Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende çörek otu yagı içtim öksürük için geçti
cnm ama çocuklara denerim nasıl yapıyosun tereyag pekmezi?

canım birazcık tereyağo tavada erimeye başlayınca 1,5 yk dolusu pekmezi aktar yiyice köpürsün ki köpürüyor zaten karıştır sıcağa yakın ye hepsini çok iyi geliyor şifa olsun. düzenli yapmaya çalış etkisini daha çabuk alırsın canım...

yukarıda böyle yazmış ada

temamm buldum
bende oglanlara yapayımmm

Ayy çok yoğun bugün. Şu kolumun uyuşması da sinir etti beni.
Kaçık eflal bir şey daha yaptı öğretmenler günü için 147 yi aradım teşekkür formu doldurdum öğretmenimiz için, ayy çok keyifli ya ben çok seviyorum kutlama süpriz işini bana kimse yapmıyor ondan zaar

eflal 147 yi arayınca öğretmene geri mi dönüyolarmış
bikaç sene önce benimde sol kolumda uyuşma vardı bişey çıkmadı çok şükür,biraz süründürdü sonra kendiliğinden geçti,kafana takılıyosa sende bi görün doktora,geçmiş olsun

Canım psikolojik biliyorum. Canım sıkkın bu ara ondan.
Mail gönderecekler müdüre o da öğretmene iletiyor

eflall sinir sıkışması mı var acaba ?
benim bebekler küçükken olurdu
emzirmektenn sürekli bebe taşımaktan büyüünce geçtiiii sıkışma
ama bebe taşımaya devam , dana kadar ama hala beni kucagına alırmısın diyorlar bazen

ay ne düşüncelisin ya bende çok seveirm süpriz yapmayı
biz erkek olsak eşlerimiz çok şanslı olur du be eflal

akşam yiyici kızlar nasıl gidiyo??
@Makbule007 Sarayca Nare83

ay ben şimdi iyiyimmm cnnm benim ki
7 den sonra yada 11 den sonra geliyorrr

aynen öyle cnm ne yedin öglen ?

Yok canım sinir sıkışması için bakıldı elektrik verdiler banaaa

Kesin gül gibi koca olurduk gelinler yaşadı böyle anaların oğulları da süpriz sever

Cumadan beri canım.toplamlarını yazdım o zaman şöyle yazim
Cuma 46 dk leslie
Cumartesi:yok
pazar:76 dk leslie
pazartesi:70 dk yürüyüş
Şimdi oldu canım teşekkür ederim sadece yürüyüşün tempolu mu normal yürüyüş mü onu belirtirsen daha doğru hesaplamış olurum

Ohh sen rahatsın bir ceket bakılacakHayırlı olsun inşallah ne güzel koşuşturmalar onlar bilirim

Biz oturmaya çalışıyoruz ama çevre imkanlar el vermiyor anam

Yok canım sinir sıkışması için bakıldı elektrik verdiler banaaa

Kesin gül gibi koca olurduk gelinler yaşadı böyle anaların oğulları da süpriz sever

aynenn cnm benimkilerde seviyor süprizi

rosto köfte
1 dilim ekmeğin dış kabukları
4 ceviz yedim

1 saat sonra falanda 1 amasya elmssı yedim,şimdide kahvem bitti

rosto köfte ne kadardı
yanında ayran yogurt çorba, salata başka birşey yokmuydu begüm ?

kuzum bencede güzel koşturmacalarda beyefendi son ana sıkıştırdı bide gömlek şöyle şöyle olcak diyo kafasında bellide öyle istediği şeyi ha deyince nerden bulayım ben,artık olanla idare edecek

ayy evet çevre
ben hafta sonu evdeydim bütün işleri bitirdimya ayy ne rahatmış nill,evi tertemiz gördükçe ruhum dinleniyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…