Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

terbikelerr sarı şekerimmmmm
teşekkür ederim banucum..
Tebrk ederim cok ii sonuç
sagolasın makbuş
teşekkürler canım
cok sagol megi. seni yeniden burada görmek güzel
bu harika sonuc sayende kaptanittoooo
asağı yıkarı 3 haftayı geçti beraberiz sizinle. eksi 200 200 gidiyordum 2 haftadır. aslında daha da çok gidebilirdi ama hareket neredeyse sıfır.
bir de wc sorununu da çözdüm ya onun da etkisi var.
inşallah işin içine sporu da katınca erimem kaçınılmaz olacak. salonda daha önce profesyonel vücüt analizi yapan bi cihaz vardı. insallah hala vardır. kaç kilo yagdan vermişim kaç kilosu neyden bunları bilince insan kilosu inmese bile motive oluyor.
daha önceki üyeliğimde bogazıma hakim olamadığım için çok sonuc alamadıydım.sonra kızıma hamile kaldım zaten param bile yanmıştı gidemediydim. şimdi sayenizde o motivasyonum da var.
40 yaşımı nisanda doldurdugumda inşallah 65 altı fit bir orta yaş kadını olacağım en sesküsünden

Ayy sende mii benimde beni bekleyen bi tezim var biri gelse de yazsa

bugün evdeyim ofise gitmedim. 21.30 da yola cıkacağız. zaten bi sürü eksiğim var. çamaşır yıkanacak. valiz toplanacak. dinlenip uyunacak ki yarın direkt olarak sabah fuara gideceğiz hiç uyumadan.
epey yorucu olacak yani. inşallah pazar sabahı 06.00 gibi yavrumu koklaya koklaya uyuyacağım. 3 gece ondan ayrı kalacağım fikri dayanılmaz. düşünmemeye çalışıyorum artık.

iyi yolculuklar şerimm sana
3 gün hemencik geçip gider cnm üzülme
sayılı gün

Kaynanam zayiflamis onu gorup gaza gelirim yemem
Ay beybiler cumartesi arkadaşlarım topluca bebek görmeye geliyolar dünyanın pasta böreğini yapcam çok korkuyoruuuummm
Ooo ilk büyük sınav. Cok önemli. Kazasız atlatirsan gerisi cok kolay geliyor. Ben bu foruma girdigimden beri henüz hicbir misafirlikte tek lokma yemedim.Hayir demeye alisiyorsun merak etme

Getirdi bile
Sağol Miu'm

Şu hedefi bir tutturamıyorum yarına kadar 500 gr daha gider mi acaba

Gördükçe baktıkça acıktım bu nedir

Zaten tripliyi özlediğimizi ona söylemeyelim

Şımarmasın
Çok özlediğimizi söylemeyiz taamm
Ben de temizim adaaaa

Beni de alın la

Çok kıskanıyom

Kaç gün akşam yemek yemem lazım cıs cos yemem lazım çeteye girebilmek için
1 hafta çozut deriz ki işte oldu
İşte bu istedikten sonra her şey mümkün hele senin menülerin ve sporlarınla o deli metanla fazla fazla mümkün
Aklımda yine deli sorular tamam kiloyu verdik iyi hoş ne kadar süre o kiloyu korumaya çalışacağız bir omur mu böyle devam edeceğiz normal insanlar gibi yiyemeyecek miyiz
Ben beceriksizim çok abartıyorum yiyorum rahatça o yüzden koruyamıyorum ama oturaklı yerinde az az yesem almam korurdum en azından dengeli yemek gerek yapı bakımından ömürlük diyetteyiz
Canım nerede duruyor ki o kadar her akşam
Cocom bunlar çok ağır benim catlerim var belki onlar da hafif ağır ama inan çok rahatlık ve acayip sıcak tutuyor ben olsam onlardan tercih ederdim
Bu gecede herkes temiz ama ben kirlendim şekersiz nescafe yanında bikaç kirli şey yedim
Sade içtiysen nescafeyi erimiş gitmiştir unut o cıssları kuzu
Bende haftaya yapacağım vicdansız vicdan çorbamı Afiyet olsun seninde metan harikaydı eminim verirsin hemen spor gruplarına da yarından itibaren katıl
Üfürükçü Megi hoşgeldin kizz
Bizden ayrilani kurt kapar öyle
Dert etme sen çabuk veriyosun yılbaşında hallolur bu iş

Aslında ÖĞRETMENLER GÜNÜ yazacaktım.Ama sığdıramadım Ben de 24 Kasım yazdım...Umarım olmuştur...
Eki Görüntüle 2070926
Olsun canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
1.64 canım ara ara yaptım ama neye yarar ki düzenli yapmayınca
Simdi leslie bacı ile buluşcam bana en iyi gelen leslie ve tempolu yürüyüş ipte alırsam süper olacak
Beni de leslie paklıyor bu hafta full onunlayım inşallah

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?
En büyük hatam bu işte makarna pilav hepsini çıkarıyorum hemen hemen hayatımdan sonra bir anda yiyince kilom geri geliyor
kızlar flormarda %40 indirim varr kaçırmayınızzzzz

kız ben golden rose mor olanıa lıyorum 10 numara
onuda tesadüfen aldımm ögrendim

Memnun musun kuzum bende maskara alacağım da kararsızım max factor var memnunum ama daha uzun ve dolgun gösterse çok isterim
işyeri çok yoğunnnnnn

çok zevk alıyorum şuan harikaaaa

zevk almak bizim işimiz
Ahahaha deliler

Çok kıskanıyordu

Sağol canım

şeriiii kuzucum valla sen istemesen burda ne desek boş.. sen istedin başardın bu eksiyi devamı da gelecek sporla desteklenecek hedefe emşn adımlarla varacağız
Ayy sende mii benimde beni bekleyen bi tezim var biri gelse de yazsa
tez deme içim ürperiyor
Ay beybiler cumartesi arkadaşlarım topluca bebek görmeye geliyolar dünyanın pasta böreğini yapcam çok korkuyoruuuummm
korkmana gerek yok.. kendine güven.. inan.. yemeyceksin..

o yediğin herşeyi buraya da yazacaksın.. utanırsın yiyemezsin.. ayrıca çivili sopam ve değişik işkence aletlerim de var.sen bilirsin

sana da sümüksüzünden kalpli

Harbiden iğde nerelerde ?

Bi de hülyayı göremiyorum sanki Daydream-
feylozof hastaymış hastanedeymiş onun yanındayım diyordu.. demek daha vakit bulamadı

hülyam da bi diyeti bozdum dedi daha gelmedi
bugün daha iyi misin ördeğim?
Getirdi bile
Sağol Miu'm
ayyyyyyyy neler diyor bal dillerin
Şu hedefi bir tutturamıyorum yarına kadar 500 gr daha gider mi acaba
çok rahat gider o hafif beslenmeye nevoşum

Beceriyor muyum yani ne bileyim en fazla 1 kilo oynasa sevineceğim hemen zıplıyor kilolar Bu takıma geldiğimde korumadaydım ama 6 kilo almıştım

Oyyy

700 gr gitti Miu'mKaldı 500Olmadı artık 200-300 daha olursa idare edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…