begüm benim zaten akşam 6 ya kadar gayet iyi gidiyor her zaman, ne oluyorsa 6 dan sonra oluyor
afiyet olsun hemşomkuru üzüm yiyom fındık yiyom istermisiniz sizede verem mi
Normal yürüyüşüm hızlı,tempoluya girer sanırım bilemedim şimdiŞimdi oldu canım teşekkür ederim sadece yürüyüşün tempolu mu normal yürüyüş mü onu belirtirsen daha doğru hesaplamış olurum
Ohh sen rahatsın bir ceket bakılacakHayırlı olsun inşallah ne güzel koşuşturmalar onlar bilirim
Biz oturmaya çalışıyoruz ama çevre imkanlar el vermiyor anam
aynenn cnm benimkilerde seviyor süprizi
rosto köfte ne kadardı
yanında ayran yogurt çorba, salata başka birşey yokmuydu begüm ?
anlıyorum bendede aynı,eve varıp mutfağa girdiğim gibi değişik biri oluyorumbegüm benim zaten akşam 6 ya kadar gayet iyi gidiyor her zaman, ne oluyorsa 6 dan sonra oluyor
sağol kuzum gel beraber olsun diyecem de hemencik bitti yaaaa bitmeyen fındık olsaaaaafiyet olsun hemşom
tamam dürt canım iyi gelir belki banaanlıyorum bendede aynı,eve varıp mutfağa girdiğim gibi değişik biri oluyorumev psikolojisi işte
tamam seni akşam dürteyim ben o zaman
sağol kuzum gel beraber olsun diyecem de hemencik bitti yaaaa bitmeyen fındık olsaaaa
ben dürtmessem sen beni dürt te bi yanlışım olmasıntamam dürt canım iyi gelir belki bana
rosto köfte toplasan 4 köfte anca ederdi,yanında cacık ve pilav vardı,pilav almıyorum cacıkta hazır yoğurttan yapılıyor,benimde işyerinde yoğurdum bitmiş getirmeyi unuttum o yüzden böyle oldu menü
ben dürtmessem sen beni dürt te bi yanlışım olmasın
ben eskiden eşime süpriz yapardım baktım adam hiç yapmıyor bi hediye alıyor dümdüz al sana aldım diye veriyor o yzden bende öyleyim artık al sana hediye aldım hahahah
eflall sinir sıkışması mı var acaba ?
benim bebekler küçükken olurdu
emzirmektenn sürekli bebe taşımaktan büyüünce geçtiiii sıkışma
ama bebe taşımaya devam , dana kadar ama hala beni kucagına alırmısın diyorlar bazen
ay ne düşüncelisin ya bende çok seveirm süpriz yapmayı
biz erkek olsak eşlerimiz çok şanslı olur du be eflal
ay ben şimdi iyiyimmm cnnm benim ki
7 den sonra yada 11 den sonra geliyorrr
ya dolu dolu yemen lazım işte iki ögün yapınca
hazır olsun yeseydin biraaz cacık ne olcakki
tamam canım telefonu alabilirsem dürterim kesin, bazen hiç elime alamıyorum
bu akşam yoğurt çorbası ve salata yemeye niyetliyim son 3 gün akşam hafif geçireyim diyorum bakalım nasıl olacak,
Ben tabi ki 5 ocak 58 di benim hedef zatenYılbaşı hedeflerini alsak ayarlamak kimler var yarışa ama pes etmek yok başladımi birakmak yok kimler var bakayım
Olur olur benim yerime de ye. Bende cumaya nohut pilav yapıcam. Çok severim nohutubende bugün kuru fasülye yiyecem yanında iki kaşık pilav yesem olar mı bulgur ? ve yoğurt tabiii
Sabah 9 da kahvaltı
cnmm , dün varya gözüm çocukalır bile görmedi
ama gözümü kapatıp açıp rüya görüyorumm
en son tarık akanı gördüm durakta otobüs bekliyorduk
aa sen naısl uydurcan yemekleir karataya
birde ögleni kaçta yiyorsunuz
geç yeme şansın var mı?
bende iki ögünü bu yüzden seviyorumm canım
yıllardır yemedim o yüzden aşçıda öğrendi koymaz tabağıma,ben saat 4 e doğru şekerim oynarsa yarım ayva yerim açığı kapatırım,akşamada yiycem ya ben sorun olmaz diye düşündüm
menü gayet güzel sarayca,afiyet olsun
bende karnıbahar ve yoğurt yemeyi planlıyorum,tartı 100 gramcık oynamış daha benimde son 3 günü sıkı tutmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?