Öyle demiyormuşEvet sana öyle diyor
Ben de hamurişi,makarna pilav falan var sandım .koca bir kase tavuk çorbası ( az un koymuştum)
1 kase kereviz kavurması
üzerine
350gram yogurt
2 tam ceviz
Bende sütle pişirdim. Trabzon hurması ve tarçın koydumBen içine bi tatlı kaşığı chia tohumu koyuyorum baya iyi tok tutuyo
Ya da biraz elma rendeleyip içine tarçın ceviz ve yulaf koyup sütle pişiriyorum elmalı kurabiye harcı gibi oluyo
Benim vereceğim cevap belliAklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
Aklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
Hee balık etli ol diyorsun sen demi almayayim balimBenim vereceğim cevap belli
Ben gecen hafta carsamba ve persembe icmistim, 1.5 eksi geldi. Beni sisirmiyor bence brokolibrokoliden emin değilim kimini şişirebiliyor sende etkisi nasıl ki
şeriiii gayet iyi menü canım
regl ataklarına hayır
salatana zeytinyağı limon mis gibi :)
sabahları da 1 yk zeytinyağı mı içsen aç karna acaba?
Ewet bi diyetisyen dedi bnadakan şekerini düzenliyor canım.. çok faydalı.
hunili takımız ne var ki
Ben tesettürluyum balım da bugün kızı kangruya koydum bir acidi o kemikler öyle böyle çıkmamış bi hoşuma gidiyor anam bende de kemik varmış diyorum bazen de çirkin gibi geliyor kararsız kaldimay ben çok seviyorumm yaaa
wayt özelliklee tek omuz düşük tişörtlerde güzel oluyor
birdeee kayık yakada
zayıflıgın simgesi o kız
Ben tesettürluyum balım da bugün kızı kangruya koydum bir acidi o kemikler öyle böyle çıkmamış bi hoşuma gidiyor anam bende de kemik varmış diyorum bazen de çirkin gibi geliyor kararsız kaldim
Banu sana soruyum 156 boya 48 az miay ben çok seviyorumm yaaa
wayt özelliklee tek omuz düşük tişörtlerde güzel oluyor
birdeee kayık yakada
zayıflıgın simgesi o kız
Ben hamile kalmak icin zayiflamam gerekti o yuzden kullandim faydasinida gordumne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
hergün suyuma atıyorum daha bi etkisini görmedim,bünye alıştı sanırım
evet yeter artık kendi takımında kaldığın,bana transfer ol artık kuzum
bu kasetine bayılıyorum sertabın
yaa ece sen çok tatlısın ama yaamaşallah nasıl da biliyor yerim seni
kansızlığa çare bulmalısın böyle gitmez kendine dikkat et sağlık herşeyden önemli,elden gittikten sonra ne ilaç ne doktor,ne para kar etmiyor
Evde ya kayık yaka yada askılı giyiyorum evim çok sıcak benim kışları bile askiliyla geziyorum evdssende kendine giyersin evde cnm
ben evde giyeirm öle ip askı filan pek hoşuma gidiyorrr
et yıgınından iyidir
vaytım jillian seni perte çıkardı :)Jillian sonrası yuruyus yapmaya niyetlenen arkadaşlar bacaklara dikkat sizden habersiz hareket ediyorlar
bayılırım ben o görüntüyeAklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
Banu sana soruyum 156 boya 48 az mi
Evde ya kayık yaka yada askılı giyiyorum evim çok sıcak benim kışları bile askiliyla geziyorum evds