Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bitanemmmmm,çok teşekkür ederim Canım sen zaten fıstık gibisin,kalan az kilonu da o sağlam iredenle kolayca atacağına eminim Moralin nasıl canım benim,çok merak ettim seni.

eminim canım dukana da sana da güveniyoruuum...açıkçası çok da zorlanmıyorum et .peynir .süt.yoğurt zaten benim vazgeçilmezlerim.....çok tok tutuyor üstelik.....daha ne istiyiim....
Öyle mutlu oluyorum ki seni mutlu görünce

İyi akşamlar bitanem.Hiç pişman olma,inan ki gram almayacaksın.Sen şu anda ne yaptın biliyor musun,vücuduna hasret kaldığı karbonhidratı 1 günlüğüne bile olsa vererek ''Korkma,sonsuza kadar seni karbonhidratsız bırakmıycam,bu yalnızca bir süreç''dedin ve sana itaat etmesini kolaylaştırdın.Dukan'a geçmeden diyet yaptığım 6 ay boyu her cuma ya pizza,ya börek,ya lahmacun yedim ve bedenim hiç korkmadı,anladı ve itaat etti.Afiyet şeker olsun,çok bilinçli gidiyorsun canım benim

Kusursuz bir menü canım,harikasın sen

nilom resimlerin arasında ki fark harika fısssstttııııkkkkk gibisin maşallah.......
Esrammmmm,teşekkür ederim.Alttaki pantolon etek bacakları belli etmedi,bi ara normal pantolonla çekip koyucam inşallah

elmalı sirkeli suyumu içiyorum kemal kükrerin ballı elma sirkesini kullanıyorum ama benim midemde reflü olduğu için 1 çay kaşığı bal koydum .......

elmalı sirkeli suyumu içiyorum kemal kükrerin ballı elma sirkesini kullanıyorum ama benim midemde reflü olduğu için 1 çay kaşığı bal koydum .......
Çok iyi yapmışsın canım.O bal mideye çeper olacak ve sirkenin zarar vermesini engelleyecek.

nilom etek pantolonda olsa o kadar farketmiş ki abartmıyorum ama 68-69 kilo gibi duruyorsun gerçekten azmine hayranım.....

ya benimde hedefime az kaldı ama bana çok uzun geliyor biran önce 5 li rakamları görmek istiyorum ama takıldı kilo gıdım gitmiyor hiç tartılmazdım ama artık her sabah tartılıyorum önceden her sabah gram gram gidiyordu ne zaman başlıycak kilo vermem....

Esram çok teşekkür ederim bitanem,çok mutlu oldum.Gerçekten gören herkes aynı şeyi söylüyor,ve bu incelmeyi Dukan yaptı inkar edemem.Garip bir şekilde gün gün insanı inceltiyor,pazartesi giydiğin salı bol geliyor.Gerçekten Dukan bir incelme mucizesi.Sanırım 65 e gelince bırakmak durumunda kalıcam diyeti çünkü hangi kilodaysan 10 kg altını gösteriyor Dukan Bitanem senin kilonda bu duraklama çok normal,biliyorsun benim de durmuştu adeta,aylarca 8 lerde bekledim ama sabredince tartı da pes etmek durumunda kaldı.Yavaş olacak ama kalıcı olacak.Biliyorsun başlarken 1 sene demiştik,şubatta ideal kilomuza gelicez benceeeee

nilom,c vitamini metabolizmayı hızlandırırmış bir bilgin var mı ?pazartesi alıcam
Evet bitanem,genelde c vitamini içerikli besinler asitli oluyor ve o asit de yağ yakımını hızlandırıyor.Limon,greyfurt gibi.Ama portakalda farklı bir durum var,o acıkmayı tetikleyecek enzimlere sahip.

Esram ben spora geçiyorum ciğerim.Biraz geç oldu ama yapmadan yatmak istemiyorum,çok öpüyorum canım seni

vallahi safiş ve senin yüzünden başlıycam şu dukana aylarca takılırsa mahvolurum ya inşallah bir an önce kilo vermem tekrar başlar,atak ve seyir evresinden sonra karbonhidrat alsam ve proteinle beslensem verdiğim kiloları tekrar alırmıyım?

Evet canım 4 evreyi de tamamlamayan uygulayıcıların verdiği kiloyu 2 katıyla aldıklarını söylüyor dukan,felsefem ya hep ya hiç diyor.

Canım benim seni sollamam biraz zor maşallah sen çok azimlisin.Benim ekstra bir problemim daha var pcoluyum o yüzden normalden daha zor kilo veriyorum.Ayıca resimlerde süper görünüyorsun.
Çok teşekkür ederim İpek'cim ama menülerin çok sağlam.Tatil dönüşü seni çok daha kararlı ve azimli gördüm.İstikrar mutlaka ve mutlaka başarıyı getirir canım,pko yu anca azim ve istikrar kilo vermeye engel olmaktan çıkarabilir.

2011-09-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ülker Kelloggs K Bar 1 PAKET 90
[2] Üzüm 200 gr 146
[3] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Armut 0.7 ADET 49
[6] Elma 0.7 ADET 42
[7] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[8] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[9] yumurta 1 adet 80
[10] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[11] Domates 2 ADET 28
[12] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1125 kal.
Sevgili dukancılar.Beni çok özendiriyorsunuz burdan duyurulur.Yazdıklarınızı okudukça sizin için çok mutlu oluyorum,bende size dahil olmak istiyorum ama meyve meselesi kafama çok takılıyor.Herşeyi yaparım ama meyvesiz yaşayamıyorum ne yazık ki

Menün yine çok güzel Canım inanki meyve benim hayatımın en önemli parçasıdır,dukanda beni en çok zorlayan da bu oldu gerçekten.Ama 13 kilom kaldı diye rahatım,daha büyük kilo için başlamazdım sanırım.Yalnızca 3 ay bunu yaşamak tesellisi ile başladım.Sonra meyveler ve karbonhidrat serbest olacak çünkü 13 kilo sonra günde 1 porsiyon.Ama inkar edemem ki bu derece vücudun incelmesi hiçbir diyette yok.

Menün yine çok güzel Canım inanki meyve benim hayatımın en önemli parçasıdır,dukanda beni en çok zorlayan da bu oldu gerçekten.Ama 13 kilom kaldı diye rahatım,daha büyük kilo için başlamazdım sanırım.Yalnızca 3 ay bunu yaşamak tesellisi ile başladım.Sonra meyveler ve karbonhidrat serbest olacak çünkü 13 kilo sonra günde 1 porsiyon.Ama inkar edemem ki bu derece vücudun incelmesi hiçbir diyette yok.

İnş canım ya bende elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum.Tek problemim şu an devamlı spor yapamıyorum.Eşim yok yanımda haftaya dönecek o yüzden kızımı bırakıp yürüyüşe çıkamıyorum.Evde leslie yapıyorum o zamanda kızım sağolsun bacaklarıma yapışıyor arada.Şimdilik böyle idare ediyoruz

Nevcim anladığım kadarıyla 55i hedeflemiyorsun.Ne mutlu sana.Zaten diyette en büyük hedef incelmek değilmidir.İnş bu yıl sonunda hayırlısıyla menuniyet planları yaparız

Bir anne ve eş olarak o kadar yükünüze rağmen diyetinize tutunmanız en büyük takdirler hakediyor gerçekten

Nevcim anladığım kadarıyla 55i hedeflemiyorsun.Ne mutlu sana.Zaten diyette en büyük hedef incelmek değilmidir.İnş bu yıl sonunda hayırlısıyla menuniyet planları yaparız
Canım aslında hedefim 55 idi ama,dukan öyle bir incelme yapıyor ki kaç kiloysan 8-9 kilo altını gösteriyorsun.Yani muhtemelen 65 e düşünce 55 gözükecek,şu an buradaki benle aynı kilo arkadaşlarımın neredeyse 10 kilo aşağı görünümündeyim.Demek ki 65'ten aşağısına gitmek mümkün olmayacak.Öyle olursa sağlıksız bir görünüm çıkabilir ortaya diye düşünüyor ve fikren 60-65 arası düşünüyorum.Dukan da benim ideal kiloma 63 diyor.

moral meleğim ya harikasın,rahat rahat uyuyabilirim artık inşallah dediğin gibi olmuştur.

canım 1 çay kaşığını geçirmemek gerekiyormuş sirkede,mideye zarar vermemesi için ve miden de reflü varsa sirke önermiyorlar..tabi sen daha iyi bilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…