Oo iyi bilirim. Ben misafirliğe gittiğim de oglumla başka oda da yalnız otururdumAy inşallah valla aşağı iniyoruz biri kendisine dokundu diye böle ağlıyor ya
Allahım yumurtalı köfteEvet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabiigdedali daha iyi bilir:)
Off bilmiyorum yıllardır arada yoklar böyle. Üşüttüm belki de
Halı yıkayacak yer yokBende usutunce ayaklarımın sicak tutmayınca oluyor :)
Halini falan mi yikadin
Annemde yaparAaa yumurtalı kısır ilk defa duyuyorumBen karnabahardan kısır yapmıştım pek güzeldi
Allah Allah ilk defa duydum çok ilginç geldi bütünleştiremedim de ama yöresel şeyler pek lezzetlidir eminim oda nefistirEvet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabiigdedali daha iyi bilir:)
Pek güzel oluyor benziyor da nefsim körelsin diye geçen sene yapmıştım ama uğraştırıyor gibi kısır o yüzden yapmıyorumAnnemde yapar
Benim bu saatlerde canim acayip peynirli borek cekiyove Ben onu yiyemedigim icin cok mutsuz oluyorum
Kalkıyım katladığım çamaşırları yerleştireyim, yeni çamaşır asayım, patatesli börek yapayım, ıvır zıvır kutuları düzenlenecek onu yapayım
Urfalilarin meshur yemeğidir ben hic sevmedim.. teyzem ufrali biriyle evli hep yapardi ama ben yemezdim...kızlar bende ilk kez duydum yumurtalı kısır ve yumurtalı çig köfte
Kilo ne durumda Hülya abla? Yumurta+portakal kombinasyonunu düşünemedimmYanına yumurta haşlayayım canım portakalımın
Ne kadan güzel bir menüüüüü@MiuLego @begum75 Bende menümü yazayım şuracıkta dursun kendime plan çizmiş oluyorum akşam durduruyor beni
Sabah; 07:40 - 180 ml muzlu süt
Ara; yarım avuç kuru üzüm
Öğle; 12:15 - 1 kepçe yayla çorbası + 3 ymk kaşığı et sote + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 3 ymk kaşığı yoğurt + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz + 1 ad.minik muz
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon yoğurtlu kereviz + 1 ceviz + bol dereotu
2,5 lt su ayrıca 500 ml cevizli su
Anam da bulaşmış stori mtori paylaşıyormuş. Arkaaşlarımı da eklemiş hep. Arayıp alay ediyorlar. Sen popüler kültüre karşı çıkarsın ama anan snapchatlerden instagramlardan çıkmaz deyuşu snap e bendemi bulaşsam yaaaaaaaa
Seni böyle istekli görünce içimde bir at dört nala koşuyor minnakımbu sene son artık
aynı kiloda kalmak yok
birlikte vereceğiz kiloları
İdrar yolu enfeksiyonuna benzettim ben de eflalim... Daha yeni iyileşti. Bool bool su iç. Doktora görün bi de idrarını kontrol et rengini kokusunu filan. Ben mısır püskülü filan herşeyi denedim en son antibiyotikle kurtuldum. Geçmiş olsunnYa hanımlar bende ara ara olur. Şimdi kasıkda alt kısımlarda ağrı basınç hissi, yürüdükçe sanki orda bir yük var gibi bir ağrı. Bu neyden olur , kadın hastalığı mı? İdrar yolu mu? Bağırsaklar mı? Deli ediyor bu ağrı beni ya
Ben de kız tarafıyımbir ben mi kız hissediyorum ya
Başın nası oldu portim ördekim ?Menü
Sabah 9.00
Omlet
Şekersiz nescafe
Zeytin
Akşam 16.00
Kısır
Marul yeşillik
Bir kase yoğurt
Su 2 lt.
@MiuLego
Miss yaa miisss. En sevdiğim havaaaaaaaaaaaaKar yağıyor şu an
Burda urfada yeni yağmur yağdısiz bayağı üst levellerdesiniz
Evet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabiigdedali daha iyi bilir:)
Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudumAllahım yumurtalı köfte
yesen de mutsuz olacaksın aybalam. Ve hatta yiyince daha mutsuz olacaksınBenim bu saatlerde canim acayip peynirli borek cekiyove Ben onu yiyemedigim icin cok mutsuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?