maşallah kuzunaAyy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyorbenim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin
Bende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi
aç karna
wc sonrası
kıyafetsiz
tamam mı
ilk yapıldığında çok etkili olmuyor ama ısrarla devam edilince iyi geliyor canım.. çook geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağol cnm dün akşam yatmadan yaptım ama pek etkisi olmadı
Teşekkürler cnmselamlar zühalllll
elbetteki yoktur canım benim bol sporlu günler inşallah9. takıma da sevgiler
ayy benim bacakları bi görsennnn nilişkoooo
engebeli araziii gibiiiiiiii
hahahaha
ay evet olur çok güzel olur az da maydanozz, sen gel bana yapayım sanaaa kız
bir sürü koydum yazdan dolabaaaaa
heee sen gel anneme anlat onu
çok bogazıma düşkünmüşüm
böyle zayıflanırmıymışş
süreekli yemek düşünüyormuşum
eflalimmm ye bişeyler
sonrası fena oluyor canom, ellleirne saglık çok güzel hediyeler
Aklıma sen geldin yaparken
oyy yesinler onları,bide dilleri yarı döner yarı dönmez ne tatlı oluyolaroyyyy yürekleri pır pır bu kuzularındün öğretmeni Subhaneke duasını öğretmiş öyle mutlu oldum ki evdede tekrralıyoruz sürekli
çok yanlış amaç kilo vermek ama sağlıklı vermek,aç kalarak kıtlığa sokma kendini,akşam doğru hafif bişeyler ye içYa ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldumtamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım
Kizlar istahimi aciyorsunuzkeyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe
sağol kuzucumGeçmiş olsun ballı çörekim mideni mi üşüttün acaba eve gittiğinde nane limon yap olmadı
bacaklarım hiç harika olmadıBende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi
Ayy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyorbenim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin
evet bir gül 5 tl süslenince falan o gül 10 tlyi bulur....benim elim çok açık yaa benimki de kötü hiç hesap kitap yapmıyorum Allahtan eşim tutumlu cimri de yoksa oooo benden bişey olmazdı. çok kötü bişey benimki alırım sepete atarım bişeyi beğendiysem ne kadardır daha ucuzu varmıdır bakmam eşim çok uyarır beni he he derim sonra yine bildiğimi yapıyorum...
aynen öyle diileri tam dönmüyor sürekli tekrarlıyoruz bastıra bastıra
oyy yesinler onları,bide dilleri yarı döner yarı dönmez ne tatlı oluyolar
çok yanlış amaç kilo vermek ama sağlıklı vermek,aç kalarak kıtlığa sokma kendini,akşam doğru hafif bişeyler ye iç
sakın bugün yapayım deme
sağol kuzucumeve gidince yapayım evet,aslında burdada mazleme varda üşendim
bacaklarım hiç harika olmadı
hep kalın kalas gibi
bütün çocuklara
bende yapıyorum 1 ay olmuştur heralde ama hala bi etki yok
olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrıgörüntüde kaslarda değişiklik yok
bu hafta değil.. ama haftaya cuma aç kalma düzeni değiştirelim.. cuma sabah kaç kiloysan o.. sonraki haftalar da ona göre olur zaten.. ilk hafta sıkıntı sadece..Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldumtamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım
denemek bedavaKizlar istahimi aciyorsunuzkeyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe
Halledeceğiz kuzum elimizden kurtulmaz leslie hemen bizi kendimize getirir
hahahahaben bu yaz annemi gördüğümde zayıfladığıma telde pek inanmamış ki beni gördüğünde şok olmuştu 67.600 falandım gittiğimde ....ablam durup durup ayyy ada çok güzel olmuşsun dedi annem böyle hıh bende veririm ki dedi ben senden daha çabuk veririm benim metam çok hızlı dedi
en güzeli işte ben bi türlü kavrayamadım onu... bende eşime alalım alalım mı hadi hadi çocuk gibiyimBende eskiden öyleydi m ama şunu öğrendim tutumlu olmak lazım. Bende esimi uyariyorum alma etme yapma
Eskişeden hiç deildim n bulsam alırdım haaayat öğretti :)tutumlu olmayı :))
Ne guzel duruyo bu sopa boyle beyazlar uzerindebu hafta değil.. ama haftaya cuma aç kalma düzeni değiştirelim.. cuma sabah kaç kiloysan o.. sonraki haftalar da ona göre olur zaten.. ilk hafta sıkıntı sadece..
denemek bedava
Eki Görüntüle 2071145
Amin cnm sağolasınilk yapıldığında çok etkili olmuyor ama ısrarla devam edilince iyi geliyor canım.. çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin
hemde nasıl ben yemesem veririm kiii diyor tabii anne verirsin dedim tabii bunları söylerken koca bir kase dondurma yiyor
ahahahahahahaha kıskanmış teyzemmm
Kuzum uzun süre devam etmek gerekiyor neyse ki hareket iyidir bir zararı olmaz tabisağol kuzucumeve gidince yapayım evet,aslında burdada mazleme varda üşendim
bacaklarım hiç harika olmadı
hep kalın kalas gibi
bende yapıyorum 1 ay olmuştur heralde ama hala bi etki yok
olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrıgörüntüde kaslarda değişiklik yok
ahahahahahahaha kıskanmış teyzemmm
ağız yoklamış canım ben demiyorum kolu komşu diyor misaliiiiLa bu millet ne cins ?
X akrabamın şehir dışında düğünü vardı ... durumumdan mütevellit gidemedim .
Y akrabamda :) gidersen beni de al demişti ... yok dedim gitmiyorum .
Düğünden sonrada konuştuk ... gidemedik vs..
Şimdi aramış ... bana yemin et .. sen düğüne gitmişsin
O nerden çıktı dedim , eee görmüşler seni.
Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim
Neyse yaşına verip sustum ...
Öyle bi anı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?