Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah kuzuna amin cümlemizi evladına ..darısı benim kızıma bizde istiyoruz öğrensin diye inşallahhhhh şimdilik öğrenmeye çok meraklı öğrenmeye aç resmen inşallah böyle devam eder...

hahahaha ben bu yaz annemi gördüğümde zayıfladığıma telde pek inanmamış ki beni gördüğünde şok olmuştu 67.600 falandım gittiğimde ....ablam durup durup ayyy ada çok güzel olmuşsun dedi annem böyle hıh bende veririm ki dedi ben senden daha çabuk veririm benim metam çok hızlı dedi

Aklıma sen geldin yaparken

oyyyy yürekleri pır pır bu kuzuların dün öğretmeni Subhaneke duasını öğretmiş öyle mutlu oldum ki evdede tekrralıyoruz sürekli
oyy yesinler onları,bide dilleri yarı döner yarı dönmez ne tatlı oluyolar

çok yanlış amaç kilo vermek ama sağlıklı vermek,aç kalarak kıtlığa sokma kendini,akşam doğru hafif bişeyler ye iç

Kizlar istahimi aciyorsunuz keyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe

sakın bugün yapayım deme

Geçmiş olsun ballı çörekim mideni mi üşüttün acaba eve gittiğinde nane limon yap olmadı
sağol kuzucum eve gidince yapayım evet,aslında burdada mazleme varda üşendim

Bende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi
bacaklarım hiç harika olmadı
hep kalın kalas gibi

bütün çocuklara

@MiuLego begum75 aralıklarla yapılan squat ne kadar işe yarar Begüş önceden konuştuğumuz gibi her lavaboya gidişimde 10 tane yapıyorum şuanda 30 oldu gidene kadar 50 olacak

bende yapıyorum 1 ay olmuştur heralde ama hala bi etki yok
olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrı görüntüde kaslarda değişiklik yok

Bende eskiden öyleydi m ama şunu öğrendim tutumlu olmak lazım. Bende esimi uyariyorum alma etme yapma
Eskişeden hiç deildim n bulsam alırdım haaayat öğretti :)tutumlu olmayı :))

aynen öyle diileri tam dönmüyor sürekli tekrarlıyoruz bastıra bastıra

bu hafta değil.. ama haftaya cuma aç kalma düzeni değiştirelim.. cuma sabah kaç kiloysan o.. sonraki haftalar da ona göre olur zaten.. ilk hafta sıkıntı sadece..

Kizlar istahimi aciyorsunuz keyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe
denemek bedava

Halledeceğiz kuzum elimizden kurtulmaz leslie hemen bizi kendimize getirir

ahahahahahahaha kıskanmış teyzemmm

Bende eskiden öyleydi m ama şunu öğrendim tutumlu olmak lazım. Bende esimi uyariyorum alma etme yapma
Eskişeden hiç deildim n bulsam alırdım haaayat öğretti :)tutumlu olmayı :))
en güzeli işte ben bi türlü kavrayamadım onu... bende eşime alalım alalım mı hadi hadi çocuk gibiyim

hemde nasıl ben yemesem veririm kiii diyor tabii anne verirsin dedim tabii bunları söylerken koca bir kase dondurma yiyor ))ama çok kilo almştı masumm normalde en fazla 72 olurdu 82 olmuştu ben gittiğimde...kilo almışssında diyemiyorsun sıkıysa deeeeödemdir anne ödemdir dedim.... hemen kabul ediyor he ödem yoksa kilo almadım diyor pek fena kız...

Kuzum uzun süre devam etmek gerekiyor neyse ki hareket iyidir bir zararı olmaz tabi

La bu millet ne cins ?
X akrabamın şehir dışında düğünü vardı ... durumumdan mütevellit gidemedim .
Y akrabamda :) gidersen beni de al demişti ... yok dedim gitmiyorum .
Düğünden sonrada konuştuk ... gidemedik vs..

Şimdi aramış ... bana yemin et .. sen düğüne gitmişsin

O nerden çıktı dedim , eee görmüşler seni.

Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim

Neyse yaşına verip sustum ...

Öyle bi anı işte

ağız yoklamış canım ben demiyorum kolu komşu diyor misaliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…