- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
canım sen öksürüyordun demi tereyağlı pekmez yapsana bak kızıma çok iyi geldi arada öksürüyor ama o kadar da olsun diyoruz...
bende çörek otu yagı içtim öksürük için geçti
cnm ama çocuklara denerim nasıl yapıyosun tereyag pekmezi?
canım birazcık tereyağo tavada erimeye başlayınca 1,5 yk dolusu pekmezi aktar yiyice köpürsün ki köpürüyor zaten karıştır sıcağa yakın ye hepsini çok iyi geliyor şifa olsun. düzenli yapmaya çalış etkisini daha çabuk alırsın canım...
eflal 147 yi arayınca öğretmene geri mi dönüyolarmışAyy çok yoğun bugün. Şu kolumun uyuşması da sinir etti beni.
Kaçık eflal bor şey daha yaptı öğretmenler günü için147 yi aradım teşekkür formu doldurdum öğretmenimiz için, ayy çok keyifli ya ben çok seviyorum kutlama süpriz işini bana kimse yapmıyor ondan zaar
Canım psikolojik biliyorum. Canım sıkkın bu ara ondan.eflal 147 yi arayınca öğretmene geri mi dönüyolarmış
bikaç sene önce benimde sol kolumda uyuşma vardı bişey çıkmadı çok şükür,biraz süründürdü sonra kendiliğinden geçti,kafana takılıyosa sende bi görün doktora,geçmiş olsun
Ayy çok yoğun bugün. Şu kolumun uyuşması da sinir etti beni.
Kaçık eflal bir şey daha yaptı öğretmenler günü için147 yi aradım teşekkür formu doldurdum öğretmenimiz için, ayy çok keyifli ya ben çok seviyorum kutlama süpriz işini bana kimse yapmıyor ondan zaar
Nare83
gerçekten yedikçe yiyesi geliyo insanın,öğlen yemek yemeden önce açlık yoktu bi yedim nerdeyse 2 saat geçti habire canım bişeyler çekiyor
dayanamadım 1 amasya elması lüplettim,şimdide kahve içiyorum 4 e doğruda ayvamı yerim heralde
Yok canım sinir sıkışması için bakıldı elektrik verdiler banaaa
eflall sinir sıkışması mı var acaba ?
benim bebekler küçükken olurdu
emzirmektenn sürekli bebe taşımaktan büyüünce geçtiiii sıkışma
ama bebe taşımaya devam , dana kadar ama hala beni kucagına alırmısın diyorlar bazen
ay ne düşüncelisin ya bende çok seveirm süpriz yapmayı
biz erkek olsak eşlerimiz çok şanslı olur du be eflal
ay ben şimdi iyiyimmm cnnm benim ki
7 den sonra yada 11 den sonra geliyorrr
aynen öyle cnm ne yedin öglen ?
Şimdi oldu canım teşekkür ederim sadece yürüyüşün tempolu mu normal yürüyüş mü onu belirtirsen daha doğru hesaplamış olurumCumadan beri canım.toplamlarını yazdım o zaman şöyle yazim
Cuma 46 dk leslie
Cumartesi:yok
pazar:76 dk leslie
pazartesi:70 dk yürüyüş
oyy gene çok işin var
ben dün akşamdan yemeklerimi yaptımbu akşam pazara gitmiycem dün akşam alınacaklarımı aldım,yoğurdumunuda kendim mayaladım
oğlumun hafta sonu mezuniyet çekimleri varmış son dakka haber verdi bu akşam ona ceket bakmaya gidebiliriz,gömleğide internetten söyledim sabah,inşallah yetişir yetişmezse kendi çeker yada burdan bulduğumuz bi gömleği mevburen almak zorunda kalırız
havalar soğuk oturun artık oturduğunuz yerde
2 yk yenilebilir diye düşünüyorum ben...kızlar bulgur pilavı konusundaki düşünceler nedir? sebze yemeğinin yanında ne kadar yenmeli yada yenmelimi
Geçmiş olsun canımsürekli burnunu silen hapşuran ekrana bakmaya çalışan adadan slmlarrrrrrrrrr
Ben yenilir diyorum ama ölçülükızlar bulgur pilavı konusundaki düşünceler nedir? sebze yemeğinin yanında ne kadar yenmeli yada yenmelimi
Daha öğle yemeğimi yemeğim çok açımkuru üzüm yiyom fındık yiyom istermisiniz sizede verem mi
Yok canım sinir sıkışması için bakıldı elektrik verdiler banaaa
Kesin gül gibi koca olurdukgelinler yaşadı böyle anaların oğulları da süpriz sever
rosto köfte
1 dilim ekmeğin dış kabukları
4 ceviz yedim
1 saat sonra falanda 1 amasya elmssı yedim,şimdide kahvem bitti
Şimdi oldu canım teşekkür ederim sadece yürüyüşün tempolu mu normal yürüyüş mü onu belirtirsen daha doğru hesaplamış olurum
Ohh sen rahatsın bir ceket bakılacakHayırlı olsun inşallah ne güzel koşuşturmalar onlar bilirim
Biz oturmaya çalışıyoruz ama çevre imkanlar el vermiyor anam
bu benim öğle yemeğim zatenGeçmiş olsun canım
Ben yenilir diyorum ama ölçülü
Daha öğle yemeğimi yemeğim çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?