Ne güzel işte,zararlı değil ki mangalAksama mangal var
Ben cok sevmiyorumNe güzel işte,zararlı değil ki mangal
o zaman süper menü olur ve eksi getiriri kesin sana:)Ben gecen hafta carsamba ve persembe icmistim, 1.5 eksi geldi. Beni sisirmiyor bence brokoli
hayır az değil ideal kuzumBanu sana soruyum 156 boya 48 az mi
bulgur pilavı ne kadar yedin? porsiyonu önemli.. ,Slm kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı öncesi ayva
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Kaşar
1 dilim çavdar ekmeği
2-3 çatal domates salatalık
Kuru incir
Çay
Ara kuru üzüm leblebi
Akşam 16.30
Bi kaç parça hamsi balığı çok sevmediğim için doyacak kadar yemiyorum
Bulgur pilavı
2 köfte
Salata
geçmiş olsun şifa gelsin aus... senin şebelek hallerini severiz bizSelam bırakayım hele ... gelemedim bugün hiç .
Herkes iyidir umarım
Biz analı oğullu yattık durduk bugün ... o yataktan bu koltuğa ... uzakta duruyorum ama aynı evin içinde illa ki bende de kırgınlık var .
Az sonra eşim gelir ... o gelince yine yatacağım
Sersem sebelek bişey oldum iyice .
Kapya,patlıcan,biber ,soğan ,domates gibi sebzeleri de közlenebilir mangalın yanı sıra,yoğurtla çok güzel olur.Ben cok sevmiyorum
Ayy millet iyice kafami karistiyor bi tanıdık görüyorum ay bu hal ne bu kadar zayıflatır mı abartmissin yakismamis diyor beynim sulanıyor iyice
hayırrr bence ideal az degilll
amaa daha fazla verme
bende 12 boyum 55 olmak istiyorummm olacagımda
millett ayy çok feci olursun diyorr
bende sıkıntı yok yer kilo alırım diyorum
ay sende bendensinn
benim evimde merkezi sistem
askılı , kısakollu ile dururum hep
sabah kalktıgımda o sebepten zorlanmıyorum
Şaka bir yana ,burası sayesinde bayağı değişti yeme düzenim.Cısslı şeyler de yesem bi pişmanlık oluyor,akşamları ekmek yemiyorum mesela,pilavdı ,makarnaydı desen önceye bakarak çok çok az.ÖnceAusencia nın bıkmayıp defalarca takıma çağırması sonra @Nevreste nin gidelim diye desteğiyle sayesinde oldu bu alışkanlığı değiştirmem.Bak seni saymadım,sen beni ikide bir döversen saymam tabii ki de seni
Bütün kaslarim isyan halinde diyeyim sen anla kaburga kemiklerim bile sizliyorvaytım jillian seni perte çıkardı :)
bayılırım ben o görüntüye
çok severimKapya,patlıcan,biber ,soğan ,domates gibi sebzeleri de közlenebilir mangalın yanı sıra,yoğurtla çok güzel olur.
Alışkanlık kötü şey,katılmamak için çok çabaladım
Gelmeyeydin pastalar yarışmasınada katılırdın sen kesinnn
Bütün kaslarim isyan halinde diyeyim sen anla kaburga kemiklerim bile sizliyor
Evde de yapılıyor fırında ,közmatikte,akşam ablan yapsın yeçok severimay aşırı canım istedi deynep
Çiğ çiğ.yerim seni her haftaayyy o zamanaAusencia da doğum bitti gitti zayıflama kısmına geçer.. listede ben aus Allah Allaaahhhhhhhh heyecana gel her hafta aus la morti olurum onu hayattan bezdiririm
evleneyim ben madem çok eğlenceli geldi şuanda
Gelmezse miu yolacagim saçını başını su alt göbek sıkılassin fazlasında gözüm yok başka yerde sorun kalmadı bi orası gözüme batiyorbayılıyorum o ağrılara benvücuduna çok iyi gelecek ama vaytım ilk günleri bir geçir
Oyyy paşama ... kızlara da bak hele sen ..onlara neymişAusencia doktor kız olabilir demiş sanırım hadi hayırlısı olsun Yusuf paşa da ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun. İnsan korkuyor anlıyorum seni. Kolayca geçecek annesi
Benim küçük paşam da inmemiş testis ameliyatı oldu aynı anda sünnet oldu , 11 aylıktı, kuzunun sol taraf da bir şeyler olmuş işte anne karnında, sol böbreği yok sol testis de sıkıntı oldu vs
Şimdi de büyük paşamı korku sardı 3 sıra arkadaşı kız! dikkatini çekerim kız kesecekler diye korkutuyormuşbaba yazın oluyum öbür sene oluyum diyor şimdiden
Ayy millet iyice kafami karistiyor bi tanıdık görüyorum ay bu hal ne bu kadar zayıflatır mı abartmissin yakismamis diyor beynim sulanıyor iyice
Adamın resmen psikolojisini bozuyorlar ya deli ediyorlar yok şöyle yok böyle ay yakismamis falan filanben böyle seviyorum
hatta 5 kilo daha verecegim diyeceksin
Rabbim şifa versin ausumOyyy paşama ... kızlara da bak hele sen ..onlara neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?