Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım yoğurtlu havuca bayılırım ama kavrulduğu için şekeri çıkıyormuş sağlıklı değil diyorlardı yoksa çok güzel ya Menü güzel sporların zaten şahane olur kesin öyledir
Gitmeden menüleri yorumlayayım Afiyet olsun çok güzel menü erkenden de kapatmışsın kuzum ne güzel
Eeeeee kadınız

2 kadını bir odaya koymuşlar aylar yıllarca konuşmuşlar en son birini çıkarmaya kalkmışlar diğeri demiş ki dur bir şey söylemeyi unuttum Bunu bana kim anlattı hatırlamıyorum çocukluğumdan beri aklımda fıkra gibi bir şey anlatasım geldi

bana akşamki meyve gereksiz geldi cnm
birde süt niye hemde balık ?

cnmm sade sodaya limon sıkıyorumm cnm

ayy kız'cılar mı kazanacak aceppppppppppp
Canim tatli cekiyo o yuzden. Sutu de cok severim. Ara ogun de yapmiyorum 2 ogun disinda. O yuzden canim istdegi seyleri bir arada yemeye mecbur kaliyorum desem

Diyetisyen randevüm gayet iyidi hata bukadar yeter dedi göbek bölgem bayagı gittmiş son kiloları vermek istedim tüm degerlerim güzel çıktı beden yaşım 31 düşmüş iç yaglamam artık yok gibi bir şey çok begendi toplam 30 kilo oldu bunun 24 Yaģdan çok şükkür son turlar arttık.
Beni üzen diyetisyen tartısında 68.5 çıkmam oldu aslında onun tartısında eksik çikardım üstelik iki gündürde orucum bu konuyu konuştum metobolizmamın maşallahı var ondan kaynaklı degil dedi ender saracın seminerine gittmiş bagırsak florasının kilo vermedeki etkisi çok büyük dedi iyide ben bu sürecde çok kabız olmadım yanı 3 günü hiç gecmedi dedim onunla alakalı degil yanı floranın azalması sadece kabızlıkla olmuyormuş brn hep öyle düşünmüşdüm probiyotik kapsüle başlıyacagım

Merhaba,
Bir süredir üye olmadan evden forumlara bakıyordum, ben de artık sizlere katılmak istiyorum.
@MiuLego

Yeni üyelerin katılım formu

ADINIZ: Yıldız
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.59
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 77 (hayaller 60, buradan başlayalım)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik, bol tatlı & hamurişi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmaz, iç huzuru, yeni gardrop :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Yoğun iş temposunda çalışıyorum, fırsat buldukça gezmeye çalışıyorum.

Dersler bittiiiiiiii

Birazdan okuldan çıkıp balık yemeye gidicez

Eve gidince geliyom heee

Neler oldu acaba

Cinsiyet belli mi ausumun
Önemli bişey var mı acil

Gece gelene kadar meraktan ölürüm
Çok hareketliymis bizim fasulye net olmamakla birlikte kıza benziyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…