Ne var menü de
akşam menümediyebilirisinizzzzzzz
Merhabalar
Menum
Limonlu su
Kahvalti - 2 yumurtali tereyagli yesillikli omlet, 5 zeytin, 3 tam ceviz, 5 badem, 3 yk yogurt, 1 incir,1 uzum
Oglen-aksam - 5 lahana sarma (yagsiz, pirincsiz) , 4.5 ceviz, 1 bardak sut, 1 incir, brokoli corbasi ( az zeytinyagli, unsuz ), azcik nar suyu ictim ( ogluma yapmstim icmedi, orda oyle durunca dayanamayip ictim)
2 lt su
Spor 30 dak Jillian
30 dak kosu
Belki aksam da yaparim
@MiuLego
nehirnil111
Ne var menü de
neler var
Tamam azaltirim. Iste kuru uzum falan cok yemiyeyim diye cevize dalmisimdonna canım ceviz miktarı çok çok fazla.. sabah yiyorsan akşam yeme.. ceviz çok faydalı ama dozunda... fazlasıyla da yağlı çünkü..
sen kanma yazılanlara minnakım,çiğ köftemidadunu biliyoz ki
afiyet olsun harika
ne yiyçen
Not ettim fıstıkMerhabalar
Menum
Limonlu su
Kahvalti - 2 yumurtali tereyagli yesillikli omlet, 5 zeytin, 3 tam ceviz, 5 badem, 3 yk yogurt, 1 incir,1 uzum
Oglen-aksam - 5 lahana sarma (yagsiz, pirincsiz) , 4.5 ceviz, 1 bardak sut, 1 incir, brokoli corbasi ( az zeytinyagli, unsuz ), azcik nar suyu ictim ( ogluma yapmstim icmedi, orda oyle durunca dayanamayip ictim)
2 lt su
Spor 30 dak Jillian
30 dak kosu
Belki aksam da yaparim
@MiuLego
nehirnil111
banu gayet iyi işte nesi var mis gibi hafifkoca bir kase tavuk çorbası ( az un koymuştum)
1 kase kereviz kavurması
üzerine
350gram yogurt
2 tam ceviz
banu gayet iyi işte nesi var mis gibi hafif
Yulaf ezmesi tok tutmadı, acıktım
Benim dün 135 puan cnmEki Görüntüle 2070588
Megatarlar @Ahu060812 @begum75 @nar_cicegimDonna_salut
Ultrastarlar @Antepia27Zeytinlerimm @malipina @Nefs @hatice901217 @Bonus
Hafta ortasındayız canlar accuk göz atın bakalım eksik gedik nedir ?
Ekledim canımBenim dün 135 puan cnm
Ben içine bi tatlı kaşığı chia tohumu koyuyorum baya iyi tok tutuyoYulaf ezmesi tok tutmadı, acıktım
brokoliden emin değilim kimini şişirebiliyor sende etkisi nasıl kiBen tarti oncesi boyle bi menu yapmak istiyorum yarin
Kahvalti - 3 kasik yulaf 200 ml sut (porridge)
Oglen- aksam - 1 parca et, brokoli corbasi
Eksi getirir mi bu kaptanim ? Bi de odem cayi yapacagim simdi yarin icin
@MiuLego
şeriiii gayet iyi menü canımreglime on gün var ve açlık ataklarım ara ara vurmaya başladı. yine de cozutmadım.
sabah : yarım lavaş 2 tavada yumurta. yeşillik
ögle : sehriye corbası. mantarlı tavuk 2 kaşık makarna. çok az sarı colave salata.
akşam : az fıstık. yine yımırta.
son son çorba içmek istiyorum eve gidince. acayip canım çekiyor. acayip kronik wc sorunum var dün form çayı içtim az rahatladım ama tam olarak değil.
ne olacak halim bilmem. ben bol bol salata tüketeyim en iyisi. gerçi her gün yiyorum ama demek ki inek gibi yemem lazım.
beni oda açmaz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?