Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

jillianana bande başlıycamm haftaya
5 yıl önce filan 1.5 kg ddumbullarla yapmışrım
çok iyiydii

başla masumm inan çok iyi gelecek
12 olsun da yemek yiyem.. en son dün akşam 19:30 da yedim son lokmayı

acıktımmmşuan sade nescafe içiyorum

kaptanım bende en son dün 19:30 da yedim şimdi tarçınlıu,zencefilli,limonlu ılık suyumu içiyorum
11:45 de yemeğim gelince yiycem ve gerçekten açlık hissetmiyorum

Ay bu uykusuzluk fena bişey 2 saat deliksiz uyku için neler vermezdim ki

hedeflere son bir göz atma.. hedefe ulaşmak için bugün en hafifinden beslenme
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

24 KASIM HEDEFLERİ

Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine

suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..

nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta

@eflalim (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık

CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür

Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii

matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr

Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider

@Makbule007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence

ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim

Nare83 (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!

Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları

ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.

60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil

Kedibochi (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!

deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki

Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim

@Ahmet esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun

cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll

Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam

hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı

malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..

nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo

begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki

Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok

@Candysugar (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia ( ) ____________________ hedef belli

oy Berna kıyamam kuzucum hiç dinlenemiyorsun..

yarın nereye yolculuk?
tartılmayı unutmaaaaaa
nereye gidiyorsun tartını yanına almayı unutma sakın.. aynı tartıda tartılmak çok önemli.. emi kuzucum
Oyyy çok tatlılar görsel paylaşımların çok güzel

Kaptancım sen öğrenci misin öğretmen mi ayıkamadım ben olaya
karışık
çalışıyorum ben.. aynı zamanda da öğrenciyim yüksek lisans yapıyorum
kaptanım bende en son dün 19:30 da yedim şimdi tarçınlıu,zencefilli,limonlu ılık suyumu içiyorum
aynen suya abandım begüşüm.. açlık var mı yok
Eki Görüntüle 2070998
bihada duymamış olayım seviyomu ne demek
atos portos aramis

ay mium flormar rımelleir hiç güzel degil ya
pudra, allık , ruj on numara
para bendede yok aanma ama indirim çok napucukkkkkkkk

Kizlar aksam menumde değişiklik oldu kabak yapacaktım kızım karnabahar yemegi istedi ... bende kıymalı karnabahr yapiyorum 1 tabak yerim yaninda salata birazda yogurt eklerim ))

Kabak yemeginide baska bi gune biraktim :))
karnabahar mı seviyor kızın? ne güzel yahu:)

ay mium flormar rımelleir hiç güzel degil ya
pudra, allık , ruj on numara
para bendede yok aanma ama indirim çok napucukkkkkkkk
evet aslında kullanmıştım bi kere hiç beğenmedim hemen kurumuştu rimelleri.. ay nabıcaz olmayan para ile alışveriş

Anaaa 2 hafta önceki hedefimi sinubda2tutturmusum

başla masumm inan çok iyi gelecek

ben yapmıştım cnm daha önce
etkileri süperdiiii

evet aslında kullanmıştım bi kere hiç beğenmedim hemen kurumuştu rimelleri.. ay nabıcaz olmayan para ile alışveriş

bende aglamak istiyorum amaaaa
indirimlerde çok güzelllllll
ben battım zaten bu kış

yemekhanedeki menü

BROKOLİ ÇORBA
DALYAN KÖFTE
ETLİ NOHUT
BULGUR PİLAVI
MUZ

KAKAOLU PUDİNG
SALATBAR

Kırmızıları hüpletirim
muzu da ara öğün yaparım
akşam da yoğurt ve kanak yemeği yicem

brokoli çorbası çok severimmmmmmm
bende tavuk çorbası kaba+yogurt+ceviz li salata yiycem

Ay adama dünyanın oyuncagini alıyoruz aktivite setleri aliyoruz gelisimi icin fln ama benim secgili cok muhterem oglum su an kendisinin naylonumsu kirli sepetiyle oynuyor ve "cok zevk aliyorum harika" dercesine kahkaha atiyor.

ahahahahha ay çocuklar hep öyle cnm
sen alırısn dünyanın oyuncagını
tencere tava ile oynarlar

Esimin memleketine gitcez canim pazar döncem zaten nasipse.yarin da aksama doğru çıkarız tartilmis olurum yani :)

brokoli çorbası çok severimmmmmmm
bende tavuk çorbası kaba+yogurt+ceviz li salata yiycem
çorba çok iyi oldu banu.. ben işe çorba taşıyıp götüremezsin diye onu hiç söylemediydim.. yoksa tabi ki çorba harika .. afiyet olsun
Esimin memleketine gitcez canim pazar döncem zaten nasipse.yarin da aksama doğru çıkarız tartilmis olurum yani :)
oo çok kısa süreliğine Berna.. hayırlı yolculuklar şimdiden.. gittiğin yerde diyet bozma.. Bizans oyunlarına gelme.. yerim 2 gün nasılsa cumaya veririm gibi o tehlikeli düşüncelere hiiiç girme

aa yok kız taşırım annem ben
eşim ggetiriyor ya beni, rahat cnm taşıması
otobüs bile olsa kavanozda taşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…