza sığınıyorum canımm...
bugün kendime egzantrik atletler aldım kızlar sırtı dantel boyuna kadar dantel kolları dantel hırkalarımın içine giyerim dedim
eşim gördü bu ne böyle nasıl durcan bunun içinde dedi
eski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
ya kizlar..ben dun hayatimda ilk defa pilates yaptim..ama cok sikici geldi bana..
ebru sallinin nasil yaptigini hic gormedim ama ben cok hoslanmadim..normal pilatesi yaptiran kisi yokmustu yerine baskasi girdi..belki ondan...bakalim haftaya nasil olacak
konuya daldım direkttt
selamın aleyküm cemaaaaaaatttt
menümü arz ederimmm..
sabah
2 kk paynir 4zeytin yarım dilim ekmek yeşilçay
öğle
musli soda yoğurt
akşam
3 kaşık bulgur pilavı karpuzzz bolcaa
aralarda şeftali yedim 1 er tane ve tabisi kahveeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?