- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Tamam kaptanim Miu Cum. Zaten annem de diyet yapmaya çalışıyor. Birbirimizi daha iyi motive ederizsen istersen elbet devam edersin hatice.. kafana koy.. kafana şimdiden tereddüt koyarsan diyet bozulur canım
En yorucu şey vücudumuz ve zihnimiz için bu ileri geriler bunları asmaliyiz biran önce
inşallah ya her hafta istikrarla kilo vermeyi özledim yeminle
bir ileri 3 geri çok can sıkıcı
günaydındaaaa ballar , börekler demiyeydinn iyiydii be ahu
inşallah ya her hafta istikrarla kilo vermeyi özledim yeminle
Yaa gel şimdi gör dün kim temizlediyse bugün ev leşHerkese benden kocamaaaaaaaaaaaaaan günaydınn
RüyamaNego girdi ona gitmişiz evine bir temiz
Kahve si çayı da vardi
Ben kahve ictiydim
Yaa gel şimdi gör dün kim temizlediyse bugün ev leş
Bu durumdaki en büyük pay lesli apla bide grce kaçamağı olmaması tabikendimde güç hissediyorum uzun süre sonra ilk defa bu kadar (çok degişik bi cümle oldu)
ilk hedefm olup liste
Size davete ne gerek var ablam her daim kapım açık
Geçmiş olsun ada grip zor Allah şifa versinGunaydinnn herkeseee
Hala hastayim basim cok agriyor kahvalti yapacam simdi ama hic agzimin tadi yok ki oysa sabahi beklemistim hasretle yumurta peynir zeytin yesillik
Bende yaptımBenimkide
Ama.ben naptim kalktım spor yaptim
Yoğurt her şeyin kurtarıcısı nerdeyse güzel olur benceaynen makbule bende öyleyim
yogurt ile taçlandıracamm inşallahhh
güzel olur
tamam vericem ula sen iste yeter kiEveeeett yoktun dün. Sende menü ver artık kaptan diyet yapıyorsun demiştim dün
İdare ediyorum işte. Sen nasılsın
ivit çok seviliyorsun kiAmanda aman minnoşum gel senbenim evin kızı ol.ay ben ne kadan da sevilen bi hatunmuşum da haberimyokmuş
değer bence begüşüm... dur bakalım iner daha belki birdenevet aynı IF imsiyi sende yapıyosun
tartı hergün 100 gram iniyo cumaya göre daha -300 deyim yani bu kadar aç kalmaya değmiyo sanki
bunu iki hafta devam ettirip daha net bi sonuca varırım diye düşünüyorum
tamam canımcım yayınlarım merak etme..spor bildirimine yapayım
günaydın minnak kaptanım @nehirnil111
jillan level 1 25 dk=100 puan + 45dk eliptik=180 puan
toplam= 280 puan
@MiuLego kaptanım
jillan level 1 yapıldı
30 sumo squat
50 squat yapıldı
25sn*4 setten plank yapıldı
miu ben başka ne hareketi yapacağımızı unuttum müsait anında bidaha yayınlarsan kaydedeyim
banu liste.. o işi çözen tek şey.. sık dişini ölümüne diyetle bir liste kilona gel hadi..inşallah ya her hafta istikrarla kilo vermeyi özledim yeminle
daha ne kuzucum o zamanTamam kaptanim Miu Cum. Zaten annem de diyet yapmaya çalışıyor. Birbirimizi daha iyi motive ederiz
geçmiş olsun ada kıyamam dinlenemediğin için hastalık geçmiyor galibaGunaydinnn herkeseee
Hala hastayim basim cok agriyor kahvalti yapacam simdi ama hic agzimin tadi yok ki oysa sabahi beklemistim hasretle yumurta peynir zeytin yesillik
Ya bilmiyorum benimki psikolojikmi kaynanama gülerdim başıma geldi evi hergün silsupur temizle ama sanki hala pismis gibi geliyorBende yaptım
Bende jillianimi yaptim simdi kahvaltı zamanir
aynenn cnm cildim bilee matlaşıyor gerçektenEn yorucu şey vücudumuz ve zihnimiz için bu ileri geriler bunları asmaliyiz biran önce
bende farklı değilim banu,bi hafta artı bi hafta eksi,al-ver yerimde sayıyorum aylar geçti
bu kış ayları son şansım hedefi görmem lazım artık
Ausencia doktor kız olabilir demiş sanırım hadi hayırlısı olsun Yusuf paşa da ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun. İnsan korkuyor anlıyorum seni. Kolayca geçecek annesi
Benim küçük paşam da inmemiş testis ameliyatı oldu aynı anda sünnet oldu , 11 aylıktı, kuzunun sol taraf da bir şeyler olmuş işte anne karnında, sol böbreği yok sol testis de sıkıntı oldu vs
Şimdi de büyük paşamı korku sardı 3 sıra arkadaşı kız! dikkatini çekerim kız kesecekler diye korkutuyormuşbaba yazın oluyum öbür sene oluyum diyor şimdiden
Gunaydinnn herkeseee
Sağol canim evet heryerim agriyor ;((Bu durumdaki en büyük pay lesli apla bide grce kaçamağı olmaması tabi
Geçmiş olsun ada grip zor Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?