Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy komik bir şey oldu yani gülermisin ağlarmısın öğretmenin yarın doktor kontrolü varmı bizim kutlama yattı pazartesine kaldı, tamam olsun da çiçekler bende su da şu an solmaz dimi
Aksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılır yarın veliler sende gel diye mesaj atıyolar

Aksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılır yarın veliler sende gel diye mesaj atıyolar
Yaa Efser bir sürü şey hazırladım oğlum da hevesli . Ben üzüldüm. Niye gitmiyorsun ki. Ben oğlum için gidiyorum. Şiir ezberledi siz verdim yanında olucam diye

Sahur çok az değil miii

Bi doktora daha göster canım içine sinmediyse nolur nolmaz.. çok çok geçmiş olsun
Bugün karbon almama günü peşembe canım ben peyniri ekmeksiz sevmiyorum o yüzden bugün için özel bir durum...yarın cuma oldugu için malum listede var en ufak ayrıntı bizim için kardır

Aha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyor
Ayy o sevilmez mi hiç bir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon adam da panik oldu tabi çok sevdiğimi bildiği için

Miummm bende özlüyorum valla çokkk..şimdi şarjı var ama el koyarlar..Ata ve YouTube :))

Yaa Efser bir sürü şey hazırladım oğlum da hevesli . Ben üzüldüm. Niye gitmiyorsun ki. Ben oğlum için gidiyorum. Şiir ezberledi siz verdim yanında olucam diye
Bizimkler pasta yaptırmislar nasil olacak diye düşundüm bende hic sorma ya bizimkilerde şarki okuyacaklardi sinifi süslüyecekler cocuklara anlatmak zor yaaa

Ayy o sevilmez mi hiç bir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon adam da panik oldu tabi çok sevdiğimi bildiği için
Benim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez

Çok zararlı özellikle çocuklarınsolunum yollarına deriye azaltin bende azalttim zor oldu ama oluyor dogayada zarar

Ay dehşetle dinliyorummm ben banyoya yoğun sıkınca kokudan dışarı nasıl çıktığımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…