- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnmiyor canım netten yiyor uyuz jari
Sivas çok soğuktur evet, iki gün donmuştuk temmuzun ortasında :)Boyutu büyük olmadıkça sıkıntı olmaz gibi
Hee ben de öyle diyordum Urfa'da. Sonra bi geldim Sivas'a. En yakın arkadaşım oldu içlik...
1 aydır kalın külotlu çorap giyiyordum zaten. Bu hafta içliğe geçtim. Şahane
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah canım.Canlar daha çıkamadık hastaneden .
Yusuftan boğaz kültürü aldılar , bazı tahliller yapıldı . Bi kısmı şimdi çıkarmış bekliyoruz .
Gelelimmmmm fasulyeye :) Allahımmm açtım da giderken , hani açken hareket etmezler pek . Durmadııı mübarek durmadııı
Nasıl bi hareketlilik, ne yedin diyor dr gelmeden
Her şeyi haftası ile uyumlu . Ense kalınlığı vs de bakıldı ... sonuçlar güzel .
Ama göremedik
Yanii bi tahminde bulundu dr ama yüzde 100 değil tabiii dedi . Göremedi sadece tahminn . Kıza benziyormuş
Neyse detaylı anlatım için sonra gelirim
2 senedir yazları Sivas'ta geçiriyorum. Hiç de sevmem yaz mevsimini. Gerçekten çok güzel. Yazın bile bataniyeyle uyuyorumSivas çok soğuktur evet, iki gün donmuştuk temmuzun ortasında :)
Sağol canım inşaallahİlk 10 gün aynı videodan yapıyoruz vaytım
Eflal o trabzon hurmasını yulaf ezmeli süte karıştırıp ye. Aynı sütlaçama ye mutlaka
Menün çok şugır çoh beğenmişem
Miss gibi menü spor da yapılmış. Gelsin eksiler
Ben burdayım da aklım mutfakta, saat 18:10 da yeme işim bitti, gayet güzelde yedim ama ufff öyle iştebegum75
Nare83
@Sarayca
@nehirnil111
Akşamcılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam içtimasını unutmayun uleeeeeeeeeee
Düzene girecek makbuşum. Bi anda kesemiyorsan azaltacaksın önce...
ballar tahin pekmezleeer 3 avuç kuruyemişleeeer... Çok olmuş sanki yav.Slm kızlar menü bildirimi
Kahvaltı öncesi 1 lt su
İki dilim ayva
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 küçük lokma bal
3 lokma tahin pekmez
Kaşar peynir
Bir bardak çay
3 zeytin
Ara
Leblebi kuru üzüm karışık 3 avuç
6 kuru incir
Akşam
Bulgur pilavı
4 köfte
1 kaşık yoğurt
2 kaşık çoban salata
Toplam 4 lt su şimdiye kadar
Sağol canım
Abooo neden geç kaldın masum
Sağol canım inşaallahArtım yok inşaallah eksiler gelir
Hangi kapsülü alcan efserDiyetisyen randevüm gayet iyidi hata bukadar yeter dedi göbek bölgem bayagı gittmişson kiloları vermek istedim tüm degerlerim güzel çıktı beden yaşım 31 düşmüş iç yaglamam artık yok gibi bir şey çok begendi toplam 30 kilo oldu bunun 24 Yaģdan çok şükkür son turlar arttık.
Beni üzen diyetisyen tartısında 68.5 çıkmam olduaslında onun tartısında eksik çikardım üstelik iki gündürde orucum bu konuyu konuştum metobolizmamın maşallahı var ondan kaynaklı degil dedi ender saracın seminerine gittmiş bagırsak florasının kilo vermedeki etkisi çok büyük dedi iyide ben bu sürecde çok kabız olmadım yanı 3 günü hiç gecmedi dedim onunla alakalı degil yanı floranın azalması sadece kabızlıkla olmuyormuş brn hep öyle düşünmüşdüm probiyotik kapsüle başlıyacagım
Ne yedin begüşüm de hele ?Ben burdayım da aklım mutfakta, saat 18:10 da yeme işim bitti, gayet güzelde yedim ama ufff öyle işte
Ben burdayım da aklım mutfakta, saat 18:10 da yeme işim bitti, gayet güzelde yedim ama ufff öyle işte
3 avuç kuruyemiş benim diyette olmazsa olmaz ara öğünümballar tahin pekmezleeer 3 avuç kuruyemişleeeer... Çok olmuş sanki yav.
Balla tahin-pekmezden birini seçseydin keşke. O da arada bir...
Abooo neden geç kaldın masum
Aksam tartildimhayır begüm lütfen bitti yeme işi
tartılıyormusun bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?