Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımmmm çok özledim seni telefon etmemek için kendimi zor tuttum inan (rahat konuşamazsın diye)fcde arkdaşlık göndermişin şüpheli baktım malum kişimi acaba diye çok sevindim özletmeeeeee
kaptancım ya günlük olsun mademmm benim nacizane fikrimdir haftalık ağır olabilirr...
günlük iyidirrrr :)
[][/COLOR][/QUOTE
yok canım gerek yok tşk.
pabya başın sağolsun canım ..

dayanamadım 2 dk bi bakım dedim

temem o zaman sorun yok 28/10/2011 itibari ile bildirimler perşembe akşamı yapmayanı keserimmmmmmm

ameninnnnnnnn tartımmm harika diilll mikemmmmeell diiiilll ya bu bozuk mu bu kadar fark etmiş olamammmbiri benim yağlarımı mı aldı gece yarısııı

ben işlerimi bitirip gelene kadar herkeşler kaçtı yaaa...
1 saat bisiklet çevirdim yarının yemeğini yaptım...
ütülerim vardı onları hallettim ütü yapmak değilde yerlerine asmaya eriniyorumm yaaa...
kızımla kocamı uyuttum kahve sigara keyfimi yaptımmm
eeee bu saat oldu yatmayı hakettim dimi amaaaa
hadiii iyi geceleeeerrr.....

ben işlerimi bitirip gelene kadar herkeşler kaçtı yaaa...
1 saat bisiklet çevirdim yarının yemeğini yaptım...
ütülerim vardı onları hallettim ütü yapmak değilde yerlerine asmaya eriniyorumm yaaa...
kızımla kocamı uyuttum kahve sigara keyfimi yaptımmm
eeee bu saat oldu yatmayı hakettim dimi amaaaa
hadiii iyi geceleeeerrr.....:18:

ablam o kadar cok sey oldu ki telefon numaramı falan zaten en basta değiştirmiştim arasanda ulasamazdın bende seni cok özledim bi ara uzun uzun konusuruz msn de actım aama kimse ekli değil henüz biraz daha sakinlessin ortalık hem konustukca daha kötü oluyorum daha o kadar atlatamadım biraz zamana ihtiyacım var . bu arada her dolma yapısımda seni hatırlıyorum ömrüm boyuncada dolma yaptığım her zaman hatırlıcam erikli dolmaa

vayyy anasını sayın seyircilerrrr.Liste yapma sıram doğum günüme denk geliyor.Gülüm ipekhülya yazmış ama sanırsam o benim

Maşallah çalışkan arkadaşım.Eminim hakettiğini hakkıyla değerlendiriyorsundur şimdi

2011-09-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ülker Kelloggs K Bar 1 PAKET 90
[2] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[4] Etli Bamya 1 PORSİYON 250
[5] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[6] Armut 0.8 ADET 56
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] Yumurta (haşlanmış) 70 GRAM 110.6
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[11] Domates 2 ADET 28
Toplam : 1027.1 kal.
Bugünkü menüm arzedilir

spor falan derken arada kaynadı gülüm...akşam görüşürüz diyordum misafir geldi hiç giremedim.....neyse ki sen çözdün olayı...

başınız sağolsun pabyaaam.....allah kalanlara uzun ömür versin..

ben diycektim sen demişin bununla kurtulduğuna dua et ya daha da ilerde olsaydı sorunlar allahın yanında bi iyiliğin varmış meyvem sadaka ver en kısa zamanda.....dolmacı seniii yedin demi erikli afiyet olsun yaramasın fıstığıma
vayyy anasını sayın seyircilerrrr.Liste yapma sıram doğum günüme denk geliyor.Gülüm ipekhülya yazmış ama sanırsam o benim

ameninnnnnnnn tartımmm harika diilll mikemmmmeell diiiilll ya bu bozuk mu bu kadar fark etmiş olamammmbiri benim yağlarımı mı aldı gece yarısııı
hırkızzzz girmiş sizin eve yağ hırkızı bizim evin adresini veriymde bana bi uğrasın
günaydıııın................
günaydın safişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…