Ahanda bugun oglen gidip bakacam 101
ya benim rımelim kalmamıştı
a101 e gitmiştim baktım kasa yanında ayy dedim beni idare ederrrr anam bi sürdüm 10 numara imiş iş yerinde kızlarda sordu ayy rımelin ne güzel vs diyeee
golden rose magazalarında 15 tl
101 lerde 7,95 ve inanılmaz güzel
Ahanda bugun oglen gidip bakacam 101
işyeri çok yoğunnnnnn
çok zevk alıyorum şuan harikaaaa
Fatmam güzel kalplimOğlanların okula dersane eşim ise küçük hastalandığında beri gitmiyor Antep sabahları çok soğuk öğleye doğru ısınıyor hava yarın öğretmen ler günü gitmen lazım öğretmeninin gününü kutlaman lazım dedim bakalim m yarın gider insallah
Bir aralar yaklaşık 20 yıl bizde öğretmen dik ve günümüz vardı
Neyse bunları bos verip cumanın mübarek gün oluşu ve tartı günü olduğuna takılalım
Rabbim tüm mağdurların ve masumların yardımcısı olsun buzimde
Yarın spor hocama küçük bı hediye alıp öğretmen ler gününü kutlamayı düşünüyorum bayağı sevinir duygulanir sağolsun çok ilgileniyor
Burda kaptanim peşinde orda o hadi biraz daha deyip çok uğraşıp istiyor
Dün aynada hocam biliyormusunuz benim bu gördüğünüz boynum ve bu kemiklerim yoktu bir zamanlar dedim daha iyi olacak diyor çok sevindi çok şükür Rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin
ne güzel bir şey değil mi ada yahu aç yat tok kalk harikaGunaydin herkeseeee ac yatip tok kalkmak ne guzel şükür Rabbime....
kesinlikle katılıyorum deynepim.. vücudumuzun bir dengesi var besin dengesi.. tek yönlü beslenme çok yanlış.. mesela dukana o yüzden karşıyım bir atak evresi var full pro.. öyle şey mi olur..
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummmGeçmiş bitti. Ekmeksiz kahvaltımı yaptım, kabak çorbası içicem sadece. Yoğurt da yok
vay vay vay şeriiii -800 harika beeeGünaydın canlarimmmmm.
Ben malum bu gece irana gidiyorum yarin irada olacagim.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Bosuna ac kalmamisim. Çok şükür..
Evet canim hayır
Aksam yimirtami fistigimi yedim kuafore gittim.
Pek doymamis gibiydim ama zAman gectikce acligim gecti. Eve gittigimde zaten yemek yenmisti corbayla filanda ugrasmadim. Meyve yoğurt az kabak cekirdegi atistrip yattim.
Ac kalmak ise yaradi sonunda şükür.
Aksam form cayi da icmistim. Ilk kalktığımda tik yoktu 2 kasik yogurt sonrasi wc de oldu ve mutlu son. Eksi 400 daha gidince toplamda 800. Oley
Sayenizde. Once kaptanima sonra hepimize teşekkürler kizlar.
Not. Yakinda salona yazılı yorum. Yüzme si fitness i herseyi olacak. Esimle gideceğiz
Miu yarına sana sürprizlerle geliyorum kızzz
kızlar flormarda %40 indirim varr kaçırmayınızzzzz
kız bu dediğin zaten koruma oluyorBen korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyimarada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini
zevk almak bizim işimiz
minicik bi bebişim var her sohbete dahil olamıyorum ama hepsini tek tek okuyorum
Oyyy çok tatlılar görsel paylaşımların çok güzel
Bende aynı fikirdeyim evde pisen yemeklerin saglikliklarindan yiyerek kilo verilmeli aksi takdirde cok mineral kaybediyoruz...sonra halsizlik kansizlik hersey başlıyor... evdeki sicak yemekten bir tabak yaninda yogurt salata bitti...abur cubur yok verilir ama uzun surede verilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?