Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar ben hala uyuyorum galiba

Gece gec yattik saat 2yi geciyordu.Sevgili cok muhterem oğlum da 3te bi uyandi 5 bucuga kadar uyumadi.Babasi giderken de kalkti.Kafam yerinde degil valla su an kendisini salonun ortasına attim ben kanepede uzaniyorum.Sanirim o uyursa ben de geri uyicam.Kardeslerim zaten uyuyo.

Ausencia doktor kız olabilir demiş sanırım hadi hayırlısı olsunYusuf paşa da ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun. İnsan korkuyor anlıyorum seni. Kolayca geçecek annesi
Benim küçük paşam da inmemiş testis ameliyatı oldu aynı anda sünnet oldu , 11 aylıktı, kuzunun sol taraf da bir şeyler olmuş işte anne karnında, sol böbreği yok sol testis de sıkıntı oldu vs
Şimdi de büyük paşamı korku sardı 3 sıra arkadaşı kız! dikkatini çekerim kız kesecekler diye korkutuyormuş baba yazın oluyum öbür sene oluyum diyor şimdiden

Kasıklarımda ki ağrı biraz hafifledi, bağırsak kaynaklı olduğunu düşünüyorum, üşüttüğüm için oluyor onu da anladım çünkü dün hep pantif giydim gece bile çorapla yattım kı hiç sevmem.
Karnım regl gibi fena şiş dolgunluk hissi mevcut hala

kendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste
Bu durumdaki en büyük pay lesli apla bide grce kaçamağı olmaması tabi

Size davete ne gerek var ablam her daim kapım açık

Gunaydinnn herkeseee
Hala hastayim basim cok agriyor kahvalti yapacam simdi ama hic agzimin tadi yok ki oysa sabahi beklemistim hasretle yumurta peynir zeytin yesillik
Geçmiş olsun ada grip zor Allah şifa versin

Eveeeett yoktun dün. Sende menü ver artık kaptan diyet yapıyorsun demiştim dün
İdare ediyorum işte. Sen nasılsın
tamam vericem ula sen iste yeter ki
Amanda aman minnoşum gel senbenim evin kızı ol.ay ben ne kadan da sevilen bi hatunmuşum da haberimyokmuş
ivit çok seviliyorsun ki
evet aynı IF imsiyi sende yapıyosun
tartı hergün 100 gram iniyo cumaya göre daha -300 deyim yani bu kadar aç kalmaya değmiyo sanki
bunu iki hafta devam ettirip daha net bi sonuca varırım diye düşünüyorum
değer bence begüşüm... dur bakalım iner daha belki birden
tamam canımcım yayınlarım merak etme..

tablomuzu da bir hazırlayım da eksikler varsa gireyim sporda..
inşallah ya her hafta istikrarla kilo vermeyi özledim yeminle
bir ileri 3 geri çok can sıkıcı
banu liste.. o işi çözen tek şey.. sık dişini ölümüne diyetle bir liste kilona gel hadi..
Tamam kaptanim Miu Cum. Zaten annem de diyet yapmaya çalışıyor. Birbirimizi daha iyi motive ederiz
daha ne kuzucum o zaman
Gunaydinnn herkeseee
Hala hastayim basim cok agriyor kahvalti yapacam simdi ama hic agzimin tadi yok ki oysa sabahi beklemistim hasretle yumurta peynir zeytin yesillik
geçmiş olsun ada kıyamam dinlenemediğin için hastalık geçmiyor galiba

En yorucu şey vücudumuz ve zihnimiz için bu ileri geriler bunları asmaliyiz biran önce
aynenn cnm cildim bilee matlaşıyor gerçekten
karbon ve şekerden
birde yoruyor ileir geri

bende farklı değilim banu,bi hafta artı bi hafta eksi,al-ver yerimde sayıyorum aylar geçti
bu kış ayları son şansım hedefi görmem lazım artık

bu ayları iyi degerlendirmeliyiz begüm
mart sonu hadi nisan sonu olsunn hedefte olmalıyız ada81 sendee olmalısınn

geçmiş olsun eflaliimm sizede
benimde kayram 3 kez ameliyat oldu
12 günlük 1900 gr
40 günlük 2500 gr
3,5 yaşında birdeee

zor ama geçiyorr
Gunaydinnn herkeseee

ay ada bende akşamki şevkim kalmıyor sabahaaa
akşam tavuk çorbasına bi yutkundum ki sormaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…