Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz sen bunlarla doydunmu .valla benim disimin kovuguna bile yetmez herhalde

canim harikayim kalori sepetinden kalaromide hesapladim insallah basarmisimdir.demindende sana ve esine guzel bir sarki secmek icin ugrasiyom insallah begenirsin

sağol ganfedim evde bakarım artık şarkıya burdan göremiyorum malumm

eşimle abim için akşama neler yaptım aslında
tencerede soslu tavuk
pilav
patates kabak biber sosis bunları ufak ufak yaptım kızarttım
2 tane milföyün arasına koycam arasına kaşar dilimi koyup kapatıcam
üzerine yumurta sarısı susam fırına

ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh:95:

ameninnnnnnnn tartımmm harika diilll mikemmmmeell diiiilll ya bu bozuk mu bu kadar fark etmiş olamammmbiri benim yağlarımı mı aldı gece yarısııı
ohh superr canimmm..yarin takimimizin gururu sensin ozaman ben dun guzel sonuc almistim ama bugun artida ciktim nedense..insallah yarina yine iyi sonuc alirim
vayyy anasını sayın seyircilerrrr.Liste yapma sıram doğum günüme denk geliyor.Gülüm ipekhülya yazmış ama sanırsam o benim
evet canim sensin aklimda niye oyle kaldiysa bilmiyorum ama Allahtan takimda birtane ipek var ama o haftasonu bayram..yani o hafta millet hazirlik yapacak diye kilo bildirimi olurmu olmazmi bilmiyorum ama sen simdiden o hafta olacakmis gibi hazirla kendini
kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
tebrik ediyorum ablacim..Allah daha nice yilllari saglikli mutlu gecirmek nasib etsin esinle
hee bide çikolata damlalı kek yaptım fırında pişiyo :86:

ohhh cok severimmm..ama sen uzak duracaksin demi aysenim

kimse yokken gecmise bakim dedim kizlar..
ben bugun spora gitmedim..1 gun dinlenim dedim..
bugun menumde sadece aksamlari yiyecegim salatam var..canim yogurt istemedi..
ama salatama ek olarak 100 gr haslanmis misir kattim..

İyi yapmışsın.Vücudun 1 günde dinlensin.Mısıra bayılırım salatada.Afiyet olsun

Sabahtan bu yana oyalayıp duruyorum kendimi.Regl olacam hem hafif hafif sancım var hemde canım acayip tatlı bişeyler istiyor.Meyve ,yemek falan kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım.Akşamada misafirlerim var hazırlık yapacam.İnş kazasız belasız atlatırım bugünü

selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....

ipekçim sütün içine toz tarçın koy tatlı isteğini frenliyor....

msj sayimi 21-9-11

kirmizigul06= 13
doga3= 7
ganfed= 9
nev81= 9
aysen_34= 14
roseberry= 6
saphira=6
saferan= 11
ansaaa= 10
ipekyol= 6
pabya= 2

Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 4
saphira= 4
pabya= 4

msj sayimi gunluk yapilacak kizlar..pazartesiden itibaren basliyoruz..bu haftayi ben yapiyorum

selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....

hosgeldin canim..bunada sukur...insallah birdahaki durusmada sucsuzlugunuz ortaya cikar..bu gunleri geride birakirsiniz...

gunluk sayim nasil oluyor diye sormussun canim..gunluk sayimi takimimizdaki uyelerin profiline teker teker giriyorsun..orada yazdigim cevaplar yaziyor..oraya tikliyorsun..ve sayimini yapman gereken tarihin msj sayisini sayip listeye ekliyorsun..eger herkes arkadas listende olursa daha kolay yapabilirsin

Geçmiş olsun canım.İnş tez zamanda hayırla sonuçlanır
ipekçim sütün içine toz tarçın koy tatlı isteğini frenliyor....

Evde toz tarçınım yok.Daha doğrusu hiç tarçın yok.Eşime haftaya gelince aldırırım artık evde bulunsun

fırçacı gelmiiiş..........

Meyvecimmmm,nasılsın canım

Gayet güzel ve sağlıklı bir menü İpek'cim,afiyet olsun.

günaydınlar kızçeler

tartıdan önceki son gün kaçamak yapmayın sakınnn
Yarın için hazırım

Ayşen'im birtek göbeğin mi,senden bir tane daha sen çıkmış gibi inanki fotolar,fıstık gibi oldunnnnnn

kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
Allah daha nice nice yıllara mutluluk ve huzurla eriştirsin ablacım.

Harikaaaa,maşallah

Afiyet olsun Gülüm'e

Gelmeyeceğini söylemiştim değil mi,bu şekilde de düşecek dava işte.Tek amacı seni yüreğini hoplatmaktı,Allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…