kizlar ben cikiyorum artik..toplanti birazdan biter..onlar cikinca kapilari kilitlicem sonra eve gecerim..banyoydu felan derken saat 11i bulur yatarim..yarin gorusmek uzere...hepiniz Allaha emanet olunn
canımmmm çok özledim seni telefon etmemek için kendimi zor tuttum inan (rahat konuşamazsın diye)fcde arkdaşlık göndermişin şüpheli baktım malum kişimi acaba diye çok sevindim özletmeeeeeeselam kızlar meyvenız geldiiii...
ayyy size bir sürü sevgi dolu cümle kurmustum ama silindi yanlıslıklaa artık bir daha ki sefere yeni face actım hepinize davet göndericem ..
gülüm liste yine dolu son hız devam masallah....
günlük iyidirrrr :)kaptancım ya günlük olsun mademmm benim nacizane fikrimdir haftalık ağır olabilirr...
pabya başın sağolsun canım ..[][/COLOR][/QUOTE
yok canım gerek yok tşk.
mesaj sayimi 20-9-11 Sali
Kirmizigul06= izinli
Doga3= 14
Ganfed= 15
Nev81= 17
Aysen_34= 17
Roseberry= 8
Saphira= 9
Saferan= 17
Ansaaa= 3
Ipekhulya= 13
Ansaaa'cim msjin eksik canim oyuzden ceza aliyorsun..kalan ceza puanin 4
simdiye kadar ceza alanlar:
Kirmizigul06= 4
Hulyaeyup= 4
Ansaaa= 4
Saphira= 4
olabilir ganfedim..haftaya insallah gercek hocasi gelirde asil pilatesi yaparim yoksa cok sikici..o hareketler benim neremi duzeltecek
sayim konusuna gelincede herkes mecburen yapacak canim..cok zor birsey degil..listedeki herkesi arkadasin olrak eklersin..kendi profiline girip sonrada kisinin profiline girip yazdigim cevaplar yerine basiyorsun ve sayman gereken gunun msjlarini sayiyorsun okadar
o sorun degil canim..Rana ablada amerikada yasiyor..o na sira gelecegi zaman listeyi aksamdan hazirlayacaktik..sendede aynisini yapariz..persembe aksami herkes bildirimde bulunur..daha dogrusu persembe sabahi tartilir aksam bildirim olursa tok karnina tartilmis olmayiz..1 gun erken olacak ama herkesin yapmasi gerektigi icin listeyi mecburen sen ve rana abla aksamdan yaparsiniz listeyi canim..anlastikmi??
len ayşe kahve istedi canım bi nescafe içecem senin yüzünden....
sorma abla...oku oku bitmiyor...1.5 gunde ne cok cene calmissinizama ben aksam 10a kadar buradayim bugun..isyerinde toplanti var..sporumuda sabah yaptim rahatim yani ablacim
meyvisimmmm hosgeldin canimmm..cabuk gonder face msn twitter ne varsa artikozlettin kendini canim..insallah toparlanabilmissindir biraz..bizi sensiz birakma
listemiz hep dolu canim..daha sirada bekleyenler var
cökkötü günler geçirdim gülüm halada bir coğu devam ediyor ama toparlanmaya calısıyorum bu günüme şükür allahım büyük kötülükleri önledi die düşünüyorum.
işlem tamam
bencede gunluk olmasi mantikli obur turlu zor olur belki ama cogunlugun oyuna gore karar veririz tatlim
canımmmm çok özledim seni telefon etmemek için kendimi zor tuttum inan (rahat konuşamazsın diye)fcde arkdaşlık göndermişin şüpheli baktım malum kişimi acaba diye çok sevindim özletmeeeeee
günlük iyidirrrr :)
pabya başın sağolsun canım ..
dayanamadım 2 dk bi bakım dedim
eski uyeler biliyor ama aramiza yeni katilan arkadaslarimiz bilmiyor..Alttaki liste haftalik liste yapimi icin..cuma gunleri hazirladigimiz liste icin..amac hepimizinde listeyi yapabilmesi..birgun birsey olur ben saferan yada nev olamazsakta takimin devam etmesi icin..ikinci nedende benim vardiyeli calistigim icin aksamci oldugumda sabahlari eskiden uyuyordum ama simdi spor olunca yapmam zorlasacak..net felanda olmayinca..oyuzden sirayla herkes liste yapacak..ben sonuc listesini hazirlamam gerektigi zaman cuma gunu hazirlayacagim listeyieger tarih uymazsa oncede bildirin fistiklar ona gore degisim yapalim eski uyeler listeyi yaptigi icin yeni uyelerde basladim..ve aysenim haftaya liste sende..ama bu liste eskisine bakaraktan cok daha kolay
haftalik liste yapimi:
Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen_34 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011
ben işlerimi bitirip gelene kadar herkeşler kaçtı yaaa...
1 saat bisiklet çevirdim yarının yemeğini yaptım...
ütülerim vardı onları hallettim ütü yapmak değilde yerlerine asmaya eriniyorumm yaaa...
kızımla kocamı uyuttum kahve sigara keyfimi yaptımmm
eeee bu saat oldu yatmayı hakettim dimi amaaaa
hadiii iyi geceleeeerrr.....:18:
spor falan derken arada kaynadı gülüm...akşam görüşürüz diyordum misafir geldi hiç giremedim.....neyse ki sen çözdün olayı...Kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum..gecmisi okuyunca inanin cok uzuldum..
Aylar once boyle bir olayi yine yasamistik..ozaman sayimi yapan Azerikiziydi ve az msjlara yorum yapti diye cikisilmis yanlis anlasmalar olmustu.. ozamanda ayni seyi demistim..sayimi yapan kisi yorum yapma hakkina da sahib...nilosum aylardir doldugundan biraz sert cikmis ama eminim kimseyi kirmak istemedi..onun tek cabasi hepimizin buradan ideal kilolarimizla ayrilmamiz...Allah razi olsunki benim yogunlugumdan dolayi bana destek olabilmek icin cogu seyi yuklendi..
Saphiracim, bol paylasimi olan biri olarak seninde uzerine alinmana uzuldum..cunku nev aylardir kurallara uyulmadigindan doldu artik..ki hakli..bende dahil hepimiz tatildi ramazandi bayramdi kurallara uymadik..birkac hafta oncede kurallara uyulmuyor diye yeni kural getirdik.. hak eden takimda olsun diye...onca seye ragmen sonucta boyle cikinca biraz fitillenmis nilostakimimizda kurallar olmazsa herkes kendini salar ve oratada ne takim kalir ne birsey..kurallar olmazsa olmaz..sonucta kilo vermek icin katildik buraya..birbirimizden destek alabilmemiz icinde bol paylasim sart...yalniz diyetimizi yapabiliyorsak burada isimiz ne !!
Buarada safisimmmm ben yokken sorumluluk sende degilmi??? sen niye sesini cikartmiyorsun bakim??? bir dukan amcaya daldin cekildin kenara valla..olmuyor ama..kaptan yardimcisi
sonucta biz bir takimiz tatsizliklar olmadan yolumuza devam edelim..bu tatsizlikta olsa herkes birbirini cok seviyor allaha sukur..yoksa bu sorun cok daha uzardiii
Nilos sayimi yapmayi istemedigini bildirdi..o yuzden benimde buna bir care bulmam gerekiyordu..ki sayim olmadan kurallar olmadan olmaz..bende dusundum tasindim tasindim dusundumve bir karar verdim..msj sayimini herkes siraylan yapacak..yalniz bunu hergun baska birisimi yapsin yoksa her hafta baska birisimi ona hep beraber karar verecegiz..dunun sayimini ben yapacagim
Cezalar:
Pabya: 4
Saphira: 4
Hulya: 4 cuma gunu bu hafta icin izin istemisti...4 olmasi haftalar once aldigi ceza icin.
ben diycektim sen demişin bununla kurtulduğuna dua et ya daha da ilerde olsaydı sorunlar allahın yanında bi iyiliğin varmış meyvem sadaka ver en kısa zamanda.....dolmacı seniii yedin demi erikliablam o kadar cok sey oldu ki telefon numaramı falan zaten en basta değiştirmiştim arasanda ulasamazdın bende seni cok özledim bi ara uzun uzun konusuruz msn de actım aama kimse ekli değil henüz biraz daha sakinlessin ortalık hem konustukca daha kötü oluyorum daha o kadar atlatamadım biraz zamana ihtiyacım var . bu arada her dolma yapısımda seni hatırlıyorum ömrüm boyuncada dolma yaptığım her zaman hatırlıcamerikli dolmaa
vayyy anasını sayın seyircilerrrr.Liste yapma sıram doğum günüme denk geliyor.Gülüm ipekhülya yazmış ama sanırsam o benim
hırkızzzz girmiş sizin eve yağ hırkızıameninnnnnnnn tartımmm harika diilll mikemmmmeell diiiilll ya bu bozuk mu bu kadar fark etmiş olamammmbiri benim yağlarımı mı aldı gece yarısııı
günaydın safişimmmgünaydıııın................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?