Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir çok sebebi olabilir ama idrar yolu gibi geldi bana Geçmiş olsun canım doktora git erteleme
Menü
Sabah 9.00
Omlet
Şekersiz nescafe
Zeytin

Akşam 16.00
Kısır
Marul yeşillik
Bir kase yoğurt

Su 2 lt.
@MiuLego

Kısır ne kadardı kuzum afiyet olsun menün çok lezzetli geldi gözüme

Bir çok sebebi olabilir ama idrar yolu gibi geldi bana Geçmiş olsun canım doktora git erteleme

Sağol canım ya gitmem lazım da ihmal ediyorum

Bence kadın hastalıkları ya usuttun yada iltihap var

Kısır bir kase dolusuydu belki bir kaşık daha fazla ama içinde yeşillik çok koydum birde marulla yedim ayy kısırmı yedim ki ben

Ay içime şu serptiniz ya gerçekten inşallah düzelir yavaş yavaş

İhmal etme canım sağlık bu ihmale gelmez

Yemişsin kız haberin yok mu Kısır tok tutan az zararlı olduğundan diyette bazen önerilir öyle gibi düşün artık
evet o yüzden bol limonlu yeşillikli yaparım bide içine yumurta pişirip koyarım be yaaa burda urfalıların yumurtalı köftesi gibi :))

Aaa yumurtalı kısır ilk defa duyuyorum Ben karnabahardan kısır yapmıştım pek güzeldi
Evet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabi igdedali daha iyi bilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…