Yusuf'a çok geçmiş olsun canımCanlar daha çıkamadık hastaneden .
Yusuftan boğaz kültürü aldılar , bazı tahliller yapıldı . Bi kısmı şimdi çıkarmış bekliyoruz .
Gelelimmmmm fasulyeye :) Allahımmm açtım da giderken , hani açken hareket etmezler pek . Durmadııı mübarek durmadııı
Nasıl bi hareketlilik, ne yedin diyor dr gelmeden
Her şeyi haftası ile uyumlu . Ense kalınlığı vs de bakıldı ... sonuçlar güzel .
Ama göremedik
Yanii bi tahminde bulundu dr ama yüzde 100 değil tabiii dedi . Göremedi sadece tahminn . Kıza benziyormuş
Neyse detaylı anlatım için sonra gelirim
Bende hep iri kiyim büyüdüm iğdeNormalde doyması lazım sen gibi minnağın.No mutfak begüşüm
Ay aklıma ne geldi. Ben eskiden de hep kiloluydum. Yani çocukken de. Annemler ne yaptıysa engel olamıyordu. Ortaokulda bile 80 kilo olduğumu hatırlıyorum... Mutfağı kilitlemeye başlamışlardı artık. Siz akşamcılara da mı yapsak mutfağı kilitlesek kilidi de yutsak
Karataycı hatun rakıdaki şeker oranından haberdar mısın acepBugünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
5zeytin
4 ceviz
Bi dilim peynir
Akşam 19.00
Fırında 2 balık
Salata
İki duble rakı
2 lt su
Bir saat yürüyüş
@MiuLegonehirnil111
Suyunu yanına al begüşümBende hep iri kiyim büyüdüm iğde
Ben o hikayeyi hatırlıyorum sen balkon camından girip te yine yemistin demi
Kapıyı ortsek kitlemesek su falan da iceriz belki
İvitt alkol insülini uçuruyo biliyomKarataycı hatun rakıdaki şeker oranından haberdar mısın acep
Bi de ödem için yarın mutlaka bitki çayına ağırlık ver gulüm
Sen gene de ara ver derim. Annemin diyetisyeninin bi hastası vardı. Kadın bi haftada 4 kiloya yakın alıp gelmiş. Diyetisyenin ilk sorusu alkol mü aldın olmuş. Ki her gün yediğinin fotoğrafını gönderiyormuş. Kadın nerden anladınız deyince de bu kadar ödem ancak alkolden sonra olur demiş... Düşün nası su tutuyor vücutta. İnsülin dengesini de bozuyor.İvitt alkol insülini uçuruyo biliyombalığın yanında rakı içmezsem öteki tarafta hesap sorar o balık bana
Şimdilik güzel gidiyorbegum75
@masumm
Sarayca
nehirnil111
Akşamcılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam içtimasını unutmayun uleeeeeeeeeee
Düzene girecek makbuşum. Bi anda kesemiyorsan azaltacaksın önce...
Küçük emrah bakışı attım sanaSuyunu yanına al begüşüm
Belli bir saatten sonra ben de mutfağa girmiyorum açıkçası... Girince illa bişeyin tadına bakasım geliyor
Canım inan çok mücadele ediyorum. Ama dur bu gün güzeldi sporda yapsam varya süper olur bu hafta yenebilirim seniİyiyiz canım çok şükür
Cumaya tartım güzel bı sonuç gösterirse dahada iyi olucam inşallah
Hadi canım ya ne toparlanmaymis artık toparlan ama bana yenilecek kadar dermisim
Hadi canım bu nasıl yarış açık satasta seni daha çok yenmek istiym
Ayy benimde gitmeli o zaman enercimizi bozmayayimŞimdilik güzel gidiyor
Çayın mezesi muhabbet begüşüm. Eşinle muhabbet etsen ya tatlı tatlı. Nolacak bu memleketin hali diye başla devamı gelir zatenKüçük emrah bakışı attım sana
Bomboş çay içiyorum sade yanlız kimsesiz çay
Diren sincabım diren
@masumm
begum75
@Makbule007
Akşamcılar ben bu gün cıs yapmadım. Sanırım bu saatten sonra bir şey yemem.
Yok yok artık bir dur diyelim begüm . Mis gibi çayımızı içelim. Ben birde yeşil çay yapayım kendime sende yap içelim beraberAyy benimde gitmeli o zaman enercimizi bozmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?