Canımsınnnnmoral meleğim ya harikasın,rahat rahat uyuyabilirim artıkinşallah dediğin gibi olmuştur.
CanımsınnnnBitanem inan ki gidişatın kusursuz ve şuurlu,başarıyı göğüsleyeceğine yalnız ben değil,tüm takımın yürekten inanıyor canım
Bir anne ve eş olarak o kadar yükünüze rağmen diyetinize tutunmanız en büyük takdirler hakediyor gerçekten
Canım aslında hedefim 55 idi ama,dukan öyle bir incelme yapıyor ki kaç kiloysan 8-9 kilo altını gösteriyorsun.Yani muhtemelen 65 e düşünce 55 gözükecek,şu an buradaki benle aynı kilo arkadaşlarımın neredeyse 10 kilo aşağı görünümündeyim.Demek ki 65'ten aşağısına gitmek mümkün olmayacak.Öyle olursa sağlıksız bir görünüm çıkabilir ortaya diye düşünüyor ve fikren 60-65 arası düşünüyorum.Dukan da benim ideal kiloma 63 diyor.
Evet görünümde önemli zamanı geldiğinde sen en güzel kararı vereceksin zaten.Dukan benim için ideal kilo kaç diyor merak ettim.
Canım anne olmak uğruna bu kadar kilo aldım.İnş yakında çıtır bir anne olacağım.
Anne olmak uğruna alınan her kilo da,onu vermek için verilen emek de çok erdemli inan.Evet görünümde önemli zamanı geldiğinde sen en güzel kararı vereceksin zaten.Dukan benim için ideal kilo kaç diyor merak ettim.
Canım anne olmak uğruna bu kadar kilo aldım.İnş yakında çıtır bir anne olacağım.
Canım kitabı okumak motivasyon açısından çok önemli.Çünkü kitapta dukanın her ama her harfi diyeti yaparken karşına çıkıyor.4 evreyi de yapmazsan verilenin 2 katı ile alınacağı uygulaması da ağır bir diyet ama etkisi muhteşem.İyi düşünmek ve ona göre karar vermek gerekiyor gerçekten.mrb bu dukan dıyetını bnde cok merk edıorum ama kıtabını almadan bısı anlayamıcm herlde ama ılk fırsatta arastrcam cnku acıl baslamam gerekıo herksten cok owgu alıo masllh
Oyyyyyy yerim senin o enerjiniselamlar canlarım
üstümde boşaltmam gereken bir sürü enerji hissediyorum
Oyyyyyy yerim senin o enerjiniAyşen'im söylemeyecektim ama dayanamıycam.Bazı şeyler yaklaşıyor hayatına,onun dinamizmi onun kokusu önceden sana ulaştı demedi deme.Hissediyorum
Oyyyyyy yerim senin o enerjiniAyşen'im söylemeyecektim ama dayanamıycam.Bazı şeyler yaklaşıyor hayatına,onun dinamizmi onun kokusu önceden sana ulaştı demedi deme.Hissediyorum
selamlar canlarım
üstümde boşaltmam gereken bir sürü enerji hissediyorum
Güzellikler çok yakın Ayşen'im.Okulda bir öğretmen arkadaşım var,5 yıl çocukları olmadı,tedaviye başlayacaklarından 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendi.Allah'ın hikmeti,gerçekten bir sebebi bir zamanı bir planlaması olmuyor,ama çok yakın canım benimneymiş hayatım o bebişmi
ideal kiloma ulaşayım tedaviye devam edicez bakalım nasip rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşlh
ama sanırım antidepresan etki etmeye başladı kendimi baya iyi hissediyorum
neymiş hayatım o bebişmi
ideal kiloma ulaşayım tedaviye devam edicez bakalım nasip rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşlh
ama sanırım antidepresan etki etmeye başladı kendimi baya iyi hissediyorum
Maşallah o zaman hemen spora başla
Güzellikler çok yakın Ayşen'im.Okulda bir öğretmen arkadaşım var,5 yıl çocukları olmadı,tedaviye başlayacaklarından 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendi.Allah'ın hikmeti,gerçekten bir sebebi bir zamanı bir planlaması olmuyor,ama çok yakın canım benim
Allah hayırlısıyla nasib etsin canım inş.
Görüşürüz bitanemsigaramı içip kalkıyorum canlarım
akşama görüşmek üzere iyi haftasonları hepinize
amin canım inşlh
sanırım sendede pko var hamile kalman zor oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?