Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

esram bugün mahkemen vardı herhalde saatini hatırlayamadım şimdi kahvaltı edip bi yasin okuycam
inşlh sorunsuz atlatıcaksın

2 bardak limonlu ılık suyumu içtim kahvaltımı edeyim yarım saat geçti nasılsa üstünden

bugün göbeğimin baya baya eridğini farkettim oyun hamuru gibi yumuşacık olmuş ama neyse ideal kiloya indikten sonra sıkılaşma hareketlerine devam ederim

Toplam : 1348 kal.
dünkü yediklerim biraz saçma oldu onun için tek toplamını yazdım(

boğazım ağrıyor ilerledi galiba bi kaç gündür vardı....

çoookkk teşekkürler safişimmmm ama uyuz kocamın hatırlıycanı sanmam zira akşamda kız için tartıştık
sen bi program yap utanır belki o zaman.....
günaydın dukkancııııı

nasılsın bakalım yarına tartı baya baya yüz güldürecek belli

bilmiyorum kii yarına bakalım ne çıkıcaak............

kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
Çok güzel.Kocaman bi maşallah diyeyim.Dile kolay 19 yıl.Rabbim evliliğinin ömür boyu mutlu bi şekilde geçmesini nasib etsin
çoookkk teşekkürler safişimmmm ama uyuz kocamın hatırlıycanı sanmam zira akşamda kız için tartıştık
Sen bişey yap ablacım.İnş hatırlar.Hatırlamazsa haber ette kulağına bişey fısıldıyacam eniştenin
boğazım ağrıyor ilerledi galiba bi kaç gündür vardı....

Allah şifa versin.Biraz pekmez iç.Birde papatya ve kuşburnu kaynat iç.Şifa olur inş

Afiyet olsun canım.Sıkılaşma için callanties diye bi video var.Zamanın birinde indirmiştim.Sanırım 21 gün sürekli yapıyorsun....Bi araştır istersen

sabah ve oglen menumu birlestirdim ve budurum ortaya cikti
kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] knorr makarnalı kremalı tavuk - mantarlı çorba 1 porsiyon 101
[2] Greyfurt 1 ADET 60
[3] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267
[4] Domates 2 ADET 28
Toplam : 456 kal.

[video=youtube;5oqQbc6FUDE]http://www.youtube.com/watch?v=5oqQbc6FUDE&feature=related[/video]
dogacim bu sarki sana ve esine gelsin tatlim evlilik yildonumunuz kutlu olsun .daha uzun yillar mutlu mesut yasayasiniz

bende bugünki menümü yazayım akşam ne yiyceğim belli zaten

sabah
2 bardak limonlu ılık su

1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşil çay

ara
yarım nescafe

öğle
1 kase ligt sütle müsli
form çay

ara
4 tane form ligt etimek
yeşil çay

akşam
3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

ara
2 dilim kavun

yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…