Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabi igdedali daha iyi bilir:)
Allah Allah ilk defa duydum çok ilginç geldi bütünleştiremedim de ama yöresel şeyler pek lezzetlidir eminim oda nefistir

Benim bu saatlerde canim acayip peynirli borek cekiyo ve Ben onu yiyemedigim icin cok mutsuz oluyorum

allah allah çok ilgin
peynirli börek olayıı
şeker ile ilgili sorun vardır karbon çekiyorsa

Kalkıyım katladığım çamaşırları yerleştireyim, yeni çamaşır asayım, patatesli börek yapayım, ıvır zıvır kutuları düzenlenecek onu yapayım

bitmiyor iş eflal benimde iki makina yıkanacak bugün

Nasil yani sekerle ilgisi var ? Ben anlamadim. Pek bi bilgim yok bu konuda
Nare83

yani şöylee anlatayım
kan şekeri düşünce insanın canı karbon veya şekerli şeyler ister
menülerini yazınca bakalım bi
neler yedin
akşam üstü olmadı biraz atıştırmalık yee, fındık ceviz gibi

Yanına yumurta haşlayayım canım portakalımın
Kilo ne durumda Hülya abla? Yumurta+portakal kombinasyonunu düşünemedimm

Ne kadan güzel bir menüüüüü
Bi de bu kerevizin yemeğini nası yapıyorsunuz? Urfada anam almıştı bir kez yaparım diye unuttuk onu dolapta bi çıkardım abboooovvv nası kokuyor. Bozulmuş. Direkt çöp

şu snap e bendemi bulaşsam yaaaaaaaa
Anam da bulaşmış stori mtori paylaşıyormuş. Arkaaşlarımı da eklemiş hep. Arayıp alay ediyorlar. Sen popüler kültüre karşı çıkarsın ama anan snapchatlerden instagramlardan çıkmaz deyu

bu sene son artık
aynı kiloda kalmak yok
birlikte vereceğiz kiloları
Seni böyle istekli görünce içimde bir at dört nala koşuyor minnakım

İdrar yolu enfeksiyonuna benzettim ben de eflalim... Daha yeni iyileşti. Bool bool su iç. Doktora görün bi de idrarını kontrol et rengini kokusunu filan. Ben mısır püskülü filan herşeyi denedim en son antibiyotikle kurtuldum. Geçmiş olsunn

bir ben mi kız hissediyorum ya
Ben de kız tarafıyım Ausencia

Menü
Sabah 9.00
Omlet
Şekersiz nescafe
Zeytin

Akşam 16.00
Kısır
Marul yeşillik
Bir kase yoğurt

Su 2 lt.
@MiuLego
Başın nası oldu portim ördekim ?

Kar yağıyor şu an
Miss yaa miisss. En sevdiğim havaaaaaaaaaaaa

Burda urfada yeni yağmur yağdı siz bayağı üst levellerdesiniz

Evet çok severim ben. Etli değilde yumurtalı çiğköfte:) En son bol yağda pişirip katıyorlar köfteye çok yoğurmadan servis ediliyor. Tabi igdedali daha iyi bilir:)

Allahım yumurtalı köfte
Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum

Benim bu saatlerde canim acayip peynirli borek cekiyo ve Ben onu yiyemedigim icin cok mutsuz oluyorum
yesen de mutsuz olacaksın aybalam. Ve hatta yiyince daha mutsuz olacaksın

kahvaltı 08:00
1,5 wasa
tavada yumurta 1 adet
çeçil peyniri
10 zeytin
domates
salatalık

yeşilçay
türk kahvesi
nescafe
elmalı çay
limonlu soda

öglen 15:30
1,5 tabak kadar kıymalı t.fasulye
büyük kase yogurt

yeşil çay içiyorum şimdi
3 lt kadar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…