Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?
Bende aynı fikirdeyim evde pisen yemeklerin saglikliklarindan yiyerek kilo verilmeli aksi takdirde cok mineral kaybediyoruz...sonra halsizlik kansizlik hersey başlıyor... evdeki sicak yemekten bir tabak yaninda yogurt salata bitti...abur cubur yok verilir ama uzun surede verilir ...

Miu yarına sana sürprizlerle geliyorum kızzz

Ohh yarasın ne güzel menü o öyle
Aksamcilar çetesi nehirnil111 kuzusu temiz olduğu nu bildirdi
Çok mu guzeliz yahu
Çok mu çok güzeliz
20 dj yürüyüş
30 dk kosu bandı
5 dk bisiklet
20 dj kardio hareket lei
nehirnil111

12 dak dambillarla calistim. Regl de oldum. Bu tartiya yansirmi acaba ?
nehirnil111
Ekledim fıstıklar
Ahaha en son karnımdan tavuk tepişmeleri geliyordu bayılmışım
Kızlar harikasınız. Ben temizim yani yemeğimi gayet güzel yedim ama sonrasında cıs yok

ada81
Nare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Bende temiz kaldım
Hoşbuldum canım
İnşallah o eski megi geri döner
Yok yok artık buradayım

Bende kaydettim

Hoşbuldum canım begümüm
Bu defa siz bana üfürün

nehirnil111 mortim gel de gör ne haldeyim
Aaaa mortim tripli megim Hoşgeldin iyi ki geldin çok özlemiştik ki Ne durumdasın geçmişi okuyamadım henüz Ben bu gruba geldiğimde verdiğim 10 kilonun 6 sını geri almıştım

gündüz neler geliyor ofise duruyorum
gece bi anda başlıyor benim yemelerin

hafta sonu 1
gece yemeleri 2

hafta sonuna dikkat edilmeli
istikrar ancak öyle sağlanıyor megim

Var ya aynı ben bu kadar olur hepimiz ikiz gibiyiz yahu Ekmek yemem ama o abur cuburlar o evde kendime düşkün hallerim hafta sonu tv başında keyiflerim beni hep onlar mahvetti çok pis boğazım ama artık temizim

Ben bi 6 kilo fanan versem yoga ve pilatese döncem en iyi sonuçları onlardan aldım daha öncesinde

Oyy sabahın Dokuzunda burada mı olurmuş Nasılsın kuzum
Artık hep buralardayım canım
Bir daha gidersem
Dönüşüm hiç iyi olmadı nilim nasıl oldu ne yaptım bende bilmiyorum
Ailevi sorunlar çocuklarım sanki yiyip içince herşey halloluyor sanıyoruz yaa işte tam da onu yaşadım ilaç falan kullandım. Gündüz hiç birşey yemeyip gece oturup yemeler derken ne sen sor ne ben söyleyeyim
Ama sildim valla gitti hepsi
Eski tempomla menülerimle buradayım
Artik size üflemeyeceğim siz bana üfleyin çok ihtiyacım var .

megimmm ne kadar uzak kaldın sen buradan
bence kilonu abartıyosundur ya 20 kilo alcak halin yok ya 57 ile ayrıldınsa 67-68 anca gelirisn

Hiç gitme bir daha zaten çok özlemiştik çaktırmasakta
Böyle dönemlerde olabilir normaldir insan yemeğe sığınıyor sanki çok iyi anlıyorum ama gideli çok olmadı ne kadar almış olursan ol yerleşmedi bile onlar hemen inecek inşallah merak etme Ben korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyimarada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini
Menülerin hele sporların harikaydı bizi üfürdün kendin fıstık gibi oldun bence zor değil o hırsta gelmiş eminim 1-2 haftası var bu işin hemen vermeye başla nasıl gidiyor göreceksin Akşam yemelerde de bizdesin bak ben temizim sende bu sabah temizsindir eminim

Guzel mi boylee ince degilde kalın fırçalımi onlar daha dolgun gösteriyor bende bi bakayim rimel hastasiyim

ya benim rımelim kalmamıştı
a101 e gitmiştim baktım kasa yanında ayy dedim beni idare ederrrr anam bi sürdüm 10 numara imiş iş yerinde kızlarda sordu ayy rımelin ne güzel vs diyeee

golden rose magazalarında 15 tl
101 lerde 7,95 ve inanılmaz güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…