Bir çok sebebi olabilir ama idrar yolu gibi geldi banaYa hanımlar bende ara ara olur. Şimdi kasıkda alt kısımlarda ağrı basınç hissi, yürüdükçe sanki orda bir yük var gibi bir ağrı. Bu neyden olur , kadın hastalığı mı? İdrar yolu mu? Bağırsaklar mı? Deli ediyor bu ağrı beni ya
Menü
Sabah 9.00
Omlet
Şekersiz nescafe
Zeytin
Akşam 16.00
Kısır
Marul yeşillik
Bir kase yoğurt
Su 2 lt.
@MiuLego
Sağol canım ya gitmem lazım da ihmal ediyorumBir çok sebebi olabilir ama idrar yolu gibi geldi banaGeçmiş olsun canım doktora git erteleme
Kısır ne kadardı kuzum afiyet olsun menün çok lezzetli geldi gözüme
İnşallah bende atlatırım bugün akşamıkızlar ben çıkıyorum
cumaya son 3 gün akşamımızı hafif geçirelim
özellikle akşam evde cozutanlar grubu
Cutemom007
@Sarayca
Nare83
nehirnil111
@begum75
Ya hanımlar bende ara ara olur. Şimdi kasıkda alt kısımlarda ağrı basınç hissi, yürüdükçe sanki orda bir yük var gibi bir ağrı. Bu neyden olur , kadın hastalığı mı? İdrar yolu mu? Bağırsaklar mı? Deli ediyor bu ağrı beni ya
Kısır bir kase dolusuydu belki bir kaşık daha fazla ama içinde yeşillik çok koydum birde marulla yedimBir çok sebebi olabilir ama idrar yolu gibi geldi banaGeçmiş olsun canım doktora git erteleme
Kısır ne kadardı kuzum afiyet olsun menün çok lezzetli geldi gözüme
Ay içime şu serptiniz ya gerçekten inşallah düzelir yavaş yavaşCanım butik oğlum öyleydi. Yavaş yavaş alışıyor merak etme, şimdi gayette sosyal bir çocuk :) bir yere gidince senim kucağındayken sevmelerine izin ver, yavaş yavaş , hadi git hadi gel seviyim gibi sözler dağa çok geriyor onları.
Off bilmiyorum yıllardır arada yoklar böyle. Üşüttüm belki deBence kadın hastalıkları ya usuttun yada iltihap var
Kar yağıyor şu anBol muhabbetler.
Bana biraz müsade.
Burda hava bayagi sogudu.
Burasi boyleyseigdedali sivasi dusunemiyorum .
İhmal etme canım sağlık bu ihmale gelmezSağol canım ya gitmem lazım da ihmal ediyorum
Kısır bir kase dolusuydu belki bir kaşık daha fazla ama içinde yeşillik çok koydum birde marulla yedimayy kısırmı yedim ki ben
Emin ol fazla sosyal bile olacakAy içime şu serptiniz ya gerçekten inşallah düzelir yavaş yavaş
evet o yüzden bol limonlu yeşillikli yaparım bide içine yumurta pişirip koyarım be yaaa burda urfalıların yumurtalı köftesi gibi :))İhmal etme canım sağlık bu ihmale gelmez
Yemişsin kız haberin yok muKısır tok tutan az zararlı olduğundan diyette bazen önerilir öyle gibi düşün artık
VaaayyyyEmin ol fazla sosyal bile olacakşimdi benimki parka gidiyor hey çocuk senin adın ne tanışıp arkadaş olalım mı diyor
Aaa yumurtalı kısır ilk defa duyuyorumevet o yüzden bol limonlu yeşillikli yaparım bide içine yumurta pişirip koyarım be yaaa burda urfalıların yumurtalı köftesi gibi :))
Burda urfada yeni yağmur yağdıKar yağıyor şu an
AynenBurda urfada yeni yağmur yağdısiz bayağı üst levellerdesiniz
Ay inşallah valla aşağı iniyoruz biri kendisine dokundu diye böle ağlıyor yaEmin ol fazla sosyal bile olacakşimdi benimki parka gidiyor hey çocuk senin adın ne tanışıp arkadaş olalım mı diyor
Evet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. TabiAaa yumurtalı kısır ilk defa duyuyorumBen karnabahardan kısır yapmıştım pek güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?