Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Normal yürüyüşüm hızlı,tempoluya girer sanırım bilemedim şimdi

aynenn cnm benimkilerde seviyor süprizi

rosto köfte ne kadardı
yanında ayran yogurt çorba, salata başka birşey yokmuydu begüm ?

rosto köfte toplasan 4 köfte anca ederdi,yanında cacık ve pilav vardı,pilav almıyorum cacıkta hazır yoğurttan yapılıyor,benimde işyerinde yoğurdum bitmiş getirmeyi unuttum o yüzden böyle oldu menü

rosto köfte toplasan 4 köfte anca ederdi,yanında cacık ve pilav vardı,pilav almıyorum cacıkta hazır yoğurttan yapılıyor,benimde işyerinde yoğurdum bitmiş getirmeyi unuttum o yüzden böyle oldu menü

ya dolu dolu yemen lazım işte iki ögün yapınca
hazır olsun yeseydin biraaz cacık ne olcakki

ben dürtmessem sen beni dürt te bi yanlışım olmasın

tamam canım telefonu alabilirsem dürterim kesin, bazen hiç elime alamıyorum
bu akşam yoğurt çorbası ve salata yemeye niyetliyim son 3 gün akşam hafif geçireyim diyorum bakalım nasıl olacak,

ben eskiden eşime süpriz yapardım baktım adam hiç yapmıyor bi hediye alıyor dümdüz al sana aldım diye veriyor o yzden bende öyleyim artık al sana hediye aldım hahahah

ya dolu dolu yemen lazım işte iki ögün yapınca
hazır olsun yeseydin biraaz cacık ne olcakki

yıllardır yemedim o yüzden aşçıda öğrendi koymaz tabağıma,ben saat 4 e doğru şekerim oynarsa yarım ayva yerim açığı kapatırım,akşamada yiycem ya ben sorun olmaz diye düşündüm

tamam canım telefonu alabilirsem dürterim kesin, bazen hiç elime alamıyorum
bu akşam yoğurt çorbası ve salata yemeye niyetliyim son 3 gün akşam hafif geçireyim diyorum bakalım nasıl olacak,

menü gayet güzel sarayca,afiyet olsun
bende karnıbahar ve yoğurt yemeyi planlıyorum,tartı 100 gramcık oynamış daha benimde son 3 günü sıkı tutmam lazım

Sabah 9 da kahvaltı
işyerimin mutfağı var orada hallediyorum
öğlen 3 de öğle yemeği
onuda aşcı hallediyo
Allahtan aşcımız cok organik
asla hazır gıda yada kızartma türü şey yedirmez

begüm şekerin oynayınca, meyve yenecek en son şey aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…