- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Erkekler hele gençler hiç anlamaz o işlerden iştekuzum bencede güzel koşturmacalarda beyefendi son ana sıkıştırdı bide gömlek şöyle şöyle olcak diyo kafasında bellide öyle istediği şeyi ha deyince nerden bulayım ben,artık olanla idare edecek
ayy evet çevre
ben hafta sonu evdeydim bütün işleri bitirdimya ayy ne rahatmış nill,evi tertemiz gördükçe ruhum dinleniyor
Normal yürüyüşüm hızlı,tempoluya girer sanırım bilemedim şimdi
Bizimde muz vardı minik yemekte şimdi yedim kahveyle bunu okusaydım belki yemezdimbegüm şekerin oynayınca, meyve yenecek en son şey aslında
Bende kuru yaptım bugün eşime..oğlana ıspanak kendime portakalbende bugün kuru fasülye yiyecem yanında iki kaşık pilav yesem olar mı bulgur ? ve yoğurt tabiii
Sabah 9 da kahvaltı
işyerimin mutfağı var orada hallediyorum
öğlen 3 de öğle yemeği
onuda aşcı hallediyo
Allahtan aşcımız cok organik
asla hazır gıda yada kızartma türü şey yedirmez
Sen söz izlemiyormuydun?
afiyet olsun canım seninki az olmuşBende kuru yaptım bugün eşime..oğlana ıspanak kendime portakal
Yanına yumurta haşlayayım canım portakalımınafiyet olsun canım seninki az olmuş
yok canım hiç izlemedim onu çukur sardı ona bakıyorum eşim söyleniyor biraz ama olsunSen söz izlemiyormuydun?
portakal mandalina öyle çok seviyorum ki ama hasretim ne zaman yesem midem yanıyorYanına yumurta haşlayayım canım portakalımın
Söze devam ediyorum da yarım saat sonra sızıyorumyok canım hiç izlemedim onu çukur sardı ona bakıyorum eşim söyleniyor biraz ama olsun)
osmaniyede pek fenaa rüzgarlı ve yağışlı soğuk bu akşam kombiyi açarız artık ....Kızlar burda bi ayaz var sormayın balkona çıkamadım..
biz gece 12 e kadar oturuyoruz kızım 21,30 yatınca anca ev sakinliyor yoksa curcunaSöze devam ediyorum da yarım saat sonra sızıyorum
ben okulda çalışıyorum canım özel okulbizimde yemek çıkıyordu
4 aydır yemek kartı alıyoruz ama ben 3 te yiyemiyordum yemek
saatimiz vardı , sen istediign yemegi istiyorsun yapıyormu süpermişş
Ben dayanamıyorum o saate 11 en geç. Benimkiler de 9 da yatıyorbiz gece 12 e kadar oturuyoruz kızım 21,30 yatınca anca ev sakinliyor yoksa curcuna)
Ben olsam bulgur pilavını yemem et kavurma yerim bol salata ayran falan doyururdu beni ama akşama yemeyeceksin değil mi hiç bir şeyKızlar
Şimdi ben yeni karataycı olaraktan size bir menüyü yazayım olur yada olmaz diyiverin bana
sabah kahvaltıyı yaptım(09:00)
2 yumurtadan 1 çay kaşığı tereyağ 1 domates 2 biberle yaptığım menemen
1 kase dolusu karışık yeşillik(roka dereotu maydanoz limonlu)
4 tane ceviz-2 dilim tuzsuz beyaz peynir
çok doyurucu bir kahvaltıydı amma
öğlen(15:00)
1 bardak ayran
1 kase salata
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et kavurma
yiyeceğim onay verirseniz
eeee ne diyosunuz güzeller
Bende yeni yıla hedef belirleyeyim kendimeBen yeni yila 48le girerim degil mi kaptan ? Bugun Jillian 1 level yaptim. Kas yapma acisindan cok iyi ama cardio kadar yormuyor. Ben de soyle karar verdim. Kosu 45 dak.a cikarip, Jillian yapayim cardio yerine. Gercekten kaslari cok guzel calistiriyo o yuzden
@MiuLego
Ben sıkı diyetteyken ağzıma koymam canım eğer canım çok çekerse 2-3 silme ymk kaşığı alırımkızlar bulgur pilavı konusundaki düşünceler nedir? sebze yemeğinin yanında ne kadar yenmeli yada yenmelimi
Benimde öyle yemesem unutuyorum açlığımıNare83
gerçekten yedikçe yiyesi geliyo insanın,öğlen yemek yemeden önce açlık yoktu bi yedim nerdeyse 2 saat geçti habire canım bişeyler çekiyor
dayanamadım 1 amasya elması lüplettim,şimdide kahve içiyorum 4 e doğruda ayvamı yerim heralde
Çok az yemişsin aslında o yüzden acıktın kuzumrosto köfte
1 dilim ekmeğin dış kabukları
4 ceviz yedim
1 saat sonra falanda 1 amasya elmssı yedim,şimdide kahvem bitti
Oyy nasıl nefis duruyor öyle o çorba ıspanak çorbasına hele bayılırımBugün ki enfes çorbam
Kabak
Ispanak
Soğan
Sarımsak
Hopp pişti
bende bugün kuru fasülye yiyecem yanında iki kaşık pilav yesem olar mı bulgur ? ve yoğurt tabiii
Nefes nefese kalmıyorum ama çok terliyorum genel halimErkekler hele gençler hiç anlamaz o işlerden işteBenimde ev toparlanınca falan mutlu oluyorum mesela dün yorgana geçtik nevresimleri değiştirdim mis gibi tertemiz o yatağa girip uyumak müthiş
Yürüdükçe eğer yoruluyorsan nefes nefese kalıyorsan hafif terliyorsan tempoludur canım
masumm başka ne yicemki bilemiyorumbegüm şekerin oynayınca, meyve yenecek en son şey aslında
Erkekler hele gençler hiç anlamaz o işlerden işteBenimde ev toparlanınca falan mutlu oluyorum mesela dün yorgana geçtik nevresimleri değiştirdim mis gibi tertemiz o yatağa girip uyumak müthiş
Afiyet olsun naif minnakimBen olsam bulgur pilavını yemem et kavurma yerim bol salata ayran falan doyururdu beni ama akşama yemeyeceksin değil mi hiç bir şeySabah ki biberler de 1 tane yeter kız 2 fazla karbon
Bende yeni yıla hedef belirleyeyim kendime
Ben sıkı diyetteyken ağzıma koymam canım eğer canım çok çekerse 2-3 silme ymk kaşığı alırımpirinç pilavındansa bulgur tabi ki daha iyi bir seçenek bugün aldım mesela 2 ymk kaşığı kadar anca
Benimde öyle yemesem unutuyorum açlığımı
Çok az yemişsin aslında o yüzden acıktın kuzum
Oyy nasıl nefis duruyor öyle o çorba ıspanak çorbasına hele bayılırım
Ben yemeyeceğim kuzum kuru fasulye belki yerim bol yoğurtla bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?