Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neyse kalkmak zorundayım arka fondaki ses başladı kalın notalara basmaya

sen yaz çiz kaptan elimden geleni yaparım nasılsa kızlar yardımcı olur bu acemiye

ayy bi dakka kaptan kafam karıştı benim şimcik
cuma bildirim listesinimi yapıcam anemmm ben onu yapamam gibi yawww

neden beennnnn nedennn nedennnn

listede yenilerin enbasindaydin napim simdiden anlatip aklini karistirmim..hafta listeyi nasil yapacagini anlatirim..herkes kilosunu listeye kendi eklemek zorunda zaten..sana kalak is herkesin hesabini kontrol etmek sonrada cikan yuzdeleri toplayip 12 bolmek..okadar :34:

slm kızlar cumartesi sabahı eşimin amcası vefat etti,kusura bakmayın bulunduğum yerde net yoktu haber veremedim.
evime daha yeni geldim.

Bitanem çok şükür velilerim idareyi püskürttü.Hepsini değil ama 20 öğrencimi geri alabildim çok şükür.

Maşallah bitaneme

aysen diyince aklıma geldi nev noldu sınıfların ayrılma durumları velilerin dilekçeleri bi işe yaradımı barriiii:26:
Çok şükür 20 çocuğum bende,10 tanesini geri alamadık ama buna da şükrediyorum canım.

Başüstüne Gülüm komutanım

hocam yine süpersiniz
saygılarımı sunuyorum
Saygılar bizden efendim,canımsın

Bitanem çok şükür velilerim idareyi püskürttü.Hepsini değil ama 20 öğrencimi geri alabildim çok şükür.

Maşallah bitaneme

aysen diyince aklıma geldi nev noldu sınıfların ayrılma durumları velilerin dilekçeleri bi işe yaradımı barriiii:26:
Çok şükür 20 çocuğum bende,10 tanesini geri alamadık ama buna da şükrediyorum canım.

Başüstüne Gülüm komutanım

hocam yine süpersiniz
saygılarımı sunuyorum
Saygılar bizden efendim,canımsın

Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

nev81,kirmizigul06+,roseberry+,PABYA+,Ganfed+,SAPHIRA,

ben bu konuda hep sıkıntıdayımm gülümmm....ben gündüz internete girememmm hafta içi ne yazıkki iş yerinde yokkkk...:26:hep sorun oluyorum ben bu konuda ama affınıza sığınıyorum canımm...

bizde seni öpüyoruz tatlim zaman buldukca gel seni ozluyoruz.
cayin guzelmis tatlim.insallah hep etkisini gorursun agrilarinin azalmasinada cok sevindim
ay ne guzel denk gelmis birde kime biraksam diyordun bak rabbim kulunu darda birakmazbirakmadida.nasil gecti sporunvalla gullu kizi kimse gecemez bunu tecrubelerimle soyluyorum
kolay gelsin tatlim eger varsa ispanak yap ben de onu cok severim her turlusunu .bamyayi oldum olasi sevmedim halada sevmiyorum daha dogrusu pisirmeye cesaret edemiyorum ,yiyemem diyeaslinda yapsammai yiyemesem daha iyi mecburi diyet olur
yerim ben o civcivleri ya.
he biz gündüzcüyüz valla....kızların ikiside biri notebook biri pc ders yapıyorlar onlar kalksa herüf basıyo..o kalksa küçük cadı pepeeee diye ağlıyo...neymiş bizim çilemiz yaaaaaaaaaa...........
bende sizdenim kizlar gunduzcuyum bende genelde arada aksamlari girebiliyom sadece oda cok azoyle saatlerce oturamam aksamlari malum kocis evde oluyor
gulum cok haklisinda su sayim isinden benu mahrum tutsaniz gercekten yapabilecegimi sanmiyorum
canim asil hocasi olmadigi icin oyle gelmis tatlim ben ebru salliyi sevmiyorum burcu vurkac var onunkiler cok eglenceli oluyor facede videolari var ordan takip edebilirsin

a.s tatlim hg ayeicada menun mukemmel olmus

Sporumu yaptım,yarın nöbetim var erken yatıyım diyorum,hepinize iyi geceler.Esram mahkemende Rabbim muhafaza eylesin...

bugünkü menüm:
maydonoz-limon kürü
kahvaltı:
2 yumurt+50 gr kaşar+bir parça tereyağ ile omlet
9 ad. tuzu alınmış zeytin
½ hamburger ekmeği (kızım tostunun yarısını bıraktı.dayanamdım kokusuna.normalde yemem)
1 şeftali
1 fincan yeşil çay

öğlen:
3 ad. biber dolması+1 ad. patlıcan dolması (azıcık bulgur,kıyma ve sebzeyle hazırladım içini)
bir kaç çatal krem peynir (yoğurt kalmamış,onun yerine)

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış 1 kase yoğurt
1 avuç kadar badem-ceviz-fındık

su:şimdiye kadar 2 Lt yatana kadar devam + 2 yeşil çay+1 siyah çay birazdan 1 yeşil çay daha içicem

mesaj sayimi 20-9-11 Sali

Kirmizigul06= izinli
Doga3= 14
Ganfed= 15
Nev81= 17
Aysen_34= 17
Roseberry= 8
Saphira= 9
Saferan= 17
Ansaaa= 3
Ipekhulya= 13
Ansaaa'cim msjin eksik canim oyuzden ceza aliyorsun..kalan ceza puanin 4

simdiye kadar ceza alanlar:
Kirmizigul06= 4
Hulyaeyup= 4
Ansaaa= 4
Saphira= 4

kızlar bi sorum olacak.acaba salatalık turşusu masum bi yiyecek mi? çok seviyorum atıştırmalık iyi oluo.10 kaloriymiş.ama hiçbi diyet listesinde turşu yok:Stuzlu olduğu için su tutar diyemi verilmio acaba.
ne dersiniz?

olabilir ganfedim..haftaya insallah gercek hocasi gelirde asil pilatesi yaparim yoksa cok sikici..o hareketler benim neremi duzeltecek
sayim konusuna gelincede herkes mecburen yapacak canim..cok zor birsey degil..listedeki herkesi arkadasin olrak eklersin..kendi profiline girip sonrada kisinin profiline girip yazdigim cevaplar yerine basiyorsun ve sayman gereken gunun msjlarini sayiyorsun okadar

ben bu konuda hep sıkıntıdayımm gülümmm....ben gündüz internete girememmm hafta içi ne yazıkki iş yerinde yokkkk...:26:hep sorun oluyorum ben bu konuda ama affınıza sığınıyorum canımm...

o sorun degil canim..Rana ablada amerikada yasiyor..o na sira gelecegi zaman listeyi aksamdan hazirlayacaktik..sendede aynisini yapariz..persembe aksami herkes bildirimde bulunur..daha dogrusu persembe sabahi tartilir aksam bildirim olursa tok karnina tartilmis olmayiz..1 gun erken olacak ama herkesin yapmasi gerektigi icin listeyi mecburen sen ve rana abla aksamdan yaparsiniz listeyi canim..anlastikmi??

iyi akşamlar kızlar annemdeyim yarın için hazırlık yapıyoruz,akşam kendime semizotu pişirdim yarım tabak yedim yarım diilim kepek ekmeği ile birazdan 110 gram meyvemi yiyip olayı btircem....

kizlar ben cikiyorum artik..toplanti birazdan biter..onlar cikinca kapilari kilitlicem sonra eve gecerim..banyoydu felan derken saat 11i bulur yatarim..yarin gorusmek uzere...hepiniz Allaha emanet olunn

bugün kendime egzantrik atletler aldım kızlar sırtı dantel boyuna kadar dantel kolları dantel hırkalarımın içine giyerim dedim
eşim gördü bu ne böyle nasıl durcan bunun içinde dedi

güle güle kullan canım aldıklarını...

günlük mesaj saylarımı anlayamadım ben...

kaptan baya yorucu hareketler var ben yapıyorum hala mide ve karın kaslarım ağrıyor....

afiyet olsun şekerim diyetisyenim kahveyi yasakladı su tuttuğu için ben çok severim sigarayı bırakmış gibiyim başım belkide kahvesizlikten ağrıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…