- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
işyeri çok yoğunnnnnn
çok zevk alıyorum şuan harikaaaa
jillianana bande başlıycamm haftaya
5 yıl önce filan 1.5 kg ddumbullarla yapmışrım
çok iyiydii
12 olsun da yemek yiyem.. en son dün akşam 19:30 da yedim son lokmayı
acıktımmmşuan sade nescafe içiyorum
Ay bu uykusuzluk fena bişeyGünaydın kızlar
Gece 4te yattim oglum tam ben yatacakken uyandi ve 4e kadar uyumadi gozumu acamiyorum su an ama yapilacak bi dolu is var.yarin yolculuk var nasipse bugüne nasil yetisecek o kadar is bilmem.
Kutsal persembemiz mübarek olsun.
oy Berna kıyamam kuzucum hiç dinlenemiyorsun..Günaydın kızlar
Gece 4te yattim oglum tam ben yatacakken uyandi ve 4e kadar uyumadi gozumu acamiyorum su an ama yapilacak bi dolu is var.yarin yolculuk var nasipse bugüne nasil yetisecek o kadar is bilmem.
Kutsal persembemiz mübarek olsun.
Oyyy çok tatlılar görsel paylaşımların çok güzel
karışıkKaptancım sen öğrenci misin öğretmen mi ayıkamadım ben olaya
aynen suya abandım begüşüm.. açlık var mı yokkaptanım bende en son dün 19:30 da yedim şimdi tarçınlıu,zencefilli,limonlu ılık suyumu içiyorum
11:45 de yemeğim gelince yiycem ve gerçekten açlık hissetmiyorum
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
vay vay vay şeriiii -800 harika beee
çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi
anammmmmmmmmm
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
kız bu dediğin zaten koruma oluyorne beceriksizi
karnabahar mı seviyor kızın? ne güzel yahu:)Kizlar aksam menumde değişiklik oldu kabak yapacaktım kızım karnabahar yemegi istedi ... bende kıymalı karnabahr yapiyorum 1 tabak yerim yaninda salata birazda yogurt eklerim))
Kabak yemeginide baska bi gune biraktim :))
evet aslında kullanmıştım bi kere hiç beğenmedim hemen kurumuştu rimelleri.. ay nabıcaz olmayan para ile alışverişay mium flormar rımelleir hiç güzel degil ya
pudra, allık , ruj on numara
para bendede yok aanma ama indirim çok napucukkkkkkkk
Anaaa 2 hafta önceki hedefimi sinubda2tutturmusumhedeflere son bir göz atma.. hedefe ulaşmak için bugün en hafifinden beslenme
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
24 KASIM HEDEFLERİ
Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine
suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..
nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta
@eflalim (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık
CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür
Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii
matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr
Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider
@Makbule007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence
ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim
Nare83 (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!
Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları
ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.
60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil
Kedibochi (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!
deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki
Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim
@Ahmet esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun
cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll
Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam
hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı
malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki
Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok
@Candysugar (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
başla masumm inan çok iyi gelecek
kaptanım bende en son dün 19:30 da yedim şimdi tarçınlıu,zencefilli,limonlu ılık suyumu içiyorum
11:45 de yemeğim gelince yiycem ve gerçekten açlık hissetmiyorum
evet aslında kullanmıştım bi kere hiç beğenmedim hemen kurumuştu rimelleri.. ay nabıcaz olmayan para ile alışveriş
yemekhanedeki menü
BROKOLİ ÇORBA
DALYAN KÖFTE
ETLİ NOHUT
BULGUR PİLAVI
MUZ
KAKAOLU PUDİNG
SALATBAR
Kırmızıları hüpletirim
muzu da ara öğün yaparım
akşam da yoğurt ve kanak yemeği yicem
Ay adama dünyanın oyuncagini alıyoruz aktivite setleri aliyoruz gelisimi icin fln ama benim secgili cok muhterem oglum su an kendisinin naylonumsu kirli sepetiyle oynuyor ve "cok zevk aliyorum harika" dercesine kahkaha atiyor.
Esimin memleketine gitcez canim pazar döncem zaten nasipse.yarin da aksama doğru çıkarız tartilmis olurum yani :)oy Berna kıyamam kuzucum hiç dinlenemiyorsun..
yarın nereye yolculuk?
tartılmayı unutmaaaaaa
nereye gidiyorsun tartını yanına almayı unutma sakın.. aynı tartıda tartılmak çok önemli.. emi kuzucum
karışık
çalışıyorum ben.. aynı zamanda da öğrenciyim yüksek lisans yapıyorum
aynen suya abandım begüşüm.. açlık var mı yok
Eki Görüntüle 2070999
çorba çok iyi oldu banu.. ben işe çorba taşıyıp götüremezsin diye onu hiç söylemediydim.. yoksa tabi ki çorba harika .. afiyet olsunbrokoli çorbası çok severimmmmmmm
bende tavuk çorbası kaba+yogurt+ceviz li salata yiycem
oo çok kısa süreliğine Berna.. hayırlı yolculuklar şimdiden.. gittiğin yerde diyet bozma.. Bizans oyunlarına gelme.. yerim 2 gün nasılsa cumaya veririm gibi o tehlikeli düşüncelere hiiiç girmeEsimin memleketine gitcez canim pazar döncem zaten nasipse.yarin da aksama doğru çıkarız tartilmis olurum yani :)
çorba çok iyi oldu banu.. ben işe çorba taşıyıp götüremezsin diye onu hiç söylemediydim.. yoksa tabi ki çorba harika .. afiyet olsun
oo çok kısa süreliğine Berna.. hayırlı yolculuklar şimdiden.. gittiğin yerde diyet bozma.. Bizans oyunlarına gelme.. yerim 2 gün nasılsa cumaya veririm gibi o tehlikeli düşüncelere hiiiç girme
Evet kucuklukten cok alıştırdım canim cok seviyor bide sulu kabak yemeginide seviyor..hem sebzeci hem etçil adanaya bayılıyorkarnabahar mı seviyor kızın? ne güzel yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?