- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
YaaaaaaaaÇok hareketliymis bizim fasulye net olmamakla birlikte kıza benziyormus
MerhabalarrrrMerhaba,
Bir süredir üye olmadan evden forumlara bakıyordum, ben de artık sizlere katılmak istiyorum.
@MiuLego
Yeni üyelerin katılım formu
ADINIZ: Yıldız
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.59
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 77 (hayaller 60, buradan başlayalım)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik, bol tatlı & hamurişi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmaz, iç huzuru, yeni gardrop :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Yoğun iş temposunda çalışıyorum, fırsat buldukça gezmeye çalışıyorum.
Sağol canım. Kolu yanma yok. Çok şükürr ben hiç geçirmedim idrar yolu enfeksiyonuKilo ne durumda Hülya abla? Yumurta+portakal kombinasyonunu düşünemedimm
Ne kadan güzel bir menüüüüü
Bi de bu kerevizin yemeğini nası yapıyorsunuz? Urfada anam almıştı bir kez yaparım diye unuttuk onu dolapta bi çıkardım abboooovvv nası kokuyor. Bozulmuş. Direkt çöp
Anam da bulaşmış stori mtori paylaşıyormuş. Arkaaşlarımı da eklemiş hep. Arayıp alay ediyorlar. Sen popüler kültüre karşı çıkarsın ama anan snapchatlerden instagramlardan çıkmaz deyu
Seni böyle istekli görünce içimde bir at dört nala koşuyor minnakım
İdrar yolu enfeksiyonuna benzettim ben de eflalim... Daha yeni iyileşti. Bool bool su iç. Doktora görün bi de idrarını kontrol et rengini kokusunu filan. Ben mısır püskülü filan herşeyi denedim en son antibiyotikle kurtuldum. Geçmiş olsunn
Ben de kız tarafıyım @Ausencia
Başın nası oldu portim ördekim ?
Miss yaa miisss. En sevdiğim havaaaaaaaaaaaa
Allahım yumurtalı köfteee. Az önce ortalığı toparlarken isotla göz göze geldik aklımdan yumurtalı köfte yapmak geçti. Girdim kk ya şunu okudum
yesen de mutsuz olacaksın aybalam. Ve hatta yiyince daha mutsuz olacaksın
Hiç eline alıp koklamadıysan şok yaşamaBunca yıllık hayatımda hiç kereviz yapmadım.O kadar konuştunuz kereviz hakkında ,pazardan alıp,senin bu tarifini yapacağım
Beraber takılırızGece gelicem canlar
Aklım hep burda
Menğler nasıl
Siz neler konuştunuz
La dedikoduları kaçırdım demi
Sarımsak,balık kokusunu da sevmem ama çok severim tatlarınıHiç eline alıp koklamadıysan şok yaşama
Canımız sağolsun, ortamı beğenmiştim halbuki, kısmet değilmişMerhabalarrrr
Hoşgeldin.. takıma alımları durdurduk.. fazla kişiyiz şuanda
Sağol canım diğer takımlarda çok eksik var balım onlara bi bak istersenCanımız sağolsun, ortamı beğenmiştim halbuki, kısmet değilmiş
Herkese başarılar hanımlar, kolay gelsin :)
fatmam iyiyim işte toparlanmaya çalışıyorum, sen nasılsın
İlk 10 gün aynı videodan yapıyoruz vaytımJillian level 1 2 gün link atar mısınız yaa
Eflal o trabzon hurmasını yulaf ezmeli süte karıştırıp ye. Aynı sütlaç21 kasım menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta ile salatası, yeşil zeytin
Öğlen : Uyduruk kabak çorbası, yoğurt, salata
Ara : 1 t.hurması
Akşam : 1 tabak madımak, yoğurt
Su: 2.5 litre
Spor : Kasıģım çok ağrıyor yapamadım
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?