Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahanda bugun oglen gidip bakacam 101

Fatmam güzel kalplim
daha ne kemikler görücez dur daha
Gunaydin herkeseeee ac yatip tok kalkmak ne guzel şükür Rabbime....
ne güzel bir şey değil mi ada yahu aç yat tok kalk harika

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?
kesinlikle katılıyorum deynepim.. vücudumuzun bir dengesi var besin dengesi.. tek yönlü beslenme çok yanlış.. mesela dukana o yüzden karşıyım bir atak evresi var full pro.. öyle şey mi olur..

vücut bu.. proteine yağa karbona vitamine hepsine belirli ölçülerde ihtiyaç var.. makarna ekmek vs demiş ama orda kastettiği karbonhidrat.. o da sağlıklı karbon.. tb ekmekler, tb makarna, bulgur patates vs vs ..

Hepsinden vücudun ihtiyacı ölçüsünde alınmalı.. dengeli kilo kaybı kalıcı kilo kaybı o şekilde sağlanır..

Geçmiş bitti. Ekmeksiz kahvaltımı yaptım, kabak çorbası içicem sadece. Yoğurt da yok
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
vay vay vay şeriiii -800 harika beee

çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi
Miu yarına sana sürprizlerle geliyorum kızzz
anammmmmmmmmm
kızlar flormarda %40 indirim varr kaçırmayınızzzzz

rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık

Ben korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyimarada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini
kız bu dediğin zaten koruma oluyor ne beceriksizi

zevk almak bizim işimiz

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?

diyete başladığımdan beri bunu uygulamaya çalışıyorum,hiç biryemeği çıkarmadım hayatımdan,kendime ayrı özel bi yemek yapmadım,kızartmalardan, hamur işlerinden,abur cuburdan sakınmaya çalışıyorum sadece...
eğer hayatımdan bazı şeyleri çıkarsaydım hedefe vardığımda onları yemeğe başlayınca biliyorumki kilo almam kaçınılmaz olacaktı
zaten amaç hiçbir zaman diyet değildi, gerçekten kendime ve aileme sağlıklı yaşam için olması gereken beslenme düzeni alışkanlığını oturtmaktı...kendimce bişeyler yaptım ee olduda sayılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…