Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yemek yapmam kuzum salatasını yapıyorum. Kerevizi soyup rendeliyorum sonra bol yoğurt ve dereotuyla karıştırıyorum. Ceviz ve pul biber de bazen ekliyorum sonra afiyetle mideme

Yok arkadaş hava soğumuş hakkaten, dışarda yürünmüyomuş totom dondu

Masum limonlu soda hazır mı yoksa sade sodaya sen mi ekliyorsun limonu ?

Ben yemek yapmam kuzum salatasını yapıyorum. Kerevizi soyup rendeliyorum sonra bol yoğurt ve dereotuyla karıştırıyorum. Ceviz ve pul biber de bazen ekliyorum sonra afiyetle mideme
Bunca yıllık hayatımda hiç kereviz yapmadım.O kadar konuştunuz kereviz hakkında ,pazardan alıp,senin bu tarifini yapacağım

deneyeyim kısa zamanda

Canlar daha çıkamadık hastaneden .
Yusuftan boğaz kültürü aldılar , bazı tahliller yapıldı . Bi kısmı şimdi çıkarmış bekliyoruz .

Gelelimmmmm fasulyeye :) Allahımmm açtım da giderken , hani açken hareket etmezler pek . Durmadııı mübarek durmadııı
Nasıl bi hareketlilik , ne yedin diyor dr gelmeden

Her şeyi haftası ile uyumlu . Ense kalınlığı vs de bakıldı ... sonuçlar güzel .

Ama göremedik

Yanii bi tahminde bulundu dr ama yüzde 100 değil tabiii dedi . Göremedi sadece tahminn . Kıza benziyormuş

Neyse detaylı anlatım için sonra gelirim

@MiuLego mium vicdan corbasina internetten baktim malzemeleri aldim tadı nasil guzel mi yani icilecek gibi mi ?? Lahana corbasini hic begenmemistim onun gibi olmaz insallah hergun icicek miyim bunu.bu arada karnım sis duruyor yine noluyor ben anlamadim buraya geldigimde 56 kilo iken suan 57.8 falan gosteriyorum birseyler ters gidiyor sabah ta 60 dk tempolu yaptim.aksamlari leslie yapamiyorum halilari yıkamaya verdik 10 güne gelecekmis.yine adetim gelmedi ondan mi acaba

Zaten yemicem de, sadece mutsuz oluyorum ((( . Uzun suredir ekmek yemiyorum. Acaba kahvaltida tb yufkadan borek yapsammi kendime

Kız geliyor kııııııııııııııııııııııııııııııııııııız

Zaten yemicem de, sadece mutsuz oluyorum ((( . Uzun suredir ekmek yemiyorum. Acaba kahvaltida tb yufkadan borek yapsammi kendime
Boyutu büyük olmadıkça sıkıntı olmaz gibi

Kaşındırır ayol
Hee ben de öyle diyordum Urfa'da. Sonra bi geldim Sivas'a. En yakın arkadaşım oldu içlik...
1 aydır kalın külotlu çorap giyiyordum zaten. Bu hafta içliğe geçtim. Şahane

Kiz o kiz yusufa tekrar gecmis olsun.

Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum
Ayy miu beni kovacak takımdan :) Başım çok şükür gitgide daha iyi oluyor ama ilaçlar ödem yapıyor sanıırm düne göre + 1 im bol su içmeye çalışıyorum artık

Bugünkü menim

Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 yumrta 3 zeytin domates salatalık roka

Öğlen 1 tabak kereviz 1 kaşe yoğurt

Ara 1 bardak sulu kahve 4 hurma 10 fındık

Akşam 4 yk bulgur pilavı 6 yk yeşil fasulye 1 bardak ayran a

Spor jillian level 1 1000 ip

Su cok cok

Ayy miu beni kovacak takımdan :) Başım çok şükür gitgide daha iyi oluyor ama ilaçlar ödem yapıyor sanıırm düne göre + 1 im bol su içmeye çalışıyorum artık
Önce sağlık portim. Migren dediğin şey öyle hafife alınacak birşey değil... Çeken bilir. Kaç sene çektim...
Şimdi sadece regl döneminde vuruyor... Biberiye çayını dene mutlaka. Biraz tansiyon düşürebilir ama çok abartma.
Kiloyu da toparlarsın beyaaa. Karbona dikkat et yeter.
Rabbim tez zamanda şifasını verir ağrını keser inşallah

Kız ne güzel menüler geliyor bugün. Gözlerim belerdi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…