bende bugünki menümü yazayım akşam ne yiyceğim belli zaten
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşil çay
ara
yarım nescafe
öğle
1 kase ligt sütle müsli
form çay
ara
4 tane form ligt etimek
yeşil çay
akşam
3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
ara
2 dilim kavun
yeşil çay
canim harikayim kalori sepetinden kalaromide hesapladim insallah basarmisimdir.demindende sana ve esine guzel bir sarki secmek icin ugrasiyom insallah begenirsin
kiz sen bunlarla doydunmu .valla benim disimin kovuguna bile yetmez herhalde
ohh superr canimmm..yarin takimimizin gururu sensin ozamanameninnnnnnnn tartımmm harika diilll mikemmmmeell diiiilll ya bu bozuk mu bu kadar fark etmiş olamammmbiri benim yağlarımı mı aldı gece yarısııı
vayyy anasını sayın seyircilerrrr.Liste yapma sıram doğum günüme denk geliyor.Gülüm ipekhülya yazmış ama sanırsam o benim
tebrik ediyorum ablacim..Allah daha nice yilllari saglikli mutlu gecirmek nasib etsin esinlekızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
hee bide çikolata damlalı kek yaptım fırında pişiyo :86:
kimse yokken gecmise bakim dedim kizlar..
ben bugun spora gitmedim..1 gun dinlenim dedim..
bugun menumde sadece aksamlari yiyecegim salatam var..canim yogurt istemedi..
ama salatama ek olarak 100 gr haslanmis misir kattim..
Sabahtan bu yana oyalayıp duruyorum kendimi.Regl olacam hem hafif hafif sancım var hemde canım acayip tatlı bişeyler istiyor.Meyve ,yemek falan kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım.Akşamada misafirlerim var hazırlık yapacam.İnş kazasız belasız atlatırım bugünü
selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
Geçmiş olsun canım.İnş tez zamanda hayırla sonuçlanırselam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
ipekçim sütün içine toz tarçın koy tatlı isteğini frenliyor....
kimse yokken gecmise bakim dedim kizlar..
Meyvecimmmm,nasılsın canımablam o kadar cok sey oldu ki telefon numaramı falan zaten en basta değiştirmiştim arasanda ulasamazdın bende seni cok özledim bi ara uzun uzun konusuruz msn de actım aama kimse ekli değil henüz biraz daha sakinlessin ortalık hem konustukca daha kötü oluyorum daha o kadar atlatamadım biraz zamana ihtiyacım var . bu arada her dolma yapısımda seni hatırlıyorum ömrüm boyuncada dolma yaptığım her zaman hatırlıcamerikli dolmaa
Gayet güzel ve sağlıklı bir menü İpek'cim,afiyet olsun.2011-09-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ülker Kelloggs K Bar 1 PAKET 90
[2] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[4] Etli Bamya 1 PORSİYON 250
[5] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[6] Armut 0.8 ADET 56
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] Yumurta (haşlanmış) 70 GRAM 110.6
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[11] Domates 2 ADET 28
Toplam : 1027.1 kal.
Bugünkü menüm arzedilir
Yarın için hazırımgünaydınlar kızçeler
tartıdan önceki son gün kaçamak yapmayın sakınnn
Ayşen'im birtek göbeğin mi,senden bir tane daha sen çıkmış gibi inanki fotolar,fıstık gibi oldunnnnnn2 bardak limonlu ılık suyumu içtim kahvaltımı edeyim yarım saat geçti nasılsa üstünden
bugün göbeğimin baya baya eridğini farkettim oyun hamuru gibi yumuşacık olmuş ama neyse ideal kiloya indikten sonra sıkılaşma hareketlerine devam ederim
Allah daha nice nice yıllara mutluluk ve huzurla eriştirsin ablacım.kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
Harikaaaa,maşallahbende bugünki menümü yazayım akşam ne yiyceğim belli zaten
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşil çay
ara
yarım nescafe
öğle
1 kase ligt sütle müsli
form çay
ara
4 tane form ligt etimek
yeşil çay
akşam
3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
ara
2 dilim kavun
yeşil çay
Afiyet olsun Gülüm'ekimse yokken gecmise bakim dedim kizlar..
Gelmeyeceğini söylemiştim değil mi,bu şekilde de düşecek dava işte.Tek amacı seni yüreğini hoplatmaktı,Allah bildiği gibi yapsın.selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
Gördüm ve koptummmmm
Yarin diyetisyene gidecegim sonucu merak ediyorum insallh fazla sularim gitmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?