teşekkür ederim banucum..terbikelerr sarı şekerimmmmm
sagolasın makbuşTebrk ederim cok ii sonuç
teşekkürler canımTebrikleerrr :)
cok sagol megi. seni yeniden burada görmek güzelTebrikler
bu harika sonuc sayende kaptanittoooo
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
vay vay vay şeriiii -800 harika beee
çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi
anammmmmmmmmm
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
kız bu dediğin zaten koruma oluyorne beceriksizi
oy Berna kıyamam kuzucum hiç dinlenemiyorsun..
yarın nereye yolculuk?
tartılmayı unutmaaaaaa
nereye gidiyorsun tartını yanına almayı unutma sakın.. aynı tartıda tartılmak çok önemli.. emi kuzucum
karışık
çalışıyorum ben.. aynı zamanda da öğrenciyim yüksek lisans yapıyorum
aynen suya abandım begüşüm.. açlık var mı yok
Eki Görüntüle 2070999
nisa iyi misin canısı merak ediyorum seni çok @suspushanimcim
adaşıma günlük öpücük @aeben
kaptanitoya kocaman salya sümük sarılmalı öpücükAusencia
minnağıma bana triplime kocaman kalpler @Whiteblacklife
özlenen birisine de gösyaşlarımı bırakayım@igdedali
bugün evdeyim ofise gitmedim. 21.30 da yola cıkacağız. zaten bi sürü eksiğim var. çamaşır yıkanacak. valiz toplanacak. dinlenip uyunacak ki yarın direkt olarak sabah fuara gideceğiz hiç uyumadan.
epey yorucu olacak yani. inşallah pazar sabahı 06.00 gibi yavrumu koklaya koklaya uyuyacağım. 3 gece ondan ayrı kalacağım fikri dayanılmaz. düşünmemeye çalışıyorum artık.
Kaynanam zayiflamis onu gorup gaza gelirim yememçorba çok iyi oldu banu.. ben işe çorba taşıyıp götüremezsin diye onu hiç söylemediydim.. yoksa tabi ki çorba harika .. afiyet olsun
oo çok kısa süreliğine Berna.. hayırlı yolculuklar şimdiden.. gittiğin yerde diyet bozma.. Bizans oyunlarına gelme.. yerim 2 gün nasılsa cumaya veririm gibi o tehlikeli düşüncelere hiiiç girme
Ooo ilk büyük sınav. Cok önemli. Kazasız atlatirsan gerisi cok kolay geliyor. Ben bu foruma girdigimden beri henüz hicbir misafirlikte tek lokma yemedim.Hayir demeye alisiyorsun merak etmeAy beybiler cumartesi arkadaşlarım topluca bebek görmeye geliyolar dünyanın pasta böreğini yapcam çok korkuyoruuuummm
Getirdi bileMenğn güzl canım.. bebişine geçmiş olsun..
Gün içinde seni takımda hiç götemiyorum. Tanıyamadım bile. Daha aktif olmalısın..
Kendine sporda morti arıyorsun tripli spor 1. Si idi hep :)
Çooook iyi maşallah bernaaaaa
Afiyet olsun.. daha çok katılım istiyorum esra..
Eksi getirecek menü nevom.. süper!
Harika olmuşlar yahu
Menü çok güzel.. su çok az diytte bu kadar az su ile olmaz .. spor neden yok?
Hiç yoktun sanırım takımda sadece menü vermek için mi girdin bana mı öyle geldi.. aktif ol lees lütfen..
Eflalim ne deyim ki bilemedim.. sana en iyi gelen çorbalı olan detokstu sanırım
Benimkiler de seviyor.Ama en çok brokoli,pırasa ve ıspanakkarnabahar mı seviyor kızın? ne güzel yahu:)
Şu hedefi bir tutturamıyorum yarına kadar 500 gr daha gider mi acabahedeflere son bir göz atma.. hedefe ulaşmak için bugün en hafifinden beslenme
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
24 KASIM HEDEFLERİ
@Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine
@suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..
@nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta
@eflalim (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık
@CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür
Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii
matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr
@Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider
@Makbule007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence
@ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim
Nare83 (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!
@Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları
@ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.
@60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil
Kedibochi (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!
@deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki
@Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim
@Ahmet esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun
@cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll
@Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam
@hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı
@malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
@begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki
@Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok
@Candysugar (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
Gördükçe baktıkça acıktım bu nedir
Sabah yok
Öğle 12:30
Yarım kase yarma çorba
et tantuni
salata
Eki Görüntüle 2070814
Ara 15:30 1 adet mandalina 1 süt 1 hurma
Ara 16:30 7-8 zeytin
Akşam 19:00
Tavuk ızgara salata
Eki Görüntüle 2070815
Su: 2 lt
Çok özlediğimizi söylemeyiz taammZaten tripliyi özlediğimizi ona söylemeyelim
Şımarmasın
1 hafta çozut deriz ki işte olduBen de temizim adaaaa
Beni de alın la
Çok kıskanıyom
Kaç gün akşam yemek yemem lazım cıs cos yemem lazım çeteye girebilmek için
İşte bu istedikten sonra her şey mümkün hele senin menülerin ve sporlarınla o deli metanla fazla fazla mümkünBu arada ben öyle direk daldım kusura bakmayınböyle bir anda geleyim ki havam olsun dedim ne hava ama
Yeni gelen çok arkadaşlar ben hepiniz hoşgeldiniz en doğru yere geldiniz
Tabi benim gibi bırakıp giderseniz sonunuz iyi olmaz
Ben özlem 27 yaş. 7 yaşında oğlum 21 aylıkta bir minnak cadım var
Hatay\iskenderunluyum ama şuan dörtyolda oturuyorum.
86 kilo ile başlayıp 55 görmüş biriyimAma sefası kısa sürdü
Aşırı hırslı ve asla liste dışına yeme içme anlamında hiç bozmayan sıfır cıssla öğünleri atlatan biriydimSporum her gün düzenli olurdu
AAma artık hepsine tekrardan devam durmak yok pes etmek yokYeterki isteyelim oldu olacak
Ben beceriksizim çok abartıyorum yiyorum rahatça o yüzden koruyamıyorum ama oturaklı yerinde az az yesem almam korurdum en azından dengeli yemek gerek yapı bakımından ömürlük diyetteyizAklımda yine deli sorular tamam kiloyu verdik iyi hoş ne kadar süre o kiloyu korumaya çalışacağız bir omur mu böyle devam edeceğiz normal insanlar gibi yiyemeyecek miyiz
Canım nerede duruyor ki o kadar her akşamGerçekten sabrım kalmadı yapamıyorum ya yapamıyorum. Kocam olaçak fink fink geziyor ben ödev yaptırmaya çalışıyorum, küçük bırakmıyor tepemizde, döküyor saçıyor , kırıyor. Sabrım tükendi artık5 de mesai bitiyor adam 9 da eve geliyor çocuklar uyurken. Gel küçüğe bak bizde ders yapalım dimi
Cocom bunlar çok ağır benim catlerim var belki onlar da hafif ağır ama inan çok rahatlık ve acayip sıcak tutuyor ben olsam onlardan tercih ederdimCanım takimim size birsey danismak istiyorum kizmazsanizkışlık botum yok hic.bi tane alip bi kac sene giyerim diyorum.sizce şu botlardan hangisi guzel yardimci olur musun.boyum 1.58 haaa ona gore çizmeler onerirseniz iyi olur
Eki Görüntüle 2070851 Eki Görüntüle 2070852 Eki Görüntüle 2070853 Eki Görüntüle 2070854 hem kisasi hem uzunu :))
Sade içtiysen nescafeyi erimiş gitmiştir unut o cıssları kuzuBu gecede herkes temiz ama ben kirlendimşekersiz nescafe yanında bikaç kirli şey yedim
Bende haftaya yapacağım vicdansız vicdan çorbamıEvet bitanem 56 kilo iken son günlerde birden tartida 57.8 leri falan gördüm.bu sabah spordan gelince 56.6 yi gördüm tekrar şükürler olsun.bide mium vicdan corbasi verdi.insallah cuma sabahi 55 leri falan görürüm:) ❤
Üfürükçü Megi hoşgeldin kizz
Bizden ayrilani kurt kapar öyle
Dert etme sen çabuk veriyosun yılbaşında hallolur bu iş
Olsun canım çok güzel olmuş ellerine sağlıkAslında ÖĞRETMENLER GÜNÜ yazacaktım.Ama sığdıramadımBen de 24 Kasım yazdım...Umarım olmuştur...
Eki Görüntüle 2070926
Beni de leslie paklıyor bu hafta full onunlayım inşallah1.64 canım ara ara yaptım ama neye yarar ki düzenli yapmayınca
Simdi leslie bacı ile buluşcam bana en iyi gelen leslie ve tempolu yürüyüş ipte alırsam süper olacak
En büyük hatam bu işte makarna pilav hepsini çıkarıyorum hemen hemen hayatımdan sonra bir anda yiyince kilom geri geliyor
kızlar flormarda %40 indirim varr kaçırmayınızzzzz
kız ben golden rose mor olanıa lıyorum 10 numara
onuda tesadüfen aldımm ögrendim
Memnun musun kuzum bende maskara alacağım da kararsızım max factor var memnunum ama daha uzun ve dolgun gösterse çok isterim
işyeri çok yoğunnnnnn
çok zevk alıyorum şuan harikaaaa
Ahahaha deliler
zevk almak bizim işimiz
spor kaptanımnehirnil111
jillan level 1 25 dk= 100 puan + 35 dk eliptik=140 puan + 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 300 puan
@MiuLego
jillan level 1 yapıldı
20*4 set sumo squat
20*2 set squat
plank i unuttum ama yaa
Sağol canımGördükçe baktıkça acıktım bu nedir
Eki Görüntüle 2070978
Çok özlediğimizi söylemeyiz taamm
1 hafta çozut deriz ki işte oldu
İşte bu istedikten sonra her şey mümkün hele senin menülerin ve sporlarınla o deli metanla fazla fazla mümkün
Ben beceriksizim çok abartıyorum yiyorum rahatça o yüzden koruyamıyorum ama oturaklı yerinde az az yesem almam korurdum en azından dengeli yemek gerek yapı bakımından ömürlük diyetteyiz
Canım nerede duruyor ki o kadar her akşam
Cocom bunlar çok ağır benim catlerim var belki onlar da hafif ağır ama inan çok rahatlık ve acayip sıcak tutuyor ben olsam onlardan tercih ederdim
Sade içtiysen nescafeyi erimiş gitmiştir unut o cıssları kuzu
Bende haftaya yapacağım vicdansız vicdan çorbamıAfiyet olsun seninde metan harikaydı eminim verirsin hemen spor gruplarına da yarından itibaren katıl
Eki Görüntüle 2071002
Olsun canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Beni de leslie paklıyor bu hafta full onunlayım inşallah
En büyük hatam bu işte makarna pilav hepsini çıkarıyorum hemen hemen hayatımdan sonra bir anda yiyince kilom geri geliyor
Memnun musun kuzum bende maskara alacağım da kararsızım max factor var memnunum ama daha uzun ve dolgun gösterse çok isterim
Ahahaha deliler
Çok kıskanıyordu
Kara vicdanlıBende haftaya yapacağım vicdansız vicdan çorbamıAfiyet olsun seninde metan harikaydı eminim verirsin hemen spor gruplarına da yarından itibaren katıl
şeriiii kuzucum valla sen istemesen burda ne desek boş.. sen istedin başardın bu eksiyi devamı da gelecek sporla desteklenecek hedefe emşn adımlarla varacağızbu harika sonuc sayende kaptanittoooo
asağı yıkarı 3 haftayı geçti beraberiz sizinle. eksi 200 200 gidiyordum 2 haftadır. aslında daha da çok gidebilirdi ama hareket neredeyse sıfır.
bir de wc sorununu da çözdüm ya onun da etkisi var.
inşallah işin içine sporu da katınca erimem kaçınılmaz olacak. salonda daha önce profesyonel vücüt analizi yapan bi cihaz vardı. insallah hala vardır. kaç kilo yagdan vermişim kaç kilosu neyden bunları bilince insan kilosu inmese bile motive oluyor.
daha önceki üyeliğimde bogazıma hakim olamadığım için çok sonuc alamadıydım.sonra kızıma hamile kaldım zaten param bile yanmıştı gidemediydim. şimdi sayenizde o motivasyonum da var.
40 yaşımı nisanda doldurdugumda inşallah 65 altı fit bir orta yaş kadını olacağımen sesküsünden
tez deme içim ürperiyorAyy sende mii benimde beni bekleyen bi tezim var biri gelse de yazsa
korkmana gerek yok.. kendine güven.. inan.. yemeyceksin..Ay beybiler cumartesi arkadaşlarım topluca bebek görmeye geliyolar dünyanın pasta böreğini yapcam çok korkuyoruuuummm
feylozof hastaymış hastanedeymiş onun yanındayım diyordu.. demek daha vakit bulamadı
bugün daha iyi misin ördeğim?
Getirdi bile
Sağol Miu'm
çok rahat gider o hafif beslenmeye nevoşumŞu hedefi bir tutturamıyorum yarına kadar 500 gr daha gider mi acaba
Beceriyor muyum yani ne bileyim en fazla 1 kilo oynasa sevineceğim hemen zıplıyor kilolar
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
vay vay vay şeriiii -800 harika beee
çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi
anammmmmmmmmm
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
kız bu dediğin zaten koruma oluyorne beceriksizi
700 gr gitti Miu'mşeriiii kuzucum valla sen istemesen burda ne desek boş.. sen istedin başardın bu eksiyi devamı da gelecek sporla desteklenecek hedefe emşn adımlarla varacağız
tez deme içim ürperiyor
korkmana gerek yok.. kendine güven.. inan.. yemeyceksin..
o yediğin herşeyi buraya da yazacaksın.. utanırsın yiyemezsin.. ayrıca çivili sopam ve değişik işkence aletlerim de var.sen bilirsin
feylozof hastaymış hastanedeymiş onun yanındayım diyordu.. demek daha vakit bulamadı
hülyam da bi diyeti bozdum dedi daha gelmedi
bugün daha iyi misin ördeğim?
ayyyyyyyy neler diyor bal dillerin
çok rahat gider o hafif beslenmeye nevoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?