Totonu yine örtersin,yüz üşüyünce ,burun ucu üşüyünce fenaYok arkadaş hava soğumuş hakkaten, dışarda yürünmüyomuş totom dondu
Ben yemek yapmam kuzum salatasını yapıyorum. Kerevizi soyup rendeliyorum sonra bol yoğurt ve dereotuyla karıştırıyorum. Ceviz ve pul biber de bazen ekliyorum sonra afiyetle midemeKilo ne durumda Hülya abla? Yumurta+portakal kombinasyonunu düşünemedimm
Ne kadan güzel bir menüüüüü
Bi de bu kerevizin yemeğini nası yapıyorsunuz? Urfada anam almıştı bir kez yaparım diye unuttuk onu dolapta bi çıkardım abboooovvv nası kokuyor. Bozulmuş. Direkt çöp
Anam da bulaşmış stori mtori paylaşıyormuş. Arkaaşlarımı da eklemiş hep. Arayıp alay ediyorlar. Sen popüler kültüre karşı çıkarsın ama anan snapchatlerden instagramlardan çıkmaz deyu
Seni böyle istekli görünce içimde bir at dört nala koşuyor minnakım
İdrar yolu enfeksiyonuna benzettim ben de eflalim... Daha yeni iyileşti. Bool bool su iç. Doktora görün bi de idrarını kontrol et rengini kokusunu filan. Ben mısır püskülü filan herşeyi denedim en son antibiyotikle kurtuldum. Geçmiş olsunn
Ben de kız tarafıyımAusencia
Başın nası oldu portim ördekim ?
Miss yaa miisss. En sevdiğim havaaaaaaaaaaaa
Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum
yesen de mutsuz olacaksın aybalam. Ve hatta yiyince daha mutsuz olacaksın
Yok arkadaş hava soğumuş hakkaten, dışarda yürünmüyomuş totom dondu
Masum limonlu soda hazır mı yoksa sade sodaya sen mi ekliyorsun limonu ?kahvaltı 08:00
1,5 wasa
tavada yumurta 1 adet
çeçil peyniri
10 zeytin
domates
salatalık
yeşilçay
türk kahvesi
nescafe
elmalı çay
limonlu soda
öglen 15:30
1,5 tabak kadar kıymalı t.fasulye
büyük kase yogurt
yeşil çay içiyorum şimdi
3 lt kadar su
Heryerim üşüdü bi de terledim inşallah hasta olmamTotonu yine örtersin,yüz üşüyünce ,burun ucu üşüyünce fena
Bunca yıllık hayatımda hiç kereviz yapmadım.O kadar konuştunuz kereviz hakkında ,pazardan alıp,senin bu tarifini yapacağımBen yemek yapmam kuzum salatasını yapıyorum. Kerevizi soyup rendeliyorum sonra bol yoğurt ve dereotuyla karıştırıyorum. Ceviz ve pul biber de bazen ekliyorum sonra afiyetle mideme
deneyeyim kısa zamandaBen yemek yapmam kuzum salatasını yapıyorum. Kerevizi soyup rendeliyorum sonra bol yoğurt ve dereotuyla karıştırıyorum. Ceviz ve pul biber de bazen ekliyorum sonra afiyetle mideme
Zaten yemicem de, sadece mutsuz oluyorum ((( . Uzun suredir ekmek yemiyorum. Acaba kahvaltida tb yufkadan borek yapsammi kendimeKilo ne durumda Hülya abla? Yumurta+portakal kombinasyonunu düşünemedimm
Ne kadan güzel bir menüüüüü
Bi de bu kerevizin yemeğini nası yapıyorsunuz? Urfada anam almıştı bir kez yaparım diye unuttuk onu dolapta bi çıkardım abboooovvv nası kokuyor. Bozulmuş. Direkt çöp
Anam da bulaşmış stori mtori paylaşıyormuş. Arkaaşlarımı da eklemiş hep. Arayıp alay ediyorlar. Sen popüler kültüre karşı çıkarsın ama anan snapchatlerden instagramlardan çıkmaz deyu
Seni böyle istekli görünce içimde bir at dört nala koşuyor minnakım
İdrar yolu enfeksiyonuna benzettim ben de eflalim... Daha yeni iyileşti. Bool bool su iç. Doktora görün bi de idrarını kontrol et rengini kokusunu filan. Ben mısır püskülü filan herşeyi denedim en son antibiyotikle kurtuldum. Geçmiş olsunn
Ben de kız tarafıyımAusencia
Başın nası oldu portim ördekim ?
Miss yaa miisss. En sevdiğim havaaaaaaaaaaaa
Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum
yesen de mutsuz olacaksın aybalam. Ve hatta yiyince daha mutsuz olacaksın
Kaşındırır ayol
Kız geliyor kııııııııııııııııııııııııııııııııııııızCanlar daha çıkamadık hastaneden .
Yusuftan boğaz kültürü aldılar , bazı tahliller yapıldı . Bi kısmı şimdi çıkarmış bekliyoruz .
Gelelimmmmm fasulyeye :) Allahımmm açtım da giderken , hani açken hareket etmezler pek . Durmadııı mübarek durmadııı
Nasıl bi hareketlilik, ne yedin diyor dr gelmeden
Her şeyi haftası ile uyumlu . Ense kalınlığı vs de bakıldı ... sonuçlar güzel .
Ama göremedik
Yanii bi tahminde bulundu dr ama yüzde 100 değil tabiii dedi . Göremedi sadece tahminn . Kıza benziyormuş
Neyse detaylı anlatım için sonra gelirim
Biz bildik biiiiiiiiiiiiiiiiizKız geliyor kııııııııııııııııııııııııııııııııııııız
Boyutu büyük olmadıkça sıkıntı olmaz gibiZaten yemicem de, sadece mutsuz oluyorum ((( . Uzun suredir ekmek yemiyorum. Acaba kahvaltida tb yufkadan borek yapsammi kendime
Hee ben de öyle diyordum Urfa'da. Sonra bi geldim Sivas'a. En yakın arkadaşım oldu içlik...Kaşındırır ayol
Kiz o kizCanlar daha çıkamadık hastaneden .
Yusuftan boğaz kültürü aldılar , bazı tahliller yapıldı . Bi kısmı şimdi çıkarmış bekliyoruz .
Gelelimmmmm fasulyeye :) Allahımmm açtım da giderken , hani açken hareket etmezler pek . Durmadııı mübarek durmadııı
Nasıl bi hareketlilik, ne yedin diyor dr gelmeden
Her şeyi haftası ile uyumlu . Ense kalınlığı vs de bakıldı ... sonuçlar güzel .
Ama göremedik
Yanii bi tahminde bulundu dr ama yüzde 100 değil tabiii dedi . Göremedi sadece tahminn . Kıza benziyormuş
Neyse detaylı anlatım için sonra gelirim
Ayy miu beni kovacak takımdan :) Başım çok şükür gitgide daha iyi oluyor ama ilaçlar ödem yapıyor sanıırm düne göre + 1 imAllahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum
Önce sağlık portim. Migren dediğin şey öyle hafife alınacak birşey değil... Çeken bilir. Kaç sene çektim...Ayy miu beni kovacak takımdan :) Başım çok şükür gitgide daha iyi oluyor ama ilaçlar ödem yapıyor sanıırm düne göre + 1 imbol su içmeye çalışıyorum artık
Kız ne güzel menüler geliyor bugün. Gözlerim belerdi maşallahBugünkü menim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 yumrta 3 zeytin domates salatalık roka
Öğlen 1 tabak kereviz 1 kaşe yoğurt
Ara 1 bardak sulu kahve 4 hurma 10 fındık
Akşam 4 yk bulgur pilavı 6 yk yeşil fasulye 1 bardak ayran a
Spor jillian level 1 1000 ip
Su cok cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?